2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

valla ben bot çizme giyiyorum, ankara bayağı bir soğudu,hatta yarına kaşe mont giyicem.üşütüp de hasta olmak istemiyorum, hasta olunca hemen iyileşemiyorum bir kış üzerimde kalıyor sonra, gerçi arkadaşlar Allah bir şekilde hamileleri koruyor dikkat edersen hasta olmassın diyorlar.evde de twigy nin çizmelerini ya da patik giyiyorum.üşüme bende de var,iş yerinde de kalın bir şala sarılmış bir şekilde çalışıp bir yerden de kk takip ediyorum :)

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. En azından rapor vermiş doktor. Bol bol dinlen. İstirahat et. Herşey bebeklerimiz için...

bende de öyle bi çekince var ama çok merak edixorum bende ne diyelim hakkımızda hayirlisı olsun Rabbim gönlümüze göre versin insaAllah,

İyi yapıyorsun canım. Kendimizi sıcak tutmalıyız. Bende en iyisi yarın giyeyim çizmelerimi :)

s.a kızlar ben geldim korkuyla gittiğim odadan gülerek ayrıldım..bebek nasıl zıplıyodu bi sorun yok dinlen dedi lekelenmem durdu zaten herşey yolunda dedi %85 erkek dedi :) bende orda bişey gördüm o pipisimi dedim tam o arada ayaklarını havaya kaldırdı pipisi gözüktü ama yinede kesin konuşmadı..2 li test içinde beni ikna etti ama zorlamadı eşim istedi yaptıralım diye yaptırdım 1 hafta sonra alıcam sonucu inşALLAH.

aynen canım ankarada havalar iyice bir tuhaflaştı bugün ne kadar soğuk değil mi kar yağmış gibi.. inşallah bu kış bizim için zorlu olmaz

Canim hic korkma benim 9 eylulden bu yana lekelenmem var hatta lekelenme olaydi iyidi 2 haftadir kanamam var hangi dr a gittiysem yalan soyliyomus muamelesi goruyorum cok sukur bebegim cok iyi. Mutlaka seninde iyidir sakin skma canini
sağol canım ALLAH razı olsun..

çok üşümek erkek, çok sıcaklamak kız alameti derler:) ne kadar doğru bilmiyorum ama. ben de donuyorum. elim ayağım buz

Masallahhh masallahh. Bugun hep erkek bebek haberleri aldik.futbol takimi kurcaz ha gayret. Gelecegin kaynanalari hehehee
Tamam

Su an gittiğim doktor tanıdık. Rekor raporu o verdi 1 hafta... :) ağlanacak halime gülüyorum artık. ...
ya bu rapor sıkıntısı tüm illerde var herhalde. kaç hastaneyle görüştük, vermiyorlar. ben de hiç değilse 3,5 ayı tamamlayalım istiyorum. okulum uzak, bir de meslek lisesi, çocukları zapt etmek zor yani. hastaneye yatma durumun olmazsa rapor yok diyor doktor. ama var ya, üniversite zamanı öğrencilere rapor veren doktor olursa şikayet edicem, çok hırs yaptım:)

Masallahhh masallahh. Bugun hep erkek bebek haberleri aldik.futbol takimi kurcaz ha gayret. Gelecegin kaynanalari hehehee
Tamam
aynen canım:) hehee topiğimiz hep erkek olacak kız olanlara biz talip oluruz artık

Ayaklar ve bele dikkat. Modayı değil bebeği takip edelim :)

bende de öyle bi çekince var ama çok merak edixorum bende ne diyelim hakkımızda hayirlisı olsun Rabbim gönlümüze göre versin insaAllah,
amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin... Bu arada erken tahminler genelde erkek yönünde oluyor. Erkek kendini daha çabuk belli ediyor demek ki... Hayırlısı...
aynen canım ankarada havalar iyice bir tuhaflaştı bugün ne kadar soğuk değil mi kar yağmış gibi.. inşallah bu kış bizim için zorlu olmaz
İnşallah canım. Karda buzda dikkat etmek lazım. Evet bugün aşırı bir soğuk var. Bütün hafta böyle geçecekmiş. Kar soğuğu var sanki. Dışarısı ayaz.

Ayaklar ve bele dikkat. Modayı değil bebeği takip edelim :)
Doğru söylüyorsun canım ama moda dan değil de hemen ilk soğuğu, sıcağı görüp heveslik çizme veya yazlık açık ayakkabı giyen tipler olur ya öyle görünmek istemediğimden. Gerçi iş yerindeki bazı kişiler 2 aydır çizme giyerken kimse benim için öyle düşünmez heralde :) geçen yıl hatırlıyorum kasım ortasında giymiştim çizme- kaban. Bu yıl erken soğudu hava. Zaten bu hafta bayağa bir soğuk olacak. Giysem abes olmaz artık.

çok üşümek erkek, çok sıcaklamak kız alameti derler:) ne kadar doğru bilmiyorum ama. ben de donuyorum. elim ayağım buz
hayırlısı canım. :) Allah sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize.

Kızlar Merhaba,

Ben de haftasonu doktora gittim. Aman Allah'ım 41 kere maşallah! İçimde zıplayan, elleri kolları hiç durmayan bebeğimi görünce yaşadıklarımı anlatamam. İlk defa bu kadar yoğun hissettim onu. Çok kaygılı gitmiştim doktora ama çok şükür rahatladım. O ellerini kollarını kaldırması indirmesi hiç gitmiyor gözümden

Doktorum çok büyük ihtimalle erkek olduğunu ve bir sonraki kontrolde netleşeceğini söyledi.

Kızlar şimdi sormak istediğim 2 şey var. Bilenler yazarsa beni çok mutlu edersiniz.

Ben son adet tarihine göre geride gidiyordum. İlk gittiğim doktor geç döllenme olabilir demişti. Ama şimdi cumartesi gittiğimde 11+2 olması gerekirken 11+5 olduğunu söyledi doktor. Aradaki farkı benim gibi kapanan var mı?

Bir de aklıma çok takılan bir şey var. Ben 46 kilo ile hamile kaldım ve hala 46 'yım. İştahım iyi olmasına rağmen alamıyorum. Şu aşamada doktor problem olmadığını söyledi ama ilerleyen zamanlarda sıkıtı olabilirmiş. Benim gibi zayıf hamile kalıp da daha sonra kilo alabilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…