2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Zaten balık etli olmamdan mütevellit karnım vardı ama akşamları karnım sertleşip büyüyor sabahları eski halini alıyor

Gözün aydın canım
aynen bende de senin durum var canım akşamları karnım deli gibi şişiyor sabaha tekrar sönüyor :) sabah giydiğim şeyler akşama doğru sıkmaya başlıyor ama doktırum bunun olacağını belirtmişti normal bir durum sanırım

Saglik ocagi bile 10 gun verio ne alaka 7 gun ben de bugun tekrar aldim 10 gunluk ayin sonuna kadar, doktorum 3 ay calismicaksin diyo bana ben de bakariz dedim ama lekelenme olabilir dedi pasa pasa alcm herhalde

Ben de bu sorun sadece bende mi var diyordum saçlarım çok fena dolaşık açılmıyor yahu....

Ya kizlar bende asiri karnimda sislik oluyo özellikle aksamlari wc cikma problemide var bi hftayi buldugu oluyo ve agrim var yanlarimda acaba wc cikamadigimdanmi leke kanama akinti yoksukur ama evhamliyim istte

Ya kizlar bende asiri karnimda sislik oluyo özellikle aksamlari wc cikma problemide var bi hftayi buldugu oluyo ve agrim var yanlarimda acaba wc cikamadigimdanmi leke kanama akinti yoksukur ama evhamliyim istte

o ağrılar bende de oluyor. bence kabızlığın da etkısı olabilir. cunku tuvalete çıktıktan sonra bıraz rahatlıyorum. incir yemek lazım hergün. kurusu, yaşı hangisini bulursak.

normalde kaçıncı haftada bırakılması gerekiyor?

Ben cuma gunu doktora gityigimde 8+6 gunluktum. Ultrason olcumlerinde 9+4 cikti. Doktorumda 1 hafta daha kullan birak dedi. 10. Hafta bitene kadar kullanmak yeterliymis. Ama bu benim durumum icin gecerli olabilir belkide. Her annenin ve bebegin gelisimi farkli oldugundan doktorundan teyit et bence. Folik asit cok onemli bi takviye.seni yaniltmak istememcanim

o ağrılar bende de oluyor. bence kabızlığın da etkısı olabilir. cunku tuvalete çıktıktan sonra bıraz rahatlıyorum. incir yemek lazım hergün. kurusu, yaşı hangisini bulursak.
Aynen wc ciktiktn sonra biraz geciyo bn habire kaysi yiyorum biraz faydasini gordum

Canim senin yasadiklarinin aynisini gecen hafta ben yasadim.dayanamadim doktora gittim.kanaman var mi dedi.yoksa sorun olmaz kesen buyudukce agri olmasi normal dedi.kontrol etti.bebek hareket bile ediyordu icimde.sende yarin goreceksin hareketlerini insallah.

çok teşekkür ederim cevabın için doktora erken gitmeye bile cesaretim olamamıştı gecen hafta. zaten dedım olan olduysa yapacak bırsey yok yarını bekliyorum sabırsızlıkla ınsallah bızım bebısımız de sağlıklıdır. iyidir

oyledir merak etme. Stres yspma sakin cunku bizi duyuyorlar eminim. Muayene sirasinda hareket etmiyor hic dedim ve basladi kollarini oynatmaya. Duydu beni sanki. Sende cikolata ye gitmeden bak gor nasil oynuyorlar. Benim sonraki kontrolume 1 ay var oldugu icin dayanamadim gittim.

Saglik ocagi bile 10 gun verio ne alaka 7 gun ben de bugun tekrar aldim 10 gunluk ayin sonuna kadar, doktorum 3 ay calismicaksin diyo bana ben de bakariz dedim ama lekelenme olabilir dedi pasa pasa alcm herhalde
Ben mo derdimi anlatamıyorum bu doktorlara acaba. ... devlet hastanesine bile gittim bana istirahat etmen lazım dedi ben çalışıyorum dedim işten çık o zaman dedi. Rapor veremem ben sana dedi... Bu yüzden doktor doktor gezdim rapor için dilemmeye başladı m artık. Çünkü gerçekten zor durumdayım. Artık her kanama ile gidince acaba bişey mi oldu korkusuyla gitmekten sıkıldım söyle rahat rahat randevumu bekleyip gidemedim doktora. Haftada bir gidiyorum acil bir şekilde. Ben de yeni yasa çıktı falan saniyorum. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. .. is yeri ile bile konuştum beni çıkarın nolur diye yalvardım. .. sırf sigortadan dolayı derdim...

