2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hadi gözün aydın canım..:) çok sevindim. benimde 3 gün geriden gidiyordu ama bugün gittiğim hiç birşey söylemdi sanırım bizde kapattık arayı

Canım hayirli olsun sen ve bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Ben kızımı veririm sana derdim ama babası kızımı kimseye vermem diyor :) :)

OTE="civcivcix, post: 37396608, member: 620699"]Su an gittiğim doktor tanıdık. Rekor raporu o verdi 1 hafta... :) ağlanacak halime gülüyorum artık. ...[/QUOTE]
Allah kolaylik versin canim

Canım sen ve bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Ben kızımı veririm sana derdim ama babası kızımı kimseye vermem diyor :) :)

Benim arkadasim 4 bucuk aya kadar
yemesine ragmen hic kilo almadi ama sonrasinda sisti ve kiloda aldi.demekki gec dollenme degilmis canim aradaki farki kapatmissiniz.bizimde 1 hafta fark var .aradaki farki nasil yakalayabiliriz dikkat ettiginiz bisey veya dr un tavsiyesi oldumu

Merhaba güzel anneler umarım herkesin sorunsuz güzel geçiyordur hamileliği. Benim bulantılarım oldukça azaldı. Bir süre kayınvalidemlerde kaldık ev değişikliği iyi geldi . Çok ilginç evden tiksinmiştim evde kalınca midem bulanıyordu oraya gidince 2 güne düzeldi dün tekrar eve geldik gelir gelmez çıkardım hemen psikolojik yani bugünde tam iyiyim bulantım yok derken açık kahverengi akıntım oldu lavaboya gidince dr u aradım hemen progestan al dinlen ve yarın gel dedi . Çok üzüldüm moralim bozuldu ağladım ilk hamileliğim çok şükür akıntısız kanamasız vaktiyle doğumla sonlandı bunda böyle bir durum yaşamak üzdü beni.

Ankaralı anneler sizi okurken içim bir hoş oluyor geçen temmuza kadar bizde ankaradaydık ve oğlum orda doğdu ocak 2013 de ankarada çok güzel bir hamilelik geçirdim ilk aylardaki bulantı kabusunu saymazsak tabi orda hrs de doğum yaptım dr um ise linada sema hanımdı yalnız şimdi yırtdışında kendisi çok memnun kalmıştım kendisinden lina dan ve hrs den sorularınız olursa yardımcı olurum seve seve

anlamışsa erkektir:) 12 haftada öğrenenler hep erkekler oluyor.

Tipi erkeğe benziyormuş ama ben kız hissediyorum sanırım :)

Maşallah cnm bebişin gayet rahat ve cok gusel görünüyor Rabbim sağlıklı ve hayırlı etsin tüm bebişlerimizi
Sağol canım amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı büyüsün :)

Çok sevindim canım bende burda okuyunca ay göğsüm indi ay karnım yok işte bulantım azaldı kesin bişey oldu diye gitmiştim. Hemen sordum kalbim atıyomu diye. Bi gittim ki eli ayağı durmuyor :)

Valla canım ben 10. Haftada da gittim ama sıpa kıpırdamıyordu bile. Bu sabah nutella yedim ayıptır söylemesi işe yaradı demek :)

maşallah size yaa ben çok duygusal oldum senin bebeğin fotosunu görünce bile gözlerim doldu sağlıkla al kucağına inş çok güzel yaa bebeğimi özledim 12 kasımada çok var puff

İnşallah canım benm sağolasım hayırlısıyla darısı başına bende istiyorum usg fotolarınızı :)

fotoya bayıldımmmm :) çok tatlı gözüküyor, inşallah bende senin gibi görebilirim,8 kasımda randevum varrrrrr

İnşallah canım çikolata ye bence gitmeden önce :))))

Ayyy sunun gobusune bak yaa yerim bem onu. Cok sevindim. Gozlerim doldu okurken. GOzun aydin canim

Sağol teyzesi göbüş büyütmüş bebiş darısı hayırlısıyla sana canım :)

MasaAllah annesi ne kdrda guzel duruyor

Evet canım keyifli baya inşallah seninkini de görürüz hayırlısıyla :)

Maşallah canım yaa çok tatlı duruyor Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde görseydik özledik valla daha 7 kasıma çoooooooooook var zaman durdu geçmiyor

Sağol canım yaa ben ilk defa böyle oldum nasıl beklicem bir ay diye üzülüyorum. Ben ilk defa bugün gerçekten içimde kıpır kıpır canlı bebiş olduğunu tam anlamıyla idrak ettim. Hep uyuyormuş gibi düşünüyordum :)

Kesinlikle dene canım bizimki eşimin değimiyle hormon tepiyormuş :) Ankara'nın bağları da çok iyi :)

Sağol canım inşallah. Yapar yorum ben çok istedim de söylemedi :)))) sanırım 16 ya kadar beklemek istedi. Baksana herkesini yapmış seninki de yapabilir.

Canim gozun aydin. hep boyle guzel haberlerle donelim hepimiz doktordan.. Bizde gittigimiz gunden beri sportmen baby diyoruz, eller kollar hic durmamisti video cekim de yaptik surekli izliyoruz :) bizim doktor da 12.hftada erkek galiba ama diger kontrolu bekleyelim dedi. bakalim tahmini dogru mu[/QUOTE]

Ayy ne güzel genelde erkekler tutuyor canım hayırlı olsun inşallah. Biz videoyu unuttuk yine heyecandan unutuyoruz herşei ne güzel izlersiniz bol bol :)

Canım sen ve bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Ben kızımı veririm sana derdim ama babası kızımı kimseye vermem diyor :) :)
canim benim cok tesekkur ederim. .kiz evi naz evidir derker haklısınız ..bizim oglani görünce asik olur belki senin kiz:) bu arada senin ikinci bebeginmi canim?

