2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
neyse cnm belliki mesajlar peşpeşe geldiğinden yanlış anlaşıldım . gerçekten seninle bi ilgisi yok ben arkadasın o iafadelerinden dolayı öle yazdım . hayırlı günler .

Gunaydin kizlar. 9da doktorda randevum var. Umarim bir aksilik yoktur. Bgn hareketlerini gorecegiz ve ikili test icin konusalim demisti doktor cok heyecanliyim
Günaydın herkese. İnşallah canım güzel haberlerle gelirsin. Belki doktorun cinsiyet tahminide yapar. Hayırlısı Allah tan. Daha benim randevu 4 Kasım'da 3. Çocuk ama yinede çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bebeğimi göreceğim günü bekliyorum.

Günaydın hanımlar bu gün kontrolleri olanlar varmış imnşallah iyi geçer güzel haberlerle gelrsiniz belki bir iki cinsiyet tahminide olur bu günlerde .
bu arada kızlar kilolar ne durumda acaba kilo alan veren var mı bakalım , okduğum kadarıyla genel bi iştahsızlık hakim mayıs annelerine inşallah 4ayı kilo almadan sağlıklı bi şekilde atlatırırz .

Kızlar nedir bu ete dokunma cigere dokunma hikayesi ya.. çok abartiyorsunuz ama artık ya. Yalan yanlış bilgilerle herkesi evhamlandirmayin. Ete de dokunulur cigere de. Kimse boş yere korkmasin. Hukukunun geçen dediğine katılıyorum millet ne dertlerle uğraşıyor bazıları etle cigerle. .

Gunsydn bn 3 kiko verdim normalde kiloluyum doktor olabikir fazla kilo almadan bitirirsn diyo zayiflar daha fazla alirmis gercjtbde cevremde oyle oluyo hayirlisi ama artik cidden cok yorgun oluyorm sabahlari gecen hfta biseym yoktu

Gunaydinn. Ben bugun psikolojik olarak cokmus durumdayim. Dun aksam servisi kacirdim.metrobusle gittim o kalabalikta. Cok sinirlendim.oyleki elim ayagim saldi sinirden. Sonra aksam bebegin kalbi durmasi belirtileri ile ilgili yazilar okudum. Bi kac ornek vardi sinirlendikleti gun kalbi durmus ve benim haftalarimdayken olmus. Sonra tum gebelik belirtileri gitmis. Yikildim okuyunca. Simdi deli gibi kendimi dimliyorum belirti var mi diye. Moralim sifirin altinda. Bi kav gun migdem bulanmazsa doktora giderim diyorum. Sonrada sacmalama olacagi varsa olur diyorum. Moral verim nolur

Vanim doktorumun dedigini paylastim ben. Dediyse vardir bir bildigi. Sonucta doktor. Senden benden daha bilgili

Vanim doktorumun dedigini paylastim ben. Dediyse vardir bir bildigi. Sonucta doktor. Senden benden daha bilgili

Her doktorun bilgili olduğu konusuna zaten hiç katılmıyorum ben de doktoruma sordum güldü bu kocakari seylerine mi inaniyorsun diye de bi güzel tersledi canım.

Lafım bilgine değil ayrıca bilginin bir ucundan tutup onu büyük bişey haline getirenler. .

Buarada da korkma bbebeğin iyidir internette de olumsuz şeyler okuyup bebeği üzme canım. Bende bazen belirti var bazen yok. Rahat ol bol bol dua et

Arada oluyor öyle zorluklar sınandığımız günler olacağı varsa olacak canım boşyere kendimizi üzmemeliyiz. Hem inşallah bişeycik de olmamıştır ben hergün ayakta dönüyorum eve Rabbime şükür çok iyi bebiş öyle düşünmek istiyorum çünkü eğer birşey olacaksa da benle alakalı olmayacak. Zaten sağlıksızmış diyicem inşallah olmaz tabi. Bütn gün ayakta olan kasalar taşıyanlara olmuyor. Yani ömür verildiyse ona doğacak merak etme. Bu evhamlar sadece seni yıpratır.

