2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ben de şöyle bi şey mi alsam dedim

ya da şöyle

salon için ya da bi yere giderken götürülür mü acaba? her şey almak istiyorum ama hepsi işe yarasın istiyorum delicesine bi istek di mi

kıyafet çok almam gibi geliyor hatta ilk 5-6 ay için tulum dışında pek bi şey almam bence. diğerleri küçük bebeğe rahatsız oluyor da bu ıvır zıvırlarla ilgili kafamda deli sorular...

Baktım canım kızında doğru çıkmış kız gösteriyo o zamana göre. Simdi ise 35 yaş ve eylül ayına bakman gerekiyor erkek çıkıyor canm takvime göre. Gönlünce olsn insss
ben ozaman erkek görmüşrtü dmekkş 1 yaş eklemediğim için...sağol canım hayırlısı bakalaım..sağlıkla gelsin

Bence de salon ya da oturma odasi icin bende sallanan bisey dusunuyorum. Simdilik kendimi tutuyorum. Alis veris icin erken diye ama. Ustekini daha cok begendim ben

Canm benim alacagim da ikinci resmdeki gibi digeri de beşik gibiymis ikisi de güzel bence. Elde taşımak için puset gerekli o çok ağır olur bence kullanissiz yine de sen bilirsin. Ivir zivir olarak da saç fırçası tirnak makasi biberon emzik küvet mama kaşığı dişlik falaaaan filan daha bi dolu şey vardi bakmistm da unutmuşum :)

Bence de salon ya da oturma odasi icin bende sallanan bisey dusunuyorum. Simdilik kendimi tutuyorum. Alis veris icin erken diye ama. Ustekini daha cok begendim ben

fiyatları da çok değil gibi. ilki 270 diğeri 300. bilmiyorum gerçi ne kadar yatar değer mi ama bi heves bakalım. ben de tutuyorum şimdilik biraz da renk mecburiyetinden. inşallah almak da sağlıkla kullanmak da nasip olur hepimize gönlümüzdekiler

evet evet elde taşımaya travel sistemlerin puset mi deniyor o sepet gibi şeyleri var haklısın.

bunlardan ilki mesela beşik gibi ya annemlere gittiğimde kalmaya acaba beşik yerine olur mu demek istemiştim...

evet evet elde taşımaya travel sistemlerin puset mi deniyor o sepet gibi şeyleri var haklısın.

bunlardan ilki mesela beşik gibi ya annemlere gittiğimde kalmaya acaba beşik yerine olur mu demek istemiştim...
Evet canim baş kısmı ayarlaniyor bunlarin yatiriliyo kaldiriliyo falan ozaman besik niyetine kullanirsn bebis minikken ama. Puset almayacagm ben ilk üç ay portbebe icinde tasirim daha sonrasnda kanguruda ve kucakta

canım zaman yaklaştıkça liste yaparız..ben ıkeadan yatak aldım çocuk odası yaptım birde seyahata yatağı aldım ..seyahat yatağının fotosunu ekliedim bu çok küçük bilinen park yatak gibi değil... hem oda oda gezebildi hemde bir yere gittiğimde yanımda götüğrdüm 1.5 yaşına kadar yatabildi..

hem her yere götürebiliyosun hemde elle sallanıyor gerçi ama sallayabiliyorsun...diğerleirni kısa süre kullanabiliyordsun

Evet canim baş kısmı ayarlaniyor bunlarin yatiriliyo kaldiriliyo falan ozaman besik niyetine kullanirsn bebis minikken ama. Puset almayacagm ben ilk üç ay portbebe icinde tasirim daha sonrasnda kanguruda ve kucakta
arabanız varsa o pusetler araba koltuğu da oluyor galiba 8-10 kiloya kadar o yüzden ben alıcam macburen. zaten bebek arabalarının çoğunda oluyor artık o tip bir araba alırım puseti içinde olur. yoksa almak saçma zaten o pusetler de az değil bebek+puset insanın kolu dayanmaz. kanguru kucak en mantıklısı...

