aynen bende de senin durum var canım akşamları karnım deli gibi şişiyor sabaha tekrar sönüyor :) sabah giydiğim şeyler akşama doğru sıkmaya başlıyor ama doktırum bunun olacağını belirtmişti normal bir durum sanırımZaten balık etli olmamdan mütevellit karnım vardı ama akşamları karnım sertleşip büyüyor sabahları eski halini alıyor
Gözün aydın canım
aynen sana katılıyorum hevesle evde ayaklarımı uzattığım anı hayal ediyorum :)Bir an önce doğum iznine çıkmak isteyenlerdenimmm
Saglik ocagi bile 10 gun verio ne alaka 7 gun ben de bugun tekrar aldim 10 gunluk ayin sonuna kadar, doktorum 3 ay calismicaksin diyo bana ben de bakariz dedim ama lekelenme olabilir dedi pasa pasa alcm herhaldeKusura bakma direk konuya daliyorum... benim düşük tehlikem var ve hiçbir doktor 7 günü geçen rapor vermiyor. Raporu bitiyor ise gidiyorum ve 2. Gun kanama ile tekrar doktora gidiyorum. Şirket doktorum heyet raporu istememis söyledi. Ben de bunu doktora söyledim ama bebek yaşarken heyete sokamayacagini söyledi. Bana neden rapor vermiyorlar. Yeni bir yasa mi çıktı ne oluyor bilmiyorum. Sadece bilgin var mı bu konuda merak ettim teşekkür ediyorum şimdiden...
Ben de bu sorun sadece bende mi var diyordum saçlarım çok fena dolaşık açılmıyor yahu....günaydın kızlar.benimde hamileliğimden beri saçlarım süpürge gibi oldu. boya vardı. uzun süredir boyatmadım. çok dolaşıyor.banyoda su, şampuan zor geçiyor.kestirmekte istemiyorum.hurafe ama olsun. doğuma kadar böyle gidecek heralde.
Ya kizlar bende asiri karnimda sislik oluyo özellikle aksamlari wc cikma problemide var bi hftayi buldugu oluyo ve agrim var yanlarimda acaba wc cikamadigimdanmi leke kanama akinti yoksukur ama evhamliyim istte
normalde kaçıncı haftada bırakılması gerekiyor?
Aynen wc ciktiktn sonra biraz geciyo bn habire kaysi yiyorum biraz faydasini gordumo ağrılar bende de oluyor. bence kabızlığın da etkısı olabilir. cunku tuvalete çıktıktan sonra bıraz rahatlıyorum. incir yemek lazım hergün. kurusu, yaşı hangisini bulursak.
ben de yarın dr kontrolüne gidicem. son 3 gündür özellikle geceleri belimin sol tarafının biraz aşağısı acayip derecede ağrıyor. adet ağrısına çok benzer bir şekilde. ilk dusugumde böyle bı agrı olmuştu gercı cok cok şiddetliydi ve kanama vardı ama yine de insan tedirgin oluyor. aslında ilk hamileliliğimde basta sıkıntı yokken de bu ağrının hafifini yasıyordum ve doktor da normal demişti ama yine tedirginim bakalım. bir de geçenlerde 2 gun mıdem bulanmamıştı. iyice kuruntu yapmıştım ya kalbı durduysa bebısın falan dıye. ama Allahtan arada yıne oluyor da . cok zrmus ya evham yapmamak. doğduklarında nasıl olcaz kımbılır sımdıden böyle evham yapıyoruz.inşallah yarn gelısımı hakkında güzel seyler duyarım da rahatlarım. zaten doktor muayenelerinin de arası cok uzun oluyor. hıssetmeye başlasaydık belkı bu kadar cok tedırgın olmazdık ama o da anca 16.haftalarda oluyormuş. :s
Canim senin yasadiklarinin aynisini gecen hafta ben yasadim.dayanamadim doktora gittim.kanaman var mi dedi.yoksa sorun olmaz kesen buyudukce agri olmasi normal dedi.kontrol etti.bebek hareket bile ediyordu icimde.sende yarin goreceksin hareketlerini insallah.
