- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Benim yirmilik dışim çıkıyor çürük falan yok şükürler olsun ama doktorum şu an bir ilaç almamami söyledi ilk 3 ayı bitir dedi sonra disciye git dedi. Malum düşük tehlikem olduğu için mecbur doktoru dinliycemMerhaba.
Bence bir doktora görünmelisin. diş ağrısı dayanılmazdır, hem bu bebeğin içinde önemli. En azından düşük dozda bir ilaç verebilir. ben hatırlıyorum yengeme dişçimiz hamile diye bir sıvı ile tampon yapmıştı. sonra çektirmekten bile vazgeçmişti. allah yardımcın olsun.
kendine strest yapma bebeği etkilersin..herkesin şikayetleri olacak diye bişey yokki panik yapma benimde midem bazen ii bazen kötü gögüslerimde önceden daha hassastı dokunamıyordum şimdi o kadar değil..kafanı rahat tut strest en büyük etken unutma..BENİM CANIM COK SIKKINNN OFFFFFFFFFFFFFFFFFF :'(
AĞLAMAK İSTİYORUM HATTA HİÇ KEYFİM YOK
benim belirtilerim kesildi. bgün 9+5 im. mide bulantım cok yoktu zaten şimdi bitek su içerken cok az varla yok arası.
göğüslerimin ağrısı da kesildi .
kızlarrrr kötü birsey mi oluyorki. daha kontrole iki haftam var.devlet hastahanesine gideyim dedim ama oranın hekimi de izinli galiba. buradaki özel hastahanedeki hekimide ben beğenmiyorum . sağlık ocahgına gideyim dedim 16 haftadan sonra el dopleriyle dinleyebildiklerini söylediler. offff bu aksam gidip tekrar kontrol edeceğim göğüslerimi.
allah hepimizin yardımcısı olsun cok ama cok korkuyorum 4 ay once 1 düşüğüm oldu benım 2 aylıktı kalp atısı durmustu ve hiç bir belirti vvermemişti oz yüzden hep endişeliyim ben allah bir daha bizi böyle acılarla sınamasın AMİNBenim de kontrolüm cumartesi canım. açıkçası ben de sürekli endişeliyim. Allah yardımcımız olsun.
İnşallah canım ne mutlu hoppidiklerini görmüşsün darısı başıma... Heyecanla bekliyorumkızzlaaarr bugun doktora gıttımmm bebişimin kontroolu ıcıınn... :):):) ultrasonda baktııık hoppidik hoppidik hopluyodu kıpırdamasını gorduummcok guzeeldii...33.6 mm olmuss boyuda 2 hafta sonra cagırdı 2li tarama testii de ıkı hafta sonra olaacakmıss... bakalım ne olacak.... biraz endişelenıyormm ınsallaah saglıklıdır bebegım
Çok geçmiş olsun inşallah şu sıkıntılı dönemleri atlatırız yoksa çıldırıcazKızlar tek tek cevap vermişsiniz sağolun ama dün o mesajı yazdıktan sonra kahverengi lekelenmem oldu peçeteyle silince de pembe kan gördüm. Hemen acile gittik ultrasondan baktı doktor bebekte ve kesede kanama yokmuş. Progesteron iğnesi yaptı ve progestan verdi. Bugün yine kahverengi lekelenme oldu yine gittik yine bebek iyi ama neden oluyor bilmiyorlar. Çok moralim bozuk 5 gün rapor yazdı doktor. Neden böyle oluyor çok üzüldüm bebeğe bi şey olmaz inşallah
Bende bir dini programda dinlemiştim gece hamilelerin sık wc ye gitmesi uyanmasını Allah doğumdan sonra bebek ağlaması yada doyurmaya hassasiyet olsun diye yaparmış hoşuma gitmiştibebişli döneme alıştırıyor Allahım bzi galiba:)
Benimde şuan hiçbir belirti yok malesef hayatım boyunca önüme iki yol çıktıysa bana hep zor olanı düşmüştür.Şimdimi beni kolayı buldu diyorum ona şaşkınım isyan etmek değil ama benimde rutinimde hep zor olanı çıktı karşıma ben napayım şimdi %15 lik bulantısız kesime ben mi girdim diyorum isyan değil herzaman Allahın verdiğine razıyım ama hissettiklerimde buBENİM CANIM COK SIKKINNN OFFFFFFFFFFFFFFFFFF :'(
benim belirtilerim kesildi. bgün 9+5 im. mide bulantım cok yoktu zaten şimdi bitek su içerken cok az varla yok arası.
kızlarrrr kötü birsey mi oluyorki. daha kontrole iki haftam var.devlet hastahanesine gideyim dedim ama oranın hekimi de izinli galiba. buradaki özel hastahanedeki hekimide ben beğenmiyorum . sağlık ocahgına gideyim dedim 16 haftadan sonra el dopleriyle dinleyebildiklerini söylediler. offff bu aksam gidip tekrar kontrol edeceğim göğüslerimi.
pınar Özcan canım şiddetle tavsiye ederimCanim dr un kim bezmialemde
Ben et sote yapıcam canım avcunuzu yalayn :)hosgeldin canim is derdi bitmiyorki malesef. .isten gel ev vs derken yoruluyor insan.banada yemek fikri ver:)) neyapsak bugun
Yok be güzelim ye yeKizlar sutten tiksinmistim.hergun bir kase balli misir gevregi yiyorum.sutte icmis oluyorum boylece. Misir gevreginin bir zarRi olur mi.
