canım ben normal rutin kontrolüme gittim orada doktor söyledi kalp atışları yok diye ben hiç birşey hissetmedim 1 gün sonrada kürtaj oldum şimdi patoloji ve genetik test sonuçlarını bekliyoruz 1 ay sonrada kan pıhtılaşması olup olmadığına bakılacak...
Canım maddiyat önemli bir konu haklısın ama doktorun tavrı ve ilgisi de önemli. Sana şöyle bir tavsiyede bulunabilirim, kontrollerini özelde yaptırıp tahlillerin için devlete gidebilirsin. Ben öyle yaptım mesela. Ki eşim özelde yaptır tahlillerini dedi ama 11 tane kan tahliline 382 lira istediler benim de gönlüm razı olmadı o kadar para vermeye dün randevu alıp bu sabah devlette yaptırıp geldim tahlillerimi. Eğer ki özeldeki doktor dışarıdan tahlil kabul ediyorsa en mantıklı olan bu. Bundan sonraki her aşama para demek bizler için ve devlet biraz da bunun için var benden vergi alıyorsa tahlilimi de yapsın bir zahmet !!! Eşime de sürpriz yapacağım tahlil sonuçlarımla :) Ev ekonomisine katkıda bulunmak istedim diye de bir güzel açıklamam var, o nasıl bana destek oluyorsa bu süreçte benim de onun kesesini hatta kendi kesemizi düşünmem gerek.. :)
Amin..yaşamam gerekiyordu demekki yaşadım Allah aynı acıyı sizlere yaşatmasınselam annişler..
haziran 6 2015 beklenen doğum tarihim görünüyor
ancak 2012 haziran annesi olarak ( sezeryan doğum) mayıs annesi olma ihtimalim de yüksek
sizlere de bir merhaba demek istedim
leylabulut Rabbim büyük sabırlar versin inş.çok üzüldüm
Bn 4 ay once 18 haftalik oglumu kaybettim yasasaydi kasimdaydi dogumumuz onunka birlikte olanlar dogum bekliyolar bn hala aglarim dusundukce ama sabrini veriyo rabbim bu bebege bile baglanamiyorum yine bise olur diye kaderden oteye yol yok ara verme sonuclarini alinca calismaya baslacanım ben normal rutin kontrolüme gittim orada doktor söyledi kalp atışları yok diye ben hiç birşey hissetmedim 1 gün sonrada kürtaj oldum şimdi patoloji ve genetik test sonuçlarını bekliyoruz 1 ay sonrada kan pıhtılaşması olup olmadığına bakılacak...
Amin canım Allah hepimize hayırlı evlatlar versin ve aratmasın..Çoook üzücü bir durum canım ama Rabbimin vardır bir bildiği ve her şerde vardır bir hayır..İnşallah bundan sonraki gebeliklerinde sağlıklı ve rabbiminde izniyle kucağına sağlıklı bir evlat alırsın canım
Allah sabır versin canımsağol canım çok zor güle oynaya girdim ağlayarak çıktım hayat iyi yada kötü sürprizlerle dolu..
valla benimde yoktu geç olmadan gitmemiz lazımdı çünkü 11-13 haftaları arası ikili test yapıyorlar.
kansızlık veya vitamin eksiği varsa geç olmadan onlara başlamamız lazım
benden sana tavsiye doktorum yapılacak testleri bana kağıtta vermişti sağlık ocağı hepsini yapmıyor ben bugün bi sağlık ocağına bi de devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım testlerin yarısı orda yarısı diğer tarafta oldu imkanın varsa direk devlet hastanesine git
Ama sağlık ocağına da gitmen gerekiyor gebelik takibi kaydı yapıyorlar aşı ve testlerde seni arıyorlar şu zamanda gel diye mesela 20.haftada gel tetanoz aşısı olacak 24.haftada bi aşı daha varmış biz sizi arayıp bilgilendireceğiz dedi bide bebek doğuncada bütün aşılarını onlar takip ediyormuş bilgilendireyim dedim[/QUOTE
kızlar slmlar bu ikili testlerı doktorunuz kesın önerıyormu bu konuda benım hiçbir fikrim yokyurtdışında yaşıyorum ve buradaki doktorum o konularda hiçbirşey söylemiyor.. 9. haftamın içindeyım.. bu konuda bana yardımcı olursanız sewınırım
kesinlikle tedavim devam edicek size de Allah sabır versin inşallah hayırlı yüzümüzü güldürek evlatlarımız olsun da bu acılarımızı tamamiyle unutalım...Bn 4 ay once 18 haftalik oglumu kaybettim yasasaydi kasimdaydi dogumumuz onunka birlikte olanlar dogum bekliyolar bn hala aglarim dusundukce ama sabrini veriyo rabbim bu bebege bile baglanamiyorum yine bise olur diye kaderden oteye yol yok ara verme sonuclarini alinca calismaya basla
Amin.. Allah razı olsun canım....Allah sabır versin canım
İnşallah sağ salim kucağına alınca her gün dinlersin meleğinin kalbini.Çok güzel bir duygu bende henüz yaşayamadımBende devlete gidiyorum ilk gittiğimde farklı bi hastaneye gittim resim vermisti. Dün ise başka hastaneye gittim digeri çok uzak diye o resim bile vermedi eşimi aldı içeri hatta annemde benle girdi. Kalbini bende dinleyemedim bu ultrasonlarda dinlemiyor dedi canlı ve atıyor dedi. Durumum el vermiyor özel hayatta gidemem. En büyük istegimdi kalbini duymak
Arkadaşlar bende herşey yolundaydı kalp atışlarını duymuştuk ama 2 gün önce kalbi durdu ve dün kürtaj oldum çok üzgünüm ama ne çare Allah hayırlısını versin yani ben Mayıs annesi değilim ne yazıkki...