Aynen öyle benim içinde şikayet et... :)

canim benim cok tesekkur ederim. .kiz evi naz evidir derker haklısınız ..bizim oglani görünce asik olur belki senin kiz:) bu arada senin ikinci bebeginmi canim?
Yok canım benim ilk bebeğim olcak cinsiyeti de belli değil henüz. On gün sonra gitcem. Belli olursa yazarım burdan. Bizim icimize hep kız doğuyor canım. Ben hamile oldugumu henüz bilmiyordum sürekli rüyalarıma kız bebekler giriyodu hala da o şekilde devam ediyor. Çok hissediyorum yani. Bugün sabah da kayin validem aradı pembe kazak örüyordum rüyamda dedi. Kayınvalidemin de eşimle birlikte üç oğlu var ve beş erkek torunu var. Kızları yok kız torunu da yok dört gözle bekliyolar.Ama ben yine de hep hayırlısini istiyorum Allahtan ve de sağlıklı olsun. Ayy ne çok konuştum değil miii :) :)

Bu yatabiliyor, ben ozellikle yatabilen tercih ettim, musait bi zamanda foto cekip gonderebilirim, pusetler bebekken kullanilamiyor ama ben bebekken de cok kullandim arabayi, cok seyahat eden bi aileyiz, ucaklarda da kirilma bozulma vs olmadi. Cok haklisiniz, hele ilk cocukta cok zor karar vermek, ben bunu alirken de zor karar verdim ama pisman olmadim.

yok canim Estağfurullah ayniyiz biliyomusun bu konuda benimde esim dahil kayinvalidemin 3 oglu var ve hic torunu yok ilk olacak cok kiz beklediler ama erkegede cok sevindiler..Çünkü ben bebegim olmasini 4 yildan beri istiyorum Allahim nasip etmis hic onemli degil cinsiyeti...Rabbim gonlune gore versin insAllah canim ne zamn doktor kontrolun?

kızlar bana bi akıl verin bnm burada doktorum yok dah doğrusu karsta düzgün gidilecek doktor yok doktor var ama devlet ve fakültede onlarda üstünkörü bakıyorlar
neyse
şimdi ben 7. haftad bi gittim kalp atışı bebiş kese hepsi cok iyidi doktor şu tarihte gelde demedi 12. haftada gitsem herşey normal deyip gönderecek ben cinsiyetinide öğrenmek istiyorum sizce 14. haftayı mı beklesem şu an 11artı birdeyiz geçmi olur o zamanada pöfff bilemiyorum yani bebişimide özledim görmekte istiyorum yani napsam karar veremedim

hadi gözün aydın canım..:) çok sevindim. benimde 3 gün geriden gidiyordu ama bugün gittiğim hiç birşey söylemdi sanırım bizde kapattık arayı

Çok sağol canım. Sanırım bebek ilerleyen zamanlarda arayı kapatabiliyor. Aferin onlara

İnşallah ben de kilo alabilirim canım. Doktor hiçbir şey söylemedi aradaki farkın kapanmasıyla ilgili. Sen beslenmene iyi dikkat et. İnşallah ilerleyen günlerde bebek aradaki farkı kapatır. ama birkaç günlük farklar çok da önemli değil diye biliyorum.

Tatlım benimmm çok sevindim senin için dediğin gibi sağlıkla gelsin de hiç önemli değil. Ben de öncelikle öyle dua ediyorum ama benmki bi heves işte kendimi bildim bileli. Yine de aynen sen gibi erkek dese de değişen bisey olmaz. Sonucta heyecanı bile çok güzel içimizde baska bi kalbin atması bile ne büyük bi nimet ve mutluluk. Benim de 31 ekimde canim 13+1 olacağız belki söyler. Erkekler erken gösteriyomus kızlar geç. Belki de göstermez diyorum o yüzden :)

Canım, benim de burada doktor sıkıntısı var. 6+1 de gittim keseyi kalbi gördüm. Ondan sonra 11+2'de gittim. Çok şükür sorun olmadığı için 5 hafta beklemek sıkıntı olmadı. Sadece son hafta bebek iyi mi diye biraz evham yaptım. Eğer sorunun yoksa 7 hafta bekleyebilirim diyorsan bekle.

evet canim hayirlisi olsun..gonlumden kiz gecip erkek oldugunu duydugumda ne kadar sevindim bilemezsin..Rabbim gonlune gore versin..seninle gunlerimiz ayni canim sen benden 1 gun ondesin...10 gun var daha eger erkekse soyler daha belli olmuyo derse kizdir:)

cnm aklım bu kadar bekledin azdaha bekle diyor lakin kalbim boş ver git bebişini bi gör diyor
fakülteye gideceğim ve orada doktor doğtu düzgün ilgilenmiyor prof. ama asistan olursa şahane ilgileniyor oda şans oy oy erzuruma gidebilseydim bu ara asıl doktorum orada . ikili testide yaptırmayacağım zaten ama ben beişimi özledim karar veremiyorum ki bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…