- 9 Eylül 2014
- 367
- 269
- 133
yaaa artık benim de bir randevum vaaar persembe günü inşallah bebişi kıpır kıpr görmeek nasip olur annesine de sağlılklısın derlerr inş. hiç kaygımız kalmaz mutlu mesut hep birlikte tamamlarız artık 9 ayı inş. bide benim aklıma ne geldi arkadaşlar hani dr. ultrasona bakarken bizde karşı ekrandan bakıyoz ya onu telefona video ceksem olur mu acaba yazık eşim gelemicek oda görsün bebişinin hareketlerini hem bende durmadan izlerim
merhaba canım, benmde senn gıbı ıste bel kasık ağrısı goguslermde bazen sızlıyor aynı ıste bırde görmesek ınanmayacagız :) neys sanslıysak cok sukur. ben işe gıdıyorum bırde yolum uzun allah bana acımış olmalı dıye düşünüyorummerhaba aynen bende de bulantı sıfır hafif kasık ve bel ağrılarım ayroca göğüslerimin şişliği olmasa inanmayacağım :) bazı kişilerde bizimki gibi olabiliyormuş şanslı kısımdayız sanırım maşallah diyelim :)
Ankara, akropol hastanesiMerhaba,
hangi hastaneye gittiğini öğrenebilir miyim?
Bendede yeni yeni basladi iki saat anca yatiyorun sinra hopp kalkiyorum ama daha bisey bulamadim cnm malesefKızlar merhaba, nasılsınız ?
7+4 olduk bugün.. Mide bulantıları ve tatlıdan tiksinme derken şimdi bir de uyku bölünmeleri çıktı başıma. Gece 4'de uyanıyorum sonra ne yapsam uyuyamıyorum. işin garip tarafı uykum da var ama dalamıyorum. Kaç gecedir başıma geliyor. Kitap okusam fayda etmiyor, cepten oyun oynuyorum olmuyor, netten yazı okuyorum olmuyor, yüzüstü yatsam olmuyor, sırtüstü, yan yok.. Sonra birden midem bulanıyor ve elma yiyerek 2 saate ancak dalıyorum uykuya sonra da uyanamıyorum.( Oysa uykum gelmeden de girmiyorum yatağa. Ama uyanınca çok kötü oluyor. Bakalım bundan sonra da böyle mi devam edecek ? Benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan ve bir çare bulan var mı aramızda ?
Halimi göz önünde bulundurarak şuan Göksel'den kendime Çaresizim Çaresiz adlı şarkıyı armağan ediyorum :))
Bende senin gibiyim. Sürekli uyumak istiyorum... Uykumu alamayınca da sinirleniyorum, çok mutsuz oluyorum, bu sıralar bir asabiyet var zaten üstümde...bendede aksine uyku cok fazlagittiğim her yerde uyuyorum şuan bile zor duruyorum ayakta
Bendede olmustu progestron bide igne oldm bise kalmadi lejekenmem olmadi bnim iliskiden sonraki gun olduyduKızlar tek tek cevap vermişsiniz sağolun ama dün o mesajı yazdıktan sonra kahverengi lekelenmem oldu peçeteyle silince de pembe kan gördüm. Hemen acile gittik ultrasondan baktı doktor bebekte ve kesede kanama yokmuş. Progesteron iğnesi yaptı ve progestan verdi. Bugün yine kahverengi lekelenme oldu yine gittik yine bebek iyi ama neden oluyor bilmiyorlar. Çok moralim bozuk 5 gün rapor yazdı doktor. Neden böyle oluyor çok üzüldüm bebeğe bi şey olmaz inşallah
Biz ilişkiye girmiyoruz doktor ilk üç ay olmasıb demişti 2 aydır kardeş kardeş yatıyoruz anlamadım neden oldu.Bendede olmustu progestron bide igne oldm bise kalmadi lejekenmem olmadi bnim iliskiden sonraki gun olduydu
Cok zorlanmadanda olur oksurmen siddetliyse icini ferah tutBiz ilişkiye girmiyoruz doktor ilk üç ay olmasıb demişti 2 aydır kardeş kardeş yatıyoruz anlamadım neden.
Öksürüyorum çok acaba o mu zorladı perebron verdi öksürük için de. Bebeğe bi şey olmasın ama ya korkuyorum çok
cnm inş aradakı fark kapanır bende cok korku var ruyalarıma bıle gırıyor allahım şu perşembe gelsede dr gitsem
İnşallah öyledir de geçer bi an önceCok zorlanmadanda olur oksurmen siddetliyse icini ferah tut
Bende senin gibiyim. Sürekli uyumak istiyorum... Uykumu alamayınca da sinirleniyorum, çok mutsuz oluyorum, bu sıralar bir asabiyet var zaten üstümde...
herkesin farklı demekki uyumak güzelde gittiğim misafirlikde uyuya kalmak komik oluyor :) ben dayanamıyorum biraz uzanabilirmiyim diyorum sonra eşim kaldırıyor eve gidiyoruz diyeBende senin gibiyim. Sürekli uyumak istiyorum... Uykumu alamayınca da sinirleniyorum, çok mutsuz oluyorum, bu sıralar bir asabiyet var zaten üstümde...
Gündüz uyku hali, gece uykusuzluk.. Sen bize sabır ver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?