- 22 Eylül 2014
- 443
- 958
- 208
- 36
Kiloma da bakmadı sadece her ay arayip bana bilgi vereceksin dedi. ..
:) belki göbekten anlaşılmaz canım çünkü dahaçok erken ama yüzümüzden anlayan çok oluyor. Benim çoğu kişi anlamıştı :) seninkilerde tecrübeliyse şak diye anlıyolardır. Böyle bir mahmurluk uyku hali oluyor yzümüzde hep:)Yaaa, benim hamilelik öncesi de göbeğim vardı biraz
Şişkinlik de hissediyorum uzun süredir.
İşyerinden hamile misin? die soranlar olunca şaşırdım, ben bi fark gözlemleyemedim çünkü...
Zaten bu aylarda belli olması imkansızdır değil mi=)
Yaaa, benim hamilelik öncesi de göbeğim vardı biraz
Şişkinlik de hissediyorum uzun süredir.
İşyerinden hamile misin? die soranlar olunca şaşırdım, ben bi fark gözlemleyemedim çünkü...
Zaten bu aylarda belli olması imkansızdır değil mi=)
kızlar ben de 12. haftanın içindeyim cumaya ikili test sonucumuz cıkacak hadi bakalım hayırlısı... Cinsiyetimizi çok merak ediyorum. Beslenme konusunda benim de eksiklerim olduğunu düşünüyorum. Bulantılarım hala devam ediyor ve ben ne ceviz ne et ürünleri ne de süt tüketebiliyorum. Sadece acı, baharatlı ve ekşi şeylerden hoşlanıyorum.Sizler neler yapıyorsunuz?
kızlar ben de 12. haftanın içindeyim cumaya ikili test sonucumuz cıkacak hadi bakalım hayırlısı... Cinsiyetimizi çok merak ediyorum. Beslenme konusunda benim de eksiklerim olduğunu düşünüyorum. Bulantılarım hala devam ediyor ve ben ne ceviz ne et ürünleri ne de süt tüketebiliyorum. Sadece acı, baharatlı ve ekşi şeylerden hoşlanıyorum.Sizler neler yapıyorsunuz?
Merhaba kızlar ben dee aranıza yenı katıldım 11+3 haftalık hamileyim ilk hamileliyim ve cokkkk heyecanlıyım.. Hepiniz bebeklerinizi kucagınıza saglıkla alın ınsallahh :) benim gibi olup cınsiyetı ogrenen var mı? :S
Hoşbuldum canım :) Allah kucagımıza almayı nasip etsin. Ben de sordum 15. haftadan önce soylemem daha kemikleri bile yokk et parcası dedi ama merak işte :) 12+5 te taramam var bakalımHoşgeldin canım doğum tarihlerimiz ayn. AAllah izin verirse.. ben öğrenmedim daha düşük doktorum a sordum 16.haftada söylerim anca dedi
[QUOTE="toist, post: 37406672, member: 33 ilginç İyidir Allah ın izniyle merak etme zaten baksana hepimiz gribiz bütün faydalı şeyleri o alıyor bize bişey kalmıyor :)
Ben de henüz gitmedim ama aradılar gel diye. Onlar arayıp seni bilgi veriybandıiye biliyorum bir yanlışlık var sanki
Hoşbuldum canım :) Allah kucagımıza almayı nasip etsin. Ben de sordum 15. haftadan önce soylemem daha kemikleri bile yokk et parcası dedi ama merak işte :) 12+5 te taramam var bakalım
Valla ya şimdi çorba yapıyorum içine bol limon sikacam . hapsirmaktan bi hal oldum.Ateşim yüksek değil çok şükür. Grip olan arkadaşlar ateşini ölçsün 37.5 in üstüne cikmamali dedi hemşire. Benimki 37.1 çıktı inşallah yukselmez
tatlim bana sen arayacaksin her ay dedi
ilginc
içimi rahatlattın canım çok sağol. inş. senin de bu zor günlerin geçer. benim doktor olumsuz şeyler de söyledi olumlu şeyler de. yani bütün olasılıkları söyledi. ama insanın canı sıkılıyor işte. annemle ablam da dedi etraftaki bütün çift yumurta ikizlerinden biri daha gelişmiş oluyor diğerine göre.canım ben şuan riskli dönemdeyim 6. haftadayım henüz çok küçük herşey ve kanamalarım var ayrıca hiç beklemediğimiz koca bir kist keselerin 4 katı büyüklükte yani şuan doktor ona odaklandı dün gittim doktora fakat kist takibi için cumartesi tekrar gidicem inşallah kendi kendine yok olur
ayrıca ikiz gebeliklerde zaten biri diğerinden küçük olucak ilk haftalarda oran yüksek gibi olabilirmiş sonra kapanıcaktır dedi bana ama doğuma yakında tahmini 500 gr bile oynama olabiliyor o yüzden şuan buna çok takılma derim
ben gittiğimde nabız ölçtü, kiloya baktı ve tansiyon ölçtü. tahlillerimi yaptırdı. yeme içme konusunda bilgilendirdi. hatta özel doktorumdan daha ilgili buldum. arada gel durumunu anlat dedi. irtibatı koparmayalım dedi.Kızlar bugün sağlık ocağına kaydimi yaptırmaya gittim. Ne muayene ettiler ne tansiyonum a baktılar ne tahlil istediler. . Grip de olmuşum zaten bir türlü geçmiyor içimde garip bir sıkıntı bebeğim iyi mi diye of yaa
Merhaba :)
Hamileliğimi öğrendiğim günden sonra bi çok şeyin değişeceğini düşünmüştüm. Örneğin artık eşim daha ilgili olacak, nazımı çekebilecek , artık kavga etmeyeceğiz gibi. Şu an hamileliğimin 3. ayı içindeyiz,eşimle kopma noktasındayız ve ben annemlerde kalıyorum. Bebeğime bu stres ve üzüntü yansıyacak diye korkuyorum. Sonumuz ne olacak onu da bilmiyorum. Bildiğim ve dilediğim tek bişi var onu saglıkla dünyaya getirmek.
Haftaya 2li taramamız olacak, düzgün beslenemiyorum hem üzüntüden hem zaman zaman gelen mide bulantılarımdan. Umarım sonucumuz iyi cıkar.
Rabbim herkese hayırlı eş ve hayırlı evlilik nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?