2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

canım acaba esındemı etkılendı. yanı hamılelerın duyguları karısır bı tuhaf olurya belkı esınde oyledır. birde kontrole gelıp bebegı gordumu hıc. erkekler daha gec anlıyo baba olacaklarını , o hissi

Canım üzüldüm gerçekten inşallah en kısa zamanda düzelir aranız. Belki de bebek sayesinde daha da baglanirsiniz birbirinize ve de sorunlarınızı cozersiniz. Ne olursa olsun beslenmene dikkat et ederim. Bebeğini düşün. Üzüldüm canım çok

Gunaydinlar
deryaizm canim ben progestan kullaniyorum gunde 3 tane o kesmis megerse bulantimi
Dun sabah ilacim bitmisti cok fena oldum
Ara ara kesilebiliyormus ama evham yapma

bilmiyorum kı canım ya en basından berı kullanıyorum progestanı . belkıde zamanı gelmıstır hep bulancak degıl ya. hep bu ınternette okuduklarım yuzundn etkileniyorum çok

Aynen katılıyorum canım bende sana eşiyle beraber gitmeli, bebeğini onun hareketlerini görmeli. Ben eşime idrar çubuğunu gösterdigmde ağlamışti eşim. Kalp atışını duydugumuzda ise ikimiz de tutamamistik kendimizi orda. Mutlaka eşinle git o da anlasin baba olacağını.

Beni bir tek yemek konusunda bilgilendirdi canım diğerlerini yapmadı

Canımcm belki için rahatlar benim çok yakından tanıdığım çift yumurta ikizleri var ikisi çok farklilar. Boylari biri uzun biri kısa hem de baya fark var. Hic helli olmaz canm evham yapma sen de. Belki biri daha gelismis olcak ama tabiki digerinin gelismeyecegi anlamina gelmez bu canm

bilmiyorum kı canım ya en basından berı kullanıyorum progestanı . belkıde zamanı gelmıstır hep bulancak degıl ya. hep bu ınternette okuduklarım yuzundn etkileniyorum çok

okuduklarımızdan çok etkileniyoruz bende devamlı evham yapıyorum perşembe 2.kontrolümüz var çok heyecanlıyım hayırlısıyla sağlıklı görsek bebişimizi
karşı komşum 2.bebeğine hamile bir süre progestan içmişti o bana demişti bulantıyı azaltıyor diye
kendimde deneyip görmüş oldum

ben ultrasona gırdıgımde esım uzakta duruyo. uzaktan bakıo bende herseferınde gel dıyorum. yakından bakınca o surat ıfadesı okadar degısıkkı. onu gorunce bambaska oluyo.
bende test cubugunu verdıgımde aglamıstı lafta suprız yapcaktım . hiç dururmuyum şaka gıbıydı o iki çizgi. hiç göremıcem sanıyordum

bak kontrole gıdıyoz ya iyi oldugunu goruyoruz ama ıkı gun. sonra bı agrı gırse bı tuhaflık olsa hooop bi dahakı randevuya kadar stresle bekle :) deliyiz acık

bak kontrole gıdıyoz ya iyi oldugunu goruyoruz ama ıkı gun. sonra bı agrı gırse bı tuhaflık olsa hooop bi dahakı randevuya kadar stresle bekle :) deliyiz acık

aynen öyle hayırlısıyla bir doğsalar
o zamanda başka evhamlar bizi bekler

Ayy canım erkekler daha heyecanli oluyolar bu konuda. Ama bi gerçek de varki onlar bizim gibi hissetmiyolar bizim icimzde dogustan var annelik iç güdüsu onlar bebek dogunca baba oldklarni daha iyi anliyolar. Ayy dedigin gibi o iki çizgiyi görmek nasil bir mutluluktur. Allahm isteyen herkese yaşatsin. Ve tabi devamını da getirsin ins.

