Asi mavi buraya sik girmiyorum sana detayli bilgi verebilirim.onun oncesinde facebookta alerji ile yasama platformunu oneririm ben ordan cok bilgi edindim.G gldnozdmr Ohhh ya sonunda beni anlayan biri çıktı. .cnm nasıl teşhis konuldu..yani ne testi yapıldı. Ve doktorun tedavi hakkında ne dedi..bnm doktorum 2 hafta süt ürünleri yeme bi dene dedi..peki bişi daha sorcam. Bebeğin huzursuz mu..bnm ki sürekli aglio gündüz hiç uyumuyo. .doktir bu yüzdendir dedi de..inş cvp yazarsın cnm gorupte
durumumuzu anlatiyim bebegim ilk haftalar ishal oldu kakasi sumuksuydu surekli daha sonra 1 aylikti kan gordum bi kere 3 .4 gun gormuykrum bi daha goruyorum yine 1 hafta gecio unutuyorum tekrar ortaya cikiyor derken arastirma yaptim.fakulteye randevu aldim orda cilt testi yapildi sadece sute alerjimiz cikti ozel mama raporumuz yazldisuan mama icmioruz ben sut diyetine girdim.1 ay sonra randevumuz var .bebegim cok huzursuz degil ortalama bence bazen iyi bazen koti.cok sik kaka yapiyor gunde 6 .7 kere hala cok gazi var.
bebeginiz ne kadarlik ve kilosu ne kadar oldu.