2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayni sorun 3 gunfur bizdede var.nspicam bilmiyorum
Ayni sorun bizde de var 1 haftadir sürüyor vede bende sutum yetmiyo diye düşündüm ama aç kalsa aglardi diye düşünüyorum.yeni uyudu 2 saat boyunca emdi.büyüme atağı denen bişey varmış bu durum o mu acaba bilen var mi

doktordan geldik. 1 haftadır hiç sütüm yok dedim. mama veryorum bu yüzden dedim. o da o zaman mamaya devam et sütün yoksa. nasılsa kilosu iyi dedi. off insan bi ilaç verir tedavi eder yaa. moral sıfır
Merhabalar sutum yok demissin aklima geldi paylasmak istedim bi tanidigimz evlatlik edinmisti daha 10 günlük bi kiz bebek çok ağlamış emmek istiyo tabii almis emzirmis annesi ve sütü gelmis emzirdikce.anlattigi zaman ben çok duygulanmistim.gercekten sütün artması için emzirmek gerekiyo bide morali yüksek tutmak

Evet atak dönemindedir belki. Bizimki atlattı galiba uzun uyumaya uzun emmeye başladı. 5. Haftada oldu. 8. Hftada gene bi atak varmış. Her atagın sonunda bi değişim bi gelişim olurmuş, bizimki şimdi etrafa daha çok bakıyo uyanıkken aglamıyo. Öncede meme ve uykudan ibaretti hersey gözü kapalı aglıyodu meme için emerken de hmn uyuyodu. Altını çok cabuk almam gerekiyodu. Şimdi dönencesini acıyorum etrafa bakınıp oyalnıyo ben su pamuk hazırlarken. Ama çok zor bi dönem bizimki tam da annemin gittiği zamna denk hgeldi. Ben bakamıyom anneme alıştı çocuk diye üzülmüşm. Sonra arastırınca bu ataklar çıktı.beslenme atagıymış bunlar. Degişim karsısında uykusu bozulur sık emmek istermiş. Her atak böyleymiş. 1 yasa kadar. Allah güç versin hepimize.

gazlılar kervanına biz de katldık. geberdim sabahtan beri ya. gazı çıkmıyo çocuğun. karnı davul gibi oldu. zeytinyağı rezene ve aguline şurup bi işe de yaramadı.
Nasılsın. Giremedim kaç gundur. Goğus uuçlarım geçmedi hala. Senin iyileşti mi. Bir de benim de sutum yok. Sen günde kaçar cc ve kaç defa mama veriyosun. Ben her mama verişimde ağlıyorum sutum yok die

Geçmiş olsun canım ggeçer merak etme.benim de dikiş ipim koptu ve 5 cm açıldı ameliyat yerim.şükür kapandı ama içi şişti.sanki kan toplandı içerde malesef.doktora da gitmedim.korkuyorum bişey derse diye.

Canim ihmal etme ben çok çekiyorum genel cerrah uzmanına gittim geç kalmışım ortadan 4 cm kadar açtı kan Aksın diye 2 güne bir gitcem çocuğu besiginden bile alamıyorum şimdi sürekli kanıyor orası sonra nasıl dikecek bilmiyorum kafamda dedi sorular bi Dr tekrar sezeryan olacaksın dedi en son bu dr guvendim nolcak bakalım kır pidesi gibi adam açtı ameliyat yerimi bir an önce git millet iyileşti ben hala bandaj liyim

Evettt buyuyecek o minnak eller benimkinin elleri surekli yuzunde emerken hic rahat durmuoki

Evet canim ya her kafadan bir ses cikiyo insan salak oluyo afedersin kimi dinlicek ne yapcak bize biraksalar anne icgudusu sonucta bizden iyi kim bilecek

benimkin de de 3 gündür aynı sorun demek atakmış:)okuduğum iyi oldu ben de ne oluyo bu çocuga diyordum

arkadaşlar biraz alakasız ama birşey soracaktım.benim bebeğim 27 günlük gözleri kahve gibi.ama babası yeşil gözlü kv babasının göz rengini alacak diyor.benim kahve rengi gözlerim.bebeğinin gözü renkli olanlar şimdiden anlaşılıyor mu bilginiz var mı?yada şu anda gözü mavi veya tam yeşil olan bebek olur mu

