2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Çoook üzücü bir durum canım ama Rabbimin vardır bir bildiği ve her şerde vardır bir hayır..İnşallah bundan sonraki gebeliklerinde sağlıklı ve rabbiminde izniyle kucağına sağlıklı bir evlat alırsın canım

Haklısın canım olmayınca olmuyor.İkimizde çalışıyoruz ama ev borcumuz nedeniyle yetmiyor.Dediğin gibi devlette yaptırıp sonuçları göstermeyi de düşündük ama hastane doktorların ortak sermayesiyle kurulmuş ne denli hoş karşılayacaklarını bilemedik. Sende iyi yapmışsın 382 lira gerçekten çok çok büyük miktar,eşine güzel bi sürpriz olcaktır :)

Amin..yaşamam gerekiyordu demekki yaşadım Allah aynı acıyı sizlere yaşatmasın

Bn 4 ay once 18 haftalik oglumu kaybettim yasasaydi kasimdaydi dogumumuz onunka birlikte olanlar dogum bekliyolar bn hala aglarim dusundukce ama sabrini veriyo rabbim bu bebege bile baglanamiyorum yine bise olur diye kaderden oteye yol yok ara verme sonuclarini alinca calismaya basla

Amin canım Allah hepimize hayırlı evlatlar versin ve aratmasın..

ARKADAŞLAR NETTE BULDUM VE ÇOK BEĞENDİM;İLGİSİNİ ÇEKEBİLECEK ARKADAŞLAR İÇİN PAYLAŞMAK İSTEDİM

9 AY BOYUNCA DEVAMLI YAPABİLECEĞİN GENEL TAVSİYELER:
1- enbiya süresini okumak evladın salih bir evlat olmasına yardım eder.
2- 1 elmaya 40 defa yusuf süresini oku.
3-en az 40 gece kılabilirsen gece namazı kıl.
4- 40 cuma günü cuma guslü al. cuma namazı okumadan her cuma cuma guslü ya da işe gitmeden sabah hemen al guslü niyet ederken de cuma guslüne niyet et. bunu 40 cuma boyunca yap. genel olarak hamilelilik dönemi 40 hafta. ve hadisler de diyor ki:40 cuma guslü alan kabir azabından kurtulur.
5-hergün sabah namazından sonra 50 defa ihlâs süresini oku.
6-hergün sabah namazından sonra 50 defa kadir süresini oku.
7-hergün 140 defa salâvat getir.
8-namazlardan sonra 70 defa estağfirullahe ve etube ileyh de ve tövbe et.
9- 40gün boyunca aç karnına kuru üzüm ye. hergün 21 adet kuru üzüm ve her kuru üzüm yerken besmele çek. yani 21 kuru üzüme 21 besmele.
10-bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.
11-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
12- Çocuk Düşmemesi İçin: Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
13- Hamileyken İnşikak suresi çok okunmalıdır. Kolay doğum yapmanın (ve diğer işleri de kolaylaştırmanın) bir güzel yolu İnşikak suresini çok okumaktır. (Mecmuatül Ahzab, Ahmed Ziyaüddin Gümüşhanevi),Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

14-Doğum yaklaşınca Ayetül Kürsi, Araf Suresinin elli dördüncü ayeti ve Felak-Nas Sureleri okunmalıdır.
15- Hamilelik döneminde el-Musavvir zikri çokça çekilmelidir.

16- Doğacak çocuğun zeki ve gürbüz olması için; Âla suresini Cuma günü yazıp üzerinde taşıyan kişi her türlü felakete karşı kendisini himaye altına almış olur. Bu sure hamile kadın için yazılır. Bu yazım işi ayın ilk günlerinde gerçekleştirilse doğacak çocuk zeki ve gürbüz olur.
17-Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
18- Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
19- Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
20- İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
21- 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
22- Bol bol Yasin okunur.
23- Terfice, tüncina hatimleri okunur.

kesinlikle tedavim devam edicek size de Allah sabır versin inşallah hayırlı yüzümüzü güldürek evlatlarımız olsun da bu acılarımızı tamamiyle unutalım...

İnşallah sağ salim kucağına alınca her gün dinlersin meleğinin kalbini.Çok güzel bir duygu bende henüz yaşayamadım inşallah hareketlerini hissetmeye başlayınca biraz daha rahatlarız.

