Kime sikayet etmeliyim? Başhekim falan mı?
canım benim cok sukur kolay geçiyo..bulantı yok...çarsamba randevum var..kalp atısına bakcaz..ıns sorun yoktur yaben de bugün 8 haftalık oldum. nasıl gidiyor canım senin hamilelik? miden falan bulanıyor mu? en son ne zaman gittin kontrole benim yarın randevum var
hayrlı olsn canım da daha erken değilmi...12. haftada..eger oleyse ıyı desene.erken ogrencez :)kızlar hafta sonu doktoruma gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim galiba burada ilk öğrenen ben oldum oğlum olacak hayırlısıyla. ilk bebeğimde erkek , ikinci oğluşum geliyor Allahın izniyle
hayırlı olsun inşaAllah gözün aydın canım darısı başıma bende 28ınde randevum var ozaman öğrencem nasib olursa :)kızlar hafta sonu doktoruma gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim galiba burada ilk öğrenen ben oldum oğlum olacak hayırlısıyla. ilk bebeğimde erkek , ikinci oğluşum geliyor Allahın izniyle
Maşallah canım yaa çok tatlı duruyorKızlarrrrr merhabalar hepinize randevum vardı ikili test için. Doktora çikolata yiyip gittim ilk defa ve çok mutluyum kızlar. Poposunun üstünde zıp zıp zıplayan kollarını ayaklarını oynatan bir bebiş gördüm :) yerinde balerin gibi dönüyordu harikaydı :) hiç durmadı yerinde çok güzeldi kızlar. Ve bende son zamanlarda hiçbişey hissetmiyordum. Bişey oldu diye korkuyordum. Çünkü belirtilerim hiç yok nerdeyse. Korkmayın yani bebişler çok iyi :)
Bu arda doktorum askında ikili test işin çağırmıştı. Ama bugün vazgeçti bence gelişimini görünce. Ya da ben ona yordum, çünkü kesin yapıcaz demişti ama bebişi görünce açıkladı istiyor musun ikili testi. Bu sadece bir olasılık. Kesinliği yok. Sonuç riskli çıkarsa karından su alınıyor diye. Bende siz ne düşünüyorsunuz dedim. Burun keniği çıkmış ense kalınlığı iyi gelişimi haftasıyla uyumla kol ve bacak gelişimi çok iyi dedi, bence gerek yok aldırmayacaksan dedi. Yine de sen bilirsin tabi senin kararın dedi. Bende gerek yok ozaman dedim. İçim de çok rahat bebişim her şekilde kabulüm :)
Boyu baştan popoya 5cm olmş kızlar valla süt için bol bol. 11+5 teymişim hala 2 gün geri sanırım :) bir ay sonraya randevu verdi.
Gelelim cinsiyete bence biraz anladı ama söylemedi kızlar 16. Haftada konuşuruz dedi. Şuan çok erken dedi. Tahmin etseniz falan diye geveledim ama cık :) yani yine öğrenemedik :) bu da usg si kızlar :)
Istanbulda dr secenegi fzla aslinda tanidik bir dr olsa daha rahat alirsin raporu sanirimIstanbulda yaşıyorum canim
yaa hayırlı olsun maşallah bende çarşamba günü gidcgm tahmini dogum 2mayıskızlar hafta sonu doktoruma gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim galiba burada ilk öğrenen ben oldum oğlum olacak hayırlısıyla. ilk bebeğimde erkek , ikinci oğluşum geliyor Allahın izniyle
Bebiş doğunca o ayaklar pek uzatılamayacak sankiaynen sana katılıyorum hevesle evde ayaklarımı uzattığım anı hayal ediyorum :)
