Canım bence git doktora benim doktor 11. hafta gel bazı değerlere bakmamız lazım sonra da ikili test yapacağız dedi tabi bunu yaşayanlar daha iyi bilir benim daha var sadece doktor gelmemi ve kontrolleri ihmal etmememi söyledi oralarda doktor bulmak sıkıntı öğrencilikte 1 sene bitlis deydim ama doktor hiç yoktu Allah yardımcın olsun canımkızlar bana bi akıl verin bnm burada doktorum yok dah doğrusu karsta düzgün gidilecek doktor yok doktor var ama devlet ve fakültede onlarda üstünkörü bakıyorlar
neyse
şimdi ben 7. haftad bi gittim kalp atışı bebiş kese hepsi cok iyidi doktor şu tarihte gelde demedi 12. haftada gitsem herşey normal deyip gönderecek ben cinsiyetinide öğrenmek istiyorum sizce 14. haftayı mı beklesem şu an 11artı birdeyiz geçmi olur o zamanada pöfff bilemiyorum yani bebişimide özledim görmekte istiyorum yani napsam karar veremedim
Evet canim ben de aynıni düşündüm. Belli olmuyo derse kızdır. Kızım hemen göstermez utanir belki teyzesi ya da naz yapar :)evet canim hayirlisi olsun..gonlumden kiz gecip erkek oldugunu duydugumda ne kadar sevindim bilemezsin..Rabbim gonlune gore versin..seninle gunlerimiz ayni canim sen benden 1 gun ondesin...10 gun var daha eger erkekse soyler daha belli olmuyo derse kizdir:)
canim öncelikle bebislerin hayirli olsun sen gönlünü fetah tut her set normaldi ins ultrasonda bir kac gun farkli cikabiliyor benum bebegimde sat.a göre bir kac gun küçük görünüyo gec dollenme de olabilirkızlar daha önce yazdığım gibi ikiz hamilelik geçiriyorum. ayrı yumurta ikizleri ve 2 kese var. bugün doktor kontrolüm vardı bebeklerin kalp atışları falan normal ama bir kese diğerine göre küçük ve biri 7+5 iken diğeri 7+1 görünüyor. doktor küçük olan için olumsuz şeyler de söyledi pozitif de konuştu. yani bütün olasılıkları söyledi. geç döllenme olabilir dedi. kesesi benim gibi küçük olan var mı? biraz moralim bozuldu ama bebeklerim benimle diyorum içimden bir şey olmayacak inş. diyorum.
yerim ben onu yaa edepli kizlqr gostermiyo erkek hemen acti gosterdi :) utanma yok onlarda:) heheEvet canim ben de aynıni düşündüm. Belli olmuyo derse kızdır. Kızım hemen göstermez utanir belki teyzesi ya da naz yapar :)
kızlar bana bi akıl verin bnm burada doktorum yok dah doğrusu karsta düzgün gidilecek doktor yok doktor var ama devlet ve fakültede onlarda üstünkörü bakıyorlar
neyse
şimdi ben 7. haftad bi gittim kalp atışı bebiş kese hepsi cok iyidi doktor şu tarihte gelde demedi 12. haftada gitsem herşey normal deyip gönderecek ben cinsiyetinide öğrenmek istiyorum sizce 14. haftayı mı beklesem şu an 11artı birdeyiz geçmi olur o zamanada pöfff bilemiyorum yani bebişimide özledim görmekte istiyorum yani napsam karar veremedim
Slm kizlar Nasılsınız uzun süredir giremiyorum bulantilarim cok artti yemek bile yapamaz oldum umarim herkesin hamileligi cok iyi geçiyordur
Benim doktor söylemedi acaba kız diye göstermedi mi kızım :)yerim ben onu yaa edepli kizlqr gostermiyo erkek hemen acti gosterdi :) utanma yok onlarda:) hehe
olabilir canim ...yada doktorun söylemek istememistir..gönlüne gore versin insAllah Rabbim. .Benim doktor söylemedi acaba kız diye göstermedi mi kızım :)
Evet canim ben de aynıni düşündüm. Belli olmuyo derse kızdır. Kızım hemen göstermez utanir belki teyzesi ya da naz yapar :)
