Canim hangi ilde yasiyorsunBen mo derdimi anlatamıyorum bu doktorlara acaba. ...devlet hastanesine bile gittim bana istirahat etmen lazım dedi ben çalışıyorum dedim işten çık o zaman dedi. Rapor veremem ben sana dedi... Bu yüzden doktor doktor gezdim rapor için dilemmeye başladı m artık. Çünkü gerçekten zor durumdayım. Artık her kanama ile gidince acaba bişey mi oldu korkusuyla gitmekten sıkıldım söyle rahat rahat randevumu bekleyip gidemedim doktora. Haftada bir gidiyorum acil bir şekilde. Ben de yeni yasa çıktı falan saniyorum. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. .. is yeri ile bile konuştum beni çıkarın nolur diye yalvardım. .. sırf sigortadan dolayı derdim...
Canım şimdi farkettimde kızım kış bebeğiydi, o yüzden ilk aylar araba kullanamamıştım. Sanırım yaza doğru kullanmaya başlamıştım.Ha birde bebek doğmadan araba almayın, naçizane fikrim.Doğduktan sonra bebekle beraber gidin ki (bazı bebekler, mesela benimki arabanın içinde kendini yırtardı ağlamaktan sevememişti arabayı).Boşuna bi dünya para verip araba almadan önce bunlara dikkat ederseniz iyi olur.Graco, jane ve chicco'nun bir modeli hatırlamıyorum şu an.Bu 3 model arasında çok gidip geldim.Şöyle yap istersen birkaç alternatif seç.Hepsinin önce ağırlığına, tek elle açıp kapanabilmesine ve konforuna bak.Sonra bu arabaları bebiş doğduğunda beraber gidip test et.Bişey daha port bebe bence çok gereksiz ve çok ağır.Ana kucağı her şekilde daha kullanışlı.Hadi ya ben hiç denk gelmediğimden mağazalarda deneyemedim ama dış görünüşü çok hoşuma gidiyordu hakikaten bir de bebeport mu ne deniyor yatak gibi olan onun olması da hoşuma gitmişti.
İşte deneyimli annelerin farkı teşekkürler çok
Ben de mümkün mertebe beğendiğim arabaları görmeye denemeye çalışıyorum. Hafif olsun sürüşü rahat olsun bir de bagaja rahat sığsın diyorum ha bir de travel sistem bakıyorum ama o küçğk koltuğu direkt şaseye monte edilenlerden. Nasıl kriterler mantıklı mı sizce de?
Sizin arabayı bilmiyorum bu arada bakıcam ilk fırsatta. Graco evo deneyip beğendiğim bi araba şimdilik rica etsem siz de ona bakıp fikrinizi söyler misiniz?
Canım çok heveslisiniz biliyorum ama Concord da ağır,hantal bir araba.Bende bi hevesle almıştım ama birkaç ay sonra değiştirmek zorunda kaldım. Ama karar sizin o zaman yakından bakıp, bi test sürüşü yapın, o zaman karar verin olurmu.Canım bende concord neo var onu beğeniyorum sanki heves ediyoz işte sence o nasıl
maşallah size yaa ben çok duygusal oldum senin bebeğin fotosunu görünce bile gözlerim doldu sağlıkla al kucağına inş çok güzel yaa bebeğimi özledim 12 kasımada çok var puffKızlarrrrr merhabalar hepinize randevum vardı ikili test için. Doktora çikolata yiyip gittim ilk defa ve çok mutluyum kızlar. Poposunun üstünde zıp zıp zıplayan kollarını ayaklarını oynatan bir bebiş gördüm :) yerinde balerin gibi dönüyordu harikaydı :) hiç durmadı yerinde çok güzeldi kızlar. Ve bende son zamanlarda hiçbişey hissetmiyordum. Bişey oldu diye korkuyordum. Çünkü belirtilerim hiç yok nerdeyse. Korkmayın yani bebişler çok iyi :)
Bu arda doktorum askında ikili test işin çağırmıştı. Ama bugün vazgeçti bence gelişimini görünce. Ya da ben ona yordum, çünkü kesin yapıcaz demişti ama bebişi görünce açıkladı istiyor musun ikili testi. Bu sadece bir olasılık. Kesinliği yok. Sonuç riskli çıkarsa karından su alınıyor diye. Bende siz ne düşünüyorsunuz dedim. Burun keniği çıkmış ense kalınlığı iyi gelişimi haftasıyla uyumla kol ve bacak gelişimi çok iyi dedi, bence gerek yok aldırmayacaksan dedi. Yine de sen bilirsin tabi senin kararın dedi. Bende gerek yok ozaman dedim. İçim de çok rahat bebişim her şekilde kabulüm :)
Boyu baştan popoya 5cm olmş kızlar valla süt için bol bol. 11+5 teymişim hala 2 gün geri sanırım :) bir ay sonraya randevu verdi.