Bende atak donemi oldugunu okudum.ama 1-2 gun icinde gecermis diye okudum.ama bizimki gecmedi hala

Canim simdiden belli olmaz.. buyuk oglumun gozleri koyu maviydi.. simdi kahverengi..
goz renk pigmentleri tam gelismedigi icin simdi mavi gibi gozukse de koyulasabilir.. mesela benim annem renkli gozlu.. 4 kardesiz ama hepimizin gozu kahverengi.. :)

Evet canim ya her kafadan bir ses cikiyo insan salak oluyo afedersin kimi dinlicek ne yapcak bize biraksalar anne icgudusu sonucta bizden iyi kim bilecek
Bizden ii kvler bilir canım :)) benimki bigün çocuk aglarken doymuyo bu sütün yetmiyo heralde dedi. Anne dedim kilosu iyi. Bezleri kirletiyo. Doktor mamaya geek yok dedi. Akşama doğru yine söyledi.sakince tekrar ettim. Ertesi gün sabahın körü kızım uyanmış aglıyo. kocamın yanında söyledi.sanki o da duysun der gibi. Nası bagırmışım hatırlamıyom. Sonuç: gelin bana bagırdı.tıpışladı evine akşama.Eşşim demiş anne doktor yetiyo dedi. Onlar ne bilecek ben 5 tane büyüttüm. Kızmış eşim de yolda. Artık kafam rahat. Sütün yok nedir yaa geldiği gün söylemeye basladı ikinci gün gitti.

yok diorum kimse inanmıyor 1 haftadan fazla uğraşıyorum. ama hiç bana mısın demiyor. emzrmenin ardından mama veriyorum. o kadar yoruluyor ki kuzum en az 90 cc yiyor. dr da oğluna işkence ediyorsun diye kızdı

Nasılsın. Giremedim kaç gundur. Goğus uuçlarım geçmedi hala. Senin iyileşti mi. Bir de benim de sutum yok. Sen günde kaçar cc ve kaç defa mama veriyosun. Ben her mama verişimde ağlıyorum sutum yok die
hala ağrı var. ama emziriyorum. süt yok diyince kimse inanmıyor. bol bol emzir diyor. ben de biliyorum onu. bu 2. çocuğum çünkü. emzirmenn ardından mama veriyorum. o kada yoruluyor ki en az 90 cc içiyor. ona da işkence ediyorum

Ayni sorun 3 gunfur bizdede var.nspicam bilmiyorum
Mrb benim oglumda öyle yapiyodu beninki gazdan dolayı yapiyo doktor saatli düzenli emzir yoksa gazi dahada artar dedi ben gazi olsa da olmasa da gaz masaji yapiyom 1.5 veya 2 saate emziriyom emme isteginide emzik veriyom ilk almamisti oguruyodu nukun emzigiydi sonra burada okudum aventin soothie Emziğini aldim netten emzik almayan bebekler aliyomus benimkide aldi her zaman almasada rahatlatti beni bende her emzirmeden sonra gazini cikartiyom bagorsaklara inince daha zor oluyor birde soğuk birşeyler yemiyorum dolaptan direk meyve bile yesem gazi artiyo pisik konusunda da her acisimda zeytinyagi suriyom pamuk kullaniyom şükür pisik olmadi ben hep faydalaniyorum tecrubelerinizden buradan bende yazayim dedim annelik harika birşey

Ayy cok biliyolar ya doktorlar boşa altı yıl okuyup uzman oluyo zaten ne gerek vR kv varken demi ama benımkıde göbegi düşünce tülbentleösargı bezleriyle sardı cocugun gobegini sıkı sıkı napıyosun demeye kalmadan bugun doktora götürdük inadına sordum bende yanında doktor olurmu oyle sey acık kalacak dedı ama yok yolda oğluna biiz söyle yapmıştık böyle büyütmüştük diyo üc gündür yanındayım fena bunaldım yarın doğru anamın evine

Canım bana düşmez ama illa ki anne sütü emzir diyenlere kızıyorum ya çocuk aç mı kalsın eskisi gibi değil herşey mamalar anne sütüne en yakın bi arkadaşımın bebeği anne sütüyle beslendi bes yasında cocuk hep hasta diğeri doğduğu günden beri mama yedi maşallah çok sağlıklı çok akıllı sende istersin bebişin emsin ama yoksa süt napıcaksın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…