oyledir merak etme. Stres yspma sakin cunku bizi duyuyorlar eminim. Muayene sirasinda hareket etmiyor hic dedim ve basladi kollarini oynatmaya. Duydu beni sanki. Sende cikolata ye gitmeden bak gor nasil oynuyorlar. Benim sonraki kontrolume 1 ay var oldugu icin dayanamadim gittim.çok teşekkür ederim cevabın için doktora erken gitmeye bile cesaretim olamamıştı gecen hafta. zaten dedım olan olduysa yapacak bırsey yokyarını bekliyorum sabırsızlıkla ınsallah bızım bebısımız de sağlıklıdır. iyidir
Ben mo derdimi anlatamıyorum bu doktorlara acaba. ...Saglik ocagi bile 10 gun verio ne alaka 7 gun ben de bugun tekrar aldim 10 gunluk ayin sonuna kadar, doktorum 3 ay calismicaksin diyo bana ben de bakariz dedim ama lekelenme olabilir dedi pasa pasa alcm herhalde
Kızlarrrrr merhabalar hepinize randevum vardı ikili test için. Doktora çikolata yiyip gittim ilk defa ve çok mutluyum kızlar. Poposunun üstünde zıp zıp zıplayan kollarını ayaklarını oynatan bir bebiş gördüm :) yerinde balerin gibi dönüyordu harikaydı :) hiç durmadı yerinde çok güzeldi kızlar. Ve bende son zamanlarda hiçbişey hissetmiyordum. Bişey oldu diye korkuyordum. Çünkü belirtilerim hiç yok nerdeyse. Korkmayın yani bebişler çok iyi :)
Bu arda doktorum askında ikili test işin çağırmıştı. Ama bugün vazgeçti bence gelişimini görünce. Ya da ben ona yordum, çünkü kesin yapıcaz demişti ama bebişi görünce açıkladı istiyor musun ikili testi. Bu sadece bir olasılık. Kesinliği yok. Sonuç riskli çıkarsa karından su alınıyor diye. Bende siz ne düşünüyorsunuz dedim. Burun keniği çıkmış ense kalınlığı iyi gelişimi haftasıyla uyumla kol ve bacak gelişimi çok iyi dedi, bence gerek yok aldırmayacaksan dedi. Yine de sen bilirsin tabi senin kararın dedi. Bende gerek yok ozaman dedim. İçim de çok rahat bebişim her şekilde kabulüm :)
Boyu baştan popoya 5cm olmş kızlar valla süt için bol bol. 11+5 teymişim hala 2 gün geri sanırım :) bir ay sonraya randevu verdi.
Gelelim cinsiyete bence biraz anladı ama söylemedi kızlar 16. Haftada konuşuruz dedi. Şuan çok erken dedi. Tahmin etseniz falan diye geveledim ama cık :) yani yine öğrenemedik :) bu da usg si kızlar :)
Maşallah cnm bebişin gayet rahat ve cok gusel görünüyor Rabbim sağlıklı ve hayırlı etsin tüm bebişlerimiziKızlarrrrr merhabalar hepinize randevum vardı ikili test için. Doktora çikolata yiyip gittim ilk defa ve çok mutluyum kızlar. Poposunun üstünde zıp zıp zıplayan kollarını ayaklarını oynatan bir bebiş gördüm :) yerinde balerin gibi dönüyordu harikaydı :) hiç durmadı yerinde çok güzeldi kızlar. Ve bende son zamanlarda hiçbişey hissetmiyordum. Bişey oldu diye korkuyordum. Çünkü belirtilerim hiç yok nerdeyse. Korkmayın yani bebişler çok iyi :)
Bu arda doktorum askında ikili test işin çağırmıştı. Ama bugün vazgeçti bence gelişimini görünce. Ya da ben ona yordum, çünkü kesin yapıcaz demişti ama bebişi görünce açıkladı istiyor musun ikili testi. Bu sadece bir olasılık. Kesinliği yok. Sonuç riskli çıkarsa karından su alınıyor diye. Bende siz ne düşünüyorsunuz dedim. Burun keniği çıkmış ense kalınlığı iyi gelişimi haftasıyla uyumla kol ve bacak gelişimi çok iyi dedi, bence gerek yok aldırmayacaksan dedi. Yine de sen bilirsin tabi senin kararın dedi. Bende gerek yok ozaman dedim. İçim de çok rahat bebişim her şekilde kabulüm :)
Boyu baştan popoya 5cm olmş kızlar valla süt için bol bol. 11+5 teymişim hala 2 gün geri sanırım :) bir ay sonraya randevu verdi.
Gelelim cinsiyete bence biraz anladı ama söylemedi kızlar 16. Haftada konuşuruz dedi. Şuan çok erken dedi. Tahmin etseniz falan diye geveledim ama cık :) yani yine öğrenemedik :) bu da usg si kızlar :)
Kızlarrrrr merhabalar hepinize randevum vardı ikili test için. Doktora çikolata yiyip gittim ilk defa ve çok mutluyum kızlar. Poposunun üstünde zıp zıp zıplayan kollarını ayaklarını oynatan bir bebiş gördüm :) yerinde balerin gibi dönüyordu harikaydı :) hiç durmadı yerinde çok güzeldi kızlar. Ve bende son zamanlarda hiçbişey hissetmiyordum. Bişey oldu diye korkuyordum. Çünkü belirtilerim hiç yok nerdeyse. Korkmayın yani bebişler çok iyi :)
Canım çok sevindim senin adına. Darısı benim başıma. Ben en son gittiğimde 8+5 günlüktu haliyle hareketlerini göremedim. Çok merak ediyorum hareketlerini sabırsızm on gün sonra gitcem ama sabretmesi çok zor, cok özledim onu. Senin bebisin de çok sağlıklı büyümüş görünüyor maşallah miniğeKızlarrrrr merhabalar hepinize randevum vardı ikili test için. Doktora çikolata yiyip gittim ilk defa ve çok mutluyum kızlar. Poposunun üstünde zıp zıp zıplayan kollarını ayaklarını oynatan bir bebiş gördüm :) yerinde balerin gibi dönüyordu harikaydı :) hiç durmadı yerinde çok güzeldi kızlar. Ve bende son zamanlarda hiçbişey hissetmiyordum. Bişey oldu diye korkuyordum. Çünkü belirtilerim hiç yok nerdeyse. Korkmayın yani bebişler çok iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?