Arkadaşlar bende herşey yolundaydı kalp atışlarını duymuştuk ama 2 gün önce kalbi durdu ve dün kürtaj oldum çok üzgünüm ama ne çare Allah hayırlısını versin yani ben Mayıs annesi değilim ne yazıkki...
tatlısın?
İçime kurt düştü şimdiOfff kalp durması mı ? (
Gunaydinn. Ben bugun psikolojik olarak cokmus durumdayim. Dun aksam servisi kacirdim.metrobusle gittim o kalabalikta. Cok sinirlendim.oyleki elim ayagim saldi sinirden. Sonra aksam bebegin kalbi durmasi belirtileri ile ilgili yazilar okudum. Bi kac ornek vardi sinirlendikleti gun kalbi durmus ve benim haftalarimdayken olmus. Sonra tum gebelik belirtileri gitmis. Yikildim okuyunca. Simdi deli gibi kendimi dimliyorum belirti var mi diye. Moralim sifirin altinda. Bi kav gun migdem bulanmazsa doktora giderim diyorum. Sonrada sacmalama olacagi varsa olur diyorum. Moral verim nolur
Benim de canım sıkıldı aynı şekilde zaten dün akşam yazdığımı görmüşsündür. Ben de bulantıyı kesmek için uğraşıyordum şimdi bulantılarım geçince panik oldumVe gece saçma sapan rüyalar gördüm Ama bekleyeceğim, inat ettim. Hem sinirlendim hem inat ettim.
Kizlarr gunaydin nasilsiniz beni soracak okirsaniz migde bulantilatiyla cebellesiyorum cikartmiyorm ama zor tutuyorum kendimi beni cok halsiz birakiyo cok zorluyo ve su icince daha cok bulaniyo bebde cok su icmeyi sewerim suya hasret kaldim :-(
Amin canım sağol demekki her şey vakti ve zamanı var hayırlısı buymuş...Allah sabır versin canım, sen iyi ol Rabbim yerini vakti geldiğinde dolduracaktır inş..
Millet insanı bi rahat bırakmıyor ki yorumlar yorumlar... Şimdi yine kimse bilmiyor en son bir ay önce gördüm ben oda kalp atışlarıydı o da şimdi bekliyorum koyun gibi... Şimdi çevreme bakıyorum arkadaşlarıma falan onlarda ne korku ne tasa herkese söylüyolar yurt dışına çıkıyorlar ev işlerini yapıyorlar sanki garanti gibi doğumum şöyle olur şunu yaparım diyebiliyorlar... Yok zaten bişeyde olmasın kimseciklere ama bizim gibiler bu kadar titizlenirken korkarken Aman olmayan vardır kıskanır hemen denmez ayıptır dedikçe ağzımızın tadını bulamıyoruz biz.Görsen evde ne hamilelik ne bebek hiçbirşey konuşmuyoz eşimle akışına bıraktık bak biyolojikte 18 aylık bebeğini kaybetmiş onada çok üzüldüm bilmiyordum...Ne denirki bu acılara bekliyoruz işteHamile kalmak kadar onu devam ettirmekte önemli keşke bende senin gibi kimseye söylemeseyim bayramda doğum günümdü bize üçlü mutluluk olmuştu ama şimdi herkese dert anlatıyorum bu beni daha da sıkıyor inan telefonumu da kapattım..Bence korkma zaten ilk 3 ay kritik ve sen bu dönemi atlatmak üzeresin keyfini çıkar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Canım seni tanımasam da acın benide üzdü.Rabbim sana daha hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.Çok geçmiş olsunArkadaşlar bende herşey yolundaydı kalp atışlarını duymuştuk ama 2 gün önce kalbi durdu ve dün kürtaj oldum çok üzgünüm ama ne çare Allah hayırlısını versin yani ben Mayıs annesi değilim ne yazıkki...
Hamile kalmak kadar onu devam ettirmekte önemli keşke bende senin gibi kimseye söylemeseyim bayramda doğum günümdü bize üçlü mutluluk olmuştu ama şimdi herkese dert anlatıyorum bu beni daha da sıkıyor inan telefonumu da kapattım..Bence korkma zaten ilk 3 ay kritik ve sen bu dönemi atlatmak üzeresin keyfini çıkar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
teşekkür ederim dicektim ama becerememişim telefondan girince karışıyor ama tatlısın da olabilir tabi ki neden olmasın :)selam kızlar dün akşam kabus gibiydi.. saat 6 gibi baş dönmesi başladı ne yapacağımı şaşırdım ayağa kalamıyordum.. eşimin de işyerinde kokteyl yapmışlar, onu da hemen çağırmak istemedim. oğlum oynamak istiyor, acıkıyor, susuyor kalkamıyordum üzerine çiş kaçırmış pijamasını versem kendi giyecek yarım saat kalkmaya çalıştım olmuyor.. en sonunda eşim arayınca söyledim atladı geldi sağolsun hastaneye gittik durup durup ağladım (sanırım bütün topik ağlamış dün gece) serum takıldı muhtemelen susuz kalmışım.. serumu takan çocukda acemi miydi neydi sol kolumun damarını patlattı kolumu hala katlayamıyorum olağan üstü bi ağrı var. serumdan sonra hemen toarlanırım dedim ama hiç öyle olmadı serumdaki vitaminlerin tadı ağzıma geldi midem bulandı acayip eve kadar zor gittim direk yattım eşim oğlumu yatırdı yedirdi ne yaptı bilmiyorum neyseki sabah gayet iyiydim..
