canım ahmet olmazsa benimkine baksana..birde neler gerekiyordu bakman içinKizlar cin takvimine bakarken, bitirdiginiz yasa 1 ekleyip bakiyosunuz, ama eger ocak veya subatta dogduysaniz 2 ekleyip bakiyosunuz, benim 25 bitti ay ve yila gore, 26ya bakiyorum kiz diyor.
canım ıste euthyrox verdı bana doktorum bende hap yutma problemı vardı bı hafta kadar hapı sabahları yuttum ama yuttugum gıbı cıktı hapların hepsı. zaten ac alınamsı gerekıomus ılla da zatenn sabahları bulantı yasıorum bıde hap ıyıce kotu olmustum.sımdı sabah bulantılarım azaldı allaha sukur. doktor hapı yazdıktan ıtıbaren 1 bucuk hafta fala n ben ılacı hıc kullanamadım. gecen gun kontrole gıttıgımde soledım doktora bunu. o gunu telafı etmek ıcın mı artık bılmıorum 1 hafta daha bı tane yut bır haftadan sonra 1 bucuga cıkar 3 hafta sonra bakalım dedı. ama hamıle olmasan sana ılac yazmazdım dedı ozaman ıcım rahatladı bıraz. ama ıcım ıcımm kemırıyo troıdın bu kadar onemlı oldugunu bılmıorum 1 bucuk hafta hapı yutamam ya bebegıme ters etkı yapmıssa allah koruusn down sendromna bıle sebep olabılıomus problem olusmaz dımı yaaaKorkma canim.. Normal degerlerin biraz ustunde ama cok yuksek degil.. Ama ilacin dozunun yeniden ayarlanmasi lazim.. Ne kadar cabuk normale inse o kadar iyi..
Canm doğum tarihini ve hamile kaldığın ayı söylemen yeterli. Ben bakayım istersen. Eğer ocak veya şubatta dogmadiysan sadece doğum ayını ve yılını söyle. Gün söylemene gerek yok. 2 yasinda kızın var demek ne güzel yaa Allah bağışlasın.canım ahmet olmazsa benimkine baksana..birde neler gerekiyordu bakman için
yok canım daha var yaaa ... bı ogrensekde kıyafet alamıorum bebısıme .. :):)iyi pazarlar herkese. nasılsınız?
cinsiyet öğrenen oldu mu hiç aranızda?
esracım yumagın ne kadarda seker duruyor Allah kucagına almayıda nasip etsin inşaAllah:)KızlaR bakın biz 9 haftayi bitiriyoruz
kızım 3 yaşını geçti..ama yani gecen yılmı ne öğrendim çin takvimi farklkı hesaplandığını nisan 80 doğumluyum son adetin ağustos ama hamile kaldığım ay eylül...kızımada bi baksan yinede bakalım ne çıkacakCanm doğum tarihini ve hamile kaldığın ayı söylemen yeterli. Ben bakayım istersen. Eğer ocak veya şubatta dogmadiysan sadece doğum ayını ve yılını söyle. Gün söylemene gerek yok. 2 yasinda kızın var demek ne güzel yaa Allah bağışlasın.
yok canım daha var yaaa ... bı ogrensekde kıyafet alamıorum bebısıme .. :):)
çok teşekkür ederim. sağlıklı sıhhatli olsunlarda zorluğu gözüm görmüyor.Inşallah bundan sonra da yaşamazsin canım. Evet belki kilo alnca biraz zorlanrsin ama olsun değer bence tek dogumda iki bebis :) hayırlı olsn
heheee aynen bende oyleyım yaa bakıorum bakıorumm ama hepsı cok guzel su cınsıyet bellı olsada alsak...12. haftada belli oluyormuş ama doktorlar söylemiyor galiba emin olmadan, bizim haftaya kontrolümüz var ikili test için doktora baskıyla söyletmeyi düşünüyorum
hayırlısı tabii ama insan özeniyor bi şeyler almak istiyorum elim gidiyor geri bırakıyorum.