Canım, çok üzüldüm ( Her şeyin hayırlısını dileyelim. Benim de aklıma takılıyor bu olay. Ve emin ol okuduğum ve gördüğüm kadarıyla bizim elimizde olan bir şey değilmiş bu. ( Yani yaptığımız, yediğimiz, içtiğimiz bir şeyden dolayı olmuyormuş. Doktorun ne dedi bu duruma? Bir önlem ya da tahlil ya da başka bir şey dedi mi ?

yine de teşekkür ederim zor ama elden de bir şey gelmiyor bunda da vardır bir hayır dicez yolumuza devam edicez...
Elimizden keşke fazlaı gelse ama kader diyoruz biz buna bende yaşadım ve halada yaşamaktan korkuyorum ne yalan söyliyim..
Bende bir kayıp yaşadım 4 ay önce kimseyede hamile olduğumu dememiştim kaybıda diyemedim eşimle içimizde yaşadık acımızı çok zor bir dönemden geçmiştik oysa bebek bize çok iyi gelecekti ama taktir böyleymiş.
Şimdide korkularımı dizginlemeye çalışıyorum yaşayan bilir anlar bunları...

Ne kadar güzel kurumunun karşılıyor olması,senin adına çok sevindim canım.Araştırma hastaneleri gördüğüm kadarıyla devlet hastanelerine göre biraz daha temiz.Ben devlete gittim bebek 7 haftalıktı.Ortam havasız.İçeride 4-5 kadın hasta.Aman Allah'ım ben nerdeyim dedim.Allah korusun enfeksiyon kapcam diye çok korktum.Doktor alttan muayene etcem dedi.Benim midem bulandı o an.İzin vermedim çok rahatsızlanıyorum dedim ki gerçekten de öyleyim alttan muayene denilince tansiyonum düşüyo. ilk doğumumda alttan muayene yaparken canımı çok yakmışlardı ondan herhalde.

cnm diyor.l canim.aradim dr u gel dedi.ignelre devam dedi istirahat et rahat ol icerde kanama yok dedi hersey normal sukur.ama kanama korkutuyor (
bak ne güzel işte içerde kanama yokmuş. iyi şeyler düşünmemiz lazım. sana söylüyorum ama bakma ben de cok evham yapıyorum bazen. sanırım sen de tedavilerle çok uğraştın, belki bunların yorgunluğu da var üzerinde. benimki tüp bebek. öncesinde 5 negatif aşılamam ve 1 negatif tüp bebek tedavim var. psikolojik olarak çok yorulmuş hissediyorum kendimi. haliyle çok rahat olmamız da pek mümkün olamıyor. benim kanamam olduğu zaman doktor; sonuçta allah ol derse olacak, ama biz de ilaçlarla çok müdehale ediyoruz. çok fazla kendi haline bırakamıyoruz. bu yüzden bazı anormallikler yaşayabilirsin demişti. 10 gün sonra geçmişti benimki. Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin. şu süreçte öğrendiğim en önemli şey, allahın dediği oluyor. teslimiyeti öğreniyoruz. kısa günün karı işte:) arkadaşım tüp bebekle 42 yaşında anne oldu ve 5 ay çok yoğun şekilde kanama yaşadı. sırf tuvalet için kalkıyorum onda bile yoğun adet kanaması gibi oluyor diyordu. şimdi turp gibi oğlu var.[/QUOTE]
Benim dr um da surekli Allahin takdiri bunu unutmayin diyor.buna inancimiz tam zaten ama tedbir noktasindada ihmal etmemeliyiz.Allah kolaylastirsin ins.

Evet canım o konuda şükrediyorum zaten.Bebek sağlıklı ise zaten özel devlet farketmez o gelir yine senin kucağına işki aile huzurunuz ağız tadınız bozulmasın.Rabbim dualarımızı kabul etsin

Hamile kalmak kadar onu devam ettirmekte önemli keşke bende senin gibi kimseye söylemeseyim bayramda doğum günümdü bize üçlü mutluluk olmuştu ama şimdi herkese dert anlatıyorum bu beni daha da sıkıyor inan telefonumu da kapattım..Bence korkma zaten ilk 3 ay kritik ve sen bu dönemi atlatmak üzeresin keyfini çıkar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Meraba canım ismini listeden görmüştüm aksaray da yaşıyosun sende sanırım.bende aksaraydayım buraya yeni geldik.hangi doktora gidiyosun sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim.

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 6. haftada bebeğimin kesesini gördük şimdi bu ayın 20 sinde kalp atışı için gideceğim siz ne zaman duydunuz kalp atışlarını

Hoşgeldin öncelikle canım,inş hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza.doğumumun aynı görünüyor,biz 7.haftada kalp atışını gördük bugünki kontrolde de kalp atışlarını dinledik ama kişiye göre değişebiliyor tabi muhtemelen sende gittiğinde duyacaksındır inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…