- 21 Ekim 2009
- 411
- 707
- 303
[/QUOTE]kızlar nereden siparis verdiniz ben de istiyorum ama bulamadım
deme öyle. geçecek de, bebişten güç al. biz tam 1 aylık olduk sezeryan yerim hala ağrıyor. ama bnm durum farklı. hastaneden çıktığımdan beri tek başımayım. eşim işinde gücünde. bi de grkem bey kızınca sanki bile bile dikiş yerime tekme yumruk ata ata iyileşmeme izin vermediHer tuvalete girdigimde temizleyip kurutuyorum yavrum ama gecmicek diye cok korkuyorum
tabi ki hala pes etmeden emziriyorum. ne yediysem yaramadı. 3 l su içiyorum hergün. ama yokCanim.pes etme tabiki dene ama kendini de helak etme stres yapma akisina birak gelecegi varsa sutunun elbet felecek zaten ilk uc dort gun sutum gelmedi benimde sabahlara kadar agladi yavrum mama verdirmediler emzir gelir sutun die ama gelmedi iste o agladikca bende agladim ac mi kalsaydi gonderdim kocisi aldirdim.zorla mama dedigin gibi icim kan agladi ama ac kalmasindan iyiydi
Hicc stres yapma canim gelmiyor diye emin ol senin sevgin dokunusun bakisinda yeter ona napalim yani allah baska dert vermesin oglusda mamayla buyusuntabi ki hala pes etmeden emziriyorum. ne yediysem yaramadı. 3 l su içiyorum hergün. ama yok
Aman yerim ben onu bilse yaparmi annesideme öyle. geçecek de, bebişten güç al. biz tam 1 aylık olduk sezeryan yerim hala ağrıyor. ama bnm durum farklı. hastaneden çıktığımdan beri tek başımayım. eşim işinde gücünde. bi de grkem bey kızınca sanki bile bile dikiş yerime tekme yumruk ata ata iyileşmeme izin vermedi
ama bi sarılması var daha şimdiden herşeyi unutturuyor. hemşire bile şaşırdı şimdiden tutma refleksi oluşmuş. anneci olacak kesin dedi :)Aman yerim ben onu bilse yaparmi annesicok sukur diyelim bugunlerimizede kuzularimiz saglikli yanimizdalar katlancaz artik bu acilara avutuyorum.kendimi gececek
başka bi dr da gidecem. ilaç tedavisi yapsın değil mi. bunun da mutlaka bi ilacı vardırHicc stres yapma canim gelmiyor diye emin ol senin sevgin dokunusun bakisinda yeter ona napalim yani allah baska dert vermesin oglusda mamayla buyusun
[/QUOTE]kızlar nereden siparis verdiniz ben de istiyorum ama bulamadım
Tabiki git canim en azindan elinden geleni yappmis olursun icin rahat ederbaşka bi dr da gidecem. ilaç tedavisi yapsın değil mi. bunun da mutlaka bi ilacı vardır
Amannn allahimm masallah kuzuya :) herseye deger bi bakislari bile yesinler onuama bi sarılması var daha şimdiden herşeyi unutturuyor. hemşire bile şaşırdı şimdiden tutma refleksi oluşmuş. anneci olacak kesin dedi :)
ayy beni anlayan biri çıktı. sanki ben istemiyorum oğlumu emzirmeyi. ben çok mu istiyorum oğlum o mamaları alsın. kim bilir ki o mamaları her verişimde içim nasıl kan ağlıyor. doktor ile boş memeyi emzire emzire mahfetmişin göğüslerini dedi. ama ona rağmen pes etmedim hala. emzirmeye çalışıyorum. ben başka çözümler beklerken insanlar emzir pes etme diyip içimi kanatıyorlar.
eşek sapası çok tatlı ama maşallah. allah kötü günlerini göstermesin hiçbirinnAmannn allahimm masallah kuzuya :) herseye deger bi bakislari bile yesinler onu
aşkım beni yanlış anladın. üzmek istemezdim seni. sadece her yolu denedim demek istedim.Hiyyy bende öyle dedim seni uzmek istemezdim herseyin en iyisini anneler bilir. yardimci olmak icin soledim ben idare et iste bende lohusayim
Masallahh...aminn canim benim insallah hep.boyle saglikli olsunlareşek sapası çok tatlı ama maşallah. allah kötü günlerini göstermesin hiçbirinn
Allah yardimcin olsun canim bebislerimiz saglikli olsunlar herşey halloluraşkım beni yanlış anladın. üzmek istemezdim seni. sadece her yolu denedim demek istedim.
Hic yok diildir cnm sutun ya.az da olsa vardir muhakkak.hic olmasa cocuk almaz zatençocuk boş memeyi emince ne olur, göğüs ucu kanaması tabi ki. ben boş memeyi verdim çocuğa. sonucunda da durmadan kanama oldu. 2 paket göğüs pedi btirdim 3 günde. hepimiz biliyoruz bol emzirme sütü artırıyor. üstelik bu 2. çocuğum. ama benim durum farklı. hiç süt yok. o sizn dediğiniz 1 damla da olsa sütü olanlar için geçerli.
Aguline bende de ise yaramadi oyle olunca biogaia ve sab simplex verdi doktor onlar ise yaradi.gazlılar kervanına biz de katldık. geberdim sabahtan beri ya. gazı çıkmıyo çocuğun. karnı davul gibi oldu. zeytinyağı rezene ve aguline şurup bi işe de yaramadı.
cnm ben de aynı şeyleri yaşadım sütüm yok gibi oğlum memeden ayrılmıyodu.mememi bırakınca ağlıyodu..tabi ki hala pes etmeden emziriyorum. ne yediysem yaramadı. 3 l su içiyorum hergün. ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?