İlk kan testini bile beraber yaptırdık biz, evliliğimizin ilk gününden beri sorunlarımız vardı zaten. Çözebilmek için defalarca konuştum, beraber doktora gitmeyi önerdim. Ama düzelmedi. Şiddet zaten başlıca sorunumuz. Bugün 4. günüm annemlerdeyim. Hiç aramadı. Hani beni düşünmüyorsan bari bebeğimizi düşün. Her şeyden çok istediğini söylemişti.

Artık bebeğimden başka bi şey düşünmüyorum, evet çok üzülüyorum; belki tek basıma büyütmek zorunda kalacağım ama olsun. Her şeyin hayırlısı.

ÖNCELLİKLE ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜM RABBİM YARDIM ETSİN SİZE ZOR BİR SÜREÇ NORMALDE DAHA FAKRLI OLMASI GEREKİYORDU NAZ ÇEKMEK DEĞİLDE KARŞILIKLI MUTLU OLMAK ÇOK ÖNEMLİ

BU ÇOCUK TEK SENİN DEĞİL SİZİN

BAK İNAN BEN YEMEME İÇMEME DİKAKT ETMEM AMA KENDİM HALSİZ KALIYORUM DİE İLK ETAPTA EŞİME SÖLEDİM BANA HATIRLAT SU İÇ DE BİRŞEYLER YAP BERABER BEKLİYORUZ DEDİM İKİMİZ DE 25 YAŞINDAYIZ 5 AYLIK EVLİYİZ VE ÜSTELİK BİRDE DÜŞÜK YAŞADIM ZOR GÜNLERDEN GELDİK AMA YİNEDE UMUDA TUTUNUP GÜLDÜK

BİLMİYORUM ESAS PROBLEM VE SORUNLARINIZ NE AMA BÖYLE OLAN TÜM ARKADAŞALRA DUA EDECEĞİM

Allah razı olsun. Bizim en büyük derdimiz, eşimin her şeyi tek kişilk düşünmesi. Onun ne istediği, onun ne düşündüğü, onun mutluluğu, onun huzuru. Evlililiğin 2 kişilik olduğunu bir türlü anlatamadım. Ve en büyük sorunda güvensiz. Hergün hesaplarıma giren telefon kayıtlarımı inceleyen bir eşim var benim.

Allah herkese her şeyin hayırlısını versin bu da benim sınavım demek ki.

inşallah canım o misss gibi kokusunu duymayı nasıp etsın kuzucularımızzz. ıyıkı varlar çok şükürrr

KAÇ YAŞINDASINIZ NE KADARLIK EVLİSİNİZ YANİ YAPTIKLARININ MANTIKSIZ ŞEYLER OLDUĞUNU ONA ANLATMADIN MI BU GÜVENSİZLİK SENİ ÜZECEKTİR BUNLARI SÖYLEYİNCE TEPKİSİ NE OLUYOR İNAN ÇOK ÜZÜCÜ SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BEN YERİNDE OLSAM SENİN GİBİ AİLEMİN EVİNE GİDERDİM HERHAL DE 2 CANLIYKEN AYNI EVDE KALMAK TAHAMÜL ETMEK ZOR

ikimizde 29 yaşındayız. Çok anlattım, çok dil döktüm ama bir insanın düşüncelerini değiştirmek gerçekten imkansıza yakın. Güvensizliği geçmişten gelen ailesi ve yakınlarıyla ilgili bir durum ama bedelini ben ödüyorum. Sebebini sordugumda cevap veremiyor. Her defasında yapmayacagım diyor ama yine aynı.

neyse, şimdi diger anneleri bunaltmayalım artık.Çünkü hayatta güzel şeylerde var elbette. Ben rabbime bıraktım her şeyi. O benim için en hayırlısnı bilir elbet.

Destekleriniz için çok teşekkür ederim. İnş bebeklerimizi saglıkla kucagımıza aldgımız günleri görürüz.

Hoşça kalın.

İnşallah herşey yoluna girer canım. Kaç yıllık evlisiniz? Eğer yeni evliyseniz bazı çiftlerde evliliğin ilk yıllarında problemler olabiliyor. Ama güvensizlik olayı kötü tabii. Birde şiddetten bahsetmişsin. Fiziksel şiddet mi uyguluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…