2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
herkese günaydın, ne güzel bebişler iyi anneler biraz şüpheli bu şüpheli tavırlarımız artık hayatımız boyunca olucak sanki anne olunca anlarsın lafları çınlıyor kulaklarda :) bizim randevu 1 kasım günler geçmek bilmiyor valla,

kızlar gitti gidiyorda günün fırsatı vardı ordan hamak aldım çok kullanışlı oluyor taşınabilir aynısı arkadaşımda vardı 49,99 düşmüş kaçırmadım

Eklentiler

• 128465409_tn50_0.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 71
kızlar merhaba bulantıları anıden kesileniniz varmı. yanı bı haftadır o sabah bulantım yok acıkınca olan mıde kalkmam yok. sadece bazen tıksınıyorum okadar

Gunaydinlar
deryaizm canim ben progestan kullaniyorum gunde 3 tane o kesmis megerse bulantimi
Dun sabah ilacim bitmisti cok fena oldum
Ara ara kesilebiliyormus ama evham yapma

Kızlar Günaydın,

Merak ediyorum karnınız belli olmaya başladı mı, ya da en erken ne zaman belirginleşir?

Bana da arada oluyor o kızlar, sanki çok akıntm olmş gibi. Korkuyla wc ye gidiyorum bakıyorum nokta kadar bembeyaz akıntı. Bence kendimizi çok dinlediğimiz için farkediyoruz. Önceden de oluyodu muhtemelen biz farketmiyorduk.

kızlar merhaba bulantıları anıden kesileniniz varmı. yanı bı haftadır o sabah bulantım yok acıkınca olan mıde kalkmam yok. sadece bazen tıksınıyorum okadar

Ben canım 10. Haftada zaten azdı iyice azaldı bende çok korkuyordum ama gayet iyi bebiş merak etme seninki de iyidir.

Kızlar Günaydın,

Merak ediyorum karnınız belli olmaya başladı mı, ya da en erken ne zaman belirginleşir?

Günaydınnnnn. Hayır sadece akşamları bir göbüş o da gaz birikintisi sanırım. Halbuki 3. Ayı bitirdim bugün ama yok :)

canım ben de ikiz hamiletim. dün doktor kontrolüm vardı. biri diğerinden 4 gün geri kalmış. sen de durum nasıl?

Kızlar korkunun ecele faydası yok. Rabbim yaşatacaksa yaşayacağız. :) amaa
Çocuk yapmak için uğraşmaya başladım sanıyordum ki ilk aydan hamile kalıcam. Daha ilk ay kalamayınca korkmaya başladım. Çocuğum olmayacak mı?
Neyse hamile kaldım daha çok yeniydi. Korkmaya başladım kimyasal gebelik mi ? Yok dış gebelik mi?
Hayır normal bir gebelikmiş ama bir zaman geçti ben yine korktum kalbi atacak mı ? :)
Kalbi de attı miniğimin bu sefer korktum yine ya durursa diye ?
Rabbim yardım ediyor midem bulanmıyor niye bulanmadı?
Bulanıyor Allahım nedir bu çile diyoruz :)
Hepsi geçti şimdi acaba cinsiyeti ne, yok sağlıklı beslenemiyorum. Yok hasta olcam korkusu.
Eminim sonlara doğru sağlıklı doğacak mı korkusu. İyi hastane bulamama korkusu.
Doğdu bebişler emcek mi korkusu. Doydu mu korkusu. Büyüdü mü uzadı mı korkusu. Çok uyuyunca gidip nefesi dinlicez yaşıyor mu korkusu. Üşür mü korkusu.
Sanırım hepimiz korkusuz korkak olduk. :) Bende dahil çoğumuz bunları yaşayacağız inşallah eminim. Fazlası kesinlikle iyi değil ama sanırım annelik böyle bişey.
Ben bugün yine full duygusalım geçmişler ola :)

Kızlar bugün sağlık ocağına kaydimi yaptırmaya gittim. Ne muayene ettiler ne tansiyonum a baktılar ne tahlil istediler. . Grip de olmuşum zaten bir türlü geçmiyor içimde garip bir sıkıntı bebeğim iyi mi diye of yaa

hadi ya ben gittiğimde tansiyonuma baktı zaten tahlil yaptırmaya gitmiştim doktorumun istediklerini, aşı zamanlarımı söyledi biz yine de arıcaz sizi dedi kiloma baktı baya ilgiliydi bayan sürüyle sorular sordu

senin kaç haftalık şu an? benim biri dün 7+5 diğeri 7+1 idi. moralim bozuldu. bi kese küçük deyince. ama 3 hafta sonra gel dedi. cuma başka doktora gidecez eşimle

canım ben şuan riskli dönemdeyim 6. haftadayım henüz çok küçük herşey ve kanamalarım var ayrıca hiç beklemediğimiz koca bir kist keselerin 4 katı büyüklükte yani şuan doktor ona odaklandı dün gittim doktora fakat kist takibi için cumartesi tekrar gidicem inşallah kendi kendine yok olur
ayrıca ikiz gebeliklerde zaten biri diğerinden küçük olucak ilk haftalarda oran yüksek gibi olabilirmiş sonra kapanıcaktır dedi bana ama doğuma yakında tahmini 500 gr bile oynama olabiliyor o yüzden şuan buna çok takılma derim

hadi ya ben gittiğimde tansiyonuma baktı zaten tahlil yaptırmaya gitmiştim doktorumun istediklerini, aşı zamanlarımı söyledi biz yine de arıcaz sizi dedi kiloma baktı baya ilgiliydi bayan sürüyle sorular sordu

Kiloma da bakmadı sadece her ay arayip bana bilgi vereceksin dedi. ..

İyidir Allah ın izniyle merak etme zaten baksana hepimiz gribiz bütün faydalı şeyleri o alıyor bize bişey kalmıyor :)
Ben de henüz gitmedim ama aradılar gel diye. Onlar arayıp seni bilgi veriyor diye biliyorum bir yanlışlık var sanki

Yaaa, benim hamilelik öncesi de göbeğim vardı biraz
Şişkinlik de hissediyorum uzun süredir.
İşyerinden hamile misin? die soranlar olunca şaşırdım, ben bi fark gözlemleyemedim çünkü...
Zaten bu aylarda belli olması imkansızdır değil mi=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…