Aynen, evlenmeden önce de vardı göbüş vardı ama evlendikten sonra kıymete bindiya zaten evli ve cocuğun yoksa bi de göbeğin varsa hamile gözüyle bakıolar, benimde öyle belli oluyor,yapacak bişey yok :)
canım cınsıyetı o an soylemıyorlarmı yanı oda rapor gıbı mı çıkıyo. bende cahıllık o tarama testı ultrason gıbı yapılıo ve soylenıyo sanıyorum.
ve ayrıca ınanamazsın cevızı severdım ıgrenc gelıyo sütüde severdım zorla ıcıyorum yogurt dun yedım kusucaktım. ama canım hep eksı tadı yogun şeyler istiyo. acı şalgam içmek ıstıyorum mesela yada lımon dılımlıyorum yıyorum. ekşi mandalın yıyorum :)
inş. canım çok sağol desteğin için. anne olmak çok farklıymış işte düşünmeden bir anım geçmiyor malesef. aklım hep onlardaCanımcm belki için rahatlar benim çok yakından tanıdığım çift yumurta ikizleri var ikisi çok farklilar. Boylari biri uzun biri kısa hem de baya fark var. Hic helli olmaz canm evham yapma sen de. Belki biri daha gelismis olcak ama tabiki digerinin gelismeyecegi anlamina gelmez bu canm
Yok cnm cinsiyet raporla çıkmıyor. Bu sadece down sendromlu olup olmadığına dair bilgi veren test. Doktorum 12.13 haftalıkken tahmin yürütülebilir çıkıntıya göre ama 1 ay sonra kesin olarak öğrenirsin cinsiyeti dedi. Ben de meraktayım. Ütelik ilk gebeliğim:)
Kızlar bende cinsiyetini çok merak ediyorum... Öğrensem rahatlıycam sanki :) içime de birşey doğmuyor bu sıralar... Hayırlısı deyip bekliyorum bakalım... Bu arada bana yine bir uyku çöktü... Uff evde olsam uyurdum mışıl mışıl
Bende şöyle kafamı biraz masanın üstüne koysam bir 15-20 dk imkan olsa da kestirsem azıcık diye hayal kuruyorumbende masa başı çalışıyorum işkence gıbı dün kafam dusup duruyodu..sabah kalkmasıda zor oluyo hava soguyunca nasıl cıkcaz evden
Allah gönlüne göre versin canım. Biz de babasıyla hep kızim diye seviyoruz. Ben de pembe kiyafetler aldim bikac tane. Ama erkekse eğer bize alınacak diye de korkuyorum bazen :) :)Ben hep oglum diyorum. Hayirlisiyla Oglum olsun istiyorum.dun citcitli body aldim ona.turunculu cok guzel.Hamile kaldigim ay ovulasyon testini denemistim. Cift cizgiyi gordukten sonraki gun iliski oldu.oyle olunca erkek oluyormus.bakalim tutturabildim mi
Ben henüz yaptırmadim canım ama 160 diye biliyorum. 124 de muayene parası ödüyoruz. Yaptırınca daha net bilgi veririm. Ama dediğin gibi hastaneye göre degisiyo. Cok daha pahali yerler de vardır daha uygun da. Üçlü falan daha pahali oluyo sanırsam.Kızlar bu arada ikili test yaptıranlar var mı? Fiyatını da öğrenebilir miyim?
Gerçi hastaneye göre değişiyordur ama en azından fikir olur.
Güle güle giysin annesi :) Allah gönlüne göre versin canım. Bende ilkin de oğlum olmasını çok istemiştim ve hep erkek hissetmiştim. Oğlum oldu :) inşallah senin de olur. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inşallah...Ben hep oglum diyorum. Hayirlisiyla Oglum olsun istiyorum.dun citcitli body aldim ona.turunculu cok guzel.Hamile kaldigim ay ovulasyon testini denemistim. Cift cizgiyi gordukten sonraki gun iliski oldu.oyle olunca erkek oluyormus.bakalim tutturabildim mi
Kızlar bende cinsiyetini çok merak ediyorum... Öğrensem rahatlıycam sanki :) içime de birşey doğmuyor bu sıralar... Hayırlısı deyip bekliyorum bakalım... Bu arada bana yine bir uyku çöktü... Uff evde olsam uyurdum mışıl mışıl
bende masa başı çalışıyorum işkence gıbı dün kafam dusup duruyodu..sabah kalkmasıda zor oluyo hava soguyunca nasıl cıkcaz evden
kız bende akşam üzerine doğru gözlerimi zor açıyorum evde sıcacık yorganın altında uyumak var ya neyse
kız soğuk havada daha dinç oluyor insan yazın o sıcağında o ağırlıkla zor dururduk bahar süper oldu şansımıza valla isterdim hep sıcaklara gelmesin diye ama şansa gelmedi annesi gibi olacak ben nisanda doğmuşum yaza kadar bebişlerimiz hem rahat büyür kışın olsalardı üşüdü mü, kat kat giydirme derdimiz olmayacak ohne güzel bebişlerimizi arabasına koyup yürüyüşlere gideriz ne güzel off offf alsak kucaklarımıza... yarın bebişi göreceğim zor duruyorum
cnm aklım bu kadar bekledin azdaha bekle diyor lakin kalbim boş ver git bebişini bi gör diyor
fakülteye gideceğim ve orada doktor doğtu düzgün ilgilenmiyor prof. ama asistan olursa şahane ilgileniyor oda şans oy oy erzuruma gidebilseydim bu ara asıl doktorum orada . ikili testide yaptırmayacağım zaten ama ben beişimi özledim karar veremiyorum ki bi türlü
Alirsin canim arkadasim cok dert ediyordu ve cokta iyi besleniyordu suan arayi tamamen kapatti bayagida sismis vaziyette her bunye farkli illaki alirsin.bebegin haftasina iliskin dr 1 hafta olabiliyor fark gec dollenme olabilir onemli degil demisti.ama su son zamanlarda haftasini yakalayan bebekler duyunca merak ettim
Bende şöyle kafamı biraz masanın üstüne koysam bir 15-20 dk imkan olsa da kestirsem azıcık diye hayal kuruyorumgerçekleşemeyecek bir hayal işte... Allah yardım eder canım napalım hava soğuk olsa da çıkacağız evden. Belki kışa uyku problemini atlatmış oluruz. Amaaan napalım sıcaklara gelmiyor ya hamileliğimiz boşver idare eederiz artık :) Bence tam güzel döneme geldi hamileliğimiz. Mesela doğum sonbahar gibi olsaydı yazın kavurucu sıcağında işe gitmek zorunda kalacaktık. Bir de son aylar en şiş, en tombik olduğumuz zamanlarda o sıcakta ne giyeceğiz derdi olacaktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?