selam kızlar işyerindeyim arka planda açık ama her an okuyamıyorum yazdıklarınızı , iş te yapamıyorum aklım fikrim bebekte simdi napoyo ki hareket ediyo mu acaba ?? bi sürü soru var aklımda :) benim de 25 ekimde 2li test için randevum var inşallah hepimizin sonuçları teertemiz çıkar
benim doktorum yeşil çay ve ada çayı içme dediacı yiyemiyorum canım ya ama yeşil çayı biliom ödem söktürücü özelliği var diye biliom metabolizma kısmını bilmiodum o zamn ona başlayayım bakalım etkisini görecek miyim
Benim de 21 ekimde canım 2 li test inşallah güzel haberlerle geliriz :)
Gunaydinn. Ben bugun psikolojik olarak cokmus durumdayim. Dun aksam servisi kacirdim.metrobusle gittim o kalabalikta. Cok sinirlendim.oyleki elim ayagim saldi sinirden. Sonra aksam bebegin kalbi durmasi belirtileri ile ilgili yazilar okudum. Bi kac ornek vardi sinirlendikleti gun kalbi durmus ve benim haftalarimdayken olmus. Sonra tum gebelik belirtileri gitmis. Yikildim okuyunca. Simdi deli gibi kendimi dimliyorum belirti var mi diye. Moralim sifirin altinda. Bi kav gun migdem bulanmazsa doktora giderim diyorum. Sonrada sacmalama olacagi varsa olur diyorum. Moral verim nolur[/QUOT
canımmmm öncelikle lütfen sakin ol mide bulantıları 9- 10 haftalarda bitebiliyor hatta bazı anne adayların da hiç olmazken bazılarındada dokuz ay devam ediyor Şimdi yaptığın stres bebeğe daha çok zarar verecek.Sen içini ferah tutmaya çalış bence bebeğin gayet sağlıklı ve huzurlu.Çok fazla okumak da vesveselere sebep oluyor.Ayrıca hepimizin hayatındada okadar stres illakivar hatta dediğin durumu bende yaşadım dolmuşla geldim işe Beklemedikleri içinde çok sinirlendimm . Çok şükür bebeğim gayet iyi bence senin bebişinde sağlıklıı... Ayrıca Allah'ım bebeklerimizi bizden almak istediğinde yapabileceğimiz ne var kiii ?? Sen bebeğin kendin hatta tüm sevdiklerin için duanı eksit etme ve lütfennnnnnnnn kendine çok dikkat et
anımmmm öncelikle lütfen sakin ol mide bulantıları 9- 10 haftalarda bitebiliyor hatta bazı anne adayların da hiç olmazken bazılarındada dokuz ay devam ediyor Şimdi yaptığın stres bebeğe daha çok zarar verecek.Sen içini ferah tutmaya çalış bence bebeğin gayet sağlıklı ve huzurlu.Çok fazla okumak da vesveselere sebep oluyor.Ayrıca hepimizin hayatındada okadar stres illakivar hatta dediğin durumu bende yaşadım dolmuşla geldim işe Beklemedikleri içinde çok sinirlendimm . Çok şükür bebeğim gayet iyi bence senin bebişinde sağlıklıı... Ayrıca Allah'ım bebeklerimizi bizden almak istediğinde yapabileceğimiz ne var kiii ?? Sen bebeğin kendin hatta tüm sevdiklerin için duanı eksit etme ve lütfennnnnnnnn kendine çok dikkat etBenim de canım sıkıldı aynı şekilde zaten dün akşam yazdığımı görmüşsündür. Ben de bulantıyı kesmek için uğraşıyordum şimdi bulantılarım geçince panik oldumVe gece saçma sapan rüyalar gördüm Ama bekleyeceğim, inat ettim. Hem sinirlendim hem inat ettim.
hadi ya neden acaba ağrılarımız genişlemeye başladık diyemi..canım gece benim de çok ağrıdı , hatta ağrısından uyandım o derece ama doktorum ağrılarımın olabileceğini soylemişti
benim de aile hekimine gidip tahlilleri yaptirmam gerekiyor ama ac karnina gitmeye cesaretim yok
Benim tahmini dogum tarihim 5 haziran ama ben sezeryan olacgim icin bende mayisda dogururum insallah bu arada ben ebeyim kizlar ama cocuk acil hemsiresiyimaassc ,kozbiysem , eysan, Kimyagerrr, pnr88dd, hayalim2014, idil_sudem ,gokceneboz ,maeglin87 ,toist ,dilek2912 ,hukukcu_ ,ftmecrnadnn 16 ÜYE VAR AMA YAVAS İLERLİYORUZ TEMPO HNMLAR
Sagol tatlim guzel dileklerin tesekkur ederim. Dua ediyorum bol bol.ama yinede yarin gidiyorum doktora.anımmmm öncelikle lütfen sakin ol mide bulantıları 9- 10 haftalarda bitebiliyor hatta bazı anne adayların da hiç olmazken bazılarındada dokuz ay devam ediyor Şimdi yaptığın stres bebeğe daha çok zarar verecek.Sen içini ferah tutmaya çalış bence bebeğin gayet sağlıklı ve huzurlu.Çok fazla okumak da vesveselere sebep oluyor.Ayrıca hepimizin hayatındada okadar stres illakivar hatta dediğin durumu bende yaşadım dolmuşla geldim işe Beklemedikleri içinde çok sinirlendimm . Çok şükür bebeğim gayet iyi bence senin bebişinde sağlıklıı... Ayrıca Allah'ım bebeklerimizi bizden almak istediğinde yapabileceğimiz ne var kiii ?? Sen bebeğin kendin hatta tüm sevdiklerin için duanı eksit etme ve lütfennnnnnnnn kendine çok dikkat et
11-14 haftalar arasında yapılıyormuş kesin yapacağız demedi bana ama ben yapar diye düşünüyorum canımsana göre benim ikili test tarihi erken oluyo o zamandoktor biliyodur heralde değil mi işine karışmayayım :)
için rahatlamış olur git doktoraa tabikiSagol tatlim guzel dileklerin tesekkur ederim. Dua ediyorum bol bol.ama yinede yarin gidiyorum doktora.
teşekkür ederim. tembelliği bırakayım o zaman ben:)valla benimde yoktu geç olmadan gitmemiz lazımdı çünkü 11-13 haftaları arası ikili test yapıyorlar.
kansızlık veya vitamin eksiği varsa geç olmadan onlara başlamamız lazım
benden sana tavsiye doktorum yapılacak testleri bana kağıtta vermişti sağlık ocağı hepsini yapmıyor ben bugün bi sağlık ocağına bi de devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım testlerin yarısı orda yarısı diğer tarafta oldu imkanın varsa direk devlet hastanesine git
Ama sağlık ocağına da gitmen gerekiyor gebelik takibi kaydı yapıyorlar aşı ve testlerde seni arıyorlar şu zamanda gel diye mesela 20.haftada gel tetanoz aşısı olacak 24.haftada bi aşı daha varmış biz sizi arayıp bilgilendireceğiz dedi bide bebek doğuncada bütün aşılarını onlar takip ediyormuş bilgilendireyim dedim
cnm doktorunu aradın mı. bana, kanama şiddetlenmezse sakin ol korkma demişti doktor. yat dinlen demişti. aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. 9 ay kanaması olup sağlıklı doğum yapanlar var.Kizlar sabah agriyla kalktim kasigim agriyor kanamam olu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?