o el de hep kız kıyafetlerine gidiyor nedense
canım inşaAllah hapı kullanabilirsin bende euthyrox kullanıyorum gunde 1 tane gecen ay olctugumde 3 lerdeydi bu ay olctum 2.02 olmus yani ne kdr erken içersnde o kdr iyi umarım icebilirsin cnım:)canım ıste euthyrox verdı bana doktorum bende hap yutma problemı vardı bı hafta kadar hapı sabahları yuttum ama yuttugum gıbı cıktı hapların hepsı. zaten ac alınamsı gerekıomus ılla da zatenn sabahları bulantı yasıorum bıde hap ıyıce kotu olmustum.sımdı sabah bulantılarım azaldı allaha sukur. doktor hapı yazdıktan ıtıbaren 1 bucuk hafta fala n ben ılacı hıc kullanamadım. gecen gun kontrole gıttıgımde soledım doktora bunu. o gunu telafı etmek ıcın mı artık bılmıorum 1 hafta daha bı tane yut bır haftadan sonra 1 bucuga cıkar 3 hafta sonra bakalım dedı. ama hamıle olmasan sana ılac yazmazdım dedı ozaman ıcım rahatladı bıraz. ama ıcım ıcımm kemırıyo troıdın bu kadar onemlı oldugunu bılmıorum 1 bucuk hafta hapı yutamam ya bebegıme ters etkı yapmıssa allah koruusn down sendromna bıle sebep olabılıomus problem olusmaz dımı yaaahıc affetmem kendımı ozaman. bu bılgısayarn basında herseyı arastırmak da kotu bısey valla annelere soluorum herseyı arastırıp ogrenmesınler sonra ben gıbı stres kupu olursunuz
ben de 24üne gün aldım ama 500 küsur dedi gittiğim hastane başka yerde mi yaptırsam diye düşünüyorumheheee aynen bende oyleyım yaa bakıorum bakıorumm ama hepsı cok guzel su cınsıyet bellı olsada alsak...evet haklısın bu arada cınsıyet hakkında fıkır sahıbı oluyo bu doktorlar ama bıze solemıolar heralde bakalım ıkımıızınde gunlerı aynı bu arada. bende ayın 30 unda gıdıcem 2li test ıcın. :))
Baktım canım kızında doğru çıkmış kız gösteriyo o zamana göre. Simdi ise 35 yaş ve eylül ayına bakman gerekiyor erkek çıkıyor canm takvime göre. Gönlünce olsn inssskızım 3 yaşını geçti..ama yani gecen yılmı ne öğrendim çin takvimi farklkı hesaplandığını nisan 80 doğumluyum son adetin ağustos ama hamile kaldığım ay eylül...kızımada bi baksan yinede bakalım ne çıkacak31 yaşındaydım kızımda kasımda hamile kalmıştım
canım yaa ınsallahh benımkıde dusercanım inşaAllah hapı kullanabilirsin bende euthyrox kullanıyorum gunde 1 tane gecen ay olctugumde 3 lerdeydi bu ay olctum 2.02 olmus yani ne kdr erken içersnde o kdr iyi umarım icebilirsin cnım:)
tamamm canım unutma haber vermeyııı :)ben de 24üne gün aldım ama 500 küsur dedi gittiğim hastane başka yerde mi yaptırsam diye düşünüyorum
evet günlerimiz aynıymış hadi bakalım kim önce öğrenirse diğeri doktoruna psikolojik baskı yapsın
cinsiyet öğrenmeyip alışveriş yapmak isteyenler beyaz alsınlarnormaldede genelde beyaz almıştım kızımı öğrendiğimde...
Nette doğum öncesi hazırlık doğum öncesi alınması gerekenler yazınca hepsi çıkıyor canım. Ben bikaç tane pembe kiyafet aldım dayanamadim. Yakın arkdsm hamile onun kızı olcak eger benmki olmazsa ona hediye gönderirim diye düşündüm. Bide bebegi olanlar 0-3 ay fazla almayin bebek hemen büyüyo diyolar genelde 6-9 ay falan. Bebeği de ana Kucağı alcam ben sallananlar oluyo oturma odasndayken onda durabilir meselasade beyaz baktım ben ama pek gözüme çarpmadı. turuncu yeşil falan da sevmem bebekte. beyaz-pembe beyaz-mavi oluyor onda bile cinsiyet bilmek gerekiyor
bir de tecrübeli anneler bize alışveriş zamanı ihtiyaç listesi yapsalar ya keşke...
kıyafet gibi değil de lazım olacak diğer eşyalar için... e bebeke baktım geçen insan ne alacağını bilemiyor dünya kadar bebek eşyasının içinde. çok alıp da evi doldurmak istemiyorum ama bu çocuk odası dışındayken nerde yatar mesela? oturma odasına ayrıca ufak bi beşik mi almalı ya da oyun halısı alıp ona mı yatırmalı yerde ay ne bileyim böyle şeyler işte...
Bence de sor canim benim 11+3te tahmini bir cinsiyet soyledi %60 dedi ama heyecanli yine de:)Şu cinsöyledi. ahminleri beni çok heyecanlandırıyor. Henüz tahminde bulunan doktora denk gelemedim ama sormadım da hiç. Belki sorsam bir fikir verirlerdi. Yarın randevun var 11+6 olcam çok erken ama kesin sorucam :)
Sağol elifm inşallah hepimiz sağlıkla kucağimıza alırızesracım yumagın ne kadarda seker duruyor Allah kucagına almayıda nasip etsin inşaAllah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?