- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
yok şimdi baktım şu mu
bu puset arabaya takılıyordur herhalde di mi?
güzelmiş bu da hakkaten bi bakmak lazım gidip sürüşü nasıl, kendi hafif mi...
ay her şeyin de pembesi güzel Allahım hayırlısını versin de ne olacak benim bu pembelerde gözümün kalması bilmem
ben de graeco evo'yu beğeniyorum. e bebekte baktım; çok hafif ve sürüşü çok rahat ama kullanan pek bulamadım. bunu kullanan daha çok vardır eminim, kraft sonuçta.
Benim ikili taramam 30unda,,383tl dediler,,ben de 24üne gün aldım ama 500 küsur dedi gittiğim hastane başka yerde mi yaptırsam diye düşünüyorum
evet günlerimiz aynıymış hadi bakalım kim önce öğrenirse diğeri doktoruna psikolojik baskı yapsın
medipolde miBenim ikili taramam 30unda,,383tl dediler,,
Evet videosu bile var ayrıca port Bebe de oluyor hani yazın port Bebe ile de gezikir ana Kucağı arabaya konuluyor canım aslında stokke istiyordum ama port Bebe stokke de arabadan bağımsız pahalı
Ben siyah alırım kız olsa bile canım çünkü iler de çocuğumuz olur sa da kullanırız
Bu ara da krAft aura pembesi de var bir bak
Canım kraft aura değil Bukle pembe çok iyi aura yanlış olmuşstokke çok pahalı ya ben de aslında jane rider istiyorum da bilemiyorum o kadar vermem herhalde
videosu nerde var kraftın sitesinde mi
medipolde mi
hayır,özel göztepe hastanesi,ecomar diye de geçiyo,güzel ama tavsiye ederimmedipolde mi
Canım neden ukalalik olarak algilayim burda bir çoğumuz ilk kez anne olacağız belki de. Bilmediğimiz düşünemedigimz bir sürü şey olur.ben hep araştırim bebeği olanlara da sorup fikirler alırım. Birbirimize akıl değil tavsiye veriyoruz zaten burda.yeni fikirlere her zaman açığım. Benm bebegim cok minikken kucagmda olmazsa rahat edemem gibime geliyor arabadayken ama biraz daha büyüdüğünde alırım koltuklardancanım ukalalık gibi algılama ama arabanız varsa alın bence. çok tehlikeli bebek kucağında allah korusun bi şey olsa fırlar gider tövbe tövbe...
yani sen bilirsin ben güvenlik için diyorum sadece yoksa araba olmasa alınmasa da olur yani. ya da o bebek koltuklarının 0 aylıkları da var galiba onlardan alın bi tane.
Sadece bisey olsa bebek fırlar gider tövbe tövbe demen hoşuma gitmedi bu cümle sadece. Sizin arabanzn içinde puset olunca bebeginizin güvende olacağının başına birsey gelmeyeceğinin de bir garantisi yok. Orasını Allah bilir. Allah hepsini korusun.canım ukalalık gibi algılama ama arabanız varsa alın bence. çok tehlikeli bebek kucağında allah korusun bi şey olsa fırlar gider tövbe tövbe...
yani sen bilirsin ben güvenlik için diyorum sadece yoksa araba olmasa alınmasa da olur yani. ya da o bebek koltuklarının 0 aylıkları da var galiba onlardan alın bi tane.
Canım kraft aura değil Bukle pembe çok iyi aura yanlış olmuş
Bide google model yazarsan direk youtube videosunu veriyor
http://www.hepsiburada.com/liste/kr...x?productId=aileatahb5300&categoryId=60002068
göztepe bana uzak canım ya karşıdayım ben. bizim hastane de 300 küsür ikili teste diyor ama yapan doktor prof olunca 200 de onun muayenesi 500 küsür dediler. bilemiyorum aldım randevu gidicem herhalde ama çok yani düşününce.hayır,özel göztepe hastanesi,ecomar diye de geçiyo,güzel ama tavsiye ederim
Canım neden ukalalik olarak algilayim burda bir çoğumuz ilk kez anne olacağız belki de. Bilmediğimiz düşünemedigimz bir sürü şey olur.ben hep araştırim bebeği olanlara da sorup fikirler alırım. Birbirimize akıl değil tavsiye veriyoruz zaten burda.yeni fikirlere her zaman açığım. Benm bebegim cok minikken kucagmda olmazsa rahat edemem gibime geliyor arabadayken ama biraz daha büyüdüğünde alırım koltuklardan
Yok kapanması video da iyi gibi göründü ama ağır ama bebek için rahat araba die okudum kk da konusunda yazıyotamam buna bakıym, diğeri için ağır yazmışlar. bir de kapanınca bile büyükmüş bagaja sor sığıyor demişler. bir de buna bakim şimdi.
Ewet bebisim dogru soyluyosunOluruna bıraktım artık canım ya yoksa depresyona giriyorum kendimi yıpratmanın bir anlamı yok değil mi
Resmen duygularima tercuman olmusun ainen bende oyleydim o kadar iyiydim ki tabi bi hafta oncesine kadar simdi cok zorlaniyorum Rabbim yardimcimiz olsunKızlar Günaydın demek isterdim ama öğle olmuş. Inşallah sıkıntıları olanlar tez zamanda atlatiriz. 55 kiloydum hala da öyleyim umarım bebis beslenebiliyodur. Bir de iyi olsanız bile etrafa kötüyüm deyin ben bunu anladım. Herkes soruyodu çok iyiyim diyodum çünkü öyleydim. Ama dört beş gün öncesine kadar... belki de nazara geldim. mide bulantısı kusma ne yapcam bilmiyorum yemek falan da yapamıyorum. Tez zamanda inş. Sıkıntılarmzdan kurtulalim
Bu mide bulantisi ve ögurmeler beni oldurecek raporluyum yarin yenilicem ama kasimda baslamak zorundayim bir de cocuk acilciyim ben napcm yaa
Sen doktor musun.... bir şey soracağım sana.... :)Bu mide bulantisi ve ögurmeler beni oldurecek raporluyum yarin yenilicem ama kasimda baslamak zorundayim bir de cocuk acilciyim ben napcm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?