2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Arkadaşım sen moralini yüksek tut lütfen,öyle sinire falan bakacak şeyler değil bunlar herşey kısmet,hem bugün daha doktorum int.teki hastalık vs açıklamalarını sakın okuma orda en basit bi belirtiden en kötü şeyi aklına getirebilirsin dedi, o yüzden hiç öyle şeyleri araştırma bebeğinin de keyfini kaçırma :) sen iyi ol ki o da iyi olsun

Bugün neden perşembe neden cuma değil ben bu ara hiiiç çalışmak istemiyorumki.
Cumartesi olsun hemen doktora gidim bebeğimi sağlıklı görim istiyorum.
Musmutlu evimize dönelim eşimle
Herşey yolundaysa ona söz verdim yemeğe çıkarıcam onu

Şimdiden yemeğe hazirlan canım. Çünkü her şey yolunda olacak :)

Çoook üzüldüm arkadaşım rabbim inşallah bir sonrakinde sağlıklı hayırlı evlat nasip eder vardır bunda bir hayır..

Merhabalar Kızlar benim gebeliğim çok ağır geçiyor,tansiyon mide bulantıları karın ağrıları halsizlik hepsi var ve çalışmaktan çooook zorlanıyorum resmen 1 haftadır perişan haldeyim dr. 2 haftamız vardı ama ben bu akşamdan gidicem sanırım dayanamıyorum artık

Ben de dün ce bugün ilk defa duygusal çöküntüdeyim. Doğunca çocuğa küm bakacak kaygım var. Herşeye üzülüyorum. Dün eşim iyi geceler derlen sigara kokusu geldi az kalsın kusuyordum ağladım. Dişim ağrıyor diye ağladım.
Misafirliğe gitmiştik bütün gün başmda eşarp başmı sktı herhalde başm çok ağrıdı ağladım. Misafirlikte canımı sıktılar ağladım. Hala ağlamaklıyım. Ve eşime çok kızıyprum annemden uzak biryerde yaşıyorum onun ve ailesi için.
Acaba hamileliğim nasıl geçicek. Nasıl bir anne olacağım. Başarabilecekmiyim bir bebeğe bakmayın işte bu evhamlarşa dertleniyorum.
Kusura bakmayın uzun oldu biraz [/QUOTE]

Canım yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu inan, bende 2 yıllık evliyim ve ailemden oldukça uzaktayım,sırf bu sebeple hep bebek mevzusunu erteledim,şimdi bebeğime seviniyorum ama bi yandan aynı kaygıları bende yaşıyorum nasıl olacak kim bakacak diye,daha şimdiden kayınvalidem en güzeli bebeğe annesinin bakması demeye başladı,sanki bir anne bundan farklısını düşünebilirmiş gibi ama ne zorluklarla okuyup atandığımızı bilmedikleri için,işten vazgeçmek çok kolay görünüyor onlara keşke imkanlar el versede bizde 2 yaşına gelene kadar en azından yanlarında olabilsek,ama kısmet Allah yardımcımız olacak,her şey güzel olacak hayırlısıyla..lütfen şimdilik bebeğini düşün mutlu ol,herşey zamanla yoluna girecektir inş

cnm ge
Saol canim.aradim dr u gel dedi.ignelre devam dedi istirahat et rahat ol icerde kanama yok dedi hersey normal sukur.ama kanama korkutuyor ([/QUOTE]
bak ne güzel işte içerde kanama yokmuş. iyi şeyler düşünmemiz lazım. sana söylüyorum ama bakma ben de cok evham yapıyorum bazen. sanırım sen de tedavilerle çok uğraştın, belki bunların yorgunluğu da var üzerinde. benimki tüp bebek. öncesinde 5 negatif aşılamam ve 1 negatif tüp bebek tedavim var. psikolojik olarak çok yorulmuş hissediyorum kendimi. haliyle çok rahat olmamız da pek mümkün olamıyor. benim kanamam olduğu zaman doktor; sonuçta allah ol derse olacak, ama biz de ilaçlarla çok müdehale ediyoruz. çok fazla kendi haline bırakamıyoruz. bu yüzden bazı anormallikler yaşayabilirsin demişti. 10 gün sonra geçmişti benimki. Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin. şu süreçte öğrendiğim en önemli şey, allahın dediği oluyor. teslimiyeti öğreniyoruz. kısa günün karı işte:) arkadaşım tüp bebekle 42 yaşında anne oldu ve 5 ay çok yoğun şekilde kanama yaşadı. sırf tuvalet için kalkıyorum onda bile yoğun adet kanaması gibi oluyor diyordu. şimdi turp gibi oğlu var.

Arkadaşlar bende herşey yolundaydı kalp atışlarını duymuştuk ama 2 gün önce kalbi durdu ve dün kürtaj oldum çok üzgünüm ama ne çare Allah hayırlısını versin yani ben Mayıs annesi değilim ne yazıkki...

Çok üzüldüm canım ne desem içini soğutmaz bilirim

canım çok üzüldüm, inşallah yine hamile kalırsın ve bu üzüntünü unutursun. bişey de sormak istiyorum, bebeğimizin kalp atışının duruduğunu nerden anlayacağız,bir belirti var mıydı acaba?

Kızlar bende folbiol kullanıyorum hatta gebelikten 3 ay kadar önce başlatmıştı doktorum ama ben yarım içiyorum,doktorum öyle söyledi bana ve hiç kilo problemim olmadı hatta 4 haftada 1 kilo vermişim

sonumuz hayır olsun canım ama yürüyüşlere devam et bende başlayacam hem kasları güçlendirir doğuma faydası olur hemde kilolara:)

canım ben normal rutin kontrolüme gittim orada doktor söyledi kalp atışları yok diye ben hiç birşey hissetmedim 1 gün sonrada kürtaj oldum şimdi patoloji ve genetik test sonuçlarını bekliyoruz 1 ay sonrada kan pıhtılaşması olup olmadığına bakılacak...

selam annişler..
haziran 6 2015 beklenen doğum tarihim görünüyor
ancak 2012 haziran annesi olarak ( sezeryan doğum) mayıs annesi olma ihtimalim de yüksek

sizlere de bir merhaba demek istedim

leylabulut Rabbim büyük sabırlar versin inş. çok üzüldüm

canım ya çok üzüldüm.. şuan ki halini çok iyi anlıyorum.. ama emin ol geçecek.. yeniden hamile kalacaksın hayırlısıyla inşallah. hiç bir zaman unutmayacaksın bu bebişini ama üzüntün bir şekilde azalacak.. allah tez amanda yerini doldursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…