üstüne kayın pederim; annesi gelmezse anneni göndereyim geline baksın demiş benim annem gelmez büyük ihtimalle 2 ay başında kv çekkadere bak...
tatlısın?
ne kurdu canım? bulantıların azalarak bitebilir bu iyi haber.. keşke yazmasaydım çok evhamlısınız
canım her sinirlenenin çocuğu düşse istanbulda kimsenin çocuğu olmazdı.. kafana takma bunları sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsun..
ayyy saçma rüyalar hamilelikte çok oluyormuş ben de çok ilginç rüyalar görüyorum bu aralar.. şu hormonlar nelere kadir
bu msjı ben yazmış olabilirim diye kullanıcı adına baktım canımduygularını bire bir paylaşıyorum.. bu arada dün doktor dediki eğer bulantılar yemeni ya da su içmeni etkiliyorsa hasta olmayı bekleme mutlaka serum takalım dedi.. sen de benim gibi fenalaşmadan doktorunla bi konuş derim..
heeey arkadaşlar uykucu bebişimi gördümmmm bugün yatıp duruyo insan annesine iki kıpırdar yok neyse bende servikal yetmezlik yokmus 42mm ölçtü dr. bebişte iyi ama enfeksiyon var ve antibiyotiksiz atlatmak istiyorum acil tavsiyelere ihtiyaç var özellikle tecrübe ile sabit olursa çok iyi olur ayrıca video da kaydettim izleyip duruyom tavsiye ederim telefona kaydedin sizde gidince
AlTtan yapiyolar bnde 12 hftada yaptrcam gerekirse dikis atilck daha once dusuk yaptigimdan dolayiservikal ölçümü nasıl yaptı karından mı?
tahmin ettim canım şakaydıteşekkür ederim dicektim ama becerememişim telefondan girince karışıyor ama tatlısın da olabilir tabi ki neden olmasın :)
servikal ölçümü nasıl yaptı karından mı?
selam kızlar dün akşam kabus gibiydi.. saat 6 gibi baş dönmesi başladı ne yapacağımı şaşırdım ayağa kalamıyordum.. eşimin de işyerinde kokteyl yapmışlar, onu da hemen çağırmak istemedim. oğlum oynamak istiyor, acıkıyor, susuyor kalkamıyordum üzerine çiş kaçırmış pijamasını versem kendi giyecek yarım saat kalkmaya çalıştım olmuyor.. en sonunda eşim arayınca söyledim atladı geldi sağolsun hastaneye gittik durup durup ağladım (sanırım bütün topik ağlamış dün gece) serum takıldı muhtemelen susuz kalmışım.. serumu takan çocukda acemi miydi neydi sol kolumun damarını patlattı kolumu hala katlayamıyorum olağan üstü bi ağrı var. serumdan sonra hemen toarlanırım dedim ama hiç öyle olmadı serumdaki vitaminlerin tadı ağzıma geldi midem bulandı acayip eve kadar zor gittim direk yattım eşim oğlumu yatırdı yedirdi ne yaptı bilmiyorum neyseki sabah gayet iyiydim..
üstüne kayın pederim; annesi gelmezse anneni göndereyim geline baksın demiş benim annem gelmez büyük ihtimalle 2 ay başında kv çekkadere bak...
tatlısın?
ne kurdu canım? bulantıların azalarak bitebilir bu iyi haber.. keşke yazmasaydım çok evhamlısınız
canım her sinirlenenin çocuğu düşse istanbulda kimsenin çocuğu olmazdı.. kafana takma bunları sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsun..
ayyy saçma rüyalar hamilelikte çok oluyormuş ben de çok ilginç rüyalar görüyorum bu aralar.. şu hormonlar nelere kadir
bu msjı ben yazmış olabilirim diye kullanıcı adına baktım canımduygularını bire bir paylaşıyorum.. bu arada dün doktor dediki eğer bulantılar yemeni ya da su içmeni etkiliyorsa hasta olmayı bekleme mutlaka serum takalım dedi.. sen de benim gibi fenalaşmadan doktorunla bi konuş derim..
AlTtan yapiyolar bnde 12 hftada yaptrcam gerekirse dikis atilck daha once dusuk yaptigimdan dolayi
Acıma ortak olduğunuz için çok teşekkür ederim Allah hepimize hayırlı evlatlar versin..Canım seni tanımasam da acın benide üzdü.Rabbim sana daha hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.Çok geçmiş olsun
Güçlü olmaktan başka çarem yok çünkü insanoğlu aciz biliyorsun bende başıma ne gelirse olduğu kabul ediyorum veren de o alan da o asıl sahibine gitti diyorum yine derdimin dermanını Allaha sığınmakta buluyorum bu da beni daha güçlü daha umutlu yapıyor...bende geçtiğimiz ocak ayında doğum günümde kürtaj olmustumo kadar iyi anlıyorum ki duygularını canın arkadaşım hepsi geçiyor inan nasibimizde yoksa olmuyor ne yapalım Allaha siginacaz. . Maşallah güçlüsun sen de yazdıklarını okudum güçlü de kal bi dahaki bebisin için..
RABBİM tekrarını yaşatmasın çok zor gerçekten..Acıma ortak olduğunuz için çok teşekkür ederim Allah hepimize hayırlı evlatlar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?