Arabamız var canim ama ben bebis daha büyüdüğünde bebek koltuğu alacağım.puset zaten uzun sure kullanilmaz bebek hemen büyüyo.bos yere almayim diyorum.Kucağımda olur daha minikken. Ayy inşallah görürüz de o günleri.

Kızlar daha çok erken ama insan bakamadan edemiyor değil mi :) bende biraz araştırma yapmıştım kullanışlı olabilecek ürünler bakımından,ana kucaklarını ancak bebek uyuyana kadar güvenle kullanabiliyor insan diye biliyorum yani bebek dönmeye başladığında onun üstünde uyuması biraz güç gibi..Ben oda takımı dışında park yatak düşünüyorum ilk aylarda benim odamda kalırken de rahat olur,hem tekerlekli her odaya gidebiliyor,katlanıp gittiğin yere de taşıyabiliyorsun çantasıyla,hem daha sonra yatağı çıkarıp oyun parkı olarak da kullanılabiliyor okuduğum kadarıyla,aklınızda olsun :)

Buarada kuzenimden bildiğim kadarıyla da 3 aydan sonra falan kanguruda taşımak çok zor oluyormuş bebek ağırlaştığı için sırt ağrısı yapıyormuş,yoksa bende çok hevesleniyorum ama pusetsiz çok zor olur bence..Yani gittiğin yerde içinde uyur sen rahatça dolaşırsın falan..bana kullanışlı geliyor doğrusu

bizde bi park yatak var yeni bir kaç kez kullanıldı, eşimin kuzeni yurtdışından gelirken kendi bebekleri yatsın diye getirmişti bir hafta kullandılar sonra ağırlık olmasın diye geri götürmediler. aslında bak iyi aklıma getirdin onu salona kurabilirim.

salıncaklara büyük bebekler yatmıyorlar mıymış yani diyosun

ama ne güzel hem müzkli hem de kendi kendine sallanıyor ben olsam hep ona yatmak isterdim

canım ukalalık gibi algılama ama arabanız varsa alın bence. çok tehlikeli bebek kucağında allah korusun bi şey olsa fırlar gider tövbe tövbe...

yani sen bilirsin ben güvenlik için diyorum sadece yoksa araba olmasa alınmasa da olur yani. ya da o bebek koltuklarının 0 aylıkları da var galiba onlardan alın bi tane.

Yani aslında benim ablamın çok işini gördü, şehir dışından yanımıza gelirken de hep taşırdı ama ablam uyutana kadar kullanıp sonrasında yere yatak açıp yatırırdı diye hatırlıyorum,emniyet kemeri vardır ama düşünsene hareketlenen bi çocuk bağlı bir şekilde ne kadar rahat yatabilir ki..Yani şuan tamamen akıl yürütüyorum :) yinede yerinde görüp bir de kullanana sorabiliriz sanırım,ama ben pek düşünmüyorum doğrusu

Arkadaşlar böyle bir ihtiyaç listesi buldum nette çok var

http://www.gulselim.com/dogacak-bebeginizin-ihtiyaclari-nelerdir/

mylittlesunshine kuzum biz Kraft twist travel seti çok beğeniyotuz hiç baktın mı ona

yok şimdi baktım şu mu

bu puset arabaya takılıyordur herhalde di mi?

güzelmiş bu da hakkaten bi bakmak lazım gidip sürüşü nasıl, kendi hafif mi...

ay her şeyin de pembesi güzel Allahım hayırlısını versin de ne olacak benim bu pembelerde gözümün kalması bilmem

ben de graco evo'yu beğeniyorum. e bebekte baktım; çok hafif ve sürüşü çok rahat ama kullanan pek bulamadım. bunu kullanan daha çok vardır eminim, kraft sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…