Canım Rabbim yardımcınız olsun moralini yüksek tutmaya çalış inşallah duyarsın cumaya kalp seslerinimerhabalar kızlar,yazamadım kaç gündür o kadar kötüyümki...
kese ölçümüne göre şu an 8 haftalığız bebeğimizi daha anca yeni gördük ama kalp atışı alamadıkdaha öncede düşüğüm olduğu için doktor kan pıhtılaşmasından şüphelendi ve clexane diye bir iğne verdi ayrıca coraspirinde alıyorum tabi,cumaya kadar beklicez yine kalbi atmazsa alıcaklar mecburen o kadar çaresiz hissediyorumki kendimi ne yapacağımı bilemiyorum
Canim aldigin krem nasil memnun kaldnmi benim gogus uclarm cok kurumus catlamis kremin markasi ne memnunmusnbnim karnım uyuz gibi kasınıyo ya gögüs uçlarım siyahlastı ve kurudu eczaneden gebeler için bi krem istedim gögüs catlaklarına iyi geliyomus ama su kasıntı bi gecse
lanolin canım adı memnunumCanim aldigin krem nasil memnun kaldnmi benim gogus uclarm cok kurumus catlamis kremin markasi ne memnunmusn
Benim karnimda arada kasiniyo gecen hafta coook kasindi simdilk azaldi neden kasiniyor karnimiz büyüyor diye mi kaşinyorbnim karnım uyuz gibi kasınıyo ya gögüs uçlarım siyahlastı ve kurudu eczaneden gebeler için bi krem istedim gögüs catlaklarına iyi geliyomus ama su kasıntı bi gecse
herhaldeBenim karnimda arada kasiniyo gecen hafta coook kasindi simdilk azaldi neden kasiniyor karnimiz büyüyor diye mi kaşinyor
merhabalar kızlar,yazamadım kaç gündür o kadar kötüyümki...
kese ölçümüne göre şu an 8 haftalığız bebeğimizi daha anca yeni gördük ama kalp atışı alamadıkdaha öncede düşüğüm olduğu için doktor kan pıhtılaşmasından şüphelendi ve clexane diye bir iğne verdi ayrıca coraspirinde alıyorum tabi,cumaya kadar beklicez yine kalbi atmazsa alıcaklar mecburen o kadar çaresiz hissediyorumki kendimi ne yapacağımı bilemiyorum
Canimm ne güzel anlatmışsin. Valla ben de aynen yerimde duramıyorum sevinçten içim içime sigmiyoŞaka gibi birşey yaşadığımız içimde bam bammm atan bir kalp var...bana muhtaç yediğimle içtiğimle yaşıyor. Bana anne diycek...emerken gözlerime bakıcak savunmasız yavrum benim
Canım ben aldım ordan dediğin gibi çok uygun baska bi yerden de kot tulum aldım. Şimdilik giyecek kadar göbeğim yok hic kilo almadim ama belim mi kalinlasti artık anlamadim sıkıyor diğer pantolonlarmBende iki haftadir pantolonlarimin dugmesini kapatmiyorum sanci oluyor. Bi kac hafta daha idare edicem.sonrasinda uygun kiyafet alicam ins. Lcw de uygun fiyata hamile koyafetleri var ordan bakicam
Canım senin eskilerimizin düşüncelerine göre kızın olucak :)anladığım kadarıyla herkesin tersi dönmüş. Ben de çikolata yedim ama sonrası nasıl bir bulantıysa kıvrılıp 2 saat uyumuşum. Sonuç; bir daha asla çikolata :))) Uyandım içim nasıl yanıyorsa turşuya verdim kendimi. Sirkeli mor salata ohh iyi ki var o :))
Hayırlısı olsun hepimiz için inş.,,ben de 11.haftamın içindeyim,doktorum 30 Ekimde ikili test için çağırdı,sizdeki aynı durum eşimle benim içinde geçerli fakat etrafımdaki herkes,çin takvimi de dahil:)erkek diyor,kendimi çok alıştırmıyorum bu yüzden,sağlıklı,hayırlı bi bebeğim olsun diye dua ediyorum,inş hepimiz için hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olur.Canım Allah gönlünüze göre versin inşallah çok sevindim. Ben de 31 ekimde gitcem 13 haftamiz bitmis olcak bakalim cinsiyetini söyleyecek mis çok merak ediyoruz ve de eşimle kız delisiyiz üç bes tane pembe bsy aldık bile icimize kız doğuyor en başından beri. Icinize dogan oluyo derler :) yine de hayırlı ve sağlıklı olsun da hiç farketmez bu ilk bebisim benim onun heyecanı bile yeter. Kurban olurum minnakima :)
