- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
cnm boyu kılosu masallahı var bence endıselenıcek bırsey yokkı bnm kızım 68 cm 8500 kıloda :)ben asla takmıyorum tam tersı zayıflıgı hosuma gıdıyor saglıklı olması yeter banaKızlar bebeklerinizin boyu nasıl oğlum 10 kilo boyu 73 çıktı bana az geldi boyu sizlerin nasıl çok endişeleniyorum bu konuda
Pedagog Adem Günes iki kardeş arasının 4 yas olması gerektiğini de söylüyor.Ben kıyamam ya. Pedegok adem güneş de 2 yaşına kadar odasını ayırmanın doğru olmadığını düşünüyor. Güvenli bağlanma açısından. Hem sabaha kadar üstünü açıyor. Üstelik onun kokusu olmadan uyuyamıyorum da
Günaydın kızlar
Bebek için Zeka kartları reklamı görüp duruyorum faydası var mıdır kullanınız var mı
Harikaaaa :):) Ne güzel ya işte, daha bi kaç ay emzirirsin merak etme, ne güzel arasının az olması birbirlerine can yoldaşı oyun arkadaşı olurlar, senin adına çok sevindimm :):):)Kizlar, soktayim su an. Adetim gecikmisti, ama hala duzene giriyor diye umursamamistim. Karnimda hafif degisik kramplar hissedince test yaptim cumartesi sabah. Hamileyim!! Nasil olacak hic bilmiyorum? Oglum daha 10 ayini doldurmadi. Cok karisik duygular icindeyim. Rabbim boylesini hayirli kilmistir insallah.
Kizlar, soktayim su an. Adetim gecikmisti, ama hala duzene giriyor diye umursamamistim. Karnimda hafif degisik kramplar hissedince test yaptim cumartesi sabah. Hamileyim!! Nasil olacak hic bilmiyorum? Oglum daha 10 ayini doldurmadi. Cok karisik duygular icindeyim. Rabbim boylesini hayirli kilmistir insallah.
Ben de senin gibi ilk öğrendiğimde şok olmuştum 3 gün sersem gibi gezdim şimdi iki minik oğlum var ve iyiki olmuş diyorum 4 yaştan fazla arası olanlar artık kardeş değilmiş gibi geliyo bana Aralarında 23 ay var ve yavaş yavaş oynamaya da başladılar biri gelse yardım ederim dese hiç düşünmem 3. İçin üç arkadaş gibi büyürler ama bakacak manevi gücüm yok senin adına çok sevindim hayırlı olsun inşallah daha 9 ayın var merak etme hemen gelmiyolarKizlar, soktayim su an. Adetim gecikmisti, ama hala duzene giriyor diye umursamamistim. Karnimda hafif degisik kramplar hissedince test yaptim cumartesi sabah. Hamileyim!! Nasil olacak hic bilmiyorum? Oglum daha 10 ayini doldurmadi. Cok karisik duygular icindeyim. Rabbim boylesini hayirli kilmistir insallah.
Ayyy cok guzel bisey bence hayirli olsun canimKizlar, soktayim su an. Adetim gecikmisti, ama hala duzene giriyor diye umursamamistim. Karnimda hafif degisik kramplar hissedince test yaptim cumartesi sabah. Hamileyim!! Nasil olacak hic bilmiyorum? Oglum daha 10 ayini doldurmadi. Cok karisik duygular icindeyim. Rabbim boylesini hayirli kilmistir insallah.
Canm gozun aydin ne guzel rabbim 2.sini de nasip etti. Sevin bence darisi bana ins benim de biraz zor oldu.selam kızlar kızım 19 mayıs doğumlu ve hamile olduğumu bugün öğrendim. ne yapacağımı bilmiyorum gurbetteyim sevindem mi üzülem mi bilemedim .kızım 4 sene sonra oldu buda olmaz diye rahattım ama Rabbimde n gelen birşey
Kizim dokuz ayi uc gun bgecti.beslenmede zorluk ceken var mi benim gibi
Emmiyorda sadece aptamil iciyor.hic mama taraftari degilim9,5 ay ve hala ek gıdaya geçemedik.Artık yaşında yer diye umut ediyorum.Cok da kafana takma yemeyince yemiyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?