Kızlarrrrr merhabalar hepinize randevum vardı ikili test için. Doktora çikolata yiyip gittim ilk defa ve çok mutluyum kızlar. Poposunun üstünde zıp zıp zıplayan kollarını ayaklarını oynatan bir bebiş gördüm :) yerinde balerin gibi dönüyordu harikaydı :) hiç durmadı yerinde çok güzeldi kızlar. Ve bende son zamanlarda hiçbişey hissetmiyordum. Bişey oldu diye korkuyordum. Çünkü belirtilerim hiç yok nerdeyse. Korkmayın yani bebişler çok iyi :)

Bu arda doktorum askında ikili test işin çağırmıştı. Ama bugün vazgeçti bence gelişimini görünce. Ya da ben ona yordum, çünkü kesin yapıcaz demişti ama bebişi görünce açıkladı istiyor musun ikili testi. Bu sadece bir olasılık. Kesinliği yok. Sonuç riskli çıkarsa karından su alınıyor diye. Bende siz ne düşünüyorsunuz dedim. Burun keniği çıkmış ense kalınlığı iyi gelişimi haftasıyla uyumla kol ve bacak gelişimi çok iyi dedi, bence gerek yok aldırmayacaksan dedi. Yine de sen bilirsin tabi senin kararın dedi. Bende gerek yok ozaman dedim. İçim de çok rahat bebişim her şekilde kabulüm :)
Boyu baştan popoya 5cm olmş kızlar valla süt için bol bol. 11+5 teymişim hala 2 gün geri sanırım :) bir ay sonraya randevu verdi.
Gelelim cinsiyete bence biraz anladı ama söylemedi kızlar 16. Haftada konuşuruz dedi. Şuan çok erken dedi. Tahmin etseniz falan diye geveledim ama cık :) yani yine öğrenemedik :) bu da usg si kızlar :)

Eklentiler

• image.webp
    184,9 KB · Görüntüleme: 134

anlamışsa erkektir:) 12 haftada öğrenenler hep erkekler oluyor.

Maşallah cnm bebişin gayet rahat ve cok gusel görünüyor Rabbim sağlıklı ve hayırlı etsin tüm bebişlerimizi

canım yazın içimi nasıl rahatlattı su serptti resmen, çünkü son günlerde bende de hiç belirti yok normal hayatıma devam ediyorum. ama yazdıkların sayesinde kötü düşünceler uçtu gitti. Bizim de kontrolümüz 1 kasımda umarım çıktığımda senin gibi duygularımı ben de yazıcam buraya.. Allah hayırlısını nasip etsin her zaman hepimize

Canım çok sevindim senin adına. Darısı benim başıma. Ben en son gittiğimde 8+5 günlüktu haliyle hareketlerini göremedim. Çok merak ediyorum hareketlerini sabırsızm on gün sonra gitcem ama sabretmesi çok zor, cok özledim onu. Senin bebisin de çok sağlıklı büyümüş görünüyor maşallah miniğe

Selam kızlar, bakıyorum çoğunluk bebek arabası, beşik, puset olayına geçmiş ama ben hala bulantılarda ve vajinal yollarıma sanki sopa sokuyorlarmış gibi ani çektiğim ağrılarda takıldım kaldım. Bugün bir de üşüme ekledik. Elim ayağım buz gibi, ısınmıyor. Bulantı da dört nala devam ediyor. Hal böyle olunca da baş ağrısı davetsiz bir misafir gibi dalıyor bünyeye. Umarım bugün çabuk geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…