Ben bepanthen sürüyorum göğüslerime kızlar, yarında bebe yağına başlıcam böyle olmuyor ya. Çok kaşınıyorlar çatlıcaklar kesin
Rabbim yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah bebişine hayat verir Allahım can bulur kalbi bedeni. Ama olmazsa da demekki hayırlı değildi sağlklı değildi demekki hamile kalabiliyorsun diye sevinicez. Rabbim hayırlısını yaşatsın sana inşallah.
Canım hiç çaresiz hissetme çünkü biz hiçbişeyin bizim için iyi veya kötü olduğunu bilmiyoruz Allaha sığın ve de ki Rabbim eğer hayırlysa duyayim kalp atışını...ben tam bu geçtiğin dönemlerden geçtim ve tam o zamanlarda bir yakınımızın doğuma 10 gün kala kaybettiğini duydum ay Allahım böyle birşeye nasıl dayanırdım 9 ay sonra dedim hayırlısı dedim ve bende senin gibi bir hafta sonrayı beklemıstim bol bol dua et bekle canım hayırlysa olur ama olmazsa da üzülme... ve olumsuz olsa bile cok çabuk atlatacaksın bu dönemi bi dahaki hamileliğinde herseyi unutmuş olacaksın. .. Rabbim yardımcın olsun...
çok çok teşekkür ederim kızlar,iyiki varsınız...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin,teslim olmak gerek...tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize-Rabbim bebeklerinizide sizide korusun...
Kizlar ben ana dizini tavsiye ederim hem fiyati iyi hem de uzun sure kullaniliyor, resim.ekleyemiyorum gorsellerden bakabilirsiniz, kizimda kullandim cok memnun kaldim.
Kusura bakma direk konuya daliyorum... benim düşük tehlikem var ve hiçbir doktor 7 günü geçen rapor vermiyor. Raporu bitiyor ise gidiyorum ve 2. Gun kanama ile tekrar doktora gidiyorum. Şirket doktorum heyet raporu istememis söyledi. Ben de bunu doktora söyledim ama bebek yaşarken heyete sokamayacagini söyledi. Bana neden rapor vermiyorlar. Yeni bir yasa mi çıktı ne oluyor bilmiyorum. Sadece bilgin var mı bu konuda merak ettim teşekkür ediyorum şimdiden...
Merhaba cnm Jane rider kelimesini duyunca hemen konuya dalmak istedim.Benim bu 3.hamileliğim e biraz bu konuda tecrübem var sayılır.Ben küçük kızıma hamileyken aldım bu arabayı.Araba gerçekten görüntü olarak güzelinde ötesinde birçok özelliği var hatta uzay mekiği gibi diyenlerde oldu.Fakaaat çok ağır.Size tavsiyem hafif olan arabalara bakın derim.Çünkü yeri gelicek tek elinizle çocuğu tutarken diğeriyle arabayı açıp kapatabilesiniz. Yani tek elle aç kapa özelliğide olsun.Sonunda ben e-bebekten maclaren globetrotter aldım,3 senedir kullanıyorum doğacak olanada kullanıcam Inşallah. kısacası arabanın dış görünümüne değil hafifliğine bakın derim.kusura bakmayın uzun oldu
Merhaba cnm Jane rider kelimesini duyunca hemen konuya dalmak istedim.Benim bu 3.hamileliğim e biraz bu konuda tecrübem var sayılır.Ben küçük kızıma hamileyken aldım bu arabayı.Araba gerçekten görüntü olarak güzelinde ötesinde birçok özelliği var hatta uzay mekiği gibi diyenlerde oldu.Fakaaat çok ağır.Size tavsiyem hafif olan arabalara bakın derim.Çünkü yeri gelicek tek elinizle çocuğu tutarken diğeriyle arabayı açıp kapatabilesiniz. Yani tek elle aç kapa özelliğide olsun.Sonunda ben e-bebekten maclaren globetrotter aldım,3 senedir kullanıyorum doğacak olanada kullanıcam Inşallah. kısacası arabanın dış görünümüne değil hafifliğine bakın derim.kusura bakmayın uzun oldu
Hadi ya ben hiç denk gelmediğimden mağazalarda deneyemedim ama dış görünüşü çok hoşuma gidiyordu hakikaten bir de bebeport mu ne deniyor yatak gibi olan onun olması da hoşuma gitmişti.
İşte deneyimli annelerin farkı teşekkürler çok
Ben de mümkün mertebe beğendiğim arabaları görmeye denemeye çalışıyorum. Hafif olsun sürüşü rahat olsun bir de bagaja rahat sığsın diyorum ha bir de travel sistem bakıyorum ama o küçğk koltuğu direkt şaseye monte edilenlerden. Nasıl kriterler mantıklı mı sizce de?
Sizin arabayı bilmiyorum bu arada bakıcam ilk fırsatta. Graco evo deneyip beğendiğim bi araba şimdilik rica etsem siz de ona bakıp fikrinizi söyler misiniz?
bu konuda senle konuşmuştuk hatırlarsan,bende bulantıdan yerimden kalkamaz hale gelmiştim,doktora söyledim kiloda vermiştim zaten,bi ilaç verdi olmazsa serum verelim dedi.İlacın ismi metpamid bana çok iyi geldi,istersen doktoruna sorabilirsin,ilaç kullanmak istemezdim ama çokta zorda kalınca kullanılıyor malesef.Günde 3 taneye kadar içebilirsin demişti ama ben bulantı başladığı zaman aç karna içiyorum çok iyi geldi,günde 1 tane içiyorum yani,hiç diilse yemek yiyebiliyorum artık,ilaç kullanma taraftarı diilim ama bulantıdan çok çektiğin belli,bende yaşadığım için yardımcı olabilmek adına yazıyorum
Benim de bugun 17.20 de ama hic heyecandan degil. Benim bastan beri uyuyamama sorunum var. Aksine omrumce de cok rahat uyumusumdur. Dramamine kullaninca o bende uyku yapiyordu. Mide bulantisi gidince uyku sorunu geri dondu. Icinizde cinsiyet ogrenen olmadi degil mi? Bugun gorse ya doktor ins.
günaydın kızlar.benimde hamileliğimden beri saçlarım süpürge gibi oldu. boya vardı. uzun süredir boyatmadım. çok dolaşıyor.banyoda su, şampuan zor geçiyor.kestirmekte istemiyorum.hurafe ama olsun. doğuma kadar böyle gidecek heralde.