2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Yok cnm cinsiyet raporla çıkmıyor. Bu sadece down sendromlu olup olmadığına dair bilgi veren test. Doktorum 12.13 haftalıkken tahmin yürütülebilir çıkıntıya göre ama 1 ay sonra kesin olarak öğrenirsin cinsiyeti dedi. Ben de meraktayım. Ütelik ilk gebeliğim:)

inş. canım çok sağol desteğin için. anne olmak çok farklıymış işte düşünmeden bir anım geçmiyor malesef. aklım hep onlarda

ay bende merak edıyorum. benımde ılk Allah ne verdıyse razıyız tabıkı saglıklı olsunda ama ınsan merak edıyo. bazen kızım dıyorum sonra oglum dıyorum ayyyy dıyorum çocum diyorum . barı hıtap ederken rahat ederız :)

erkekse daha kolay galıba kızlar pek göstermıyomus:)

Kızlar bende cinsiyetini çok merak ediyorum... Öğrensem rahatlıycam sanki :) içime de birşey doğmuyor bu sıralar... Hayırlısı deyip bekliyorum bakalım... Bu arada bana yine bir uyku çöktü... Uff evde olsam uyurdum mışıl mışıl

bende masa başı çalışıyorum işkence gıbı dün kafam dusup duruyodu.. sabah kalkmasıda zor oluyo hava soguyunca nasıl cıkcaz evden

Ben hep oglum diyorum. Hayirlisiyla Oglum olsun istiyorum.dun citcitli body aldim ona.turunculu cok guzel.Hamile kaldigim ay ovulasyon testini denemistim. Cift cizgiyi gordukten sonraki gun iliski oldu.oyle olunca erkek oluyormus.bakalim tutturabildim mi

Kızlar bu arada ikili test yaptıranlar var mı? Fiyatını da öğrenebilir miyim?
Gerçi hastaneye göre değişiyordur ama en azından fikir olur.

bende masa başı çalışıyorum işkence gıbı dün kafam dusup duruyodu.. sabah kalkmasıda zor oluyo hava soguyunca nasıl cıkcaz evden
Bende şöyle kafamı biraz masanın üstüne koysam bir 15-20 dk imkan olsa da kestirsem azıcık diye hayal kuruyorum gerçekleşemeyecek bir hayal işte... Allah yardım eder canım napalım hava soğuk olsa da çıkacağız evden. Belki kışa uyku problemini atlatmış oluruz. Amaaan napalım sıcaklara gelmiyor ya hamileliğimiz boşver idare eederiz artık :) Bence tam güzel döneme geldi hamileliğimiz. Mesela doğum sonbahar gibi olsaydı yazın kavurucu sıcağında işe gitmek zorunda kalacaktık. Bir de son aylar en şiş, en tombik olduğumuz zamanlarda o sıcakta ne giyeceğiz derdi olacaktı :)

Allah gönlüne göre versin canım. Biz de babasıyla hep kızim diye seviyoruz. Ben de pembe kiyafetler aldim bikac tane. Ama erkekse eğer bize alınacak diye de korkuyorum bazen :) :)

Bende bebişimin kalp atışını gördüm geçen hafta .20 gün sonra tekrar gideceğim kontrole dr. ilk 3 ay önemli sık kontrol edelim dedi. Düşük tehdidim yok ama ilki kimyasal gebelik olduğundan progestan ağızdan başladık bakalım şu 3 ayı atlatsak umarım her şey yolunda gider herkes için

Kızlar bu arada ikili test yaptıranlar var mı? Fiyatını da öğrenebilir miyim?
Gerçi hastaneye göre değişiyordur ama en azından fikir olur.
Ben henüz yaptırmadim canım ama 160 diye biliyorum. 124 de muayene parası ödüyoruz. Yaptırınca daha net bilgi veririm. Ama dediğin gibi hastaneye göre degisiyo. Cok daha pahali yerler de vardır daha uygun da. Üçlü falan daha pahali oluyo sanırsam.

Güle güle giysin annesi :) Allah gönlüne göre versin canım. Bende ilkin de oğlum olmasını çok istemiştim ve hep erkek hissetmiştim. Oğlum oldu :) inşallah senin de olur. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inşallah...

Selam güzel anne adayları bugün randevumuz vardı ikili testimizi yaptırdık.Ense kalınlığı 1.7 çıktı doktor gayet normal dedi.Yalnız önce epey bi süre arkasını dönmedi miniğim inat etti :))) 45 dakikaya yakın bekledik sonra döndü Bir de 12+4 diye biliyordum ben ultrasona göre 13+3 çıktı dr sorun yok dedi.Haftaya pazartesi ikili testin sonuçlarını değerlendirelim dedi.İnşallah her şey yolunda gider.Allah hepimizin bebeğine sağlık versin...

kız bende akşam üzerine doğru gözlerimi zor açıyorum evde sıcacık yorganın altında uyumak var ya neyse

kız soğuk havada daha dinç oluyor insan yazın o sıcağında o ağırlıkla zor dururduk bahar süper oldu şansımıza valla isterdim hep sıcaklara gelmesin diye ama şansa gelmedi annesi gibi olacak ben nisanda doğmuşum yaza kadar bebişlerimiz hem rahat büyür kışın olsalardı üşüdü mü, kat kat giydirme derdimiz olmayacak ohne güzel bebişlerimizi arabasına koyup yürüyüşlere gideriz ne güzel off offf alsak kucaklarımıza... yarın bebişi göreceğim zor duruyorum

Aynen bencede cok guzel doneme geldi hameligimiz. En soguk gunlerde karda bole karnimiz burnumuzda ise gitmek zorunda kalmicaz. Yazin badinda dogup yazin da cabucak buyuyecekler insallah.

eğer çok özledim diyorsan git o zaman. Bir sonraki gidişini biraz daha ileri bir tarihe alırsın.

Çok sağol canım. İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.

Hamile iken işe gitmek tam bi işkence gerçekten. Bende çalışıyorum allahtan bugün evdeyim ama yarın iş günü ve benim işimde akşam işi, çok zorlanıyorum uykum geliyor halsizlesiyorum. Bir ay daha geçsin doktordan rapor almayı dusunuyorum. Kızlar ben yurtdışında kalıyorum ve burda hamileliğin 8.ayında işten çıkıyorsun ve bebek 11 aylıkken tekrar başlıyorsun. Merak ettim türkiye de sistem nasıl?

evet her duyan guzel zaman dıyo. yoksa ne gıydırcegımızı bılemezdık üşür diye. işten ızın nasıl alıcaksın canım. ben 2 aylık bebeği bırakmak çok zor olucak dıye dusunuyorum. 6 ay ucretsız ızın alıp almamak arasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…