MaAşallAh negüzel de poz vermiş aynıda benimkine benziyo kiz :) ama benimki geçen gün kontrolde çok hareketsizdi bende bi sonraki randevumda muhakkak çikolata yiğcem benimkide ankara nın bağlarinı oynasin cok severm :)Kızlarrrrr merhabalar hepinize randevum vardı ikili test için. Doktora çikolata yiyip gittim ilk defa ve çok mutluyum kızlar. Poposunun üstünde zıp zıp zıplayan kollarını ayaklarını oynatan bir bebiş gördüm :) yerinde balerin gibi dönüyordu harikaydı :) hiç durmadı yerinde çok güzeldi kızlar. Ve bende son zamanlarda hiçbişey hissetmiyordum. Bişey oldu diye korkuyordum. Çünkü belirtilerim hiç yok nerdeyse. Korkmayın yani bebişler çok iyi :)
Bu arda doktorum askında ikili test işin çağırmıştı. Ama bugün vazgeçti bence gelişimini görünce. Ya da ben ona yordum, çünkü kesin yapıcaz demişti ama bebişi görünce açıkladı istiyor musun ikili testi. Bu sadece bir olasılık. Kesinliği yok. Sonuç riskli çıkarsa karından su alınıyor diye. Bende siz ne düşünüyorsunuz dedim. Burun keniği çıkmış ense kalınlığı iyi gelişimi haftasıyla uyumla kol ve bacak gelişimi çok iyi dedi, bence gerek yok aldırmayacaksan dedi. Yine de sen bilirsin tabi senin kararın dedi. Bende gerek yok ozaman dedim. İçim de çok rahat bebişim her şekilde kabulüm :)
Boyu baştan popoya 5cm olmş kızlar valla süt için bol bol. 11+5 teymişim hala 2 gün geri sanırım :) bir ay sonraya randevu verdi.
Gelelim cinsiyete bence biraz anladı ama söylemedi kızlar 16. Haftada konuşuruz dedi. Şuan çok erken dedi. Tahmin etseniz falan diye geveledim ama cık :) yani yine öğrenemedik :) bu da usg si kızlar :)
Benim doktor söylemedi 12+4 de ama kesin bi tahmini vardı güldü zorladım ama söylemedi inşaAllah sana söyler canımSlm kızlar :) bugün 10. Haftamızdayız. İşe geldik ve çalışıyoruz bebişimleee :) M merve8866 tebrik ederim cinsiyeti ilk öğrenen sen oldun demek :) bugünlerde öğrenenler olur diye tahmin ediyordum zaten. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzucuğu :)toist çok tatlı bebeğin maşallah... Bu arada benim ikili test için randevum 4 kasımda o tarihte bebeğim 12+2 olacak Allah izin verirse. Bakalım doktorum cinsiyeti ile ilgili bir yorum yapacak mı? Çok merak ediyorum.
kızlar hafta sonu doktoruma gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim galiba burada ilk öğrenen ben oldum oğlum olacak hayırlısıyla. ilk bebeğimde erkek , ikinci oğluşum geliyor Allahın izniyle
Canim Rabbim kolaylik versin en kisa surede rahatlarsin insallahSelam kızlar, bakıyorum çoğunluk bebek arabası, beşik, puset olayına geçmiş ama ben hala bulantılarda ve vajinaakşamlarıma sanki sopa sokuyorlarmış gibi ani çektiğim ağrılarda takıldım kaldım. Bugün bir de üşüme ekledik. Elim ayağım buz gibi, ısınmıyor. Bulantı da dört nala devam ediyor. Hal böyle olunca da baş ağrısı davetsiz bir misafir gibi dalıyor bünyeye. Umarım bugün çabuk geçer
Hayırlısı olsun canım yaa hem merak ediyorum bir taraftanda emin değilse söylemese bari diyorum içimden :) 12 hafta daha erken ya belki yanlış bir tahminde bulunur sonra da 16. -17. Haftalarda tersini söyler diye de çekiniyorum açıkcası. :)Benim doktor söylemedi 12+4 de ama kesin bi tahmini vardı güldü zorladım ama söylemedi inşaAllah sana söyler canım
Bende çok üşüyorum yaaCanim Rabbim kolaylik versin en kisa surede rahatlarsin insallahben sadece cok usuyorum kat kat giyiyorum patiksiz duramiyorum.battaniye altinda oturuyprum bütün aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?