2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sagol tatlim insallah. Ya aksamdan beri goguslerimi kontrol ediyorum canim aciyor mu diye. Aciyi hissedince gozletim doluyor sukur belirtilerim devam ediyor diye. Az once esimin yuzune tel.i kapattim. Yazik onlara
ayy cnm o göğüsleri hiç deme nerden nereye dicen şimdi ama cok şikayetçiyim ben onlardan başladık büyümeye duracağı yok eteki gebeliklerimde 90dan 105 kadar çıktık 3 beeden büyüdük şimdide aynı yakında koltuklarıma sığmayacaklar sırtımda cok ağrıyo neyse RABBİM BAŞKA DERT VERMESİN
bu arada eşimede yazık cidden ben birazda yalnzlıktan kendimi dinliyorum burada memlkete gittiğimizde cok enerjiğim keyifliyim buraya gelir gelmez ağrılarım başlıyo adamda napsın seste edemiyo işten geliyor bide betülün nazını cekiyo ALLAHTAN birgün şikayet etmez allah razı olsun

neyse cnm belliki mesajlar peşpeşe geldiğinden yanlış anlaşıldım . gerçekten seninle bi ilgisi yok ben arkadasın o iafadelerinden dolayı öle yazdım . hayırlı günler .

Canım ben anladım zaten bir sorun olmadığını ama yanlış anlamam normalde arkadaş bana cevap yazmış sen almissin o cevabı kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin demişsin. Ama beni anladığından eminim artık. Sana da hayırlı günler Allahım kolaylıklar versin hamileliğinde. ..

bebeğimin kalp sesini duydum şükürler olsun güp güp atıodu minicik kalbi fasülyem benim ama tek sıkıntım zaten 73 le hamile kaldım 75 olmuşum herkesin midesi bulanıyo benimde bulansada verseydim kilo yaa o tartıya çıktıkça psikolojim bozuluo hamilelik öncesinde sigara kullanıodum onu bıraktım hamile olduğumu öğrendiğim gün ondan olabilir diyorum bide doktorum folbiol kullanıosun oda kilo yapar yarım veya çeyrek iç artık dedi çok kilo almayayım noluuuurrr bide bitek bendemi var bilmiyorum ben çok sinirli ve stresliyim herşeye kızıyorum ağlayasım gelio devamlı mutsuzum ama mutsuz olmam içinde bi sebep yok galiba deliriyorum...

evet sen diyince baktım o cevabı almışım ama o cvp ta yazmış anlatmak zor falan diye demek oradan karıştı birbirine mesajlar neyse sorun değil artık anlaştığımıza sevindim yoksa kimseyi kırmak değil niyetim asla

arkadaslar kusura bakmayın, sanırım benim yüzümden ufak yanlıs anlasılmalar olmus. bebeklerimiz saglıklı olsun da gerisini kafamıza takmayalım :) benim bebiş kafasına göre takılıyo demek ki :)

bu arada son kontrolumde kanım dusmus, doktor gyno ferro diye bi ilac verdi, gittigimde 900gr almıstım ama bu ilacdan mıdır nedir bilmiyorum muthiş istahim acıldı 53 kg ile hamile kaldım , ben sanırım cok kilo alıcam

ay cnm sıkma tatlı canını bende diğerlerine doğum kilomla buna hamile kaldım napalım nasip inşallah fazla almadn atlatırız bol su iç yeşil cay iç cnm kilo alımın ayavaşlar bölece

ay cnm sıkma tatlı canını bende diğerlerine doğum kilomla buna hamile kaldım napalım nasip inşallah fazla almadn atlatırız bol su iç yeşil cay iç cnm kilo alımın ayavaşlar bölece
su içiyorum aslında ama hareketlerime dikkat edeyim derken fazla kısıtlama yaptım galiba işte oturuom evde desen kendimi yormadan her işimi hallediyorum yürüyüşlere mi başlasam iş çıkışında yoksa tombik hamileler olacaz ...

