2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Merhaba canım, merak ettiğim kayınpederin ile mi oturduğun ? anladığım kadarıyla bundan rahatsız oluyorsun. Kayınpederinden istedğin şey ne ? Adada bir ev mi yoksa başka bir yerde ayrı bir ev mi ? Bebek olduktan sonra annenin evine gitmek, ayrılmak büyük karar. Hele de eşini gerçekten seviyorsan kararı alsan da uygulaması zor olacaktır.

Dip Not : Marmara Adası benim yaz aşkımdır, 10 senedir her yaz oradayım.

Merhaba canım, zor bir durum Allah yardımcın olsun. Bilmiyorum şartlar nasıldı ama baştan ayrı eve çıkma imkanın varmıydı? Ya da konuşuldu mu bu durum? Eğer kayınpederin sağlıklıysa yalnız da yaşayabilir sizinle aynı apartmanda. Ama sağlıklı değilse ayrı yerlerde oturmak ne kadar uygun bilemiyorum. Durumunu en iyi sen bilirsin tabi biz anca okuduğumuzla. Karnındaki bebişin kısmetine inşallah hayırlısını yaşarsın

Canım anladım şimdi. Ama madem boş evi var imkani var yani o evi versin kiracı oturtmayiversin. Senin de hakkın ayrı bi evde oturmak. Eşinle bir ol konuşsun eşin babasiyla. Düğün bile istememişsin en çok da senin hakkın. Kaynbaban yalnızsa bile sonucta ayni apartmandasnz bi kap yemeği götürürsun yapinca yada davet edersin yemeğe falan. Ama aynı evde de olmazsın inş istediğin gibi olur da eşinle bebisinle başbaşa olursun. Eşini tehtid etmek için anneme giderim diyosan de ama sakın gitme bi yere canımm amann Allah korusun

ıns canım ya morelım cok bozuluyo artık bakalım ne olucak :/

ins amın canım kaynpedermn hıcbı saglık sorunu yok marmara adasndada ewı var bız ewlndgımzden berı orda zaten yazn hıc durmaz tek basına gezer heryerı 1 ay gelr ayvalıkta kalır burda tekrar gder ben otrdgu ewı ıstemıyorm cok buyuk ve baslarnda kadn olmadgı ıcın ewı cok pıstı ben hergun temzlık yapa yapa azda olsa arndrdım ayda 1 temızlıkcı tutarlrmıs kızı vardı o ılgılenıyordu oda adaya tasındı ya dıyordum bırlıktede yasarz ama esyaları degstrelm fln ztn dogru dzgun kaldıgı yok ama kz kardeslerı var zmırde yazdan yaza gelen gden cook esyalar 30 senelık eskı mobılyalar zengınsın durumun ıyı 7 dairen var 7 aydr demedı gecın ayrı ewe hamıleyım genede demıyor herkes soyluyo artık ayrı ewe cıkmanz lazm dıye ben ne kdr otrucam daha boyle bılmıyorum

cnm kaynpederımle bırlıkte yasamıyorum benm nıkahımdan sonra kaynpederım adaya gıttı 7 aydr yok ben sadce esımle onun ewınde yasıyoruz aynı apartmanda dairelerı var 5 tane sadece ıstedgım bı kıracıyı cıkarp bızı sokması oraya ben 7 aydr ew ıcındeyım yanı bnmde ewım olsun kendı esyalarım dogumdan cıkıp kendı ewıme geceyım ellerımle bebegıme oda hazrlayım ıstyorum artık dugunde ıstemedım eltım o haldeyken ısteyemem zaten bıran önce ayrı evıme cıkayım ıstıyorum

Durumumuz benziyo canım,âmin inş Allah gönlümüze göre hayırlısını versin inş.belli olduğunda yazalım mutlakaben de tatlı tuzlu çok ayırmıyorum,bulantım da yok pek çok şükür ama ekşiyle tuzlu birazcık ağır basıyo,annem de inanma bu olaya ben kızkardeşinde tatlı sende tuzlu yedim hep diyo,dün bi kadın da test gibi bişey yaptı oğlun olcak dedi direk kime yaptıysam tuttu dedi bana,bakalım hayırlısı...

Gunaydin kizlar.. benim de cin takviminde erkek, doktor da 7. Hafta Ultrasona bakti ve 12. Haftada hala ayni fikirdeyim erkek dedi ama kesin konusmak icin diger randevuyu 15.haftayi bekleyelim dedi. El falimda da kiz cikiyor. Saglikla dogsun da diyorum ama cok merak ediyorum. Bir de saclarim kivircik benim aklimda hep kivir kivir sacli bir kiz var.. beklemekten baska caremiz yok

Evet gerçekten zor bir durum inşallah halledersiniz. Yeni ev ve yeni eşya her gelinin hakkı bence. Hele ki durumları varsa bu durumu yaşamanız çok gereksiz

Hayirki
ben de bugün 8 haftalık oldum. nasıl gidiyor canım senin hamilelik? miden falan bulanıyor mu? en son ne zaman gittin kontrole benim yarın
Tamam canım mutlaka yazalim öğrenirsek, bakalım bebis gösterecek mi bide o var :) o takvimlere de tatlı ekşiye de ben hiç inanmıyorum nedense. Tutmuyo çünkü bazen. Merakla bekliyorum. Eğer kızım olmazsa aldıklarımi kızı olan birine hediye etcem. Ben çok sabırsızm bu konuda belki de ilk olduğu içindir bişeyler almak istiyorum. Hakkimizda hayırlısı olsun canım. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bu mide bulantisi ve ögurmeler beni oldurecek raporluyum yarin yenilicem ama kasimda baslamak zorundayim bir de cocuk acilciyim ben napcm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…