Gunaydinn. Ben bugun psikolojik olarak cokmus durumdayim. Dun aksam servisi kacirdim.metrobusle gittim o kalabalikta. Cok sinirlendim.oyleki elim ayagim saldi sinirden. Sonra aksam bebegin kalbi durmasi belirtileri ile ilgili yazilar okudum. Bi kac ornek vardi sinirlendikleti gun kalbi durmus ve benim haftalarimdayken olmus. Sonra tum gebelik belirtileri gitmis. Yikildim okuyunca. Simdi deli gibi kendimi dimliyorum belirti var mi diye. Moralim sifirin altinda. Bi kav gun migdem bulanmazsa doktora giderim diyorum. Sonrada sacmalama olacagi varsa olur diyorum. Moral verim nolur
Bugün neden perşembe neden cuma değil ben bu ara hiiiç çalışmak istemiyorumki.
Cumartesi olsun hemen doktora gidim bebeğimi sağlıklı görim istiyorum.
Musmutlu evimize dönelim eşimle
Herşey yolundaysa ona söz verdim yemeğe çıkarıcam onu
Çoook üzüldüm arkadaşım rabbim inşallah bir sonrakinde sağlıklı hayırlı evlat nasip eder vardır bunda bir hayır..Arkadaslarim tatli anneler doktora gittik maalesef bebegimi kaybettimkurtaj icin bekliyorum su an ..bana dua edin lutfen..aranizdan ayriliyorum kismet boyleymis sizleri tanidigim icin cok mutlu oldum ..hepinize saglikli hamilelikler diliyorum hepinizi opuyorum ...kendinize ve bebislerinize cok dikkat edin....
Saol canim.aradim dr u gel dedi.ignelre devam dedi istirahat et rahat ol icerde kanama yok dedi hersey normal sukur.ama kanama korkutuyor[QUOilic, post: 37339757, member: 319339"]cnm doktorunu aradın mı. bana, kanama şiddetlenmezse sakin ol korkma demişti doktor. yat dinlen demişti. aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. 9 ay kanaması olup sağlıklı doğum yapanlar var.
İnşallah canım benim bende çok istiyorumŞimdiden yemeğe hazirlan canım. Çünkü her şey yolunda olacak :)
Çok üzüldüm canım ne desem içini soğutmaz bilirimArkadaşlar bende herşey yolundaydı kalp atışlarını duymuştuk ama 2 gün önce kalbi durdu ve dün kürtaj oldum çok üzgünüm ama ne çare Allah hayırlısını versin yani ben Mayıs annesi değilim ne yazıkki...
İnşallah canım benim bende çok istiyorum
Sağol canım rabbim hepimize yardım etsin inşallahKötü düşünceleri kendimizden uzaklastiriyoruz pozitif oluyoruz canım. Neden kötü bişey olsun ki kuzum. . Iyi düşün bebisi üzme annesi
Arkadaşlar bende herşey yolundaydı kalp atışlarını duymuştuk ama 2 gün önce kalbi durdu ve dün kürtaj oldum çok üzgünüm ama ne çare Allah hayırlısını versin yani ben Mayıs annesi değilim ne yazıkki...
bende folbiol kullanıyorum, 2 kilo aldım, acaba o mı etkili olduben de bir dahaki kontrolümde yarım ya da çeyrek içmeyi sorayım. daha 2 ayda 2 kilo aldım 2 ve 3.trimester de ne yapacağım moralim çok bozuldu,boyumda kısa, kolay kilo veren biride değilim, tek tesellim bebeğim sağlıklı olsun sonrası zaman gelince düşünecem artık
sonumuz hayır olsun canım ama yürüyüşlere devam et bende başlayacam hem kasları güçlendirir doğuma faydası olur hemde kilolara:)bende aynı dertteyım zaten masa bası çalısıyorum. akşamları yuruyus tur dıyettır derken yavastan verıyodum. hamıle kaldıgımda 79 kıloydum bugun tartıldım 82 olmusumn. sıgarıyı bıraktım yürüyüşüde bıraktım. delı gıbı yemıyorum ama alıyorum
canım ben normal rutin kontrolüme gittim orada doktor söyledi kalp atışları yok diye ben hiç birşey hissetmedim 1 gün sonrada kürtaj oldum şimdi patoloji ve genetik test sonuçlarını bekliyoruz 1 ay sonrada kan pıhtılaşması olup olmadığına bakılacak...canım çok üzüldüm, inşallah yine hamile kalırsın ve bu üzüntünü unutursun. bişey de sormak istiyorum, bebeğimizin kalp atışının duruduğunu nerden anlayacağız,bir belirti var mıydı acaba?
yine de teşekkür ederim zor ama elden de bir şey gelmiyor bunda da vardır bir hayır dicez yolumuza devam edicez...Çok üzüldüm canım ne desem içini soğutmaz bilirim
Alalh yardımcın olsun. Çok zor bir durum.yine de teşekkür ederim zor ama elden de bir şey gelmiyor bunda da vardır bir hayır dicez yolumuza devam edicez...
Arkadaşlar bende herşey yolundaydı kalp atışlarını duymuştuk ama 2 gün önce kalbi durdu ve dün kürtaj oldum çok üzgünüm ama ne çare Allah hayırlısını versin yani ben Mayıs annesi değilim ne yazıkki...
sağol canım çok zor güle oynaya girdim ağlayarak çıktım hayat iyi yada kötü sürprizlerle dolu..Alalh yardımcın olsun. Çok zor bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?