Ben de dün ce bugün ilk defa duygusal çöküntüdeyim. Doğunca çocuğa küm bakacak kaygım var. Herşeye üzülüyorum. Dün eşim iyi geceler derlen sigara kokusu geldi az kalsın kusuyordum ağladım. Dişim ağrıyor diye ağladım.
Misafirliğe gitmiştik bütün gün başmda eşarp başmı sktı herhalde başm çok ağrıdı ağladım. Misafirlikte canımı sıktılar ağladım. Hala ağlamaklıyım. Ve eşime çok kızıyprum annemden uzak biryerde yaşıyorum onun ve ailesi için.
Acaba hamileliğim nasıl geçicek. Nasıl bir anne olacağım. Başarabilecekmiyim bir bebeğe bakmayın işte bu evhamlarşa dertleniyorum.
Kusura bakmayın uzun oldu biraz

ayyy cnm bnm sıkma canını sen olur öle dün beni görecektin durup durup ağlıyorum sebepte yok heee eşim aramıştı napıyon diye sesimi duydu birşeymi oldu neyin var diyo dedim yok bir şey hamileleik sanırım . bnm iki oğlum daha var yani snirden bir şey olacak olsan yandım onların ödevi yemesi içmesi istekleri hiç bitmiyor bende cok sinirli oluyorum . eşim korkuyorum artık senden durduk yere parlıyon sakin ol azcık diyo . vücudumuz sokta cnm hormonlar taarruzda sen arada bi çikolata at ağzına burnundan nefers al ağzından ver korkma kzuzcuklar öle kolay pes etmez evham yapmamaya çalış birde kötü seyler değil güzel hikayeler oku geçecek bunlar 2.tremester cok mutlu keyifli enerjik olacağız inşallah .

Ete dokunulmaz canım doktoruna sorabilirsim bakteriler nedeniyle. Toxoplazma testi de buyüzden yapılır. Bana da söyledi doktor özellikle. Herkes buraya istediği derdini yazabilir bence biraz sakinleş herkesin derdi kendine büyüktür :)

çiğ et meselesinin aslına geleleim ette bizim göremediğimiz iyice pişince giden bazı zararlı parazitler mikroorganizmalar mikroplar olabiliyor ve bunlar bebekte gelişim bozukluğuna anamolilere sebep oluyor çiğ etten uzak durun dedikleri şu çiğ et yemeyin temas edincede ellerinizi ve kullandığınız alet edevatı dezenfekte edindir yoksa aman elleme yemeğini yapma falan değil . birde etin az pişirilmeside tehlikeli bayanlar tam pişmeli et . bu arada eskiyle kıyaslama yapmayalım çünkü artık hayvanlar doğal beslenmiyor acık alanda yetişmiyor daha dikkatli olunmalı . sonuna kadar yiyeceğiz sadece temizliğe dikkat edeceğiz .

Abartma durumuna bende seninle ayni fikirdeyim. Doktor konusuna gelince herkes kendi doktorunu dedigine inanmak istiyor. Doktorumun bana soyledigini paylastim ben.

Panik stres kotu dusuncelerleyim ben bugun. Dua ediyorum edecegim hepimiz icin sagol tatlim

canım moralini bozma, belirti herkeste olacak diye bi şart yok, yengem 9 ay boyunca hiç gebelik belirtisi göstermedi gayette sağlıklı 2 gebelik geçirdi.halsiz olmak, bel-kas ağrısı çekmek,yemek yiyememek bunları yaşamak pek de güzel değil, buradaki her arkadaş eminimki zinde olmak ister.bak bizlere göre daha sağlıklı olduğunu düşün ve mutlu ol.hem önemli olan sen ve bebeğin,doktor bi problem görmüyorsa evham yapma inan hem kendine hem bebeğine stres yaşatırsın. metro metrobüs otobüsler maalesef öyle yapacak bişey yok,üstelik yerde vermiolar o da ayrı bir işkence, Allah toplu taşımayı kullanan hamişlere sabır versin

Ay canim benim ya gozlerim doldu su anda. Allah yardimcimiz olacak ve hic zorlanmadan buyutecegiz bebeklerimizi. Bende servisi kacirdim diye agladim dun.psikolojim normal degil jormalde aglamam ama degisik ruh halindeyim Yoksa okudum burdan kasa kaldiran arkadasimi biliyorum. Cok sukur iyi simdi. Sukrediyorum halime zaten.tansiyonum hep dusuktur benim ayakta fazla kalinca badim doner normalde

Sagol tatlim insallah. Ya aksamdan beri goguslerimi kontrol ediyorum canim aciyor mu diye. Aciyi hissedince gozletim doluyor sukur belirtilerim devam ediyor diye. Az once esimin yuzune tel.i kapattim. Yazik onlara

Amin canim sagol. Allah zor durumda olan tum annelerin yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…