2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım benim daha çoook duyacaksın kalp atışını bebeğinin hayırlısıyla..Kendine dert etme lütfen ben de henüz dinlemedim 2 doktorda bu kadar minikken dinlenmesini önermiyoruz dedi ve bize kalp atışını gösterdiler o bile bizi inanılmaz mutlu etti :) allahın izniyle daha çoooook duyacağız bebeklerimizin kalp atışlarını :)

Bende gitmeyecegim onceden doktora. 8 kasimda randevum bekleyecegim o gunu. Ama bugun ilk defa karnim ve belim agriyor

benimde 8 kasımda ikili taramam var,sabırsızlıkla bekliyorum.sonuçlarım nasıl çıkacak, doktorum büyük ihtimal cinsiyeti belli olur dedi. umarım seninde sonuçların iyi gelir :)

isim konusu kumsalda kum tanesi olmak gibi bişey :) nasıl karar vereceğiz hiç bilmiyorummm

Bir an once gecer zaman. Guzel haberler aliriz insallah sagol canim.

öyle mi aynı kaderi paylaşıyoruz canım ya benimde 4. gebeligim bu ilki ecrin işte ondan sonra iki düşük şimdi inşallah allah tamamına erdirirse tekrar bakalım artık ecrin 2010 dogumlu been 2009 de evlendim 2010 da oldu rabbim çocuklarımızı bize bagışlasın senin çocuklar nekadarlıklar... isim tabi bizim içinde önemlide cinsiyet yok ya daha düşünmeye başlamadık erkek olursa ahmet burak istiyoruz da kız olur sa ne olur bilmiyorum

BNM büyük 2006 küçük 2009 doğumlu ondan sordum ecrini . büyük oğlum Ali sami küçük oğlum Ahmet reha buda oğlan olursa çıkmazdayız ne koyarız bakalım kız olursada seçenek cok nasıl seçeriz bilemiyorum.

tarçın çayına baktımda kızlar rahim kasılmalarını arttırıomuş fazlası sıkıntı yani ama tatlının üstüne serpilebilirmiş felan filan olmuo metabolizmayı hızlandıramıoz gelsin kilolar

Kizlarr gunaydin nasilsiniz beni soracak okirsaniz migde bulantilatiyla cebellesiyorum cikartmiyorm ama zor tutuyorum kendimi beni cok halsiz birakiyo cok zorluyo ve su icince daha cok bulaniyo bebde cok su icmeyi sewerim suya hasret kaldim :-(
daha zamanın var canım inşallah bi an önce gecerde ahatlarsın ben iki dündür biraz iyiyim yemeye başladım 1,5 aydır nerdeyse ögrendigimden beri kötü geçiyor inşallah yavas yavas azalacak

cnm acı kırmızı biber yeşil çay da metobolizmayı hızlandırıyor birde lifli gıdalar hem beişede zararı yok

cnm acı kırmızı biber yeşil çay da metobolizmayı hızlandırıyor birde lifli gıdalar hem beişede zararı yok
acı yiyemiyorum canım ya ama yeşil çayı biliom ödem söktürücü özelliği var diye biliom metabolizma kısmını bilmiodum o zamn ona başlayayım bakalım etkisini görecek miyim

acı yiyemiyorum canım ya ama yeşil çayı biliom ödem söktürücü özelliği var diye biliom metabolizma kısmını bilmiodum o zamn ona başlayayım bakalım etkisini görecek miyim

yeşil çay kesin yasak diye biliyorum ben. hatta ıhlamur dısındakı tum bıtkkı cayları dusuk rıskını arttırıyor diye. dikkat edin bence.

yeşil çay kesin yasak diye biliyorum ben. hatta ıhlamur dısındakı tum bıtkkı cayları dusuk rıskını arttırıyor diye. dikkat edin bence.
ben değil die biliyorum günde 2-3 fincanı geçmeden içilebiliyor aman demeyin ölürüm ben yeşil çaysız naparım
bi bidaha bakıyım bakalım

Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için

Ilk gittiğim hastanede de girmemişti eşim. Ama sonraki nde beni muayeneye alınca çağırmamiza izin verdi. Ama ilgi yok İşte. Daha once de çok gittim bu kadar kalabalık olmuyordu bu doktor ve ilgileniyordu da ama bu sefer tahliller e bile bakmadi doğru düzgün.

