2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim hangi ilde yasiyorsun

Canım şimdi farkettimde kızım kış bebeğiydi, o yüzden ilk aylar araba kullanamamıştım. Sanırım yaza doğru kullanmaya başlamıştım.Ha birde bebek doğmadan araba almayın, naçizane fikrim.Doğduktan sonra bebekle beraber gidin ki (bazı bebekler, mesela benimki arabanın içinde kendini yırtardı ağlamaktan sevememişti arabayı).Boşuna bi dünya para verip araba almadan önce bunlara dikkat ederseniz iyi olur.Graco, jane ve chicco'nun bir modeli hatırlamıyorum şu an.Bu 3 model arasında çok gidip geldim.Şöyle yap istersen birkaç alternatif seç.Hepsinin önce ağırlığına, tek elle açıp kapanabilmesine ve konforuna bak.Sonra bu arabaları bebiş doğduğunda beraber gidip test et.Bişey daha port bebe bence çok gereksiz ve çok ağır.Ana kucağı her şekilde daha kullanışlı.

Canım bende concord neo var onu beğeniyorum sanki heves ediyoz işte sence o nasıl
Canım çok heveslisiniz biliyorum ama Concord da ağır,hantal bir araba.Bende bi hevesle almıştım ama birkaç ay sonra değiştirmek zorunda kaldım. Ama karar sizin o zaman yakından bakıp, bi test sürüşü yapın, o zaman karar verin olurmu.

maşallah size yaa ben çok duygusal oldum senin bebeğin fotosunu görünce bile gözlerim doldu sağlıkla al kucağına inş çok güzel yaa bebeğimi özledim 12 kasımada çok var puff

Hem dinlen hem calis mi dior cok sacma sen de sikayet et taniya gore davranmiyor diye

Kizlar hep boyle ortadan daliyorum konuya ama cok vaktim olmuyor son sayfalara bakiyorum genelde. Kizimin bebek arabasi chipolino rio, chicco nun yan.urunuymus sanirim, cok memnunum, baston gibi kapaniyor ama tamamen yatabiliyor, tek.basima da tasiyaniliyorum. Tavsiye ederim.
Saglikli bebisler, bol gulusler

fotoya bayıldımmmm :) çok tatlı gözüküyor, inşallah bende senin gibi görebilirim,8 kasımda randevum varrrrrr

Hm, doğru söylüyorsun. Sonuçta doktor yönlendirdi.

Ayyy sunun gobusune bak yaa yerim bem onu. Cok sevindim. Gozlerim doldu okurken. GOzun aydin canim

ay kızlar kontrol yoğunluğu var forumda bu hafta bende çarşamba gideceğim kontrole bakalım ne kadar büyüdü benim bebişim çok heyecanlanıyorum... bide bu ara kızlar ben çok fena oluyorum tansiyonum mu düşüyor acaba sizde oluyor mu hiç?

önerdiğin arabaya baktım da şimdi pek anlayamadım. bu kolay taşınabilen rahat olan arabalarda bebekler uyuyabiliyor mu? sanki pek yatak pozisyonuna gecemıyormus gıbı geldı bana. daha doğrusu oyle foto goremedım. cahilliğimi maruz görün. ben de evi çok eşyayla doldurmamak ve ıhtıyaclarımızı tam karşılayacak şeyler alma taraftarıyım da. arabayı da bu hafiflerden düşünüyorum her ne kadar dıgerlerıne ıcım gıtse de:)

MasaAllah annesi ne kdrda guzel duruyor

ben gidiyorum dok dua edin.. aradım lekelenme var diye gel dedi.
Canim hic korkma benim 9 eylulden bu yana lekelenmem var hatta lekelenme olaydi iyidi 2 haftadir kanamam var hangi dr a gittiysem yalan soyliyomus muamelesi goruyorum cok sukur bebegim cok iyi. Mutlaka seninde iyidir sakin skma canini

Kizlar bugun yemek yedim oglen kalktim masadan sanki adet olmusum hibi icimden bise dustu sandim korkuyla wc gittim hic bise yoktu ne kan ne bise sanki oramdan gaz cikti okadar korktumki elim ayagim titredi gaz cikmis ilk kez basima geldi hic bu kadar kirkmadim doktoru aradim korkilck bise olmadigini soyledi progestann devam ve iliski yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…