kizlar lutfen yardim. faranjit oldum.normalde keciboynuzu kaynatir balla karistirir icerim. hamilelikte ne yapmam lazim bilen var mi
benimde öyle bi tuhaf :) kabarıyor yatışmıyor,sertleşti kremde fayda etmiyorgünaydın kızlar.benimde hamileliğimden beri saçlarım süpürge gibi oldu. boya vardı. uzun süredir boyatmadım. çok dolaşıyor.banyoda su, şampuan zor geçiyor.kestirmekte istemiyorum.hurafe ama olsun. doğuma kadar böyle gidecek heralde.
Gunsydin bugun cok kotuyum dun oglen kaljtigimda sanki alttimdan bise dokuldu sandim ama gazmis cok sukur kan sandiydim odum koptu yanlarin ve belim agridi tum gun neyseki bugun hafif yanlarim agriyo kotu olan dun okadar korkmusum ki dudagim ucukladi kocanan
Dun usuduydum ise gelirkn bnim biraz riskli oldugu icin tedirginim heleki sanki adet olmusumda icimden parca dustu gibi hissedince odum koptu ama hava cikmis ilk kez basima geldi lekelenme kanama yok sukurCanım senin tam anlattığın şey bana da oldu. Benim Allahıma şükür bugüne kadar hiç dışarı kanamam olmadığı için senin kadar korkmamistim lavaboya gittim baktım bişey yok geçti.sonra kontrolümde oldu ultrasonda bile kanama alanı yoktu. Hiç kendini sıkma hiçbişey olmadığına eminim. Sadece ben üsütmus olabileceğimizi düşünüyorum... dikkat etmek lazım bişeyler sarmak lazım bence belimize falan.
Gunsydin bugun cok kotuyum dun oglen kaljtigimda sanki alttimdan bise dokuldu sandim ama gazmis cok sukur kan sandiydim odum koptu yanlarin ve belim agridi tum gun neyseki bugun hafif yanlarim agriyo kotu olan dun okadar korkmusum ki dudagim ucukladi kocanan
Canım senin tam anlattığın şey bana da oldu. Benim Allahıma şükür bugüne kadar hiç dışarı kanamam olmadığı için senin kadar korkmamistim lavaboya gittim baktım bişey yok geçti.sonra kontrolümde oldu ultrasonda bile kanama alanı yoktu. Hiç kendini sıkma hiçbişey olmadığına eminim. Sadece ben üsütmus olabileceğimizi düşünüyorum... dikkat etmek lazım bişeyler sarmak lazım bence belimize falan.
Bndede bise yoktu ama iste havadan gazdan baska ne olabilirki kotu bise olmasinda allah esirgesinkızlar anlattıklarınız dün akşam bende de oldu, şimdi sabah okuyunca şaşırdım, ama gaz değildi sanki, üşütmeden olsa bende devamlı olması gerekiyor ilk kez oldu enteresan, ben akıntı gibi şüpelenip lavaboya gittim ama bişey yoktu
Bndede bise yoktu ama iste havadan gazdan baska ne olabilirki kotu bise olmasinda allah esirgesin
2. csnım benimde seninde öle galiba heralde bebektir demi ne olcak başka eşime söyledim güldü sadece acele ediyosun dedicanım benimde bugün sabah sağ tarafta titreme gibi hissettim..bende bebekmi diye düşündüm..senin ilk bebeğinmi? 2. ler erken hissedilirmiş..
öyle heralde canım benim 2. çocugum olcak kızımda 16 haftayı doldurdum bi anda hissettim bişi oluyo diye korkmuştuk hatta öncesinde hiç bişi hissetmemiştim bunu erkenden hissetmiş gibiyim bide bi an önce hareket etsin istiyorum orda saglıklı oldugunu yaşadıgını bilmek istiyorum ondan heralde kızımdan sonra 2 düşügüm oldu kalpleri durduu anlayamadık bu 4 gebelik ondan heraldeCanım sen 11. haftada yaşamışsın ben 9. haftamdayım ama 2 gün evvel aynen dedğin gibi 2 3 dk seğirme oldu sol kasığımda,inanamadım hatta elimi koydum üstüne acaba dışardan hissediliyor mu diye..bebişten mi bilmiyorum ama öyle umut edip sevindim bende :) ablamda bi ara ilk önceleri seğirmeler hissedeceksin başladı mı diye sormuştu demekki oluyor gebelikte..
canım ben kendime küçük kutulardan aldım onlardan hergün bir tane içiyorum.. bazı iş arkadaşlarım o kutu sütlerin bir yararının olmadığını günlük süt içmemi söylüyorlar ama çalıştığım için her zaman markete uğrayamıyorum, şimdilik kutu sütlerle telafi etmeye çalışıyorumKizlar gunde nekadar sut iciyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?