2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kiloma da bakmadı sadece her ay arayip bana bilgi vereceksin dedi. ..

Allah Allah senin hemşirede bir tuhaflık var bizi onlar arıcak mesela 20.hafta tetanoz aşısı olacağız hepimiz sen takip et 20.hafta gel dedi ben seni arıcam da haftan ilerlerse sen beni bekleme gel dedi 24.haftada aynı şekilde

:) belki göbekten anlaşılmaz canım çünkü dahaçok erken ama yüzümüzden anlayan çok oluyor. Benim çoğu kişi anlamıştı :) seninkilerde tecrübeliyse şak diye anlıyolardır. Böyle bir mahmurluk uyku hali oluyor yzümüzde hep:)

ya zaten evli ve cocuğun yoksa bi de göbeğin varsa hamile gözüyle bakıolar, benimde öyle belli oluyor,yapacak bişey yok :)

Selam kizlar. Benide gecen hafta aradi aile hekimi. Her zaman gelebilirsin dedi. Asilarin tahlillerin yapilmali dedi. Bende kendi doktorumun kontrolunde devam edecegim tsk dedim kapattik. Bi daha aramazlar beni. Sut icmeye gelince % 50 yagli kucuk kutu sut iciyorum 1 tane. Gunluk sut icmek gerek diye duydum ama haftalik alip iciyorum

Merhaba annişler, cinsiyet öğrenen yok mu yaa çok merak ediyorum bizim haftasonu randevumuz inşallah düşük de olsa bi tahminde bulunur çok istiyorum :) bu arada benim bulantılar hiç kesilmedi artık napıcamı gerçekten şaşırdım ne tuzlu ne ekşi ne tatlı hiç bişey artık bastırmıyor. İnşallah 4. Ayımızda unuturuz bu günleri. Sağlıklı günler diliyorum hepinize

[QUOTE="toist, post: 37406672, member: 33 ilginç İyidir Allah ın izniyle merak etme zaten baksana hepimiz gribiz bütün faydalı şeyleri o alıyor bize bişey kalmıyor :)
Ben de henüz gitmedim ama aradılar gel diye. Onlar arayıp seni bilgi veriybandıiye biliyorum bir yanlışlık var sanki [/QUOTE]

Valla ya şimdi çorba yapıyorum içine bol limon sikacam . hapsirmaktan bi hal oldum.Ateşim yüksek değil çok şükür. Grip olan arkadaşlar ateşini ölçsün 37.5 in üstüne cikmamali dedi hemşire. Benimki 37.1 çıktı inşallah yukselmez

tatlim bana sen arayacaksin her ay dedi
ilginc

kızlar ben de 12. haftanın içindeyim cumaya ikili test sonucumuz cıkacak hadi bakalım hayırlısı... Cinsiyetimizi çok merak ediyorum. Beslenme konusunda benim de eksiklerim olduğunu düşünüyorum. Bulantılarım hala devam ediyor ve ben ne ceviz ne et ürünleri ne de süt tüketebiliyorum. Sadece acı, baharatlı ve ekşi şeylerden hoşlanıyorum.Sizler neler yapıyorsunuz?

Al benden de o kadar canım

ceviz yağlı geliyor süt midemi bulandırıyor sabahları zorla içiyorum bir küçük kutu ama senin dediğin gibi nerde baharatlı nerde ekşi canımonları istiyor tatlı şeylerle hiç alakam yok zaten

Hoşgeldin canım doğum tarihlerimiz ayn. AAllah izin verirse.. ben öğrenmedim daha düşük doktorum a sordum 16.haftada söylerim anca dedi

Merhaba :)

Hamileliğimi öğrendiğim günden sonra bi çok şeyin değişeceğini düşünmüştüm. Örneğin artık eşim daha ilgili olacak, nazımı çekebilecek , artık kavga etmeyeceğiz gibi. Şu an hamileliğimin 3. ayı içindeyiz,eşimle kopma noktasındayız ve ben annemlerde kalıyorum. Bebeğime bu stres ve üzüntü yansıyacak diye korkuyorum. Sonumuz ne olacak onu da bilmiyorum. Bildiğim ve dilediğim tek bişi var onu saglıkla dünyaya getirmek.

