2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bana bebegimi uyutmam konusunda yardimci olmaya calisan herkese cok tesekkurler 2-3 gunur kizimi yatagimda yanima uzatip emziriyorum oylece uyuyor yanindada biraz bekliyorum daliyor oyle besigine aliyorum sanirim kokumu almak hosuma gidiyor koltuk altina dogru girerek uyuyor yanimda uyumaya alismasi dogru degil biliyorum ama uyusunda artik nasil uyursa uyusun diyorum

Hanımlar sutunuzun artmasını istiyorsanız bitakim yiyeceklere umut baglamayin. Bakin facebooktada emziren anneler diye bir grup var oradaki notları mutlaka okuyun. Anne sütunu sadece bol emzirmek artırır. Okudukça içim parcalandi mama veren herkes durumdan mutsuz. İlk zamanlar bnde bikackez verdim ama zararın neresinden donerseniz kardir. Bakin emzirme kampı yapıp başaranlar var. Yol yakınken içeriği belli olmayan mamalardan kurtulun.

Kızlar birkac gundur kizimi aksam 9:00 gibi yikadim. Yikandiktan sonra zeytinyagi surdum vücuduna sonra emzirip uyuttum. Saat 9:30 gbi uyudu. O saatlerde kolik aglamalari oluyodu 11:30a kadar uyumuyodu. Faydasini gordum deneyin isterseniz. Johnson s baby bebek yagi kullandik derisi pul pul döküldü. Birdaha bebek yağı surmem.

Geçmiş olsun bence o zamana kadar bekleme git bi doktora nolur neolmaz
Tesekkur ederim cnm doktora whatsuptan fotolari cekip yolladik sinek isirigina benziyor artarsa getirin dedi ama artmadi dun beni niye yemedi ozaman dedigim sinek benide yedi bugun teni hassas ya sinek isirigi bir degisik durmus kizimda rengi falan ondan cok korkmustim

kizlar gunaydinn sabah bir uyandim ve sok bebegimin vucudunda kirmizi lekeler var kucuk kucik kabarmis hep kolu bacagi yuzu :-( doktor randevumuz persembe ozamana kadar izinli doktorumuz ne yapayim ben ya ne olabilir ki bunlar :-(
Canim bence mitl
Canim ya seni cok iyi anliyorum.olmayinca olmuyo.

daha önce mysia da yapmıştı hatta kimlerin doğum yaptığını yazıyodu canım. deneyeyim dedim ama olmadı

Önce nokta gibiydi. Gün içinde arttı şekli bozuldu. Sulu sivilce gibi oldu demi. Sonra söndü iki gün içinde. Ben kantaron yagı sürüyorum.

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]DOĞUM KİLOSU[/td]
[td]1.AY[/td]
[td]2.AY[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shine-15[/td]
[td]3960[/td]
[td]4770[/td]
[td]5300[/td]
[/tr]
[/table]

D denizkaan canım yukarıdaki gibi yaptım ama 3. ay eklenmeyebilir sonradan. herkes söylerse yukarıdaki gibi doğum kilosu, 1. ay,2. ay ekleyebilirim tabloya

Sen şimdiden aylar için sütun ac sonra doldururuz. Boy da ekle istersen. Ve doğum tarihi
  1. Denizkaan 4 mayıs 2015 2800-47, 3800-52, 4800-56
Annesi doğum tarihi doğum kilosu -boyu 1. Ay. 2. Ay 3. Ay

[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]DOĞUM TARİHİ[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[td]DOĞUM KİLOSU-BOY[/td]
[td]1.AY KİLO-BOY[/td]
[td]2.AY KİLO-BOY[/td]
[td]3.AY KİLO-BOY[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shine-15[/td]
[td]07.05.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]3960-52[/td]
[td]4770-55[/td]
[td]5300-57[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizkaan[/td]
[td]04.05.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]2800-47[/td]
[td]3800-52[/td]
[td]4800-56[/td]
[/tr]
[/table][/QUOTE]

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]DOĞUM TARİHİ[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[td]DOĞUM KİLOSU-BOY[/td]
[td]1.AY KİLO-BOY[/td]
[td]2.AY KİLO-BOY[/td]
[td]3.AY KİLO-BOY[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shine-15[/td]
[td]07.05.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]3960-52[/td]
[td]4770-55[/td]
[td]5300-57[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizkaan[/td]
[td]04.05.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]2800-47[/td]
[td]3800-52[/td]
[td]4800-56[/td]
[/tr]
[/table]

kızlar son defa deniyorum olmazsa yapmıycam. kusura bakmayın sayfaya formüller geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…