- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Tartışma derken kimsenim birbirini yediğini söylemedim canim kardeşim laf gelişiydi o sütü olmayan bebeğinin doyup doymadiğindan endişe eden annelerden başkasi neden ek gdayi her anne ister bebeğini doya doya beslemeyi ve ayrica doktorlarin her biri farkli şey söylüyor bazi doktorlar eskide kalmiş o zaman doktorunuz sizi taniyor sütünüzü biliyor ve size ne acelen var demekte hakli ama sütü az olan birisi olsa yavaş yavaş ver diycek birisi belki yani söylemek istediğim kişiye göre tavsiyede bulunurdi belkide
Bende aldim 25 mayis dogum tarihimiz esime msj geldi yattigina dairciddimi..ben başvurumu yaptım 15 matıs doğumlu ama halen yok para falan..
Evet devletin verdigi 300 tl yi aldim esim ptt ye sormus yatmis demisler gidip aldim kimligimle sadeceDoğum yardımı parasını aldınız mı?
Sut parasini nasil aldiniz canim ben almadimYok ben çalişmiyorum ama süt parasi var 112 tl onuda aldim ziraat bankda
Canım benimki kanamadı ama bir haftadır kızım emerken acı çekiyorum eze eze emiyor, sütüm de azalmadı ayni, diş etleri yumuşaktı simdi gitgide sertleşiyor yavaş yavaş diş çıkarmaya hazırlanıyor ya ondan aciyor diye düşünmüştümhanımlar, iki gün önce kızım emerken göğsümün ucu kanadı. iki gündür ikiside yara. özellikle kanayan taraf emzirirken ölüyorum.. Benzer sıkıntı yaşayan var mı? acaba sütüm azaldıda ondan mı oldu
Onu eşim aldi benim tcmle canimSut parasini nasil aldiniz canim ben almadim
Haklisin canim 6. Aydan sonra ek gidaya gecen cocuklarda istahsizlik oldugunu bende duydum. Ben 5. Ayda baslamayi dusunuyrm. Ilk neyle basladin canm1 Mayis doğumlu benim oğluşumda. Ek gida konusunda doktorlarin bile farkli farkli fikirleri varken ben kimseye ilk 6 ay sadece anne sutu yada 4.ayda ek gidaya başlanmali diyemem. Bu konuda herkes kendi yavrusu icin en dogru karari verecektir zaten. Benim 4 aylikken başlamak isteyişimin iki nedeni var. Birincisi, oglum 2 aydir meme grevi yapiyor sadece uykuluyken 15-20 dk emzirebiliyorum gün içinde emzirme seanslarimiz işgence gibi geçiyor süt sağip biberonla içirmeye çalisiyorum çoğu kez aç kalmaması için. Ve 3.ayda kilo alimimiz yari yariya azaldi. İkinci neden de büyük oğlum memeye çok düşkündü ilk 6 ay sadece anne sütü aldı ve sonrasinda ek gidaya geciste cok zorlandik. Hicbisey yemedi ve hala o istahsizligi devam ediyor.
onu değil canım, doğum izni rapor parasını kastettimEvet devletin verdigi 300 tl yi aldim esim ptt ye sormus yatmis demisler gidip aldim kimligimle sadece
Canım benimki kanamadı ama bir haftadır kızım emerken acı çekiyorum eze eze emiyor, sütüm de azalmadı ayni, diş etleri yumuşaktı simdi gitgide sertleşiyor yavaş yavaş diş çıkarmaya hazırlanıyor ya ondan aciyor diye düşünmüştüm
Onu bende daha ilk hafta aldım da rapor parasından hala ses yokYok ben çalişmiyorum ama süt parasi var 112 tl onuda aldim ziraat bankda
Selam kizlarbebeğim geceleri hiç uyumuyor yaklaşık bir haftadır böyle sürüyor ne güzel uyuyan bebek 4 5 saat uyuyan bebek artık hiç uyumuyorbir saatte bir yemek için kalkıyo acaba aç mı diye mamayla da uyudum yine bir saatte bir kalkıyor disleri mi çıkıyor acaba
Arkadaşlar Geçenlerde gece emzirmemenin kiloya etkisini konusmustuk ya biz 2 haftadır gece 4-5 saatte bir emişiyoruz, ama bu ay ki kilomuz geçen aya gore daha iyi olmuş
Ben yogurt mayaladim, 2 gündür azar azar ikindide veriyorum. Bir hafta sonra mevsimi olduğu için şeftali suyu vericem, 5.ayinda sebze corbasina, 6.ayinda da kahvaltiya başlıycam canimHaklisin canim 6. Aydan sonra ek gidaya gecen cocuklarda istahsizlik oldugunu bende duydum. Ben 5. Ayda baslamayi dusunuyrm. Ilk neyle basladin canm
Sut parasini nasil aldiniz canim ben almadim[/QUOTE
Bende malesef almadim calismiyorum da ama kizim 3 mayis dogumlu
Nekadar almis canim bu ay? Kaç aylik oldu bebişin?Arkadaşlar Geçenlerde gece emzirmemenin kiloya etkisini konusmustuk ya biz 2 haftadır gece 4-5 saatte bir emişiyoruz, ama bu ay ki kilomuz geçen aya gore daha iyi olmuş
Ayy anne babami diyor benimki sdc ciglik atiyrkızlar nasılsınız. bebşler nasıl
biz 4 aylık olduk. baba ve anne demeye başladı. çok uslu bi çocuk. ama acıktı mı da tam çingene oluyor. salyaları çok fazla. damakları kaşınıyor. diş çıkarma sıkıntımız merhaba.
10 eylülde kontrolumuz var
Bence arkadaş yanlış duymuş 8.ayda falan harf çıkarmaya başlarlar diye biliyorum benimki iggggggg diyor bir tek :)bazen de ingaaa diyor :)Ayy anne babami diyor benimki sdc ciglik atiyr
Bence arkadaş yanlış duymuş 8.ayda falan harf çıkarmaya başlarlar diye biliyorum benimki iggggggg diyor bir tek :)bazen de ingaaa diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?