2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım ben de o testlerle hamile kaldım hayatta herşeyim biraz planlı ve prensiplidir o yüzden bunu da garantiye almak için bu yolla yapmıştım allahın izniyle de tutmuştu ben de çift çizgiden sonraki gün ilişkiye girmiştim

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım. Bebişinin kosmetiyle bereketiyle sorunlarınız düzrlsin inşallah. Allah bir kapı kapatır bin kapı açar.

Kesinlikle işkence ama yaşam standardı için mecbur canım.
Sen çok şanslısın biZe göre burda 32. Haftada bırakıyosun istersrn toplamda 4 ay izin kullanıyosun ücretli. Sonra dönüyorsun işine. Ücretsizse 2 yıl izin alabiliyorsun bu arada öğretmenler ve sanırım memurlar için geçerli bu durum

yardım edinn...bugun cok yoruldum...azıcık kan gelmiş...yarın randevum var..ne olmus olabilir

Leke rengi nedir peki çok geçmiş olsun. Canım hamileliğe iş yaramıyor ya yapmayaya çalış

kizlar yazilarinizi okudum ve gercekten cokk uzuldum. cok kotu bi durum bebegi dogur iki ay sonra ise basla daha o minnacik nasil anne kucagindan gidecek yaaa walla hic insaf yokmus. allah yardimciniz olsun.

yardım edinn...bugun cok yoruldum...azıcık kan gelmiş...yarın randevum var..ne olmus olabilir
Bu arada stres yapma canım ceviz hurma keseyi güçlendiriyor bol bol ye benim de geldi iki kere sonra geçti şükür ev işini bırakınca

Canım anlamadım ovulasyon testinde çift çizgi olunca mı erkek oluyomus. Kız için peki ne zaman olması gerekiyormus? Ben hic bilmiyodum bunu. Rastegele oldu bizimkisi bakalm nolcak hayırlısı olsun.

Kanamaları olanlar sıkıntılari olanlar inşallah tez zamanda biter hatta hiç olmaz da kurtulursunz. Bebislerimize bisey olmayacak Allahin izniyle kendnzi uzmeyin. Bikac ay pasakli olun gerekirse en azından bu riskli dönem geçene kadar. Ev işi yapmayın fazla. Baska da ne diyebilirim bilmiyorum. Dua edebilirim

Kızlar çalışan anneler bebişlerinize kim bakacak? Anneanne babaanne yoksa bakıcı mı ? Ücretsiz izin alacak olan var mı. Ben allah nasip ederse ikinci çocuk da isterim ücretsiz izini oyüzden mecbur çalışıcam

Selamlar.. Nasılsınız arkadaşlar? Uzun zamandır giremiyorum listeyi de güncelleyemedim ne zamandır, ama az evvel güncellendi. Bana özel mesaj yoluyla bilgilerini gönderen arkadaşlar listeye eklendi, eklenmeyenler de özel mesaj kısmından bilgilerini gönderebilirler

Hoşgeldin canımm msj attım :)

Kızlar ben çok kötü hastalandım ateş 37 çıkıyor benim gibi olanlar ilaç kullandınızmı

Hoş geldin canım. Nerelerdesin hiç görrmiyoruz. Bebişler nasıl cinsiyetlerini öğrendinmi

canim inşallahduzelirsinix doğuma kadar bebek şansıyla gelir derler kafana takma

valla canım ben ıkı gunde bı zeytın yaglıyorm kendımı resmen göğüsler gobek bacaklarımın çatlamaya musaıt yerlerını falan ıyıce masaj sonrada bı gecelık gıyıyorum. onu feda ettım napalım. dus sonrasıda bol bol kremlenıyorum. ama yınede çatlıcaksam yapcak bısey yok yanı olcak bısey. bırazda yapı meselesı

ben banyodan sonra zeytinyağı süürüyorum ama marketlerde satılanlardan değil de organik köylü kadınların yaptıklarından,karnımda aşırı bir kaşıntı vardı ister istemez elim karnımı kaşımaya gidiyordu korktum ve bu hafta sürmeye başladım,üstelik zeytinyağını sürmeye başlayınca daha az kaşındı sanırım yumuşattı

bikaç saat sonra doktora gitcem..ıns ıyı seyler soyler....dün baya ayakta kaldım yoruldum..kan gelmiş az...sabaha kadar rahat uyuyamadım ...dua edin kızlarr...allah herkesin bebeğini korusun inş
Canım umudunu yitirme inş iyi haberlerle gelecen.dualarımız senınle.bircok kişiden ne yazıkki kan gelme olayı oldu.İnş senin bebişinde seni bırakmayacak.RAbbim hepimizin bebişlerini korusun ...amin

benım annem çok yakında kayınvalıdem uzakta. eger o bakarsa bize yerleşcek eşimle hiç konusmuyoruz bu konuyu dun actım konuyu. dedım kım bakacak bakarız o gunler gelsın dıyo. son dakıka ya bırakcak herseyı arkadaş. sonra dedıkı annem bakar annen bakar değişe değişe. iyi dedım çocuk salak olsun. offff sinir oluyorum. inşallah durumlar ıyı olurda ben bakarım cocuma. korkuyorum çok benım annem bakarken uak bısey olsa kavga edermı dıye korkuyorum. onun annesı guzel bakar ama ben ısteklerımı kendı anneme dile getirdiğim gibi getiremıcem offffffffffffffff

