Bende çok düşünüyorum doğum gününü her yıl fotoğraf çektirmeyi düşünüyorum yaş gününde ama sürekli saklayabileceği bi hediye hiç aklıma gelmiyoKızlar herkese selamlar tüm annelerin ve Bebislerinin keyfi yerindedir inşallah,
Kuzuların dogumgunleri yaklaşıyor neler planlıyorsunuz, ben öyle bi hediye almak istiyorum ki büyüyünce de ilk yaş hediyesi olarak hatirlasin, ama bulamadım bi türlü
Bende bu fikri sevdim.. Olabilir aslında güzel olur..Ayak izi yaptirabilirsiniz anneler her yasi icin :) buyuyunce de guzel bir hediye olur :)
Kızlar bebeklerinizin boyu nasıl oğlum 10 kilo boyu 73 çıktı bana az geldi boyu sizlerin nasıl çok endişeleniyorum bu konuda
Merhaba hanimlar, ben Pelin. Haziran annelerindenim. Kızımın diş buğdayı sebebiyle ona kıyafet hazirlarken bu işten zevk aldığımı farkettim ve bu işi yapmaya karar verdim. ne mi yapiyorum? tütü tasarliyorum, keceden badi ve bandana yapiyorum. keçeden hediyelik süs gibi seyler de yapmayi düşünüyorum.
kızım için yaptigim tütü seti:
https://www.instagram.com/p/BCsjWQiIUKk/
sipariş alıyorum, mesajla ulasabilirsiniz :)
canım :) oluşlara da yapıyorum badi :) ilgin için çok teşekkür ederim. Şu an elimde yapılmış örneğim yok ama yakında yapıcam inşallah :)Merhaba canim
Benimkinin bdt 1 haziran oldugu icin mayisada haziranada yaziyordum
Hatirladim seni
Yeni isin hayirli bol kazancli olsun
Eline saglik cok guzel olmus
Benim oglusum var ama kizim olur ve sen hala yapmaya devam edersen seve seve
bizde seni öpüyoruz...benim oğlanda bu gün 10 aylık oldu halen daha geri geri emekliyo..geri vitesde kalmış araba gibi..Günaydın kızlar çok okuyamadim ama ikinci bebisi bekleyenler var galiba. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıklıca alırsınız ins kucaginiza. Biz oğlumla 10 ay 10 günlük olduk. Hepinizi öpüyorum. Sevgiler. :-*
Ben tahin pekmeze başladım bir çay kaşığı ama alerjik olduğu için dikkatli olman lazım çok az kaşığın ucuyla dene yavaş yavaş bir çay kaşığı ver biz 10,5 aylığız bu arada Bir de avokada kilo aldırıyor enerji veriyor onu da tavsiye ederimMrb anneler, 4 martta 10. Ay bitti bizim. Kızım hiç kilo almamış tüm ay boyunca. Sadece uzamış. Çok hareketli emekliyor durmuyor. Mama sandalyesinde sallanıyor, kucaktayken zıplıyor. Zaptedemiyoruz. Tabi ki gezicek keşfedicek ama bu gidişle kilo vermeye başlicak. Size sorum, ben kızıma gün içinde enerji versin diye ne yedireyim cevizden başka? Aklıma gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?