2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet ikiz. daha çok fazla zorluk yaşamadım. mide bulantım falan yok çok şükür. ileride zor olur sanırım kilo aldıkça..
Inşallah bundan sonra da yaşamazsin canım. Evet belki kilo alnca biraz zorlanrsin ama olsun değer bence tek dogumda iki bebis :) hayırlı olsn

Merhaba arkadaşlar dün 7+4 idim ve ilk kez doktora gittim doktor doğum tarihini 2 haziran verdi ama benim içnden Mayıs annesi olacağım geçiyor p yüzden arada buraya da gelmek istiyorum dün evlenen 5 ay oldu 3 ay önce de bir düşük yaşamıştm Rabbime eylül ayında hamile kalyım sağlıcakla kucağıma alayım die çok dua ettim mayısta evlendiğm için ilk andan beri Mayıs annesi olacağım aklıma geliyor

yarin doktor kontrolum var. bulantilarim ve hamilelik belirtilerim iyice azaldi. bu yuzden kontrolde kotu birsey duymaktan korkuyorum. hersey yolunda dese de mutlu mesut evime donsem.

Hayi
Hayırlı olsun canım inşallah hayalindeki gibi güzel bir Mayıs annesi olursun. Zaten bu tahmini tarih değişebiliyo benim 8 Mayıs görünüyo ama nisanin son haftası veya mayisin ilk haftası dedi bana. Genelde hesaplanan tarihten erken oluyor biraz.

bende böyle biliyorum canım.%100 olmasada büyük ihtimal erkek diyorlar..

Teşekkür ederim canım vakit buldukça sizi okuyacağım @aqualilly dostum da burda oda Mayıs annesi
Olcak

Bu arada hepimize hayırlı olsun bebekler

yarin doktor kontrolum var. bulantilarim ve hamilelik belirtilerim iyice azaldi. bu yuzden kontrolde kotu birsey duymaktan korkuyorum. hersey yolunda dese de mutlu mesut evime donsem.
Seninle aynı günmüşüz :) ne güzel iste bulantilarinin azalmasi niye endişe ediyorsun canm. Mide bulantısı bebeğin sağlıklı olmasi yada bulunmaması bi sorun anlamina gelmiyoki. Güzel haberler duyarsn in merak etme. Bize de yazarsın. By :)

benim kızımda çin takviminde erkek çıkmıştı kız oldu :) ama onun hesabı bilindiği gibi değilmiş..çin takvimi bizimkinden farklıymış...normal hesap gibi hemen tabloya bakılarak olmuyormuş..önce çin takvimine göre yaşımızı bulmak geekmiş..biraz matematik gşiriyor işin içine karışıktı...böyle olduğunuda kızım 2 yaşındayken öğrenmiştim..

Şu cinsiyet tahminleri beni çok heyecanlandırıyor. Henüz tahminde bulunan doktora denk gelemedim ama sormadım da hiç. Belki sorsam bir fikir verirlerdi. Yarın randevun var 11+6 olcam çok erken ama kesin sorucam :)
benim 13.ç haftda cinsiyetine kesin demişti..yani senin dr.a gittiğin güne göre 1 hafta sonrasında kesnleştiğini düşün...biraz dr.un tecrübesi ve ultrason aletinin gelişmişliği ile alakalı sanırım...

Kizlar cin takvimine bakarken, bitirdiginiz yasa 1 ekleyip bakiyosunuz, ama eger ocak veya subatta dogduysaniz 2 ekleyip bakiyosunuz, benim 25 bitti ay ve yila gore, 26ya bakiyorum kiz diyor.

canımmm o deger dustukce troıd hızlı calısıyor demek oluyor anladıgıma gore. mesela test kagıdın elındeyse ordan bak TSH yazar senın sonucun yazar bı de olması gereken normal aralıklar yazar zaten eger olması gerektıgı gıbı degılse koyu renkte oluyo. kagıtlar sımdı evde ama benım degerlerım de 5,84 cıktı normal de 4 lerde falan olması gerekıyordu sanırım. yanı benımkıde az calısıyo anlıcan.. ben sana evde bakıp yazarım. ama bı problem gorseler ılac yazarlardı muhakkak sıkma canını banada doktor aslında hamıle olmasan ılac vermezdım ama hamıleleıkte cok onemlı dedı. yanı doktorlar gozardı etmez bunu gercekten onemlıymıs cunku.

5,84 cıktı normalde en yuksek 4 lerde olması gerekıyo heralde dımı ? su an da testler evde yazarım eve gıdınce tam sonuclarımı.
Korkma canim.. Normal degerlerin biraz ustunde ama cok yuksek degil.. Ama ilacin dozunun yeniden ayarlanmasi lazim.. Ne kadar cabuk normale inse o kadar iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…