Arkadaşlar sizin durumunuz üzücü ama bir çözümü olduğuna inanıyorum... kimse mükemmel değildir kimi aşırı kıskanç kimi güvensiz kimi aşırı öfkeli vs. ayrılmak terk etmek çözüm odaklı bi düşünce değildir... kaçmaktır... ve artık bizler anne oluyoruz... o çocukların vebalini nasıl alırız...yoo ayrılmak çözüm değil benim eşimde de güven problemi var bazen abartıyor da en çok kavgalarımızn temelinde bu var bazen insan kaçmak ister ama kaçmak çözüm değildir...bense onu anlamaya çalışma tarftarıyım yangına körükle gitmeyelim problem güvnse dilediğini yapsın istediği mesaja aramalara baksın sorun sizde değil onun kafasında aşamıyorsa anlamak lazım... ve en önemli silahımız dua... bu adamlar bizim düşmanımız değil öyle ya da böyle aynı yastığa baş koyduk... ne kadar anlayışsız da olsalar onların kalbi Hakiki Sahibinin elinde... Düşman gibi Allah'a havale ediyorum ne hali varsa görsün demek yerine 'Allah'ım sen eşimin kalbini ve ruhuna ailaesine bana ve evladına ısındır ' şeklinde dua etmek gerek... Bu Cenab-ı Hakkın da hoşuna gider inşallah... Bu kulum yuvasını kurtarmak istiyor der Rahmetiyle nazar eder inşallah. Aslında daha yazacak çok şey var... Bizler zannediyoruz ki evlatlarımız bize kalıcı oysa kendimize bakalım kaç kere anamızı babamızı sudan sebelerle incittik onlarda bizi incitir yanımıza kalmaz. Eşimiz zaten fani hem de bireysel yapısı, bakış açısı, büyüdüğü kültür onu bizden daha da farklı ve uzak kılıyor yine de Allah ömür verirse yaşlandığımızda ne ana kalcak ne evlat ne kardeş kalırsa omzuna yasladığımız bi eşimiz kalacak ne kadar anlayışsız da olsa... hem ben büyüklerime bakıyorum misal annem babamdan çektiği hem fizksel hem sözlü her türlü sıkıntı karşısında sabretmiş ve babama zıt hayırlı evlatlar yetiştirmiş... tabii ki her yiğidin harcı değil... ama sahip çıkmak kaçmaktan daha ileri götürür bizi... Rabbim eşlerimizin gönlünü bizlere yuvalarına bağlasın inş. .sabredin arkadaşlar dua edin... onlar adım atmıyorsa siz adım atın... hem belki sizin beklentilerinizden haberdar bile değiller... kavga gürültü ile derdimizi anlatmaya çalışırsak duymazlar... kaç kere uygun bir atmosferde sakince suçlamadan sadece üzüldüğünüz davranışlarınızı ya da yapmasından mutlu olacağınız şeyleri söylediniz... Annesine giden kardeşim aramadığı için de üzülme hepsi öyle ben gitsem benim eşimde aramaz sen gidince aslında güvenini biraz daha kaybettin ona Senden vazgeçebilirim mesajını verdin... bence sen ara yuvanı sağlam temellere oturt yumuşak bir şekilde niye üzüldüğünü anlat.. aramasını beklediğini sahip çıktığını, önemsediğini görmek için gittiğini anlat... ben de senin sevginle huzurluyum de bunu bana ve bebişine çok görme de... bilmiyorum arkadaşlar yuvalar yıkılmasın bayanlar üzülmesin çocuklar anne baba hasretiyle büyümesin...üzecek kıracak bir kelam ettimse hepinizden özür diliyorum... anlamaya çalışıp çözüm odaklı yazmaya çalıştım tabii ki içinizde bulunduğunuz durumu bütünüyle göremediğim için yardımcı olamamış olabilirim... ama dua edebilirim... ÇÜNKÜ DUANIN VAKTİDİR VESSELAM...

benım arkadaş internette okudum dedı. hamıle olduguna dair kagıdı muhasebecıye ver . ve o kagıdı aldıgına dair ımza al dedı. dr verır dedı o kagıdı. ne bılım tırstım bende

bikaç saat sonra doktora gitcem..ıns ıyı seyler soyler....dün baya ayakta kaldım yoruldum..kan gelmiş az...sabaha kadar rahat uyuyamadım ...dua edin kızlarr...allah herkesin bebeğini korusun inş

canım yorulunca gelmiştir korkma. ama sende iş yapma ne yoruyosun kendını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…