Merhaba :)
Hamileliğimi öğrendiğim günden sonra bi çok şeyin değişeceğini düşünmüştüm. Örneğin artık eşim daha ilgili olacak, nazımı çekebilecek , artık kavga etmeyeceğiz gibi. Şu an hamileliğimin 3. ayı içindeyiz,eşimle kopma noktasındayız ve ben annemlerde kalıyorum. Bebeğime bu stres ve üzüntü yansıyacak diye korkuyorum. Sonumuz ne olacak onu da bilmiyorum. Bildiğim ve dilediğim tek bişi var onu saglıkla dünyaya getirmek.
Haftaya 2li taramamız olacak, düzgün beslenemiyorum hem üzüntüden hem zaman zaman gelen mide bulantılarımdan. Umarım sonucumuz iyi cıkar.
Rabbim herkese hayırlı eş ve hayırlı evlilik nasip etsin.
Canım üzüldüm gerçekten inşallah en kısa zamanda düzelir aranız. Belki de bebek sayesinde daha da baglanirsiniz birbirinize ve de sorunlarınızı cozersiniz. Ne olursa olsun beslenmene dikkat et ederim. Bebeğini düşün. Üzüldüm canım çokMerhaba :)
Hamileliğimi öğrendiğim günden sonra bi çok şeyin değişeceğini düşünmüştüm. Örneğin artık eşim daha ilgili olacak, nazımı çekebilecek , artık kavga etmeyeceğiz gibi. Şu an hamileliğimin 3. ayı içindeyiz,eşimle kopma noktasındayız ve ben annemlerde kalıyorum. Bebeğime bu stres ve üzüntü yansıyacak diye korkuyorum. Sonumuz ne olacak onu da bilmiyorum. Bildiğim ve dilediğim tek bişi var onu saglıkla dünyaya getirmek.
Haftaya 2li taramamız olacak, düzgün beslenemiyorum hem üzüntüden hem zaman zaman gelen mide bulantılarımdan. Umarım sonucumuz iyi cıkar.
Gunaydinlar
deryaizm canim ben progestan kullaniyorum gunde 3 tane o kesmis megerse bulantimi
Dun sabah ilacim bitmisti cok fena oldum
Ara ara kesilebiliyormus ama evham yapma
Aynen katılıyorum canım bende sana eşiyle beraber gitmeli, bebeğini onun hareketlerini görmeli. Ben eşime idrar çubuğunu gösterdigmde ağlamışti eşim. Kalp atışını duydugumuzda ise ikimiz de tutamamistik kendimizi orda. Mutlaka eşinle git o da anlasin baba olacağını.canım acaba esındemı etkılendı. yanı hamılelerın duyguları karısır bı tuhaf olurya belkı esınde oyledır. birde kontrole gelıp bebegı gordumu hıc. erkekler daha gec anlıyo baba olacaklarını , o hissi
ben gittiğimde nabız ölçtü, kiloya baktı ve tansiyon ölçtü. tahlillerimi yaptırdı. yeme içme konusunda bilgilendirdi. hatta özel doktorumdan daha ilgili buldum. arada gel durumunu anlat dedi. irtibatı koparmayalım dedi.
Canımcm belki için rahatlar benim çok yakından tanıdığım çift yumurta ikizleri var ikisi çok farklilar. Boylari biri uzun biri kısa hem de baya fark var. Hic helli olmaz canm evham yapma sen de. Belki biri daha gelismis olcak ama tabiki digerinin gelismeyecegi anlamina gelmez bu canmiçimi rahatlattın canım çok sağol. inş. senin de bu zor günlerin geçer. benim doktor olumsuz şeyler de söyledi olumlu şeyler de. yani bütün olasılıkları söyledi. ama insanın canı sıkılıyor işte. annemle ablam da dedi etraftaki bütün çift yumurta ikizlerinden biri daha gelişmiş oluyor diğerine göre.
bilmiyorum kı canım ya en basından berı kullanıyorum progestanı . belkıde zamanı gelmıstır hep bulancak degıl ya. hep bu ınternette okuduklarım yuzundn etkileniyorum çok
Aynen katılıyorum canım bende sana eşiyle beraber gitmeli, bebeğini onun hareketlerini görmeli. Ben eşime idrar çubuğunu gösterdigmde ağlamışti eşim. Kalp atışını duydugumuzda ise ikimiz de tutamamistik kendimizi orda. Mutlaka eşinle git o da anlasin baba olacağını.