Benim de canım sıkıldı aynı şekilde zaten dün akşam yazdığımı görmüşsündür. Ben de bulantıyı kesmek için uğraşıyordum şimdi bulantılarım geçince panik oldum Ve gece saçma sapan rüyalar gördüm Ama bekleyeceğim, inat ettim. Hem sinirlendim hem inat ettim.

bende folbiol kullanıyorum, 2 kilo aldım, acaba o mı etkili oldu ben de bir dahaki kontrolümde yarım ya da çeyrek içmeyi sorayım. daha 2 ayda 2 kilo aldım 2 ve 3.trimester de ne yapacağım moralim çok bozuldu,boyumda kısa, kolay kilo veren biride değilim, tek tesellim bebeğim sağlıklı olsun sonrası zaman gelince düşünecem artık

Ayni seyleri sordum doktorum bana dedi ki her hamile her an kusacak diye bişey yok kimi hicbisey hissetmiyor bile dedi kalp atışı alınmaya başlandığı haftalar mide bulantısı olup sonra yavaş yavaş bünye alısıyor ve bebek yerleştikce vücut da alisiyor dedi korkmayın dedi sadece kontrollerinizi geçirmeyin dedi bir sorun hissettse doktorunuz söyler dedi.

günaydın kızlar iki gündür belirtilerim azaldı bulantım ve halsizligim ama uyuklamam devam ediyor biraz biraz yemeye başladım şükür 3 kilo vermişim hamile oldugumu ögrendigimden beri artık almak istiyorum kızımda 47 kiloyla hamile kalmıştım 63 kiloyla dogurmuştum çok rahat bi hamilelik geçirmiştim bu çok kötü geçti ilk 3 ayı ama şükür herşey yolunda inşallah bundan sonra yavas yavas azalır ama gögüslerim fora sanki süt dolmuş gibi sızlıyor bakalım hayırlısı artık sizler nasılsınız

ben öleyim zaten cnm dombikim millet hemen soruyo hamilemisin evet diyom kaç aylık deyince orada takılıyom hahaha
bnm birde böle erkek karnı gibi önden giden top bi göbeğim var o cok yanıltıyo insanları kaynanam bile eltime betülün bebesi varda bize demiyo hemde buda oğlan bence diyomus . ilk memlekette doktora gittim eve geldik diyo cinsiyeti neymiş dedim anne sen kiloma yanılıyon ben daha yeni öğrendim

kızlar isim düşündünüz mü biliyorum daha cok erken ama ben isime cok takık durumdayım istiyorumki hem az bulunan hem manalı hem ağır hemde islami olsun birde yazılışı kolay olsun bu şartlara uygun isim bulabilirsek bakalım

benim doktorum folbiol yapar dedi ilk defa duydum ama 2.ayın sonunda bıraktırıo genelde doktorlar doğuma kadar aşırı almazsak emzirme döneminde kilolara el sallayabiliriz canlar
benim göbişi saklayabiliom boyum 168 o işe yarıo sanki daha bilmeyipte soran çıkmadı hamilemisin die bu arada hamilelikte tarçın zararlı mıdır die bi araştırma yapacam değilse çubuk tarçını sıcak suyla demleyip içeyim metabolizma hızlandırıo haber veririm sizede:)

Çalışan hamile annelerin kaderi bu yapcak bişey yok değil mi :) bu arada doğum izninden sonra devam edecek misiniz kızlar çalışmaya. Yoksa bir süre işi bırakacak mısınız. Ben maalesef yarım dönem izinliyim sonra devam edicem

kız daha bi dur acele etme bi cinsiyetini ögrenelimde öle başlayalım isim düşünmeye senin ilk bebiş galiba heycanlısın ilkimde bizde öleydik hamile oldugumu ögrendik kız olursa ecrin erkek olursa burak demiştik ecrinimiz oldu şimdi 5 yaşında ve çok yaramaz

yok anam bende boyda yok evdede cok hareketsizim

Kizlarr gunaydin nasilsiniz beni soracak okirsaniz migde bulantilatiyla cebellesiyorum cikartmiyorm ama zor tutuyorum kendimi beni cok halsiz birakiyo cok zorluyo ve su icince daha cok bulaniyo bebde cok su icmeyi sewerim suya hasret kaldim :-(

ilk bebeğim değil cnm ben yapı olrak heyecanlı bi insanım bu bnm 5.gebeliğim 2düşük 2doğomum var ellerinden öper iki oğlum var . dedimya isim konusu bizim için cok mühim fikir olur diye sizede soruyorum. bu arada ecrin hnm 2009lumu allah bağışlasın

Bende gitmeyecegim onceden doktora. 8 kasimda randevum bekleyecegim o gunu. Ama bugun ilk defa karnim ve belim agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…