2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar birsy sorcam gogus uclarim cok kuru, catlamis, soyuluyor ve cok sert oldu uclarm benim gibi arnzda varmi krem sursem zarar verir mi bebege

Canım benimde aynen dediğin gibi kurumuş bilmiyorum bende bişey sürmedim

Kese de yok şükdedi.progestanolsun. Hatta bebekte de bir şey yok ... neden öyle oluyor bilmiyorum. .. rapor istediğim de de bebek yaşarken rapor veremem diyor
Canim bende persembe dra gittim kanamayla rahat ol icte bisey yok dedi.progestan igne kullaniyorum ve cok iyi durduruyor kanamayi yorgunluktan olabilir progesteron kullaniyormusun

20 gündür ilk defa çikolata yiyorum. Biri yanımda çikolata ya da kakaolu bir tatlı yese bile midem bulanıyordu. Yedim ama bakalım ne olacak, midem bulanacak diye korkuyorum. Diyeceksiniz madem öyle neden yedin * Merak işte belki düzelmişimdir :))

Kızlar sizin de yemekten tiksindiğiniz şeyler var mı ? Ya da önceden çok sevip şimdi ağzınıza sürmek istemediğiniz bir şeyler ?

Ben et, sigara ve sudan tiksindim

hangısını sayayım bılemedım 8 haftalık hamıleyım 3 hftadır etten balıktan tavuktan sut peynır tatlılardan sıgara turk kahvesı nescafe bıde ewde yemek yaamıyordum su 2 3 gundr yemek yapıyorum cok sukur ama cok seyden tıksındım sabah gpzumu actıgımda mıdem bulanıo gece uykuda esım sarılıyo ögurmekten bıhal oluyorum ( bkalım ne zmn geccek bu durum :/

Kizlar birsy sorcam gogus uclarim cok kuru, catlamis, soyuluyor ve cok sert oldu uclarm benim gibi arnzda varmi krem sursem zarar verir mi bebege

Canım doğal kremler var sürebileceğin ama bence en zararsız ve doğalı zeytinyağı,az az sürersen rahatlatacaktır seni bebeğe de hiç bir etkisi olmayacaktır

Olmaz mı :) ben de çikolata hatta tatlı herhangi bir şey yiyemiyorum,pek nadir çok az atıyorum ağzıma.Onun dışında hurma iyi demişlerdi,severek de yerdim ,cevizi çok severim,süte bayılırım ama şuan hep zorla ve az az tüketebiliyorum ancak.

Aynen cnm normalde cikolata yiyerek gununu geciren biri olarak tatli ve cikolata yemiyorum canim da hic istemiyor en basindan beri...

kızlar bişey sorucam canım cok kerevız ıstıyorr yemegını yapıcam havuclu fıln zararı var mı acaba

Kereviz seven biri olarak bende kuskus yemeği yapacaktım sakıncalıdır diye yapamadımda açıkcası.. Koklamakla yetiniyorum :)) Maydanozgiller familyasından olduğundan cesaret edemedim ..

Ayy ne heyecan var şimdi sizde kızlar 2014 mayıs annesiyim bende :) geçen yıl bu zamanlar aynen sizler gibi yazışıyorduk arkadaşlarla.. şimdi oyun halısında çığlıklar atan bir oğlum var 4,5 aylık :) sizlerde hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah minik meleklerinizii

Nihayet eve gelebildim kızlar.Hemen size yamak için foruma girdim bebeğim çok iyi teyzeleri hareketsizdi bir iki kez elini oynattı sadece kalp atışınıda dinledik 11 artı 3 günlük 4 buçuk cm boyu çok şükür. Çok tedirgin gittim ama rahatlayarak çıktım haftaya ikili testimiz var acaba aç tok karın farkeder mi kan alıyorlar ya

hayırlı olsun canım.. çok sevindim. benim de pazartesi kontrolüm var. bana da dua et inş. sorun yoktur.

merhabalar kızlar,yazamadım kaç gündür o kadar kötüyümki...
kese ölçümüne göre şu an 8 haftalığız bebeğimizi daha anca yeni gördük ama kalp atışı alamadık daha öncede düşüğüm olduğu için doktor kan pıhtılaşmasından şüphelendi ve clexane diye bir iğne verdi ayrıca coraspirinde alıyorum tabi,cumaya kadar beklicez yine kalbi atmazsa alıcaklar mecburen o kadar çaresiz hissediyorumki kendimi ne yapacağımı bilemiyorum

Allah yardımcın olsun ışığın olsun çıkmazda çıkış yolun olsun

İnternette aç tok farketmiyor die okumuştum ama istersen sen test yaptırıcağın yere bir sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…