2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
slm kızlar bugün öncelikle ikili test sonucumu aldım çok şükür doktor bebiş gayet akıllı dedi çok mutluyum sonrasında sağlık merkezinde gebelik kaydımı yaptım yarın sabah da kan vericem çok şükür herşey yolunda

cnm doktorunu aradın mı. bana, kanama şiddetlenmezse sakin ol korkma demişti doktor. yat dinlen demişti. aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. 9 ay kanaması olup sağlıklı doğum yapanlar var.
katılıyorum onlardan biride benim anneciğim 9 ay boyunca hemde bende kanaması olmuş canım

Çok teşekkür ederim, canım desteğin için.
Dün akşam sinirlenince ne elma yedim yatınca ve kalkınca ne de bugün zencefilli çay içtim. Şuan midem allak bullak. Sabredeceğim ve 8'ine kadar ciddi bir belirti olmadığı taktirde doktora gitmeyeceğim. Zaten yarın tahlil sonuçlarımı alıyorum, belki doktora mail atarım. Bir şey varsa o da yanıtlar herhalde.

Merhaba kızlar ben de çok fazla evhamlı olmayan bir gebelik dönemi geçirmeye çalışıyorum, ancak benimde doktorumun özellikle durduğu bir konu vardı. Çiğ et.. yemememiz gerektiğini elbette hepimiz biliyoruz. Doktorum elinde açık bir yara olduğu zaman çiğ ete dokunmamam konusunda beni uyardı. Sebep olarak da artık günümüzde maalesef her gıdanın gitgide doğallıktan uzaklaştığını etlerimizin parazit içerebilceğini belirtti. Ben elimde yara olmadıkça tedirgin olmuyorum ama doktorlarımızın tavsiyeleri de elbette geçmişte yaşadıkları örneklere dayanıyor olmalı diye düşünüyorum..

Benim tahmini dogum tarihim 5 haziran ama ben sezeryan olacgim icin bende mayisda dogururum insallah bu arada ben ebeyim kizlar ama cocuk acil hemsiresiyim
hayırlı olsun hoşgeldin canım bende ebeyim ama toplum sağlığı merkezinde çalışıom... hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklayalım inş..

Ben kimseye çiğ et ye demiyorum zaten. Mesajimi doğru okuyup öyle yorum yapın.

Ben kimseye çiğ et ye demiyorum zaten. Mesajimi doğru okuyup öyle yorum yapın.
dokunma konusuna olan yorumumu belirttim doktorumun onu okumadın sanırım, ayrıca biz burda birbirimize tecrübelerimizden okuduklarımızdan tüm doktorların bilgilerini paylaşmak için yazıyoruz birbirimizi tanımıyoruz bu çerçeveler içinde saygı ve sevgimizi koruyorak daha ılımlı mesajlarla çok daha güzel bir ortam oluşturabiliriz düşüncesindeyim,

merhaba kızlar bende mayıs annesiyim inşallah şuan 8 haftalık hamileyim tahmini tarih 27 mayıs görünüyor :)

[QUOilic, post: 37339757, member: 319339"]cnm doktorunu aradın mı. bana, kanama şiddetlenmezse sakin ol korkma demişti doktor. yat dinlen demişti. aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. 9 ay kanaması olup sağlıklı doğum yapanlar var.[/QUOTE]
Saol canim.aradim dr u gel dedi.ignelre devam dedi istirahat et rahat ol icerde kanama yok dedi hersey normal sukur.ama kanama korkutuyor (

canım ikili testten benim doktorumda daha bahsetmiyor çünkü 11.hafta başlıyor test zamanı

bende aynı dertteyım zaten masa bası çalısıyorum. akşamları yuruyus tur dıyettır derken yavastan verıyodum. hamıle kaldıgımda 79 kıloydum bugun tartıldım 82 olmusumn. sıgarıyı bıraktım yürüyüşüde bıraktım. delı gıbı yemıyorum ama alıyorum

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 6. haftada bebeğimin kesesini gördük şimdi bu ayın 20 sinde kalp atışı için gideceğim siz ne zaman duydunuz kalp atışlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…