Amin canım benim,ne güzel bir dua...sağolasın..Allah yardımcın olsun ışığın olsun çıkmazda çıkış yolun olsun
benim bebiş iki tane o yüzden stres biraz daha fazla ben de.Çok tesekkürler canım inşaallah senin ve herkesin kuzusu sağlıklıdır...pazartesi iyi haberlerle gel
Merak etme onlar birbirlerine destektirbenim bebiş iki tane o yüzden stres biraz daha fazla ben de.
Inşallah sagliklica kucağına alırsın canım en kısa zamanda bebisini de kalp atışını görürsün ins.Amin canım benim,ne güzel bir dua...sağolasın..
Canım aç yada tok farketmiyo diye biliyorum ben de 31nde gitcem ikili test için. Ayy aramizda bir gün var belki benim bebisimn boyu da o kdr olmustur en son 2 cmydi :)Nihayet eve gelebildim kızlar.Hemen size yamak için foruma girdim bebeğim çok iyi teyzeleri hareketsizdi bir iki kez elini oynattı sadece kalp atışınıda dinledik 11 artı 3 günlük 4 buçuk cm boyu çok şükür. Çok tedirgin gittim ama rahatlayarak çıktım haftaya ikili testimiz var acaba aç tok karın farkeder mi kan alıyorlar ya
Ben de meyve hiç yemezdim tatlıyla da hiç aram yoktu şimdi en çok onları yiyorum :) haa bir de eti pek severek yemezdim şimdi her gün olsa yiyorum :) tavuktan da tiksindim bunun dışında yok canım20 gündür ilk defa çikolata yiyorum. Biri yanımda çikolata ya da kakaolu bir tatlı yese bile midem bulanıyordu. Yedim ama bakalım ne olacak, midem bulanacak diye korkuyorum.Diyeceksiniz madem öyle neden yedin * Merak işte belki düzelmişimdir :))
Kızlar sizin de yemekten tiksindiğiniz şeyler var mı ? Ya da önceden çok sevip şimdi ağzınıza sürmek istemediğiniz bir şeyler ?
Şaka gibi birşey yaşadığımız içimde bam bammm atan bir kalp var...bana muhtaç yediğimle içtiğimle yaşıyor. Bana anne diycek...emerken gözlerime bakıcak savunmasız yavrum benimCanım aç yada tok farketmiyo diye biliyorum ben de 31nde gitcem ikili test için. Ayy aramizda bir gün var belki benim bebisimn boyu da o kdr olmustur en son 2 cmydi :)
Kizlar birsy sorcam gogus uclarim cok kuru, catlamis, soyuluyor ve cok sert oldu uclarm benim gibi arnzda varmi krem sursem zarar verir mi bebege
20 gündür ilk defa çikolata yiyorum. Biri yanımda çikolata ya da kakaolu bir tatlı yese bile midem bulanıyordu. Yedim ama bakalım ne olacak, midem bulanacak diye korkuyorum.Diyeceksiniz madem öyle neden yedin * Merak işte belki düzelmişimdir :))
Kızlar sizin de yemekten tiksindiğiniz şeyler var mı ? Ya da önceden çok sevip şimdi ağzınıza sürmek istemediğiniz bir şeyler ?
merhabalar kızlar,yazamadım kaç gündür o kadar kötüyümki...
kese ölçümüne göre şu an 8 haftalığız bebeğimizi daha anca yeni gördük ama kalp atışı alamadıkdaha öncede düşüğüm olduğu için doktor kan pıhtılaşmasından şüphelendi ve clexane diye bir iğne verdi ayrıca coraspirinde alıyorum tabi,cumaya kadar beklicez yine kalbi atmazsa alıcaklar mecburen o kadar çaresiz hissediyorumki kendimi ne yapacağımı bilemiyorum
Nihayet eve gelebildim kızlar.Hemen size yamak için foruma girdim bebeğim çok iyi teyzeleri hareketsizdi bir iki kez elini oynattı sadece kalp atışınıda dinledik 11 artı 3 günlük 4 buçuk cm boyu çok şükür. Çok tedirgin gittim ama rahatlayarak çıktım haftaya ikili testimiz var acaba aç tok karın farkeder mi kan alıyorlar ya
bnim karnım uyuz gibi kasınıyo ya gögüs uçlarım siyahlastı ve kurudu eczaneden gebeler için bi krem istedim gögüs catlaklarına iyi geliyomus ama su kasıntı bi gecse
hemde nasıl 5 aylık sankiGöbeğin çıktı mı canım peki.
Bende göbek yok oyüzden mi acaba göbek kaşınmıyor. Ama göğüsler çok kaşınıyor
bnim ilk gebeliğimdede oldu karnımın için dar oldugundan göbek cabuk çıkıo bendeKızlar kıyafet konusunda neyapiyorsunu? Ben artık pantolonlarimi giyemiyorum karnima sancı gibi giriyo. Dün Nette gebelik pantolon sipariş ettim haftaya gelir ınş. Suan pantolon giydim ama fermuari açık :)
Benim goguslerim şişti ve koyulasti ama hiç kasinma yok. Kasinma niye oluyor acaba ??
İlk gebelikte çatlama oldumu pekihemde nasıl 5 aylık sanki
yanlarda oldu az amaİlk gebelikte çatlama oldumu peki
Normalde kalçalarımda falan çatlaklar çok fazla o yüzden karnımda çatlıcak die çok korkuyorum badem yağı aldım sürmeye başlamak için erken mi acabayanlarda oldu az ama
Benim gobegim çok çıkmadı. Hamile olduğum belli olmuyor normal göbek var. Ama nedense pantolon giyemiyorum sancı giriyobnim ilk gebeliğimdede oldu karnımın için dar oldugundan göbek cabuk çıkıo bende
şimdiden dikkt etmek gerek nemli tutmalıyızkı catlamasınNormalde kalçalarımda falan çatlaklar çok fazla o yüzden karnımda çatlıcak die çok korkuyorum badem yağı aldım sürmeye başlamak için erken mi acaba
bnde hazımsızlıkta cok kabızlık problem ve agrı yapıyoBenim gobegim çok çıkmadı. Hamile olduğum belli olmuyor normal göbek var. Ama nedense pantolon giyemiyorum sancı giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?