Bende devlete gidiyorum ilk gittiğimde farklı bi hastaneye gittim resim vermisti. Dün ise başka hastaneye gittim digeri çok uzak diye o resim bile vermedi eşimi aldı içeri hatta annemde benle girdi. Kalbini bende dinleyemedim bu ultrasonlarda dinlemiyor dedi canlı ve atıyor dedi. Durumum el vermiyor özel hayatta gidemem. En büyük istegimdi kalbini duymak
Bende gitmeyecegim onceden doktora. 8 kasimda randevum bekleyecegim o gunu. Ama bugun ilk defa karnim ve belim agriyor
Bir an once gecer zaman. Guzel haberler aliriz insallah sagol canim.benimde 8 kasımda ikili taramam var,sabırsızlıkla bekliyorum.sonuçlarım nasıl çıkacak, doktorum büyük ihtimal cinsiyeti belli olur dedi. umarım seninde sonuçların iyi gelir :)
isim konusu kumsalda kum tanesi olmak gibi bişey :) nasıl karar vereceğiz hiç bilmiyorummm
öyle mi aynı kaderi paylaşıyoruz canım ya benimde 4. gebeligim bu ilki ecrin işte ondan sonra iki düşük şimdi inşallah allah tamamına erdirirse tekrar bakalım artık ecrin 2010 dogumlu been 2009 de evlendim 2010 da oldu rabbim çocuklarımızı bize bagışlasın senin çocuklar nekadarlıklar... isim tabi bizim içinde önemlide cinsiyet yok ya daha düşünmeye başlamadık erkek olursa ahmet burak istiyoruz da kız olur sa ne olur bilmiyorumilk bebeğim değil cnm ben yapı olrak heyecanlı bi insanım bu bnm 5.gebeliğim 2düşük 2doğomum var ellerinden öper iki oğlum var . dedimya isim konusu bizim için cok mühim fikir olur diye sizede soruyorum. bu arada ecrin hnm 2009lumu allah bağışlasın
BNM büyük 2006 küçük 2009 doğumlu ondan sordum ecrini . büyük oğlum Ali sami küçük oğlum Ahmet reha buda oğlan olursa çıkmazdayız ne koyarız bakalım kız olursada seçenek cok nasıl seçeriz bilemiyorum.öyle mi aynı kaderi paylaşıyoruz canım ya benimde 4. gebeligim bu ilki ecrin işte ondan sonra iki düşük şimdi inşallah allah tamamına erdirirse tekrar bakalım artık ecrin 2010 dogumlu been 2009 de evlendim 2010 da oldu rabbim çocuklarımızı bize bagışlasın senin çocuklar nekadarlıklar... isim tabi bizim içinde önemlide cinsiyet yok ya daha düşünmeye başlamadık erkek olursa ahmet burak istiyoruz da kız olur sa ne olur bilmiyorum
daha zamanın var canım inşallah bi an önce gecerde ahatlarsın ben iki dündür biraz iyiyim yemeye başladım 1,5 aydır nerdeyse ögrendigimden beri kötü geçiyor inşallah yavas yavas azalacakKizlarr gunaydin nasilsiniz beni soracak okirsaniz migde bulantilatiyla cebellesiyorum cikartmiyorm ama zor tutuyorum kendimi beni cok halsiz birakiyo cok zorluyo ve su icince daha cok bulaniyo bebde cok su icmeyi sewerim suya hasret kaldim :-(
cnm acı kırmızı biber yeşil çay da metobolizmayı hızlandırıyor birde lifli gıdalar hem beişede zararı yoktarçın çayına baktımda kızlar rahim kasılmalarını arttırıomuş fazlası sıkıntı yani ama tatlının üstüne serpilebilirmiş felan filan olmuo metabolizmayı hızlandıramıoz gelsin kilolar
acı yiyemiyorum canım ya ama yeşil çayı biliom ödem söktürücü özelliği var diye biliom metabolizma kısmını bilmiodum o zamn ona başlayayım bakalım etkisini görecek miyimcnm acı kırmızı biber yeşil çay da metobolizmayı hızlandırıyor birde lifli gıdalar hem beişede zararı yok
acı yiyemiyorum canım ya ama yeşil çayı biliom ödem söktürücü özelliği var diye biliom metabolizma kısmını bilmiodum o zamn ona başlayayım bakalım etkisini görecek miyim
ben değil die biliyorum günde 2-3 fincanı geçmeden içilebiliyor aman demeyin ölürüm ben yeşil çaysız naparımyeşil çay kesin yasak diye biliyorum ben. hatta ıhlamur dısındakı tum bıtkkı cayları dusuk rıskını arttırıyor diye. dikkat edin bence.
Canım sıkma canını duyarsin daha kac ay var önünüzde 5. Aydan sonra sağlık ocaklari dinletiyor doğum yaklaşın ca nst de duyuyorsun bende devlete gittim dinletti bugün onceki gittigin hastanedeki cihazda dinleniyorfur belki bizim burda da eşler giremiyor
Canım benim daha çoook duyacaksın kalp atışını bebeğinin hayırlısıyla..Kendine dert etme lütfen ben de henüz dinlemedim 2 doktorda bu kadar minikken dinlenmesini önermiyoruz dedi ve bize kalp atışını gösterdiler o bile bizi inanılmaz mutlu etti :) allahın izniyle daha çoooook duyacağız bebeklerimizin kalp atışlarını :)
Ben daha bu hafta basladi hayatim bulanmaya Allah yardimcimiz olsun rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsindaha zamanın var canım inşallah bi an önce gecerde ahatlarsın ben iki dündür biraz iyiyim yemeye başladım 1,5 aydır nerdeyse ögrendigimden beri kötü geçiyor inşallah yavas yavas azalacak
benim bugün belim çok ağırıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?