Güzelim kimisinde 11. 12. Haftalarda oluyormuş, sen güzel düşün elini karnına koy ve ya musavvir de bol bolKızlar tek tek cevap vermişsiniz sağolun ama dün o mesajı yazdıktan sonra kahverengi lekelenmem oldu peçeteyle silince de pembe kan gördüm. Hemen acile gittik ultrasondan baktı doktor bebekte ve kesede kanama yokmuş. Progesteron iğnesi yaptı ve progestan verdi. Bugün yine kahverengi lekelenme oldu yine gittik yine bebek iyi ama neden oluyor bilmiyorlar. Çok moralim bozuk 5 gün rapor yazdı doktor. Neden böyle oluyor çok üzüldüm bebeğe bi şey olmaz inşallah
bazen belirtiler gider sonra gelir yavrum hiç güzel kalbini skma tamam mı çok öpüyorum bunlar olağan şeyler, benimde dün yoktu aha bugün geldi.BENİM CANIM COK SIKKINNN OFFFFFFFFFFFFFFFFFF :'(
kendine strest yapma bebeği etkilersin..herkesin şikayetleri olacak diye bişey yokki panik yapma benimde midem bazen ii bazen kötü gögüslerimde önceden daha hassastı dokunamıyordum şimdi o kadar değil..kafanı rahat tut strest en büyük etken unutma..
Benimde şuan hiçbir belirti yok malesef hayatım boyunca önüme iki yol çıktıysa bana hep zor olanı düşmüştür.Şimdimi beni kolayı buldu diyorum ona şaşkınım isyan etmek değil ama benimde rutinimde hep zor olanı çıktı karşıma ben napayım şimdi %15 lik bulantısız kesime ben mi girdim diyorum isyan değil herzaman Allahın verdiğine razıyım ama hissettiklerimde bu
bazen belirtiler gider sonra gelir yavrum hiç güzel kalbini skma tamam mı çok öpüyorum bunlar olağan şeyler, benimde dün yoktu aha bugün geldi.
Ben de mesela wc gidince peçeteye bakıyorum ışıktan sarı gibi geliyor bazen o anki halimi gorseniz nasıl dikkatli silip silip baktigima koparsinizya buna napalım?
Amin canım peki seninkinin kalbi neden durmuştu? araştırıldı mı belirti olmadı diyosun doktor ultrasonda gördü o zamanallah hepimizin yardımcısı olsun cok ama cok korkuyorum 4 ay once 1 düşüğüm oldu benım 2 aylıktı kalp atısı durmustu ve hiç bir belirti vvermemişti oz yüzden hep endişeliyim ben allah bir daha bizi böyle acılarla sınamasın AMİN
hoşgeldin hayırlı olsun bebişin..Merhaba Arkadaşlar ,
Muhtemel dogum tarihim 19.05.2014 fakat tekrar sezeryan olacağı için mayısın başında Allahın izniyle
bişey bulunamadı genetık testler ve kan pırtılasma testlerı yapıldı bısey cıkmadı evt dr randevumda öğrendim kalp atısının durdugunu aynı gün kürtaj oldum cok kötü bir gündü benim için ilk gebeliğim böyle sonuçlandı şimdi yine hamıleyım en son arife günü dr gittim dr 2 hafta sonra gel dedi bu hafta perşembe günü dr gidicem çok korkuyorum ben aynı şeyleri yaşamaktanAmin canım peki seninkinin kalbi neden durmuştu? araştırıldı mı belirti olmadı diyosun doktor ultrasonda gördü o zaman
hadi ya küçükmüş ALLAH bağışlasın..isteyerekmi oldu.?tesekkur ederım bu arada ıkıncıye hamıleyım, daha kızım 11 aylık
Allah korkularımızla sınamasın bizleri iyi haberlerimizi yazalım buraya inşallahbişey bulunamadı genetık testler ve kan pırtılasma testlerı yapıldı bısey cıkmadı evt dr randevumda öğrendim kalp atısının durdugunu aynı gün kürtaj oldum cok kötü bir gündü benim için ilk gebeliğim böyle sonuçlandı şimdi yine hamıleyım en son arife günü dr gittim dr 2 hafta sonra gel dedi bu hafta perşembe günü dr gidicem çok korkuyorum ben aynı şeyleri yaşamaktan
amin cnm yazarım gelişmeri cnm persembe sabah 9 da randevum var yazarım geçmiyor zamanAllah korkularımızla sınamasın bizleri iyi haberlerimizi yazalım buraya inşallah
burdakı yazıları okuyup bnde neler dusunuyodum her ultrosona grdıgımde yuregm agzıma gelıodu ayaklartım gerı gıdıyordu Rabbım herkesın evladını sagıkla kucagına almayı nasıp etsın herkese şifa versın rabbam derdı verp dermanını verende Allah sorun yoksa yuregınızı ferah tutun kızlar uzmeyın kendınızııSağolun kızlar yaa bu aralar kalp durmasına takıldı kafam üzüldüm bi daha okumıycam böyle yazıları asladua edin Rabbim hepimizin bebişini bağışlasın bende lekeldnme yok ama tedaviyle olduğu için jel kullanıyorum belkide ondan da biraz daha pimpirikliyim
evet bende yaptırdım kaydımı bugun :):)A önce sağlık ocağından geldim gebelik kaydınızı yaptırın kızlar kan ve idrar testleri yaptılar ücretsiz tansiyon ölçtüler
hehehe ıyı bır suprızz olmus senın ıcın :))isteyerek olmadı hıc tahmın etmezdım emzırdıgım ıcın gecıkme normal dıye dusundum cok fazla gecıktıgı ıcın suphelendım ve 7 haftalık hamıle oldugumu ogrendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?