2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bende concord neo var onu beğeniyorum sanki heves ediyoz işte sence o nasıl

Günaydınlaaar

Cuma günü eşimle hastaneye giderek muayene oldum.
Veee bebişimizi gördük, kalp atışlarını duyduk... Sesi halaaa kulaklarımda 'tup tup tup tup....' die dk 158 atıyorGebelik kesesinin ve bebişin haftası ile uyumlu olduğunu ve herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktorumuz.
Şu ana kadar hiç kusmayarak ve mide bulantısı olmadan 8+3'e gelebildim çok şükür.
Musmutlu hastaneden ayrıldık

Bu arada 12. hafta da 2'li test ve bunun yanı sıra çeşitli kan testleri istedi doktorum.
Ayrıca kullandığım folik asitin kutusu bitince devam etmemi söyledi.

Kızlar karnı çıkan var mı
Zaten balık etli olmamdan mütevellit karnım vardı ama akşamları karnım sertleşip büyüyor sabahları eski halini alıyor

Gözün aydın canım

Bu arada 12. hafta da 2'li test ve bunun yanı sıra çeşitli kan testleri istedi doktorum.
Ayrıca kullandığım folik asitin kutusu bitince devam etmemi söyledi.
Gozun aydin canim. Bende folik asit i 1 hafta sonra birakacagim.

ben de yarın dr kontrolüne gidicem. son 3 gündür özellikle geceleri belimin sol tarafının biraz aşağısı acayip derecede ağrıyor. adet ağrısına çok benzer bir şekilde. ilk dusugumde böyle bı agrı olmuştu gercı cok cok şiddetliydi ve kanama vardı ama yine de insan tedirgin oluyor. aslında ilk hamileliliğimde basta sıkıntı yokken de bu ağrının hafifini yasıyordum ve doktor da normal demişti ama yine tedirginim bakalım. bir de geçenlerde 2 gun mıdem bulanmamıştı. iyice kuruntu yapmıştım ya kalbı durduysa bebısın falan dıye. ama Allahtan arada yıne oluyor da . cok zrmus ya evham yapmamak. doğduklarında nasıl olcaz kımbılır sımdıden böyle evham yapıyoruz. inşallah yarn gelısımı hakkında güzel seyler duyarım da rahatlarım. zaten doktor muayenelerinin de arası cok uzun oluyor. hıssetmeye başlasaydık belkı bu kadar cok tedırgın olmazdık ama o da anca 16.haftalarda oluyormuş. :s

kızlar gunaydin, hic hic iyi degilim. moralim cok bozuk, bebegimin de bundan etkilenmesinden korkuyorum kendimi sakin tutmaya calısıyorum ama olmuyor . iğrendiğim sigarayı dahi canım cekmeye basladı, kontrole daha 14 gun var , bebegim duruyor degil mi

neden böyle düşünüyorsun, ben de benzer duygular içerisindeyim de. ama hakkaten insan kotu seylerı düşündükçe kotu oluyor. ben bunu ılk hamılelıgımde yasadım. hep düşecek duscek dedım sonuç hüsran oldu evham yapmayalım lütfen. ben de senın gıbıyım ve cok korkuyorum

TAmamen doktorunun okuzlugu canim bnimki sagolsn nezamn istersen verirm yeterki sorun olmasin diyo

eşimle 2 gündür konuşmuyoruz, acıkcası icimden konusmak da gelmiyor. Ama kendimi yalnız hissediyorum. bi tek bebegim destek bana. ama ben boyle üzüldügümde o da üzülüyor gibi geliyor. Ona bise olmasından korkuyorum. işteyim çalışıyorum. hofffffffff cok darlandım.

doğru söylüyorsun etkileniyorlarmış evet ama insan her dakika da pollyana gibi olamıyor ki ama gönül rahatlığını da sağlamaya calısmamız şart bence, zor da olsa:s

Selam anneler
Bezm-i alemde ikili test yaptiranlar netten mi randevu aliniyor ?
Hangi doktor yapiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…