Haftaya 2li taramamız olacak, düzgün beslenemiyorum hem üzüntüden hem zaman zaman gelen mide bulantılarımdan. Umarım sonucumuz iyi cıkar.

Rabbim herkese hayırlı eş ve hayırlı evlilik nasip etsin.

Hoşgeldin canım doğum tarihlerimiz ayn. AAllah izin verirse.. ben öğrenmedim daha düşük doktorum a sordum 16.haftada söylerim anca dedi
Hoşbuldum canım :) Allah kucagımıza almayı nasip etsin. Ben de sordum 15. haftadan önce soylemem daha kemikleri bile yokk et parcası dedi ama merak işte :) 12+5 te taramam var bakalım

Valla ya şimdi çorba yapıyorum içine bol limon sikacam . hapsirmaktan bi hal oldum.Ateşim yüksek değil çok şükür. Grip olan arkadaşlar ateşini ölçsün 37.5 in üstüne cikmamali dedi hemşire. Benimki 37.1 çıktı inşallah yukselmez

tatlim bana sen arayacaksin her ay dedi
ilginc[/QUOTE]

Evet demekki uygulamalar farklı belki çok yoğunlardır.
Bende daha 3 hafta oldu atlatalı hoop yine hastayım boğazım ağrıyor halsizlik var uyku hali full :

Hoşbuldum canım :) Allah kucagımıza almayı nasip etsin. Ben de sordum 15. haftadan önce soylemem daha kemikleri bile yokk et parcası dedi ama merak işte :) 12+5 te taramam var bakalım

Benim de o civarlarda randevum canım 30 ekimde gidecem. Umarım her şey yolundadir

Evet demekki uygulamalar farklı belki çok yoğunlardır.
Bende daha 3 hafta oldu atlatalı hoop yine hastayım boğazım ağrıyor halsizlik var uyku hali full :[/QUOTE]

Olabilir canim aman çok dikkat et kendine bol bol c vitamini al. Umarim gribimiz uzun sürmez

içimi rahatlattın canım çok sağol. inş. senin de bu zor günlerin geçer. benim doktor olumsuz şeyler de söyledi olumlu şeyler de. yani bütün olasılıkları söyledi. ama insanın canı sıkılıyor işte. annemle ablam da dedi etraftaki bütün çift yumurta ikizlerinden biri daha gelişmiş oluyor diğerine göre.

ben gittiğimde nabız ölçtü, kiloya baktı ve tansiyon ölçtü. tahlillerimi yaptırdı. yeme içme konusunda bilgilendirdi. hatta özel doktorumdan daha ilgili buldum. arada gel durumunu anlat dedi. irtibatı koparmayalım dedi.

canım cınsıyetı o an soylemıyorlarmı yanı oda rapor gıbı mı çıkıyo. bende cahıllık o tarama testı ultrason gıbı yapılıo ve soylenıyo sanıyorum.

ve ayrıca ınanamazsın cevızı severdım ıgrenc gelıyo sütüde severdım zorla ıcıyorum yogurt dun yedım kusucaktım. ama canım hep eksı tadı yogun şeyler istiyo. acı şalgam içmek ıstıyorum mesela yada lımon dılımlıyorum yıyorum. ekşi mandalın yıyorum :)

sanırım aynı durumdayız. biz de eşimle kopma noktasındayız. aynı evde birbirimiz yokmuş gibi davranıyoruz. aynı sekilde sanki bebegim yokmus gibi geliyor. o kadar kotu bir durum ki. aileme de anlatamıyorum. insallah bebegim etkilenmiyordur, Rabbim onlara sağlık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…