2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bebeklerin göz renkleri 4. Ayda belli olur diye okudum canim ilk zamanlar renksiz olurmus bizim mavi yada yesilimsi gördüğümüz renk değil ışığın yansimasiymis

Cok tesekkur ederim canim ya hayirli haberlerle insallah
Canim doktora anlattim. 5 en fazla 10 dk emdigini.bazen 4 saate kadar uyuyup benim uyandirdigimi soyledim. Tembel demekki dedi .kilo alimi iyimis boyu da uzamis. Doktor gelisimine onem veriyo. Geceleri sut sagdigimi söyledim ve kaç ml olmasi gerektigini sordum. Bence sen de doktorunu arayip sor.durumu anlat. Bir onceki doktorumuz 4 saate kadar uyku kabul edilebilir demisti. 20 gunluk olunca da sağlık ocaginda tarttirirsin eger emin olamazsan kilo alimindan. Ben oyle yapmistim iç rahatlatiyo :)

Canim benim kizin gozleri dogdugundan beri mavi,gorunce cok sasirdik çunku bizde mavi gözlu kimse yok.esim ve ailesi yesil gözlü ,kizima da yesile doner dediler hep.gercektende yesile donuyor.renkli goz belli oluyor canim acik renk oluyo.kahverengi yesile dönmez sanirim

ilk doğduğunda hep lacivert olurmuş bebeklerin gözleri öyle dediler.benim ki lacivert falan değil bildiğin kahve rengi.eşimin ailesi yeşil gözlü.benim baba ve anne tarafında renkli göz var.(ninemler) bebeği görenler kahverengi olup olmadığı belli olmaz bizim çocuklar hep sonradan dönüyor falan dedi kaynanam. merak ettim o yüzden. Allah sağlık versin her şeyden önce.ancak ben babası gibi yeşil gözlü olmasını çok isterim

Cok sagol canim ya bugun goturdum bende baska bi doktora dayanamadim12 gunde 300 gram almis boyuda 4cm uzamis cok cok normal ama sen yinede 2saatte bur emzir dedi bes on dk emio dedim ennaz on bes dk dedi ee kilo alimi iyi neden boyle dedi anlamadimdoktordan doktora fark edio demekki birde kendimiz taniycaz bence bebislermizi en iyu niz biliriz onlara alistikca ihtiyaclarini kilosu boyu iyiyse neden kaldirayim kibiki saatte bir sarilikta hic yok

Kizlar yaaa help 12 gun oldu dogum yapali doktor icte uc dista sadece bir dikis var demisti bugun cesaret edip baktim cunku agrim.hic kesilmiyo4 tane dikis saydim ben ustelik birini tam hemoroidimin uzerinden dikmis en cok da orasi sizliyo agrio yaa bu hemoroidin uzerindeki dikis nasil gecerki tuvaletimi yaparken azap cekiyorum.resmen dikis dusunce iyilesirmi acabaa ne zaman dusecek bu dikisler

canm 31. günümdeym ve hala duruyor bi tanesi en çok da o acıyor zaten demekki düşecek diyorum diğerlerinde de böyle ağrı çoğalınca geçmişti benm de dışta 4 dikişim var. bi de ben hiç sakınmadım kndimi ilk günden eğilip kalktım oturdum belki o yüzden hala düşmedi

döner canim insallah,ben de hamileligim boyunca hep babasinin ve kayinvalidemin gözlerine benzesin dedim durdum,cok icten söyledim heralde gözlerini gectim her yeri kayinvaldem.sanki onun kizi gibi bana hic benzemiyor kucama alip aynada bakiyorym hic alakamiz yokkayinvaldem cok güzel kadın ama kıskanıyorum sanırım,azıcık da annesine benzeseydi diye.

Offf cok uzun surmus canim yaa
bende ayni yatmadim dogru durust ondn sizliyor sanirim daha cok off off ozamam dusecek diye beklemeyeyim en az bir iki hafta daha var:-(

Bende simdi siparis verdim o emzikten. Insallah alir bunu

Canım gittim dün doktora basur değil catlakmis. Basurda daha kötü dedi doktor 20 günlük tedavi verdi gecmezse ufak bir müdahele yapıcaz dedi ilaçları düzenli kullanıyorum inşallah geçer hafifledi biraz agri

Kızlar bugün doktora gittim rahim tooarlanmis her şey yolunda çok şükür. Doktoruma gece bebeği 3 saatte bir uyandirip emziriyorum dedim aaa niye uykusunu boluyorsun koca kiz oldu artık o acıkınca ver gece uykusunu bölme yazık o acıkınca aglar dedi ama gündüz 2 3 saatte ver dedi. Merak edenler vardı :)

ayy beni anlayan biri çıktı. sanki ben istemiyorum oğlumu emzirmeyi. ben çok mu istiyorum oğlum o mamaları alsın. kim bilir ki o mamaları her verişimde içim nasıl kan ağlıyor. doktor ile boş memeyi emzire emzire mahfetmişin göğüslerini dedi. ama ona rağmen pes etmedim hala. emzirmeye çalışıyorum. ben başka çözümler beklerken insanlar emzir pes etme diyip içimi kanatıyorlar.

aşkım hep kuru ve temiz tut olur mu

hastanede karışmıştır :) benim minnak da aynı eşimin babası. göz yapısı, göz rengi şimdilik , ağzı, burnu

tatlım geçmiş olsun. eylülü öp teyzesinn yerine. yada ısır :)

Canim.pes etme tabiki dene ama kendini de helak etme stres yapma akisina birak gelecegi varsa sutunun elbet felecek zaten ilk uc dort gun sutum gelmedi benimde sabahlara kadar agladi yavrum mama verdirmediler emzir gelir sutun die ama gelmedi iste o agladikca bende agladim ac mi kalsaydi gonderdim kocisi aldirdim.zorla mama dedigin gibi icim kan agladi ama ac kalmasindan iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…