Inşallah sagliklica kucağına alırsın canım en kısa zamanda bebisini de kalp atışını görürsün ins.
Ben bepanthen sürüyorum göğüslerime kızlar, yarında bebe yağına başlıcam böyle olmuyor ya. Çok kaşınıyorlar çatlıcaklar kesin
Rabbim yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah bebişine hayat verir Allahım can bulur kalbi bedeni. Ama olmazsa da demekki hayırlı değildi sağlklı değildi demekki hamile kalabiliyorsun diye sevinicez. Rabbim hayırlısını yaşatsın sana inşallah.
Canım Rabbim yardımcınız olsun moralini yüksek tutmaya çalış inşallah duyarsın cumaya kalp seslerini
Canım hiç çaresiz hissetme çünkü biz hiçbişeyin bizim için iyi veya kötü olduğunu bilmiyoruz Allaha sığın ve de ki Rabbim eğer hayırlysa duyayim kalp atışını...ben tam bu geçtiğin dönemlerden geçtim ve tam o zamanlarda bir yakınımızın doğuma 10 gün kala kaybettiğini duydum ay Allahım böyle birşeye nasıl dayanırdım 9 ay sonra dedim hayırlısı dedim ve bende senin gibi bir hafta sonrayı beklemıstim bol bol dua et bekle canım hayırlysa olur ama olmazsa da üzülme... ve olumsuz olsa bile cok çabuk atlatacaksın bu dönemi bi dahaki hamileliğinde herseyi unutmuş olacaksın. .. Rabbim yardımcın olsun...
Yok cnm cocuk acil hemsiresiyim ama sorabilirsinSen doktor musun.... bir şey soracağım sana.... :)
Ay ve yil olarak dogum tarihi ve hangi ayda hamile kaldigin gerekiyor canimcanım ahmet olmazsa benimkine baksana..birde neler gerekiyordu bakman için
Kusura bakma direk konuya daliyorum... benim düşük tehlikem var ve hiçbir doktor 7 günü geçen rapor vermiyor. Raporu bitiyor ise gidiyorum ve 2. Gun kanama ile tekrar doktora gidiyorum. Şirket doktorum heyet raporu istememis söyledi. Ben de bunu doktora söyledim ama bebek yaşarken heyete sokamayacagini söyledi. Bana neden rapor vermiyorlar. Yeni bir yasa mi çıktı ne oluyor bilmiyorum. Sadece bilgin var mı bu konuda merak ettim teşekkür ediyorum şimdiden...Yok cnm cocuk acil hemsiresiyim ama sorabilirsin
Günaydın
Merhaba cnm Jane rider kelimesini duyunca hemen konuya dalmak istedim.Benim bu 3.hamileliğim e biraz bu konuda tecrübem var sayılır.Ben küçük kızıma hamileyken aldım bu arabayı.Araba gerçekten görüntü olarak güzelinde ötesinde birçok özelliği var hatta uzay mekiği gibi diyenlerde oldu.Fakaaat çok ağır.Size tavsiyem hafif olan arabalara bakın derim.Çünkü yeri gelicek tek elinizle çocuğu tutarken diğeriyle arabayı açıp kapatabilesiniz. Yani tek elle aç kapa özelliğide olsun.Sonunda ben e-bebekten maclaren globetrotter aldım,3 senedir kullanıyorum doğacak olanada kullanıcam Inşallah. kısacası arabanın dış görünümüne değil hafifliğine bakın derim.kusura bakmayın uzun oldustokke çok pahalı ya ben de aslında jane rider istiyorum da bilemiyorum o kadar vermem herhalde
videosu nerde var kraftın sitesinde mi
Hadi ya ben hiç denk gelmediğimden mağazalarda deneyemedim ama dış görünüşü çok hoşuma gidiyordu hakikaten bir de bebeport mu ne deniyor yatak gibi olan onun olması da hoşuma gitmişti.Merhaba cnm Jane rider kelimesini duyunca hemen konuya dalmak istedim.Benim bu 3.hamileliğim e biraz bu konuda tecrübem var sayılır.Ben küçük kızıma hamileyken aldım bu arabayı.Araba gerçekten görüntü olarak güzelinde ötesinde birçok özelliği var hatta uzay mekiği gibi diyenlerde oldu.Fakaaat çok ağır.Size tavsiyem hafif olan arabalara bakın derim.Çünkü yeri gelicek tek elinizle çocuğu tutarken diğeriyle arabayı açıp kapatabilesiniz. Yani tek elle aç kapa özelliğide olsun.Sonunda ben e-bebekten maclaren globetrotter aldım,3 senedir kullanıyorum doğacak olanada kullanıcam Inşallah. kısacası arabanın dış görünümüne değil hafifliğine bakın derim.kusura bakmayın uzun oldu
bu konuda senle konuşmuştuk hatırlarsan,bende bulantıdan yerimden kalkamaz hale gelmiştim,doktora söyledim kiloda vermiştim zaten,bi ilaç verdi olmazsa serum verelim dedi.İlacın ismi metpamid bana çok iyi geldi,istersen doktoruna sorabilirsin,ilaç kullanmak istemezdim ama çokta zorda kalınca kullanılıyor malesef.Günde 3 taneye kadar içebilirsin demişti ama ben bulantı başladığı zaman aç karna içiyorum çok iyi geldi,günde 1 tane içiyorum yani,hiç diilse yemek yiyebiliyorum artık,ilaç kullanma taraftarı diilim ama bulantıdan çok çektiğin belli,bende yaşadığım için yardımcı olabilmek adına yazıyorumKizlar midem tas yutmus gibi cok kotu yaninda bide mide bulantisi var litfen bi onerisi olan var mi artik gucum kalmadi
ben de uyuyamadim kontrolum var bugun heyecan yaptim biraz3 ten beri uyuyamiyorummm ah bebisim ah
ben de uyuyamadim kontrolum var bugun heyecan yaptim biraz
Gunaydin iyi haftalar kizlar. Bir an once dogum iznine ayrilip ev hanimligi nasil biseymis tadina bakmakistiyorum.hehee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?