2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kizlar lutfen yardim. faranjit oldum.normalde keciboynuzu kaynatir balla karistirir icerim. hamilelikte ne yapmam lazim bilen var mi

Keçiboynuzunu bilmiyorum bence doktoruna sormadan içme canım, ben de arkadaşların dediği gibi bal limon su ıhlamur elma kabuğu ayrıca hergün portakal limon greyfurt karışımıyla 4 güne toparladım. Biliyorum meyvenin suyunu sıkmaktansa posasıyla yemek çok daha faydalı ama ben meyve hiç sevmiyorum

benimde öyle bi tuhaf :) kabarıyor yatışmıyor,sertleşti kremde fayda etmiyor

Kızlar dün dr.randevuma gittim herşey yolunda ikili test ölçümleri de yapıldı sonuç haftaya çıkacak ins hep icimde kalbi durdumu acaba korkusu vardı burada da okudukça pekismisti çok şükür atıyor pitir pitir bu arada faranjitim azdi çok fenayım bulantilarimi tetikliyor

Gunsydin bugun cok kotuyum dun oglen kaljtigimda sanki alttimdan bise dokuldu sandim ama gazmis cok sukur kan sandiydim odum koptu yanlarin ve belim agridi tum gun neyseki bugun hafif yanlarim agriyo kotu olan dun okadar korkmusum ki dudagim ucukladi kocanan

Canım senin tam anlattığın şey bana da oldu. Benim Allahıma şükür bugüne kadar hiç dışarı kanamam olmadığı için senin kadar korkmamistim lavaboya gittim baktım bişey yok geçti.sonra kontrolümde oldu ultrasonda bile kanama alanı yoktu. Hiç kendini sıkma hiçbişey olmadığına eminim. Sadece ben üsütmus olabileceğimizi düşünüyorum... dikkat etmek lazım bişeyler sarmak lazım bence belimize falan.

Herkese günaydın,beni merak edenler için yazıyorum
ben şuan çok farklı duygular içerisindeyim hamile olduğumu öğrendiğimden beri çok aşırı tepki veremedim oysaki duygularını çok yoğun yaşayan birisiyim kanamalarım olduğu için hep tedirginim zaten çok şükür ki geçen hafta kesecikleri gördük :) evet ikiz geliyor sanırım tekrar binlerce kez şükür dün de kalp atışlarını duydu doktorum ben çok çözemesemde en azından içime su serpildi..şuan riskli dönemdeyim daha öncede yaşadığım düşük nedeniyle kendimi çok adapte etmek istemiyorum birde aşılama sonrası çok büyük bir kist oluşmuş doktor belli etmek istemesede tedirgin oldu inşallah kendi kendine küçülür dedi bilmiyorum beni neler bekliyor ama herşey allahtan rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin..
bu arada bende 4 yıllık evliyim bir ay sonra 5.yılımıza başlıycaz inşallah rabbim huzurlu sağlıklı geçim versin herkese benimde birinci aşılamam kimyasaldı ve düştü önemli olan hamile kalabilmek senin bebeğin olabiliyor o yüzdende çok şanslısın sana tavsiyem ara verme en fazla 2 ay inşallah sen ve isteyen herkes tez zamanda meleklerine kavuşur....

Dun usuduydum ise gelirkn bnim biraz riskli oldugu icin tedirginim heleki sanki adet olmusumda icimden parca dustu gibi hissedince odum koptu ama hava cikmis ilk kez basima geldi lekelenme kanama yok sukur

kızlar anlattıklarınız dün akşam bende de oldu, şimdi sabah okuyunca şaşırdım, ama gaz değildi sanki, üşütmeden olsa bende devamlı olması gerekiyor ilk kez oldu enteresan, ben akıntı gibi şüpelenip lavaboya gittim ama bişey yoktu

Bndede bise yoktu ama iste havadan gazdan baska ne olabilirki kotu bise olmasinda allah esirgesin

günaydın kızlarrrr,

kızlar çok evham yapıyorsunuz sakin olun azıcık kanama yoksa bişey yoktur bebişlerinizin hep kötü düşünüyorsunuz valla çoğumuzun 2,5 ayı geçti artık riskli dönemden çıkıyoruz. Vücudumuz şuan o kadar farklı çalışıyor ki korkmayın yani sakin olun bebişleri de strese sokmayınnnnnnn
Yarın bizde doktora gideceğiz çok merak ediyorum ne kadar büyüdü diye en son 6+6 da gitmiştik yarın 9+5 olarak gideceğiz ne kadar büyümüştür yaaa?

canım benimde bugün sabah sağ tarafta titreme gibi hissettim..bende bebekmi diye düşündüm..senin ilk bebeğinmi? 2. ler erken hissedilirmiş..
2. csnım benimde seninde öle galiba heralde bebektir demi ne olcak başka eşime söyledim güldü sadece acele ediyosun dedi

öyle heralde canım benim 2. çocugum olcak kızımda 16 haftayı doldurdum bi anda hissettim bişi oluyo diye korkmuştuk hatta öncesinde hiç bişi hissetmemiştim bunu erkenden hissetmiş gibiyim bide bi an önce hareket etsin istiyorum orda saglıklı oldugunu yaşadıgını bilmek istiyorum ondan heralde kızımdan sonra 2 düşügüm oldu kalpleri durduu anlayamadık bu 4 gebelik ondan heralde

Kizlar gunde nekadar sut iciyorsunuz
canım ben kendime küçük kutulardan aldım onlardan hergün bir tane içiyorum.. bazı iş arkadaşlarım o kutu sütlerin bir yararının olmadığını günlük süt içmemi söylüyorlar ama çalıştığım için her zaman markete uğrayamıyorum, şimdilik kutu sütlerle telafi etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…