Elimizden keşke fazlaı gelse ama kader diyoruz biz buna bende yaşadım ve halada yaşamaktan korkuyorum ne yalan söyliyim..yine de teşekkür ederim zor ama elden de bir şey gelmiyor bunda da vardır bir hayır dicez yolumuza devam edicez...
Ne kadar güzel kurumunun karşılıyor olması,senin adına çok sevindim canım.Araştırma hastaneleri gördüğüm kadarıyla devlet hastanelerine göre biraz daha temiz.Ben devlete gittim bebek 7 haftalıktı.Ortam havasız.İçeride 4-5 kadın hasta.Aman Allah'ım ben nerdeyim dedim.Allah korusun enfeksiyon kapcam diye çok korktum.Doktor alttan muayene etcem dedi.Benim midem bulandı o an.İzin vermedim çok rahatsızlanıyorum dedim ki gerçekten de öyleyim alttan muayene denilince tansiyonum düşüyo. ilk doğumumda alttan muayene yaparken canımı çok yakmışlardı ondan herhalde.Canım ne mutlu sana darısı bize...
Canım zorlayacaksa seni çok kasma bence bebeğinin diğer ihtiyaçlarını alırsınız. Belki kalp atışı için bir kez gidersin ama zorlanırsan sonrasına keyfiniz kaçar özeller ateş pahası benim çalıştığım kurum karşılıyor çoğumuzun öyle mesela benim doktor muayenem 300 tl çok fazla kendim ödüyor olsam zorlanırdım bende devlete giderdim ki daha çok vaka görüyorlar araştırma hastaneleri iyidir sıkma canını
bak ne güzel işte içerde kanama yokmuş. iyi şeyler düşünmemiz lazım. sana söylüyorum ama bakma ben de cok evham yapıyorum bazen. sanırım sen de tedavilerle çok uğraştın, belki bunların yorgunluğu da var üzerinde. benimki tüp bebek. öncesinde 5 negatif aşılamam ve 1 negatif tüp bebek tedavim var. psikolojik olarak çok yorulmuş hissediyorum kendimi. haliyle çok rahat olmamız da pek mümkün olamıyor. benim kanamam olduğu zaman doktor; sonuçta allah ol derse olacak, ama biz de ilaçlarla çok müdehale ediyoruz. çok fazla kendi haline bırakamıyoruz. bu yüzden bazı anormallikler yaşayabilirsin demişti. 10 gün sonra geçmişti benimki. Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin. şu süreçte öğrendiğim en önemli şey, allahın dediği oluyor. teslimiyeti öğreniyoruz. kısa günün karı işte:) arkadaşım tüp bebekle 42 yaşında anne oldu ve 5 ay çok yoğun şekilde kanama yaşadı. sırf tuvalet için kalkıyorum onda bile yoğun adet kanaması gibi oluyor diyordu. şimdi turp gibi oğlu var.[/QUOTE]cnm diyor.l canim.aradim dr u gel dedi.ignelre devam dedi istirahat et rahat ol icerde kanama yok dedi hersey normal sukur.ama kanama korkutuyor(
Evet canım o konuda şükrediyorum zaten.Bebek sağlıklı ise zaten özel devlet farketmez o gelir yine senin kucağına işki aile huzurunuz ağız tadınız bozulmasın.Rabbim dualarımızı kabul etsinNe kadar güzel kurumunun karşılıyor olması,senin adına çok sevindim canım.Araştırma hastaneleri gördüğüm kadarıyla devlet hastanelerine göre biraz daha temiz.Ben devlete gittim bebek 7 haftalıktı.Ortam havasız.İçeride 4-5 kadın hasta.Aman Allah'ım ben nerdeyim dedim.Allah korusun enfeksiyon kapcam diye çok korktum.Doktor alttan muayene etcem dedi.Benim midem bulandı o an.İzin vermedim çok rahatsızlanıyorum dedim ki gerçekten de öyleyim alttan muayene denilince tansiyonum düşüyo. ilk doğumumda alttan muayene yaparken canımı çok yakmışlardı ondan herhalde.
Hamile kalmak kadar onu devam ettirmekte önemli keşke bende senin gibi kimseye söylemeseyim bayramda doğum günümdü bize üçlü mutluluk olmuştu ama şimdi herkese dert anlatıyorum bu beni daha da sıkıyor inan telefonumu da kapattım..Bence korkma zaten ilk 3 ay kritik ve sen bu dönemi atlatmak üzeresin keyfini çıkar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Elimizden keşke fazlaı gelse ama kader diyoruz biz buna bende yaşadım ve halada yaşamaktan korkuyorum ne yalan söyliyim..
Bende bir kayıp yaşadım 4 ay önce kimseyede hamile olduğumu dememiştim kaybıda diyemedim eşimle içimizde yaşadık acımızı çok zor bir dönemden geçmiştik oysa bebek bize çok iyi gelecekti ama taktir böyleymiş.
Şimdide korkularımı dizginlemeye çalışıyorum yaşayan bilir anlar bunları...
Meraba canım ismini listeden görmüştüm aksaray da yaşıyosun sende sanırım.bende aksaraydayım buraya yeni geldik.hangi doktora gidiyosun sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim.Günaydın herkese. İnşallah canım güzel haberlerle gelirsin. Belki doktorun cinsiyet tahminide yapar. Hayırlısı Allah tan. Daha benim randevu 4 Kasım'da 3. Çocuk ama yinede çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bebeğimi göreceğim günü bekliyorum.
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 6. haftada bebeğimin kesesini gördük şimdi bu ayın 20 sinde kalp atışı için gideceğim siz ne zaman duydunuz kalp atışlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?