2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar merhaba, nasılsınız ?
7+4 olduk bugün.. Mide bulantıları ve tatlıdan tiksinme derken şimdi bir de uyku bölünmeleri çıktı başıma. Gece 4'de uyanıyorum sonra ne yapsam uyuyamıyorum. işin garip tarafı uykum da var ama dalamıyorum. Kaç gecedir başıma geliyor. Kitap okusam fayda etmiyor, cepten oyun oynuyorum olmuyor, netten yazı okuyorum olmuyor, yüzüstü yatsam olmuyor, sırtüstü, yan yok.. Sonra birden midem bulanıyor ve elma yiyerek 2 saate ancak dalıyorum uykuya sonra da uyanamıyorum. ( Oysa uykum gelmeden de girmiyorum yatağa. Ama uyanınca çok kötü oluyor. Bakalım bundan sonra da böyle mi devam edecek ? Benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan ve bir çare bulan var mı aramızda ?
Halimi göz önünde bulundurarak şuan Göksel'den kendime Çaresizim Çaresiz adlı şarkıyı armağan ediyorum :))

Herkese merhaba ben yeni katıldım aranıza 11.haftadayım kızlar ben devamlı acıkıyorm, yemekten bir bucuk saat sonra midem yine kazınıyor. 50kiloyum 1.65 boyum. sizdede oluyomu bu acıkmalar

Canim hic sorma benimde uykum acaip duzensiz alakasiz saatlerde kalkiorum zten wc ye yeterince uyaniorum bide 4.30 da durduk yere kalkiorum hocayla gidip ezani okucam her sabah o denli:-(()

aynı durum bende de var canım ama maalesef bi çözüm bulamadım... uzun süredir var bu durum yatınca zar zor uyuyorum ve sabaha karşı uyanıyorum toplasan 2-3 saat uyuyorumdur. bide çalışıyorum çok zorlanmaya başladım.

hosgeldin canim is derdi bitmiyorki malesef. .isten gel ev vs derken yoruluyor insan.banada yemek fikri ver:)) neyapsak bugun

Aynen sabaha kadae
[QUOTE="Kimyagerrr, post: 3729durum bende de var canım ama maalesef bi çözüm bulamadım... uzun süredir var bu durum yatınca zar zor uyuyorum ve sabaha karşı uyanıyorum toplasan 2-3 saat uyuyorumdur. bide çalışıyorum çok zorlanmaya başladım.[/QUOTE]
Aynen sabaha kadar ne uyudugumu bilmiyorum boluk boluk (umarım düzelir zamanla..

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin

Günaydın kızlarr... randevuma 2 gün kaldı hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum...
Ne tesadüf bedeeeeeeee korkuyorummm

Valla bende hiç olmadığı için tedirginim birde bakıyorum doktorlar size ilaç iğne kan sulandırıcı falan vermiş benim önceki düştüğü halde hiçbirşey vermedi. Akışına bıraktı birde belirtide olmayınca acaba diyorum elimde değil aspirin bile vermedi ya ve sordum kendimden içsemmi diye hayır dedi.

Kesje az da olsa bendede olsa diyorm en azindan hamile gibi hissederdimm
Katılıyorum öyle zor ama böylede zor hiç belirtisiz

Bana hiçbir ilaç vermedi adam ya acaba normal mi?

Herkese merhaba ben yeni katıldım aranıza 11.haftadayım kızlar ben devamlı acıkıyorm, yemekten bir bucuk saat sonra midem yine kazınıyor. 50kiloyum 1.65 boyum. sizdede oluyomu bu acıkmalar
hosgeldin canim hayirli olsun bebegin..benimde midem sikca kaziniyor ama cok yemek istemiyor hizli kilo almayayim diye gecustiriyorum meyve kraker filan

Aynen bende kokusuzsa sorun yok diye biliyorum

Arkadaşlar benim hamileliğimin başından beri bulantı baş dönmesi olmuyor benım gibi olanlar varmı merak ediyorum. :S
merhaba aynen bende de bulantı sıfır hafif kasık ve bel ağrılarım ayroca göğüslerimin şişliği olmasa inanmayacağım :) bazı kişilerde bizimki gibi olabiliyormuş şanslı kısımdayız sanırım maşallah diyelim :)

Cani
canim baska bi dr a danissan benim dr ilaci hemen basladi benimde dusuklerim var tedbiren hemen basliyor

hosgeldin canim hayirli olsun bebegin..benimde midem sikca kaziniyor ama cok yemek istemiyor hizli kilo almayayim diye gecustiriyorum meyve kraker filan
bende fazla kilo almaktan korkuyrm ama krakr meyve yesemde yine acıkıyorm artk küçücuk porsiyonlar halinde atıstırıyrm inat edip yemiyim diyorm ama aclıga dayanamıyorm cok kazınıyor midem

belirtiler olsa bir türlü olmasa bir türlü. varken bulantıdan şikayet ediyorum, bugün nerdeyse hiç olmadı, bu kez de Allah korusun bebeğime bişey mi oldu, neden hamilelik belirtisi yok diyorum. 2-3 gündür bebeğime bişey mi oldu korkusu çok fazla içimde. ben de bugün bulmaca çözmeye verdim zihnimi. faydalı oldu, kafam dağıldı biraz.

[QUmaalesefilen, post: 37290929, member: 630905"]bende fazla kilo yine acıkıyorm artk küçücuk porsiyonlar halinde at inat edip yemiyim diyorm ama aclıga dayanamıyorm cok kazınıyor midem [/QUOTE]
(malesef tutmuyo mideyi meyve filan oyaliyorum kendimi sonrada acliktan icim bayiliyor iyce dogrumu boyle yapmak bilmiyorum

Canim hic sorma benimde uykum acaip duzensiz alakasiz saatlerde kalkiorum zten wc ye yeterince uyaniorum bide 4.30 da durduk yere kalkiorum hocayla gidip ezani okucam her sabah o denli:-(()

Ben de hep o saatte kalıyorum 6 küsürde de uyku.. sonra 7'de işe gitmek için uyanmaya çalışıyorum.

Biz çalışanlar için bir hayli zor durum. Bulantıların olması bebek için iyi bir şey diye artık unutmaya çalısıyorum ama bu uykusuzluk da neyin nesi bilemedim

yaaa artık benim de bir randevum vaaar persembe günü inşallah bebişi kıpır kıpr görmeek nasip olur annesine de sağlılklısın derlerr inş. hiç kaygımız kalmaz mutlu mesut hep birlikte tamamlarız artık 9 ayı inş. bide benim aklıma ne geldi arkadaşlar hani dr. ultrasona bakarken bizde karşı ekrandan bakıyoz ya onu telefona video ceksem olur mu acaba yazık eşim gelemicek oda görsün bebişinin hareketlerini hem bende durmadan izlerim

canım ben 5 haftalıkken gittim 1 tane kese göründü. 7 haftalıkken gittik 2. kese göründü ve ikiz olduğunu öğrendik. görünmemesi normal panik yapma. benim de lekelenmem oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…