- 26 Eylül 2014
- 114
- 166
- 48
- 39
Canim hic sorma benimde uykum acaip duzensiz alakasiz saatlerde kalkiorum zten wc ye yeterince uyaniorum bide 4.30 da durduk yere kalkiorum hocayla gidip ezani okucam her sabah o denli:-(()Kızlar merhaba, nasılsınız ?
7+4 olduk bugün.. Mide bulantıları ve tatlıdan tiksinme derken şimdi bir de uyku bölünmeleri çıktı başıma. Gece 4'de uyanıyorum sonra ne yapsam uyuyamıyorum. işin garip tarafı uykum da var ama dalamıyorum. Kaç gecedir başıma geliyor. Kitap okusam fayda etmiyor, cepten oyun oynuyorum olmuyor, netten yazı okuyorum olmuyor, yüzüstü yatsam olmuyor, sırtüstü, yan yok.. Sonra birden midem bulanıyor ve elma yiyerek 2 saate ancak dalıyorum uykuya sonra da uyanamıyorum.( Oysa uykum gelmeden de girmiyorum yatağa. Ama uyanınca çok kötü oluyor. Bakalım bundan sonra da böyle mi devam edecek ? Benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan ve bir çare bulan var mı aramızda ?
Halimi göz önünde bulundurarak şuan Göksel'den kendime Çaresizim Çaresiz adlı şarkıyı armağan ediyorum :))
aynı durum bende de var canım ama maalesef bi çözüm bulamadım... uzun süredir var bu durum yatınca zar zor uyuyorum ve sabaha karşı uyanıyorum toplasan 2-3 saat uyuyorumdur. bide çalışıyorum çok zorlanmaya başladım.Kızlar merhaba, nasılsınız ?
7+4 olduk bugün.. Mide bulantıları ve tatlıdan tiksinme derken şimdi bir de uyku bölünmeleri çıktı başıma. Gece 4'de uyanıyorum sonra ne yapsam uyuyamıyorum. işin garip tarafı uykum da var ama dalamıyorum. Kaç gecedir başıma geliyor. Kitap okusam fayda etmiyor, cepten oyun oynuyorum olmuyor, netten yazı okuyorum olmuyor, yüzüstü yatsam olmuyor, sırtüstü, yan yok.. Sonra birden midem bulanıyor ve elma yiyerek 2 saate ancak dalıyorum uykuya sonra da uyanamıyorum.( Oysa uykum gelmeden de girmiyorum yatağa. Ama uyanınca çok kötü oluyor. Bakalım bundan sonra da böyle mi devam edecek ? Benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan ve bir çare bulan var mı aramızda ?
Halimi göz önünde bulundurarak şuan Göksel'den kendime Çaresizim Çaresiz adlı şarkıyı armağan ediyorum :))
Ben ikili testimi de randevularimi da ücretsiz olarak bezmialem de yaptiracagim üniversite hastanesi ve gayet güzel kızlar bilginiz olsun
hosgeldin canim is derdi bitmiyorki malesef. .isten gel ev vs derken yoruluyor insan.banada yemek fikri ver:)) neyapsak bugunArkadaslar canlarım tunaydin biz uyandım ütü yaptık anca uzandim 20 sayfa birikmiş birazdan okuyacağım, keyifler yerinde umarım, ben 21 inde 2li teste gideceğim yarın gene geleneksel cayimiz var, simdide ne yemek yapsam diye düşünüyorum, özledim sizi vallahi ya
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsinCumartesi günü bebeğimi gördüm :) kalp atışlarını duydum Allah'a şükür :) 2 cm miş miniciğim :) doktorum "saçlarını boyamıyorsun ve parol dışında hiç bir ilaç kullanmıyorsun. Onundışında günlük hayatına devam edebilirsin." Dedi. Bu arada sağlık ocağında yapılan testleri yanımda götürdüm. Onların dışında hiç bir tahlil istemedi. "Bu testlerin de benim için bir önemi yok. Çünkü daha bebek çok küçük, esas bu haftalardan sonra bebek senden birşeyler almaya başlayacak, o zaman tahlil yapacağız, gerekirse o zaman vitamin, demir ilacı vs. Vereceğim" dedi. 12. Hafta da 2 li test için randevu verdi. Ücreti 40 tl. Gayet uygun geldi bana.
Benim de aynen o şekilde canım. Cumartesi günü doktor kontrolümde doktorum:"ilk hamileliğinle kıyaslama yapma, her hamilelik ayrıdır ve birbirinden farklıdır. Şimdi sen ilkinde böyleydi şimdi şöyle desen bir çok kadın ooo o zaman kız geliyor, der. " dedi :) Allah hayırlısını versin hepimize...
Ne tesadüf bedeeeeeeee korkuyorummmGünaydın kızlarr... randevuma 2 gün kaldı hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum...
