2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
BENİM CANIM COK SIKKINNN OFFFFFFFFFFFFFFFFFF :'(

AĞLAMAK İSTİYORUM HATTA HİÇ KEYFİM YOK

benim belirtilerim kesildi. bgün 9+5 im. mide bulantım cok yoktu zaten şimdi bitek su içerken cok az varla yok arası.

göğüslerimin ağrısı da kesildi .

kızlarrrr kötü birsey mi oluyorki. daha kontrole iki haftam var.devlet hastahanesine gideyim dedim ama oranın hekimi de izinli galiba. buradaki özel hastahanedeki hekimide ben beğenmiyorum . sağlık ocahgına gideyim dedim 16 haftadan sonra el dopleriyle dinleyebildiklerini söylediler. offff bu aksam gidip tekrar kontrol edeceğim göğüslerimi.

Benim yirmilik dışim çıkıyor çürük falan yok şükürler olsun ama doktorum şu an bir ilaç almamami söyledi ilk 3 ayı bitir dedi sonra disciye git dedi. Malum düşük tehlikem olduğu için mecbur doktoru dinliycem tesekkurler ilgin için. ..

kendine strest yapma bebeği etkilersin..herkesin şikayetleri olacak diye bişey yokki panik yapma benimde midem bazen ii bazen kötü gögüslerimde önceden daha hassastı dokunamıyordum şimdi o kadar değil..kafanı rahat tut strest en büyük etken unutma..

Benim de kontrolüm cumartesi canım. açıkçası ben de sürekli endişeliyim. Allah yardımcımız olsun.
allah hepimizin yardımcısı olsun cok ama cok korkuyorum 4 ay once 1 düşüğüm oldu benım 2 aylıktı kalp atısı durmustu ve hiç bir belirti vvermemişti oz yüzden hep endişeliyim ben allah bir daha bizi böyle acılarla sınamasın AMİN

İnşallah canım ne mutlu hoppidiklerini görmüşsün darısı başıma... Heyecanla bekliyorum

Çok geçmiş olsun inşallah şu sıkıntılı dönemleri atlatırız yoksa çıldırıcaz

bebişli döneme alıştırıyor Allahım bzi galiba:)
Bende bir dini programda dinlemiştim gece hamilelerin sık wc ye gitmesi uyanmasını Allah doğumdan sonra bebek ağlaması yada doyurmaya hassasiyet olsun diye yaparmış hoşuma gitmişti

Benimde şuan hiçbir belirti yok malesef hayatım boyunca önüme iki yol çıktıysa bana hep zor olanı düşmüştür.Şimdimi beni kolayı buldu diyorum ona şaşkınım isyan etmek değil ama benimde rutinimde hep zor olanı çıktı karşıma ben napayım şimdi %15 lik bulantısız kesime ben mi girdim diyorum isyan değil herzaman Allahın verdiğine razıyım ama hissettiklerimde bu

Canim dr un kim bezmialemde
pınar Özcan canım şiddetle tavsiye ederim

hosgeldin canim is derdi bitmiyorki malesef. .isten gel ev vs derken yoruluyor insan.banada yemek fikri ver:)) neyapsak bugun
Ben et sote yapıcam canım avcunuzu yalayn :)
Kizlar sutten tiksinmistim.hergun bir kase balli misir gevregi yiyorum.sutte icmis oluyorum boylece. Misir gevreginin bir zarRi olur mi.
Yok be güzelim ye ye

Güzelim kimisinde 11. 12. Haftalarda oluyormuş, sen güzel düşün elini karnına koy ve ya musavvir de bol bol

bazen belirtiler gider sonra gelir yavrum hiç güzel kalbini skma tamam mı çok öpüyorum bunlar olağan şeyler, benimde dün yoktu aha bugün geldi.

Ben de mesela wc gidince peçeteye bakıyorum ışıktan sarı gibi geliyor bazen o anki halimi gorseniz nasıl dikkatli silip silip baktigima koparsiniz ya buna napalım?

sağol tatlım umarım dediğin gibidir.

bende inan o %15 lik kesimdeyim canım bazen bende diyorum benimi buldu diye.

canımsınız benim inanın cok rahatlattınız içimi. daha demin bir bel ağrısı geldi sanırım belirtilerden olsa gerek. bide hafif mide bulantım var gibi. çamasırımı cıkartırken ağrımda olursa daha da rahatlayacağım. inan bende senin gibi wc ye gidince peceteyle nasıl kontrol ediyorum. bebege geçecek bizim bu huzursuzluğumuz bebekte huzursuz olcak sürekli diye korkuyorum.

Merhaba Arkadaşlar ,

Muhtemel dogum tarihim 19.05.2014 fakat tekrar sezeryan olacağı için mayısın başında Allahın izniyle

Amin canım peki seninkinin kalbi neden durmuştu? araştırıldı mı belirti olmadı diyosun doktor ultrasonda gördü o zaman

Amin canım peki seninkinin kalbi neden durmuştu? araştırıldı mı belirti olmadı diyosun doktor ultrasonda gördü o zaman
bişey bulunamadı genetık testler ve kan pırtılasma testlerı yapıldı bısey cıkmadı evt dr randevumda öğrendim kalp atısının durdugunu aynı gün kürtaj oldum cok kötü bir gündü benim için ilk gebeliğim böyle sonuçlandı şimdi yine hamıleyım en son arife günü dr gittim dr 2 hafta sonra gel dedi bu hafta perşembe günü dr gidicem çok korkuyorum ben aynı şeyleri yaşamaktan

isteyerek olmadı hıc tahmın etmezdım emzırdıgım ıcın gecıkme normal dıye dusundum cok fazla gecıktıgı ıcın suphelendım ve 7 haftalık hamıle oldugumu ogrendım

Allah korkularımızla sınamasın bizleri iyi haberlerimizi yazalım buraya inşallah

burdakı yazıları okuyup bnde neler dusunuyodum her ultrosona grdıgımde yuregm agzıma gelıodu ayaklartım gerı gıdıyordu Rabbım herkesın evladını sagıkla kucagına almayı nasıp etsın herkese şifa versın rabbam derdı verp dermanını verende Allah sorun yoksa yuregınızı ferah tutun kızlar uzmeyın kendınızıı

kızlar lütfen cevaplayın...22 sinde randevum var..bende ne mide bulantısı nede kusma var..basımda donmuyo...korkuyorum bebege bişi olmamıstır ıns..normal mi bu durum

isteyerek olmadı hıc tahmın etmezdım emzırdıgım ıcın gecıkme normal dıye dusundum cok fazla gecıktıgı ıcın suphelendım ve 7 haftalık hamıle oldugumu ogrendım
hehehe ıyı bır suprızz olmus senın ıcın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…