BEkleyelim bakalım bu duruma göre en iyisi beklemek galiba. Zaten ondan çok hareketlerini falan merak ediyorum son gittiğimde minicikti şimdi nasıl oldu ne kadar oldu bunları merak etmeye başladım :) :) sizin de ikinci bebeğiniz hayırlısı olsun.Benim ilk bebeğim 16. haftaya kadar göstermedi kızım olacak diye şartlandım hatta Dr a benim kızım göstermez dedim Dr vallaha artık devir değişti erkekler göstermiyo dedi doğru çıktı şimdi bir oğlum var kendinizi şartlamayın sonra bir tuhaf oluyo insan
Bence o dediklerinin bi zarari olmaz canım. Hatta faydali ben her gün ballı su veya süt içiyorum. Keciboynuzu da faydali bsy sonucta. Yine yap iç derim iyi geliyosa sanakizlar lutfen yardim. faranjit oldum.normalde keciboynuzu kaynatir balla karistirir icerim. hamilelikte ne yapmam lazim bilen var mi
iyi akşamlar kızlar öncelikle nasılsınız... ben iyiyim pek fazla yazamıyorum ama okuyorum sizleri bişi sorcam bugün sag kasıgımda segrime gibi bişi hissettim nerdeyse 5 dk falan bebekmiydi acaba sizde varmı bu durum yoksa ben mii acele ediyorum da öle hissediyorum cevaplarsanız sevinirim
Bence 12de git, ense kalinligi icin, sonra 16 17 gibi gidersin cinsiyet.icin.kızlar bana bi akıl verin bnm burada doktorum yok dah doğrusu karsta düzgün gidilecek doktor yok doktor var ama devlet ve fakültede onlarda üstünkörü bakıyorlar
neyse
canım benimde bugün sabah sağ tarafta titreme gibi hissettim..bende bebekmi diye düşündüm..senin ilk bebeğinmi? 2. ler erken hissedilirmiş..iyi akşamlar kızlar öncelikle nasılsınız... ben iyiyim pek fazla yazamıyorum ama okuyorum sizleri bişi sorcam bugün sag kasıgımda segrime gibi bişi hissettim nerdeyse 5 dk falan bebekmiydi acaba sizde varmı bu durum yoksa ben mii acele ediyorum da öle hissediyorum cevaplarsanız sevinirim
Alirsin canim arkadasim cok dert ediyordu ve cokta iyi besleniyordu suan arayi tamamen kapatti bayagida sismis vaziyette her bunye farkli illaki alirsin.bebegin haftasina iliskin dr 1 hafta olabiliyor fark gec dollenme olabilir onemli degil demisti.ama su son zamanlarda haftasini yakalayan bebekler duyunca merak ettimÇok sbesleniyoruSanırım bebek ilerleyen zamanlarda arayı kapatabiliyor. Aferin onlara
İnşallah ben de kilo alabilirim canım. Doktor hiçbir şey söylemedi aradaki farkın kapanmasıyla ilgili. Sen beslenmene iyi dikkat et. İnşallah ilerleyen günlerde bebek aradaki farkı kapatır. ama birkaç günlük farklar çok da önemli değil diye biliyorum.
Merhaba canım içini ferah tut ve hep allahtan hayırlısını dile benimde 6. Haftamda yolksac ile ilgili olumsuz şeyler sölemişti doktorum ama sonra herşey yoluna girdi doktorlar anladığım kadarıyla tüm olumsuzlukları en baştan sölemeyi tercih ediyorlar hem arada çok fazla fark yok bol bol süt için ceviz balık ye inşallah bir dahaki gidişinde için ferahlar :)canim öncelikle bebislerin hayirli olsun sen gönlünü fetah tut her set normaldi ins ultrasonda bir kac gun farkli cikabiliyor benum bebegimde sat.a göre bir kac gun küçük görünüyo gec dollenme de olabilir
Canım geçen hafta aynen öleydim bol limon ve karabiberli tavuksuyu çorba ve ılık su içine limon bal yaparak atlattım darısı başına inşallahkizlar lutfen yardim. faranjit oldum.normalde keciboynuzu kaynatir balla karistirir icerim. hamilelikte ne yapmam lazim bilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?