2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım aç yada tok farketmiyo diye biliyorum ben de 31nde gitcem ikili test için. Ayy aramizda bir gün var belki benim bebisimn boyu da o kdr olmustur en son 2 cmydi :)

Ben de meyve hiç yemezdim tatlıyla da hiç aram yoktu şimdi en çok onları yiyorum :) haa bir de eti pek severek yemezdim şimdi her gün olsa yiyorum :) tavuktan da tiksindim bunun dışında yok canım

Canım aç yada tok farketmiyo diye biliyorum ben de 31nde gitcem ikili test için. Ayy aramizda bir gün var belki benim bebisimn boyu da o kdr olmustur en son 2 cmydi :)
Şaka gibi birşey yaşadığımız içimde bam bammm atan bir kalp var...bana muhtaç yediğimle içtiğimle yaşıyor. Bana anne diycek...emerken gözlerime bakıcak savunmasız yavrum benim

Kizlar birsy sorcam gogus uclarim cok kuru, catlamis, soyuluyor ve cok sert oldu uclarm benim gibi arnzda varmi krem sursem zarar verir mi bebege

Ben bepanthen sürüyorum göğüslerime kızlar, yarında bebe yağına başlıcam böyle olmuyor ya. Çok kaşınıyorlar çatlıcaklar kesin

Canım ben herşeyi zorla yiyip içmeye başladım. Çünkü herşey mideme dokunuyor artık sanki. Süt ceviz yoğurt ve yemekleri çok rahat yer içerdim. Şimdi iyice kaçtı iştahım. Resmen zorluyorum kendimi. Dün gece vitaminimi attım ağzıma suyu içtim koştum ve 2. İstiframı da dolu dolu gerçekleştirdim. Meyve canım hiç istemiyor zaten. Ekşi seviyordum önceden artık tatlı şeyler hoşuma gidiyor. Bi günüm bi günümü tutmuyor artık

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah bebişine hayat verir Allahım can bulur kalbi bedeni. Ama olmazsa da demekki hayırlı değildi sağlklı değildi demekki hamile kalabiliyorsun diye sevinicez. Rabbim hayırlısını yaşatsın sana inşallah.

bnim karnım uyuz gibi kasınıyo ya gögüs uçlarım siyahlastı ve kurudu eczaneden gebeler için bi krem istedim gögüs catlaklarına iyi geliyomus ama su kasıntı bi gecse

Canim gozun aydin. Haftaya gitmeden cikolata ye oyle muayene ol

bnim karnım uyuz gibi kasınıyo ya gögüs uçlarım siyahlastı ve kurudu eczaneden gebeler için bi krem istedim gögüs catlaklarına iyi geliyomus ama su kasıntı bi gecse

Göbeğin çıktı mı canım peki.
Bende göbek yok oyüzden mi acaba göbek kaşınmıyor. Ama göğüsler çok kaşınıyor

Kızlar kıyafet konusunda neyapiyorsunu? Ben artık pantolonlarimi giyemiyorum karnima sancı gibi giriyo. Dün Nette gebelik pantolon sipariş ettim haftaya gelir ınş. Suan pantolon giydim ama fermuari açık :)

Benim goguslerim şişti ve koyulasti ama hiç kasinma yok. Kasinma niye oluyor acaba ??

bnim ilk gebeliğimdede oldu karnımın için dar oldugundan göbek cabuk çıkıo bende

Normalde kalçalarımda falan çatlaklar çok fazla o yüzden karnımda çatlıcak die çok korkuyorum badem yağı aldım sürmeye başlamak için erken mi acaba
şimdiden dikkt etmek gerek nemli tutmalıyızkı catlamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…