2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Evet videosu bile var ayrıca port Bebe de oluyor hani yazın port Bebe ile de gezikir ana Kucağı arabaya konuluyor canım aslında stokke istiyordum ama port Bebe stokke de arabadan bağımsız pahalı

Ben siyah alırım kız olsa bile canım çünkü iler de çocuğumuz olur sa da kullanırız

Bu ara da krAft aura pembesi de var bir bak

Benim ikili taramam 30unda,,383tl dediler,,

stokke çok pahalı ya ben de aslında jane rider istiyorum da bilemiyorum o kadar vermem herhalde

videosu nerde var kraftın sitesinde mi

Canım neden ukalalik olarak algilayim burda bir çoğumuz ilk kez anne olacağız belki de. Bilmediğimiz düşünemedigimz bir sürü şey olur.ben hep araştırim bebeği olanlara da sorup fikirler alırım. Birbirimize akıl değil tavsiye veriyoruz zaten burda.yeni fikirlere her zaman açığım. Benm bebegim cok minikken kucagmda olmazsa rahat edemem gibime geliyor arabadayken ama biraz daha büyüdüğünde alırım koltuklardan

azönce komşum ismini vermek ismini vermek istemediğim bir yiyecek getirdi..eşimde izin vermedi..bende bir sevinçle içeri koşa koşa gelmiştim...yüzüm düştü moralim çok bozuldu

Sadece bisey olsa bebek fırlar gider tövbe tövbe demen hoşuma gitmedi bu cümle sadece. Sizin arabanzn içinde puset olunca bebeginizin güvende olacağının başına birsey gelmeyeceğinin de bir garantisi yok. Orasını Allah bilir. Allah hepsini korusun.

hayır,özel göztepe hastanesi,ecomar diye de geçiyo,güzel ama tavsiye ederim
göztepe bana uzak canım ya karşıdayım ben. bizim hastane de 300 küsür ikili teste diyor ama yapan doktor prof olunca 200 de onun muayenesi 500 küsür dediler. bilemiyorum aldım randevu gidicem herhalde ama çok yani düşününce.

tabii ki canım orası öyle. ben ısrar edip itici olmak istemedim sadece güvenlik için olduğunu o yüzden belirttim. yoksa herkes kendince araştırıyor bebeği için en iyisini istiyor. sadece güvenlik konusunda biraz takıntılıyım ben, bir yakınımızın başına geldi anlatıp moralinizi bozmak istemem.

kusura bakma yine de ısrarcı gibi olduysam akıl vermek haddime değil zira.

tamam buna bakıym, diğeri için ağır yazmışlar. bir de kapanınca bile büyükmüş bagaja sor sığıyor demişler. bir de buna bakim şimdi.
Yok kapanması video da iyi gibi göründü ama ağır ama bebek için rahat araba die okudum kk da konusunda yazıyo

Ay o günler gelsin inşallah Mobilyacılar d çarşısında country bebek odalarını görmüştüm düğün çok güzeldi herşey

bebek arabası konuşulmuş kızlar iki çocuk annesi olarak yazıyorum büyük bebek arabalarının ekstra bi yeteneğini bi işlevini görmedim aksine heryerde başa dert oluyorlar ama cok kullanışlı bastonlar var sakın hevesinize yenik düşüp büyük araba almayın . bebek arabasında önemli olan bebeğin içinde uyuyabilmesi oturma şeklinin sağlıklı olması ve en önemlisi acil durumlarda kimsnin yardımı olmadan bebeğiniz ve arabayla evinizden çıkıp geridönbilecek kadar hafif şekilli olması .ben cok yönlü bastonları tavsiye ederim bnm eşim polis 2cocuğumla gurbetteyim ve malum polisler evine pek zaman ayıramaz bu yüzden ben kars gibi bir yerde iki cocğum ve arbamla heryere yardımsız gidebiliyordum . hastane alışveriş okul pazar gezme piknik heryerde arabam yanımdaydı ve hiç tasıma sıkıntısı çekmedim ama büyük araba kullanan arkadaşlarımın bu rahatlığı yaşayamadıklarını cok şahit oldum
bunlar iki çocuklu bir annenin tecrüberi . benc bebek alışverişinin en önemli ve maddi kismi otokoltuğu ve bebek arabası cok kaliteli baston bebek arabaları var yatma özelliği olmasına dikkat edin yeter

Resmen duygularima tercuman olmusun ainen bende oyleydim o kadar iyiydim ki tabi bi hafta oncesine kadar simdi cok zorlaniyorum Rabbim yardimcimiz olsun

Kizlar midem tas yutmus gibi cok kotu yaninda bide mide bulantisi var litfen bi onerisi olan var mi artik gucum kalmadi

kızlar bgn cok kotuyum dayak yemıs gıbıyım halsızım usuyorum kalorıferlerde yanmıyor :/ keyfım yok battanıyeyle tc kucagmda leptoplayım esım senı yemege cıkaraym dedı ıstemedım okdr halsızım bıtkınım neden acaba anlamadım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…