Canım sütü sevmediğim için zorla da olsa günde bir bardak bazen de iki bardak içiyorum. Ins yeterli oluyodur yaaKizlar gunde nekadar sut iciyorsunuz
okuduklarımızdan çok etkileniyoruz bende devamlı evham yapıyorum perşembe 2.kontrolümüz var çok heyecanlıyım hayırlısıyla sağlıklı görsek bebişimizi
karşı komşum 2.bebeğine hamile bir süre progestan içmişti o bana demişti bulantıyı azaltıyor diye
kendimde deneyip görmüş oldum
bak kontrole gıdıyoz ya iyi oldugunu goruyoruz ama ıkı gun. sonra bı agrı gırse bı tuhaflık olsa hooop bi dahakı randevuya kadar stresle bekle :) deliyiz acık
Ayy canım erkekler daha heyecanli oluyolar bu konuda. Ama bi gerçek de varki onlar bizim gibi hissetmiyolar bizim icimzde dogustan var annelik iç güdüsu onlar bebek dogunca baba oldklarni daha iyi anliyolar. Ayy dedigin gibi o iki çizgiyi görmek nasil bir mutluluktur. Allahm isteyen herkese yaşatsin. Ve tabi devamını da getirsin ins.ben ultrasona gırdıgımde esım uzakta duruyo. uzaktan bakıo bende herseferınde gel dıyorum. yakından bakınca o surat ıfadesı okadar degısıkkı. onu gorunce bambaska oluyo.
bende test cubugunu verdıgımde aglamıstı lafta suprız yapcaktım . hiç dururmuyum şaka gıbıydı o iki çizgi. hiç göremıcem sanıyordum
sanırım aynı durumdayız. biz de eşimle kopma noktasındayız. aynı evde birbirimiz yokmuş gibi davranıyoruz. aynı sekilde sanki bebegim yokmus gibi geliyor. o kadar kotu bir durum ki. aileme de anlatamıyorum. insallah bebegim etkilenmiyordur, Rabbim onlara sağlık versin...
canım acaba esındemı etkılendı. yanı hamılelerın duyguları karısır bı tuhaf olurya belkı esınde oyledır. birde kontrole gelıp bebegı gordumu hıc. erkekler daha gec anlıyo baba olacaklarını , o hissi
Canım üzüldüm gerçekten inşallah en kısa zamanda düzelir aranız. Belki de bebek sayesinde daha da baglanirsiniz birbirinize ve de sorunlarınızı cozersiniz. Ne olursa olsun beslenmene dikkat et ederim. Bebeğini düşün. Üzüldüm canım çok
Aynen katılıyorum canım bende sana eşiyle beraber gitmeli, bebeğini onun hareketlerini görmeli. Ben eşime idrar çubuğunu gösterdigmde ağlamışti eşim. Kalp atışını duydugumuzda ise ikimiz de tutamamistik kendimizi orda. Mutlaka eşinle git o da anlasin baba olacağını.
