kızlar gitti gidiyorda günün fırsatı vardı ordan hamak aldım çok kullanışlı oluyor taşınabilir aynısı arkadaşımda vardı 49,99 düşmüş kaçırmadım
ben de istiyorum o cihazdanelimde olsa o ultrason cıhazından alıcam eve . evham yaptıkca bakcam :)
2 yaşına kadar canım..ne kadar zaman kullanılabılır canım bu
Gunsydin bugun cok kotuyum dun oglen kaljtigimda sanki alttimdan bise dokuldu sandim ama gazmis cok sukur kan sandiydim odum koptu yanlarin ve belim agridi tum gun neyseki bugun hafif yanlarim agriyo kotu olan dun okadar korkmusum ki dudagim ucukladi kocanan
kızlar merhaba bulantıları anıden kesileniniz varmı. yanı bı haftadır o sabah bulantım yok acıkınca olan mıde kalkmam yok. sadece bazen tıksınıyorum okadar
Kızlar Günaydın,
Merak ediyorum karnınız belli olmaya başladı mı, ya da en erken ne zaman belirginleşir?
canım ben de ikiz hamiletim. dün doktor kontrolüm vardı. biri diğerinden 4 gün geri kalmış. sen de durum nasıl?Herkese günaydın,beni merak edenler için yazıyorum
ben şuan çok farklı duygular içerisindeyim hamile olduğumu öğrendiğimden beri çok aşırı tepki veremedim oysaki duygularını çok yoğun yaşayan birisiyim kanamalarım olduğu için hep tedirginim zaten çok şükür ki geçen hafta kesecikleri gördük :) evet ikiz geliyor sanırım tekrar binlerce kez şükür dün de kalp atışlarını duydu doktorum ben çok çözemesemde en azından içime su serpildi..şuan riskli dönemdeyim daha öncede yaşadığım düşük nedeniyle kendimi çok adapte etmek istemiyorum birde aşılama sonrası çok büyük bir kist oluşmuş doktor belli etmek istemesede tedirgin oldu inşallah kendi kendine küçülür dedi bilmiyorum beni neler bekliyor ama herşey allahtan rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin..
bu arada bende 4 yıllık evliyim bir ay sonra 5.yılımıza başlıycaz inşallah rabbim huzurlu sağlıklı geçim versin herkese benimde birinci aşılamam kimyasaldı ve düştü önemli olan hamile kalabilmek senin bebeğin olabiliyor o yüzdende çok şanslısın sana tavsiyem ara verme en fazla 2 ay inşallah sen ve isteyen herkes tez zamanda meleklerine kavuşur....
canım ben de ikiz hamiletim. dün doktor kontrolüm vardı. biri diğerinden 4 gün geri kalmış. sen de durum nasıl?
senin kaç haftalık şu an? benim biri dün 7+5 diğeri 7+1 idi. moralim bozuldu. bi kese küçük deyince. ama 3 hafta sonra gel dedi. cuma başka doktora gidecez eşimlebenimde diğeri öbüründen tahmini 1 yada 2 gün sonra döllenmiş :)
Kızlar bugün sağlık ocağına kaydimi yaptırmaya gittim. Ne muayene ettiler ne tansiyonum a baktılar ne tahlil istediler. . Grip de olmuşum zaten bir türlü geçmiyor içimde garip bir sıkıntı bebeğim iyi mi diye of yaa
senin kaç haftalık şu an? benim biri dün 7+5 diğeri 7+1 idi. moralim bozuldu. bi kese küçük deyince. ama 3 hafta sonra gel dedi. cuma başka doktora gidecez eşimle
hadi ya ben gittiğimde tansiyonuma baktı zaten tahlil yaptırmaya gitmiştim doktorumun istediklerini, aşı zamanlarımı söyledi biz yine de arıcaz sizi dedi kiloma baktı baya ilgiliydi bayan sürüyle sorular sordu
İyidir Allah ın izniyle merak etme zaten baksana hepimiz gribiz bütün faydalı şeyleri o alıyor bize bişey kalmıyor :)Kızlar bugün sağlık ocağına kaydimi yaptırmaya gittim. Ne muayene ettiler ne tansiyonum a baktılar ne tahlil istediler. . Grip de olmuşum zaten bir türlü geçmiyor içimde garip bir sıkıntı bebeğim iyi mi diye of yaa
Bana da arada oluyor o kızlar, sanki çok akıntm olmş gibi. Korkuyla wc ye gidiyorum bakıyorum nokta kadar bembeyaz akıntı. Bence kendimizi çok dinlediğimiz için farkediyoruz. Önceden de oluyodu muhtemelen biz farketmiyorduk.
Ben canım 10. Haftada zaten azdı iyice azaldı bende çok korkuyordum ama gayet iyi bebiş merak etme seninki de iyidir.
Günaydınnnnn. Hayır sadece akşamları bir göbüş o da gaz birikintisi sanırım. Halbuki 3. Ayı bitirdim bugün ama yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?