2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Her tuvalete girdigimde temizleyip kurutuyorum yavrum ama gecmicek diye cok korkuyorum
deme öyle. geçecek de, bebişten güç al. biz tam 1 aylık olduk sezeryan yerim hala ağrıyor. ama bnm durum farklı. hastaneden çıktığımdan beri tek başımayım. eşim işinde gücünde. bi de grkem bey kızınca sanki bile bile dikiş yerime tekme yumruk ata ata iyileşmeme izin vermedi

tabi ki hala pes etmeden emziriyorum. ne yediysem yaramadı. 3 l su içiyorum hergün. ama yok

[/QUOTE]
Ben emzik konusunda çok kararsızım kullanma diyenler çok siz ne düşünyosunuz kızlar drlar wermeyin dio bende wersem mi bilemedim

Ben emzik konusunda çok kararsızım kullanma diyenler çok siz ne düşünyosunuz kızlar drlar wermeyin dio bende wersem mi bilemedim[/QUOTE]
Buyukler kullanma diyor cnm ama ben cocuk doktoruna sordum cene gelisimi icin iyi dedi zaten daha 12 gunluk verdim zaten her zaman almiyo kendide karni tok oldugunda uykuya geciste zorlandiginda veriyorum

Aman yerim ben onu bilse yaparmi annesi cok sukur diyelim bugunlerimizede kuzularimiz saglikli yanimizdalar katlancaz artik bu acilara avutuyorum.kendimi gececek

Aman yerim ben onu bilse yaparmi annesi cok sukur diyelim bugunlerimizede kuzularimiz saglikli yanimizdalar katlancaz artik bu acilara avutuyorum.kendimi gececek
ama bi sarılması var daha şimdiden herşeyi unutturuyor. hemşire bile şaşırdı şimdiden tutma refleksi oluşmuş. anneci olacak kesin dedi :)

kızlar nereden siparis verdiniz ben de istiyorum ama bulamadım
[/QUOTE]

Ben sanalpazar diye bi siteden aldim. 2 tane var icinde. 33 tl. Saat 4 te siparis verdim. 5 te mail geldi kargoya verildi diye.bakalim cok umut bagladim bu emzige. Saat 5 ten bu saate surekli mememde.cekince agliyor.gazda yok bacaklarini kaiyor hic.sinirli sijirli bagiriyor

Hiyyy bende öyle dedim seni uzmek istemezdim herseyin en iyisini anneler bilir. yardimci olmak icin soledim ben idare et iste bende lohusayim

Hic yok diildir cnm sutun ya.az da olsa vardir muhakkak.hic olmasa cocuk almaz zaten

gazlılar kervanına biz de katldık. geberdim sabahtan beri ya. gazı çıkmıyo çocuğun. karnı davul gibi oldu. zeytinyağı rezene ve aguline şurup bi işe de yaramadı.
Aguline bende de ise yaramadi oyle olunca biogaia ve sab simplex verdi doktor onlar ise yaradi.

tabi ki hala pes etmeden emziriyorum. ne yediysem yaramadı. 3 l su içiyorum hergün. ama yok
cnm ben de aynı şeyleri yaşadım sütüm yok gibi oğlum memeden ayrılmıyodu.mememi bırakınca ağlıyodu..
mama aldık bir hafta boyunca arada mama verdim.mamayı içince hemen uyudu kaldı yavrum..çok ağladım sütüm yok diye..
eşimde hemen eczaneye koştu bi damla aldı suya katıyosum 15 damla olarak..sonrada netten ahmet marankinin ısırgan otu çayı için dediğine rasgeldim..aktardan ısırgan otu aldık sabahtan akşama 5-6 hatta 9bardak içiyodum..ve bir haftada sütüm kaynadı şimdi maşallah fışkırıyo..
bence bi dene artık mama vermiyorum....öyle güzel emiyo öyle güzel doyuyoki..ALLAH sana bol sütler versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…