Canım ben aldım ordan dediğin gibi çok uygun baska bi yerden de kot tulum aldım. Şimdilik giyecek kadar göbeğim yok hic kilo almadim ama belim mi kalinlasti artık anlamadim sıkıyor diğer pantolonlarm
Canım amin inşallah öncelikle isteğim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması. Ben de Çin takvimi rus takvimi biyolojik takvim ne varsa baktım erkek çıkıyor. Laf aramızda bi de çok kiskanc eltilerim var eşimin tarafı hep erkek yegenleri falan bana da sizin de kızınız olmaz kesin diyolar ay nasıl sinir oldum. Herkes erkek olacak diyor. Ama ben onlara inat olsun diye değil gerçekten biz eşimle sevgiliken bile bizim yıllar öncesinden şarkımız Çelik in Kızımız Olacaktı şarkısı. Yine de Rabbimden hayırlısı herseyin. Belki ikimznki de belli olur gittigmze yazariz burdan :) bu arada ben hep tatlı yiyorum ama inanmıyorum o ye ekşiyi doğur ayseyi ye tatliyi doğur hakkiyi olayina :) :) :)Hayırlısı olsun hepimiz için inş.,,ben de 11.haftamın içindeyim,doktorum 30 Ekimde ikili test için çağırdı,sizdeki aynı durum eşimle benim içinde geçerli fakat etrafımdaki herkes,çin takvimi de dahil:)erkek diyor,kendimi çok alıştırmıyorum bu yüzden,sağlıklı,hayırlı bi bebeğim olsun diye dua ediyorum,inş hepimiz için hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olur.
Canım al bence de bebis rahat etsin annesi :)Ben 1.5 kilo aldim.ama yinede oluyor herseyim.sadece pantolon dugmelerim kapanmiyor. Isteecbur resmi giyiniyorum.evdede normaldede bol giyinirdim. Ev icin uzun sure giyidi almam ama is icin kesenin agzini acicaz
Canım ne kdr fedakarsin eltin icin düğünden vazgeçmişsin ne büyük bi fedakarlık. Ben tam anlayamadim canım eltinle aynı evde mi yaşıyorsunuz eğer benimkiler gibiyse eltilerin hiç çekilmez. Seni çok iyi anlıyorum canım gerçekten zor bi durum ama annenin yanına da gitme derim. Bebisin babasinin yanında büyüsun. Ama ins ayrı eve çıkabilirsiniz o en güzeli olur canım. Ama sen üzme kendini bence bebis etkilenebilir kiyamam.kizlarr mrbaaa sizinle bisey payladicam ben 7aylik ewliyim esmle tanistiktan 1 ay snra nisanlandim 4 ay snra nikah yaptik tum ailelern onayi ile dugunum olmadi eltin losemi oldugunu grendik biz nisamnliyken ve durumu kritik ilik sart ama bulunmuyor o yuzfrnben dugun istemiyorm dedm kaynpederime kaynvalidem yok yillar once rahmetlu olmuskaynpederm 70 yasnda bi kaynim bi gormcm var asil konu su kaynpedermin 7 tane dairesi var gorumcem marmara adasnda yasiyor babasinin ewndeoturuyor ewli kaynimla ayni aprtmndayiz bn kaynpederin ewnde otryrm otrdgum aparmnn 5 dairesi kyinpedern birindede kaynim otryo bnm altimda dgerlrnde kiraci var ama artik ayri ewe cikmk istyorum her gece aglyrum exylrmi dz temz bi ew istyorum bebegme ellermle oda hazrlmak istyorum kynpederin adada yasio 1 ay snra gelicek konusulucak ama verip vermiycegnden supeliyim ne ypcam bilmiyorum rabbim bna yardim etsi (( morelim cok bozk vermezse dogum ypp direk annemin ewine gdcm bosanicagmida bilsem donmuycem dedim esime
eltım alt katta oturyor canım 5 daire aynı apartmanda kaynpederın bnde kaynpedern ewnde otryrm ama kayınpederm baska ewde 1 a snra gelıcek ben sadece esmle yasıyorm ewde dgerlerınde kıracı var 1 ewı bosaltp gecn demedı 7 ay boyuncaC
Canım ne kdr fedakarsin eltin icin düğünden vazgeçmişsin ne büyük bi fedakarlık. Ben tam anlayamadim canım eltinle aynı evde mi yaşıyorsunuz eğer benimkiler gibiyse eltilerin hiç çekilmez. Seni çok iyi anlıyorum canım gerçekten zor bi durum ama annenin yanına da gitme derim. Bebisin babasinin yanında büyüsun. Ama ins ayrı eve çıkabilirsiniz o en güzeli olur canım. Ama sen üzme kendini bence bebis etkilenebilir kiyamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?