ÖNCELLİKLE ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜM RABBİM YARDIM ETSİN SİZE ZOR BİR SÜREÇ NORMALDE DAHA FAKRLI OLMASI GEREKİYORDU NAZ ÇEKMEK DEĞİLDE KARŞILIKLI MUTLU OLMAK ÇOK ÖNEMLİMerhaba :)
ÖNCELLİKLE ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜM RABBİM YARDIM ETSİN SİZE ZOR BİR SÜREÇ NORMALDE DAHA FAKRLI OLMASI GEREKİYORDU NAZ ÇEKMEK DEĞİLDE KARŞILIKLI MUTLU OLMAK ÇOK ÖNEMLİ
BU ÇOCUK TEK SENİN DEĞİL SİZİN
BAK İNAN BEN YEMEME İÇMEME DİKAKT ETMEM AMA KENDİM HALSİZ KALIYORUM DİE İLK ETAPTA EŞİME SÖLEDİM BANA HATIRLAT SU İÇ DE BİRŞEYLER YAP BERABER BEKLİYORUZ DEDİM İKİMİZ DE 25 YAŞINDAYIZ 5 AYLIK EVLİYİZ VE ÜSTELİK BİRDE DÜŞÜK YAŞADIM ZOR GÜNLERDEN GELDİK AMA YİNEDE UMUDA TUTUNUP GÜLDÜK
BİLMİYORUM ESAS PROBLEM VE SORUNLARINIZ NE AMA BÖYLE OLAN TÜM ARKADAŞALRA DUA EDECEĞİM
Ayy canım erkekler daha heyecanli oluyolar bu konuda. Ama bi gerçek de varki onlar bizim gibi hissetmiyolar bizim icimzde dogustan var annelik iç güdüsu onlar bebek dogunca baba oldklarni daha iyi anliyolar. Ayy dedigin gibi o iki çizgiyi görmek nasil bir mutluluktur. Allahm isteyen herkese yaşatsin. Ve tabi devamını da getirsin ins.
KAÇ YAŞINDASINIZ NE KADARLIK EVLİSİNİZ YANİ YAPTIKLARININ MANTIKSIZ ŞEYLER OLDUĞUNU ONA ANLATMADIN MI BU GÜVENSİZLİK SENİ ÜZECEKTİR BUNLARI SÖYLEYİNCE TEPKİSİ NE OLUYOR İNAN ÇOK ÜZÜCÜ SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BEN YERİNDE OLSAM SENİN GİBİ AİLEMİN EVİNE GİDERDİM HERHAL DE 2 CANLIYKEN AYNI EVDE KALMAK TAHAMÜL ETMEK ZORAllah razı olsun. Bizim en büyük derdimiz, eşimin her şeyi tek kişilk düşünmesi. Onun ne istediği, onun ne düşündüğü, onun mutluluğu, onun huzuru. Evlililiğin 2 kişilik olduğunu bir türlü anlatamadım. Ve en büyük sorunda güvensiz. Hergün hesaplarıma giren telefon kayıtlarımı inceleyen bir eşim var benim.
Allah herkese her şeyin hayırlısını versin bu da benim sınavım demek ki.
KAÇ YAŞINDASINIZ NE KADARLIK EVLİSİNİZ YANİ YAPTIKLARININ MANTIKSIZ ŞEYLER OLDUĞUNU ONA ANLATMADIN MI BU GÜVENSİZLİK SENİ ÜZECEKTİR BUNLARI SÖYLEYİNCE TEPKİSİ NE OLUYOR İNAN ÇOK ÜZÜCÜ SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BEN YERİNDE OLSAM SENİN GİBİ AİLEMİN EVİNE GİDERDİM HERHAL DE 2 CANLIYKEN AYNI EVDE KALMAK TAHAMÜL ETMEK ZOR
İnşallah herşey yoluna girer canım. Kaç yıllık evlisiniz? Eğer yeni evliyseniz bazı çiftlerde evliliğin ilk yıllarında problemler olabiliyor. Ama güvensizlik olayı kötü tabii. Birde şiddetten bahsetmişsin. Fiziksel şiddet mi uyguluyor?Allah razı olsun. Bizim en büyük derdimiz, eşimin her şeyi tek kişilk düşünmesi. Onun ne istediği, onun ne düşündüğü, onun mutluluğu, onun huzuru. Evlililiğin 2 kişilik olduğunu bir türlü anlatamadım. Ve en büyük sorunda güvensiz. Hergün hesaplarıma giren telefon kayıtlarımı inceleyen bir eşim var benim.
Allah herkese her şeyin hayırlısını versin bu da benim sınavım demek ki.
Inşallah canimm minik sevgililerimz gelseydi bi hayırlısıyla sabırsızlaniyorm onu mıncıklamak icin :) Sağlıklı olsnlarda sabrederiz ins. :) cok şükürrrinşallah canım o misss gibi kokusunu duymayı nasıp etsın kuzucularımızzz. ıyıkı varlar çok şükürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?