2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Tabi ki de olur. Ben kuzenimle birlikte girdim kalp atışlarını duymak için o videoya çekti :) Durup durup dinliyoruz :) Hepsi güzel birer anı :)

merhaba canım, benmde senn gıbı ıste bel kasık ağrısı goguslermde bazen sızlıyor aynı ıste bırde görmesek ınanmayacagız :) neys sanslıysak cok sukur. ben işe gıdıyorum bırde yolum uzun allah bana acımış olmalı dıye düşünüyorum

kızzlaaarr bugun doktora gıttımmm bebişimin kontroolu ıcıınn... :):):) ultrasonda baktııık hoppidik hoppidik hopluyodu kıpırdamasını gorduumm cok guzeeldii...33.6 mm olmuss boyuda 2 hafta sonra cagırdı 2li tarama testii de ıkı hafta sonra olaacakmıss... bakalım ne olacak.... biraz endişelenıyormm ınsallaah saglıklıdır bebegım

A önce sağlık ocağından geldim gebelik kaydınızı yaptırın kızlar kan ve idrar testleri yaptılar ücretsiz tansiyon ölçtüler

Bendede yeni yeni basladi iki saat anca yatiyorun sinra hopp kalkiyorum ama daha bisey bulamadim cnm malesef

bendede aksine uyku cok fazlagittiğim her yerde uyuyorum şuan bile zor duruyorum ayakta

Kizlar sutten tiksinmistim.hergun bir kase balli misir gevregi yiyorum.sutte icmis oluyorum boylece. Misir gevreginin bir zarRi olur mi.

Kızlar vücudumda aşırı derecede yorgunluk var. Benimde sürekli karnım acıkıyor sizler gibi... Kraker, bisküvi falan istemiyor hiç canım. Bundan sonra işe gelirken yanımda peynir, zeytin getircem öğleden sonra yemek için. Az önce meyve yedim açlığımı bastırsın diye ama Meyve falan kesmiyor beni açım açç

bendede aksine uyku cok fazlagittiğim her yerde uyuyorum şuan bile zor duruyorum ayakta
Bende senin gibiyim. Sürekli uyumak istiyorum... Uykumu alamayınca da sinirleniyorum, çok mutsuz oluyorum, bu sıralar bir asabiyet var zaten üstümde...

Kızlar tek tek cevap vermişsiniz sağolun ama dün o mesajı yazdıktan sonra kahverengi lekelenmem oldu peçeteyle silince de pembe kan gördüm. Hemen acile gittik ultrasondan baktı doktor bebekte ve kesede kanama yokmuş. Progesteron iğnesi yaptı ve progestan verdi. Bugün yine kahverengi lekelenme oldu yine gittik yine bebek iyi ama neden oluyor bilmiyorlar. Çok moralim bozuk 5 gün rapor yazdı doktor. Neden böyle oluyor çok üzüldüm bebeğe bi şey olmaz inşallah

Bendede olmustu progestron bide igne oldm bise kalmadi lejekenmem olmadi bnim iliskiden sonraki gun olduydu

Bendede olmustu progestron bide igne oldm bise kalmadi lejekenmem olmadi bnim iliskiden sonraki gun olduydu
Biz ilişkiye girmiyoruz doktor ilk üç ay olmasıb demişti 2 aydır kardeş kardeş yatıyoruz anlamadım neden oldu.

Öksürüyorum çok acaba o mu zorladı perebron verdi öksürük için de. Bebeğe bi şey olmasın ama ya korkuyorum çok

Cok zorlanmadanda olur oksurmen siddetliyse icini ferah tut

cnm inş aradakı fark kapanır bende cok korku var ruyalarıma bıle gırıyor allahım şu perşembe gelsede dr gitsem

Benim de kontrolüm cumartesi canım. açıkçası ben de sürekli endişeliyim. Allah yardımcımız olsun.

Bende senin gibiyim. Sürekli uyumak istiyorum... Uykumu alamayınca da sinirleniyorum, çok mutsuz oluyorum, bu sıralar bir asabiyet var zaten üstümde...
herkesin farklı demekki uyumak güzelde gittiğim misafirlikde uyuya kalmak komik oluyor :) ben dayanamıyorum biraz uzanabilirmiyim diyorum sonra eşim kaldırıyor eve gidiyoruz diye inşALLAH o asabiyetimiz 9 ay sürmez çok kırıcı olabiliyoruz bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…