2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Allah sabır versin canım, sen iyi ol Rabbim yerini vakti geldiğinde dolduracaktır inş..

selam kızlar dün akşam kabus gibiydi.. saat 6 gibi baş dönmesi başladı ne yapacağımı şaşırdım ayağa kalamıyordum.. eşimin de işyerinde kokteyl yapmışlar, onu da hemen çağırmak istemedim. oğlum oynamak istiyor, acıkıyor, susuyor kalkamıyordum üzerine çiş kaçırmış pijamasını versem kendi giyecek yarım saat kalkmaya çalıştım olmuyor.. en sonunda eşim arayınca söyledim atladı geldi sağolsun hastaneye gittik durup durup ağladım (sanırım bütün topik ağlamış dün gece) serum takıldı muhtemelen susuz kalmışım.. serumu takan çocukda acemi miydi neydi sol kolumun damarını patlattı kolumu hala katlayamıyorum olağan üstü bi ağrı var. serumdan sonra hemen toarlanırım dedim ama hiç öyle olmadı serumdaki vitaminlerin tadı ağzıma geldi midem bulandı acayip eve kadar zor gittim direk yattım eşim oğlumu yatırdı yedirdi ne yaptı bilmiyorum neyseki sabah gayet iyiydim..

üstüne kayın pederim; annesi gelmezse anneni göndereyim geline baksın demiş benim annem gelmez büyük ihtimalle 2 ay başında kv çek kadere bak...

tatlısın?

İçime kurt düştü şimdi Offf kalp durması mı ? (

ne kurdu canım? bulantıların azalarak bitebilir bu iyi haber.. keşke yazmasaydım çok evhamlısınız

canım her sinirlenenin çocuğu düşse istanbulda kimsenin çocuğu olmazdı.. kafana takma bunları sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsun..

ayyy saçma rüyalar hamilelikte çok oluyormuş ben de çok ilginç rüyalar görüyorum bu aralar.. şu hormonlar nelere kadir

Kizlarr gunaydin nasilsiniz beni soracak okirsaniz migde bulantilatiyla cebellesiyorum cikartmiyorm ama zor tutuyorum kendimi beni cok halsiz birakiyo cok zorluyo ve su icince daha cok bulaniyo bebde cok su icmeyi sewerim suya hasret kaldim :-(

bu msjı ben yazmış olabilirim diye kullanıcı adına baktım canım duygularını bire bir paylaşıyorum.. bu arada dün doktor dediki eğer bulantılar yemeni ya da su içmeni etkiliyorsa hasta olmayı bekleme mutlaka serum takalım dedi.. sen de benim gibi fenalaşmadan doktorunla bi konuş derim..

Millet insanı bi rahat bırakmıyor ki yorumlar yorumlar... Şimdi yine kimse bilmiyor en son bir ay önce gördüm ben oda kalp atışlarıydı o da şimdi bekliyorum koyun gibi... Şimdi çevreme bakıyorum arkadaşlarıma falan onlarda ne korku ne tasa herkese söylüyolar yurt dışına çıkıyorlar ev işlerini yapıyorlar sanki garanti gibi doğumum şöyle olur şunu yaparım diyebiliyorlar... Yok zaten bişeyde olmasın kimseciklere ama bizim gibiler bu kadar titizlenirken korkarken Aman olmayan vardır kıskanır hemen denmez ayıptır dedikçe ağzımızın tadını bulamıyoruz biz.Görsen evde ne hamilelik ne bebek hiçbirşey konuşmuyoz eşimle akışına bıraktık bak biyolojikte 18 aylık bebeğini kaybetmiş onada çok üzüldüm bilmiyordum...Ne denirki bu acılara bekliyoruz işte

Canım seni tanımasam da acın benide üzdü.Rabbim sana daha hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.Çok geçmiş olsun

Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım. Allah nasip ederse ben de mayıs annesi olcam ilk bebeğim olacağı için çoook heyecanliym ve mutluyum. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins.... :-* :-*

Hayat hem acı hem tatlı, kimisi acılar yaşarken kimileri sevinçten havalara uçuyor. Şuan burada da aynı durum var kimimiz bebeğini kaybetmenin acısıyla üzülürken kimimizde bebeğiyle ilgili gelişmeleri yazıyor. Kimimiz herşeye dikkat ediyor aman birşey olmasın diye herşeyden kendini sakınırken kimimiz öyle rahat ki hamile değilmiş gibi. Hepimiz uç noktalarda yaşıyoruz ya çok evhamlıyız ya da çok rahat. Böyle olarak ancak kendimize ve bebeğimize zarar veririz arkadaşlar. Evet herkesin kendine göre bildikleri,duydukları uyguladıkları var ama karşı tarafa aktarırken dikkatli aktarmamız lazım biz buraya güzel dostluklar,arkadaşlıklar kurmak için geldik. burada bizim, bebeğimizin güzel gelişimlerini,resimlerini,duygularımızı paylaşmak için bulunmalıyız diye düşünüyorum. Biraz uzun oldu ama böyle düşünüyorum...

bende geçtiğimiz ocak ayında doğum günümde kürtaj olmustum o kadar iyi anlıyorum ki duygularını canın arkadaşım hepsi geçiyor inan nasibimizde yoksa olmuyor ne yapalım Allaha siginacaz. . Maşallah güçlüsun sen de yazdıklarını okudum güçlü de kal bi dahaki bebisin için..

bebeklerini kaybeden arkadaşlara geçmiş olsun.. en kısa zamanda bunu unutturacak mutluluklar yaşarsınız inşallah..

teşekkür ederim dicektim ama becerememişim telefondan girince karışıyor ama tatlısın da olabilir tabi ki neden olmasın :)

servikal ölçümü nasıl yaptı karından mı?

kızlaaarr dahılıye doktorundan geldım az oncee... troıd yetmezlıgım dewam edıyo yaa gıderek daha az calısıyo doktor hapı bır bucuk doza cıkardı.. ınsallah sıkıntı olmaz bebeqımde

servikal ölçümü nasıl yaptı karından mı?

benimde vajinal olarak ölçtü ve 35 mm çıktı, bende forumda bi arkadaşın demesiyle sormuştum,ilk keseyi gördüğünde ölçüp not edip demişti ama ben unutmuştum.tekrardan sorunca kendisi bir daha gösterdi,zaten muayene sırasında bakıolardır.

Canım insan ister istemez etkileniyor işte sonuçta ben ve bazı arkadaşların ilk hamilelikleri sanırım bu evham ondan kaynaklanıyor.

AlTtan yapiyolar bnde 12 hftada yaptrcam gerekirse dikis atilck daha once dusuk yaptigimdan dolayi

geçmiş olsun birz önce okudum bebeğini düşürmüş olduğunu, benim de ilk hamileliği 10.hafta basında düşükle sonuçlandı. kanama sonrasında oldu. senınkı nasıldı? tekrar hatırlatmak ıstemem ama kalbı durdu demıstın sanırım. Kalp durması da kanama gıbı bır belırtı verıyor mu veya belırtıler mı kayboluyor. bulantı, halsızlık vs.

Güçlü olmaktan başka çarem yok çünkü insanoğlu aciz biliyorsun bende başıma ne gelirse olduğu kabul ediyorum veren de o alan da o asıl sahibine gitti diyorum yine derdimin dermanını Allaha sığınmakta buluyorum bu da beni daha güçlü daha umutlu yapıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…