canım ben de baktım ama tablo nerden ekleniyo bulamıyorum.Hani ddoğum tablosu vardı ya. Onun gibi tablo yapsak. Ay ay kilosu, doğum kilosu falan. Bilen biri varsa tablo yapmasını. Ben ilgilenirim. Bi başlarsak
Tesekkur ederim cnm doktora whatsuptan fotolari cekip yolladik sinek isirigina benziyor artarsa getirin dedi ama artmadi dun beni niye yemedi ozaman dedigim sinek benide yedi bugunGeçmiş olsun bence o zamana kadar bekleme git bi doktora nolur neolmaz
Canim bence mitlkizlar gunaydinn sabah bir uyandim ve sok bebegimin vucudunda kirmizi lekeler var kucuk kucik kabarmis hep kolu bacagi yuzu :-( doktor randevumuz persembe ozamana kadar izinli doktorumuz ne yapayim ben ya ne olabilir ki bunlar :-(
Canim ya seni cok iyi anliyorum.olmayinca olmuyo.Sadece anne sütü veren annelere hayranım. Benim oğlan ilk ay sadece anne sütü aldı ve hiç kilo almadı. Dr hemen mamaya başlattı. Her gören n kadar küçük sutun yaramıyo diyolardı. Sutum stresten azaldı. Zaten kilo aldırmıyodu kaliteli değildi ama en azından çoktu. Kalitesini artırabilirdim ama moralimi bozdular sutum azaldı. Şimdi hemen hemen 3 aylığız. Mama veriyorum günde 5 kez 120ser cc. Çok üzülüyorum aslında mama veriyorum die ama ne yapayım her emzirmeden sonra ağlıyo açlıktan. Mecbur mama yapıp veriyorum. Neler denedim humana rezene 4 lt su incir komposto hurma helva... Ama hiçbiri artırmadı sutumu. Ne yapayım aç kalmasın oğlum. Nasıl imreniyorum sadece emziren annelere. Bazen uzuntuden ağlıyorum.
onu sadece sayfa sahibi yapabilir..yani Myttwin yapabilir..eğer istiyosanız başka bi başlık altında teni bi sayfa açıp tablo yapabilirsincanım ben de baktım ama tablo nerden ekleniyo bulamıyorum.
Çok iyi olur yapılsa ya ben de anlamadım galiba bilgisayarda excel dosyası yapıp eklemiş. Ben ipad.den giriyorum.canım ben de baktım ama tablo nerden ekleniyo bulamıyorum.
Başka sayfa olmaz ya. Burayı takip ediyom sadece.onu sadece sayfa sahibi yapabilir..yani Myttwin yapabilir..eğer istiyosanız başka bi başlık altında teni bi sayfa açıp tablo yapabilirsin
Önce nokta gibiydi. Gün içinde arttı şekli bozuldu. Sulu sivilce gibi oldu demi. Sonra söndü iki gün içinde. Ben kantaron yagı sürüyorum.Tesekkur ederim cnm doktora whatsuptan fotolari cekip yolladik sinek isirigina benziyor artarsa getirin dedi ama artmadi dun beni niye yemedi ozaman dedigim sinek benide yedi bugunteni hassas ya sinek isirigi bir degisik durmus kizimda rengi falan ondan cok korkmustim
Sen şimdiden aylar için sütun ac sonra doldururuz. Boy da ekle istersen. Ve doğum tarihi
Annesi doğum tarihi doğum kilosu -boyu 1. Ay. 2. Ay 3. Ay
- Denizkaan 4 mayıs 2015 2800-47, 3800-52, 4800-56
Burdaki amaç nedir?Bebeklerin kilosunu karşılaştırmak mı?Her bebek kendine özeldir.Ayrıca kız bebek başka erkek bebek başka.
canım kilo boy artışına genel bakmak için ekledim. isterseniz eklerimBurdaki amaç nedir?Bebeklerin kilosunu karşılaştırmak mı?Her bebek kendine özeldir.Ayrıca kız bebek başka erkek bebek başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?