Reactions: mpb
daha zamanın var canım inşallah bi an önce gecerde ahatlarsın ben iki dündür biraz iyiyim yemeye başladım 1,5 aydır nerdeyse ögrendigimden beri kötü geçiyor inşallah yavas yavas azalacak
Ben daha bu hafta basladi hayatim bulanmaya Allah yardimcimiz olsun rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

selam kızlar işyerindeyim arka planda açık ama her an okuyamıyorum yazdıklarınızı , iş te yapamıyorum aklım fikrim bebekte simdi napoyo ki hareket ediyo mu acaba ?? bi sürü soru var aklımda :) benim de 25 ekimde 2li test için randevum var inşallah hepimizin sonuçları teertemiz çıkar

bu arada hamile arkadaşlarımın 3 tanesi bebeğin cinsiyetini 12. haftada öğrendiler , hepsi erkek , gerçi kız bebekte de okudugum kadarı ile çıkıntı olabildiği için yanıltıcı oluyomuş erken haftalardaki cinsiyet tahmini ama bakalım bizim doktor soyleyecek mi?

formda bi arkadaş böyle bi bilgilendirme yapmış...
Türkiye'de 12 bin bebek doğuştan kalp hastalığı riski taşıyor. Doç. Dr. Arda Saygılı, bu hastalıkların tanısının anne karnından itibaren konulabildiğini belirterek uyardı: Anneler hamilelik döneminde yeşil çay içmemeli. Çünkü yeşil çay tüketimi bebeğin kalbinin açıklığını kapatıp, hayatını tehlikeye sokuyor..

Acıbadem Sağlık Grubu Pediatrik Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Arda Saygılı, 12 bin bebeğin kalp hastalığı riski taşıdığını söyledi. Saygılı, doğumsal kalp hastalıklarının tanı ve tedavisiyle ilgili merak edilenleri açıkladı...

* Yeşil çay bebeğe ne şekilde zarar veriyor?

Kalpte doğal ilk açıklık, delik var. Bunlar bebek doğduktan sonra hemen kapanmaya başlıyor. Normalde bir ay içinde kapanıyor ama bazen bu süreç bir yıla kadar uzuyor. Duktus denilen açıklık çok önemli. Bu, anne karnında kapanırsa bebeğin hayatını tehdit ediyor. Hamilelik sırasında kadınlardan, 'non steroid antienflamatuar' denilen ağrı kesici ilaçları almamalarını istiyoruz. Çünkü bunlar doğrudan bebeğin kalbini etkiliyor, bebeğin duktus açıklığını kapatabiliyor. Aynı şekilde yeşil çay içmek, anne karnında duktusu kapatıp bebeğin hayatını tehlikeye sokuyor. Çünkü yeşil çayda, antienflamatuar maddeler var. Aşırı üzüm suyu içmenin de benzer etkisi var

ama internet sitelerinin bir çoğundada 2-3 bardak abartmadan içilebilir diyor off hamile olmak ne zor canının çektiğine bile bi bakman gerek tüketmeden yarar mı zarar mı diye

kızlar merhaba hepinize sabahtan beri koşturuyorum
aile hekimime gittim sağlık ocağına gebelik takibi başlasın diye bide kendi doktorumun istediği testleri yaptırırım diye Allahtan dışarıda yaptırabilirsin dedi doktorum hastanede çok pahalı dedi. Neyse sağlık ocağına gittim doktorum liste vermişti testleri sağlık ocağı idrarla kandaki testlerden birini yapmıyormuş laboratuvardaki kızda devlet hastanesine git yaptır dedi ne para vereceksin dedi.burdaki bir arkadaşın dediği gibi devlete onca vergi ödüyoruz o da yapsın birşeyler. özele muayeneye gidip testleri devlette yaptırmak en mantıklısı
neyse sağlık ocağından devlet hastanesine geçtim aç aç tabi devlet hastaneside tıklım tıklımdı ama hemen randevu verip girdim doktorun yanına sadece testti sonuçta bir daha kan verdim birde idrar aldılar.
birde fenalaşmayayım mı hastanenin bahçesine attım kendimi gözlerim karardı ateş bastı aç aç ayakta kalırsam sonuç böyle oldu
ay hastanelerle uğraşmak çok zorda mecburuz bu testleri yaptırmaya bebişlerimiz için

benim bugün belim çok ağırıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…