Valla bende hiç olmadığı için tedirginim birde bakıyorum doktorlar size ilaç iğne kan sulandırıcı falan vermiş benim önceki düştüğü halde hiçbirşey vermedi. Akışına bıraktı birde belirtide olmayınca acaba diyorum elimde değil aspirin bile vermedi ya ve sordum kendimden içsemmi diye hayır dedi.ne kadar şanslısınız ya , ben çok kötüyüm, bulantı ve halsizlik yedi beni..
sadece hamile kadınların %15-20 sinde bulantı olmazmış, ben o dilime giremedim. Ama yine de şükrediyorum, bu günlerde geçecek diye telkin ediyorum kendimi
Katılıyorum öyle zor ama böylede zor hiç belirtisizKesje az da olsa bendede olsa diyorm en azindan hamile gibi hissederdimm
Bana hiçbir ilaç vermedi adam ya acaba normal mi?Kizlar kontrolden geldim cok sukur sıkıntı yok giderken cok tedirgindim.sat ile arasinda 1 hafta fark var gec dollenme dedi.10 haftalik ve nasil hareket ediyor cok sasirdik.ben dusuk riskine karşı igne kullanıyordum kalçalarim mahvoldu dedim ama devam dedi igneye birde coraspin verdi.2 hafta sonra 2 li test icin cagirdi
hosgeldin canim hayirli olsun bebegin..benimde midem sikca kaziniyor ama cok yemek istemiyor hizli kilo almayayim diye gecustiriyorum meyve kraker filanHerkese merhaba ben yeni katıldım aranıza11.haftadayım kızlar ben devamlı acıkıyorm, yemekten bir bucuk saat sonra midem yine kazınıyor. 50kiloyum 1.65 boyum. sizdede oluyomu bu acıkmalar
aynen ben de o kafadayım:) çünkü ilkinde herşeye pimpiriklenmiştim. Bu sefer zaten olacağa da engel olamadığımı bildiğim için daha rahatım. Çok şükür sıkıntı da olmuyor kafaya takmayınca. sadece arkadaşlar bu belirtiyi sıkıntı gibi yazdıkları için merak ettim. bir de benim bildiğim akıntı kokusuzsa sıkıntı olmadığı ama dr değilim tabii sonuçta:)
merhaba aynen bende de bulantı sıfır hafif kasık ve bel ağrılarım ayroca göğüslerimin şişliği olmasa inanmayacağım :) bazı kişilerde bizimki gibi olabiliyormuş şanslı kısımdayız sanırım maşallah diyelim :)Arkadaşlar benim hamileliğimin başından beri bulantı baş dönmesi olmuyor benım gibi olanlar varmı merak ediyorum. :S
evet bende senin gibi biliyorum koyu renk değilse ve kokusuz ise akıntı hamilelikte çok normailmiş..Aynen bende kokusuzsa sorun yok diye biliyorum
canim baska bi dr a danissan benim dr ilaci hemen basladi benimde dusuklerim var tedbiren hemen basliyorGözün aydın canım Allah tamamına erdirsin
Ne tesadüf bedeeeeeeee korkuyorummm
Valla bende hiç olmadığı için tedirginim birde bakıyorum doktorlar size ilaç iğne kan sulandırıcı falan vermiş benim önceki düştüğü halde hiçbirşey vermedi. Akışına bıraktı birde belirtide olmayınca acaba diyorum elimde değil aspirin bile vermedi ya ve sordum kendimden içsemmi diye hayır dedi.
Katılıyorum öyle zor ama böylede zor hiç belirtisiz
Bana hiçbir ilaç vermedi adam ya acaba normal mi?
bende fazla kilo almaktan korkuyrm ama krakr meyve yesemde yine acıkıyorm artk küçücuk porsiyonlar halinde atıstırıyrm inat edip yemiyim diyorm ama aclıga dayanamıyorm cok kazınıyor midemhosgeldin canim hayirli olsun bebegin..benimde midem sikca kaziniyor ama cok yemek istemiyor hizli kilo almayayim diye gecustiriyorum meyve kraker filan
Canim hic sorma benimde uykum acaip duzensiz alakasiz saatlerde kalkiorum zten wc ye yeterince uyaniorum bide 4.30 da durduk yere kalkiorum hocayla gidip ezani okucam her sabah o denli:-(()
aynı durum bende de var canım ama maalesef bi çözüm bulamadım... uzun süredir var bu durum yatınca zar zor uyuyorum ve sabaha karşı uyanıyorum toplasan 2-3 saat uyuyorumdur. bide çalışıyorum çok zorlanmaya başladım.
canım ben 5 haftalıkken gittim 1 tane kese göründü. 7 haftalıkken gittik 2. kese göründü ve ikiz olduğunu öğrendik. görünmemesi normal panik yapma. benim de lekelenmem oldu.Günaydın anne adayları,
kısaca sizleri yaşadığımı anlatayım bir kaç sorum olacak çünkü
20 eylülde aşılama oldum 12.gün test 102 iki gün sonrası 212 çıktı hafif kanamalarım oldu alttan progestan kullandım cuma günü de keseyi görebilmek adına muayeneye gittik fakat kese görünmedi tekrar test istedi 1910 çıktı yani normal artması seviyede herşey güzel dedi ama çoğu kişi vajinal ultrasonda görülebilir diyor kahverengi kanama da aralıklarla dvm ediyor şimdi haftalık iğne verdi onu kullanıyorum .
sizler keseyi ve kalp atışlarını hangi haftalarda gördünüz ve kanamalarınız oldumu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?