2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Benim de 21 ekimde canım 2 li test inşallah güzel haberlerle geliriz :)

Kızlar doktor bişey yok dedi ama nasıl yok bakteri ve enfeksiyon var bende sanırım. Salladı kafasından incelemedi sanırım. Eşim gösterdi sonuçları ilgilenmedi dedi. Bilgisi olan var mı aranızda

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-16-11-43-02.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 86
ca

anımmmm öncelikle lütfen sakin ol mide bulantıları 9- 10 haftalarda bitebiliyor hatta bazı anne adayların da hiç olmazken bazılarındada dokuz ay devam ediyor Şimdi yaptığın stres bebeğe daha çok zarar verecek.Sen içini ferah tutmaya çalış bence bebeğin gayet sağlıklı ve huzurlu.Çok fazla okumak da vesveselere sebep oluyor.Ayrıca hepimizin hayatındada okadar stres illakivar hatta dediğin durumu bende yaşadım dolmuşla geldim işe Beklemedikleri içinde çok sinirlendimm . Çok şükür bebeğim gayet iyi bence senin bebişinde sağlıklıı... Ayrıca Allah'ım bebeklerimizi bizden almak istediğinde yapabileceğimiz ne var kiii ?? Sen bebeğin kendin hatta tüm sevdiklerin için duanı eksit etme ve lütfennnnnnnnn kendine çok dikkat et

canım gece benim de çok ağrıdı , hatta ağrısından uyandım o derece ama doktorum ağrılarımın olabileceğini soylemişti
hadi ya neden acaba ağrılarımız genişlemeye başladık diyemi..dok dediyse korkmayalım o zman

benim de aile hekimine gidip tahlilleri yaptirmam gerekiyor ama ac karnina gitmeye cesaretim yok

valla benimde yoktu geç olmadan gitmemiz lazımdı çünkü 11-13 haftaları arası ikili test yapıyorlar.
kansızlık veya vitamin eksiği varsa geç olmadan onlara başlamamız lazım
benden sana tavsiye doktorum yapılacak testleri bana kağıtta vermişti sağlık ocağı hepsini yapmıyor ben bugün bi sağlık ocağına bi de devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım testlerin yarısı orda yarısı diğer tarafta oldu imkanın varsa direk devlet hastanesine git
Ama sağlık ocağına da gitmen gerekiyor gebelik takibi kaydı yapıyorlar aşı ve testlerde seni arıyorlar şu zamanda gel diye mesela 20.haftada gel tetanoz aşısı olacak 24.haftada bi aşı daha varmış biz sizi arayıp bilgilendireceğiz dedi bide bebek doğuncada bütün aşılarını onlar takip ediyormuş bilgilendireyim dedim

Sagol tatlim guzel dileklerin tesekkur ederim. Dua ediyorum bol bol.ama yinede yarin gidiyorum doktora.

sana göre benim ikili test tarihi erken oluyo o zaman doktor biliyodur heralde değil mi işine karışmayayım :)
11-14 haftalar arasında yapılıyormuş kesin yapacağız demedi bana ama ben yapar diye düşünüyorum canım

heeey arkadaşlar uykucu bebişimi gördümmmm bugün yatıp duruyo insan annesine iki kıpırdar yok neyse bende servikal yetmezlik yokmus 42mm ölçtü dr. bebişte iyi ama enfeksiyon var ve antibiyotiksiz atlatmak istiyorum acil tavsiyelere ihtiyaç var özellikle tecrübe ile sabit olursa çok iyi olur ayrıca video da kaydettim izleyip duruyom tavsiye ederim telefona kaydedin sizde gidince

teşekkür ederim. tembelliği bırakayım o zaman ben:)

Kizlar sabah agriyla kalktim kasigim agriyor kanamam olu(
cnm doktorunu aradın mı. bana, kanama şiddetlenmezse sakin ol korkma demişti doktor. yat dinlen demişti. aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. 9 ay kanaması olup sağlıklı doğum yapanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…