Gelelim cinsiyete bence biraz anladı ama söylemedi kızlar 16. Haftada konuşuruz dedi. Şuan çok erken dedi. Tahmin etseniz falan diye geveledim ama cık :) yani yine öğrenemedik :) bu da usg si kızlar :)
Hem dinlen hem calis mi dior cok sacma sen de sikayet et taniya gore davranmiyor diyeBen mo derdimi anlatamıyorum bu doktorlara acaba. ...devlet hastanesine bile gittim bana istirahat etmen lazım dedi ben çalışıyorum dedim işten çık o zaman dedi. Rapor veremem ben sana dedi... Bu yüzden doktor doktor gezdim rapor için dilemmeye başladı m artık. Çünkü gerçekten zor durumdayım. Artık her kanama ile gidince acaba bişey mi oldu korkusuyla gitmekten sıkıldım söyle rahat rahat randevumu bekleyip gidemedim doktora. Haftada bir gidiyorum acil bir şekilde. Ben de yeni yasa çıktı falan saniyorum. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. .. is yeri ile bile konuştum beni çıkarın nolur diye yalvardım. .. sırf sigortadan dolayı derdim...
Kime sikayet etmeliyim? Başhekim falan mı?Hem dinlen hem calis mi dior cok sacma sen de sikayet et taniya gore davranmiyor diye
Istanbulda yaşıyorum canimCanim hangi ilde yasiyorsun
Kızlarrrrr merhabalar hepinize randevum vardı ikili test için. Doktora çikolata yiyip gittim ilk defa ve çok mutluyum kızlar. Poposunun üstünde zıp zıp zıplayan kollarını ayaklarını oynatan bir bebiş gördüm :) yerinde balerin gibi dönüyordu harikaydı :) hiç durmadı yerinde çok güzeldi kızlar. Ve bende son zamanlarda hiçbişey hissetmiyordum. Bişey oldu diye korkuyordum. Çünkü belirtilerim hiç yok nerdeyse. Korkmayın yani bebişler çok iyi :)
Bu arda doktorum askında ikili test işin çağırmıştı. Ama bugün vazgeçti bence gelişimini görünce. Ya da ben ona yordum, çünkü kesin yapıcaz demişti ama bebişi görünce açıkladı istiyor musun ikili testi. Bu sadece bir olasılık. Kesinliği yok. Sonuç riskli çıkarsa karından su alınıyor diye. Bende siz ne düşünüyorsunuz dedim. Burun keniği çıkmış ense kalınlığı iyi gelişimi haftasıyla uyumla kol ve bacak gelişimi çok iyi dedi, bence gerek yok aldırmayacaksan dedi. Yine de sen bilirsin tabi senin kararın dedi. Bende gerek yok ozaman dedim. İçim de çok rahat bebişim her şekilde kabulüm :)
Boyu baştan popoya 5cm olmş kızlar valla süt için bol bol. 11+5 teymişim hala 2 gün geri sanırım :) bir ay sonraya randevu verdi.
Gelelim cinsiyete bence biraz anladı ama söylemedi kızlar 16. Haftada konuşuruz dedi. Şuan çok erken dedi. Tahmin etseniz falan diye geveledim ama cık :) yani yine öğrenemedik :) bu da usg si kızlar :)
Ben cuma gunu doktora gityigimde 8+6 gunluktum. Ultrason olcumlerinde 9+4 cikti. Doktorumda 1 hafta daha kullan birak dedi. 10. Hafta bitene kadar kullanmak yeterliymis. Ama bu benim durumum icin gecerli olabilir belkide. Her annenin ve bebegin gelisimi farkli oldugundan doktorundan teyit et bence. Folik asit cok onemli bi takviye.seni yaniltmak istememcanim
Kızlarrrrr merhabalar hepinize randevum vardı ikili test için. Doktora çikolata yiyip gittim ilk defa ve çok mutluyum kızlar. Poposunun üstünde zıp zıp zıplayan kollarını ayaklarını oynatan bir bebiş gördüm :) yerinde balerin gibi dönüyordu harikaydı :) hiç durmadı yerinde çok güzeldi kızlar. Ve bende son zamanlarda hiçbişey hissetmiyordum. Bişey oldu diye korkuyordum. Çünkü belirtilerim hiç yok nerdeyse. Korkmayın yani bebişler çok iyi :)
ben gidiyorum dok dua edin..aradım lekelenme var diye gel dedi.
Kizlar hep boyle ortadan daliyorum konuya ama cok vaktim olmuyor son sayfalara bakiyorum genelde. Kizimin bebek arabasi chipolino rio, chicco nun yan.urunuymus sanirim, cok memnunum, baston gibi kapaniyor ama tamamen yatabiliyor, tek.basima da tasiyaniliyorum. Tavsiye ederim.
Saglikli bebisler, bol gulusler
MasaAllah annesi ne kdrda guzel duruyorKızlarrrrr merhabalar hepinize randevum vardı ikili test için. Doktora çikolata yiyip gittim ilk defa ve çok mutluyum kızlar. Poposunun üstünde zıp zıp zıplayan kollarını ayaklarını oynatan bir bebiş gördüm :) yerinde balerin gibi dönüyordu harikaydı :) hiç durmadı yerinde çok güzeldi kızlar. Ve bende son zamanlarda hiçbişey hissetmiyordum. Bişey oldu diye korkuyordum. Çünkü belirtilerim hiç yok nerdeyse. Korkmayın yani bebişler çok iyi :)
Canim hic korkma benim 9 eylulden bu yana lekelenmem var hatta lekelenme olaydi iyidi 2 haftadir kanamam var hangi dr a gittiysem yalan soyliyomus muamelesi goruyorumben gidiyorum dok dua edin..aradım lekelenme var diye gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?