Canım ben de o testlerle hamile kaldım hayatta herşeyim biraz planlı ve prensiplidir o yüzden bunu da garantiye almak için bu yolla yapmıştım allahın izniyle de tutmuştu ben de çift çizgiden sonraki gün ilişkiye girmiştimBen hep oglum diyorum. Hayirlisiyla Oglum olsun istiyorum.dun citcitli body aldim ona.turunculu cok guzel.Hamile kaldigim ay ovulasyon testini denemistim. Cift cizgiyi gordukten sonraki gun iliski oldu.oyle olunca erkek oluyormus.bakalim tutturabildim mi
Rabbim yardımcın olsun arkadaşım. Bebişinin kosmetiyle bereketiyle sorunlarınız düzrlsin inşallah. Allah bir kapı kapatır bin kapı açar.ikimizde 29 yaşındayız. Çok anlattım, çok dil döktüm ama bir insanın düşüncelerini değiştirmek gerçekten imkansıza yakın. Güvensizliği geçmişten gelen ailesi ve yakınlarıyla ilgili bir durum ama bedelini ben ödüyorum. Sebebini sordugumda cevap veremiyor. Her defasında yapmayacagım diyor ama yine aynı.
neyse, şimdi diger anneleri bunaltmayalım artık.Çünkü hayatta güzel şeylerde var elbette. Ben rabbime bıraktım her şeyi. O benim için en hayırlısnı bilir elbet.
Destekleriniz için çok teşekkür ederim. İnş bebeklerimizi saglıkla kucagımıza aldgımız günleri görürüz.
Hoşça kalın.
Hamile iken işe gitmek tam bi işkence gerçekten. Bende çalışıyorum allahtan bugün evdeyim ama yarın iş günü ve benim işimde akşam işi, çok zorlanıyorum uykum geliyor halsizlesiyorum. Bir ay daha geçsin doktordan rapor almayı dusunuyorum. Kızlar ben yurtdışında kalıyorum ve burda hamileliğin 8.ayında işten çıkıyorsun ve bebek 11 aylıkken tekrar başlıyorsun. Merak ettim türkiye de sistem nasıl?
yardım edinn...bugun cok yoruldum...azıcık kan gelmiş...yarın randevum var..ne olmus olabilir
Bu arada stres yapma canım ceviz hurma keseyi güçlendiriyor bol bol yeyardım edinn...bugun cok yoruldum...azıcık kan gelmiş...yarın randevum var..ne olmus olabilir
Canım anlamadım ovulasyon testinde çift çizgi olunca mı erkek oluyomus. Kız için peki ne zaman olması gerekiyormus? Ben hic bilmiyodum bunu. Rastegele oldu bizimkisi bakalm nolcak hayırlısı olsun.Canım ben de o testlerle hamile kaldım hayatta herşeyim biraz planlı ve prensiplidir o yüzden bunu da garantiye almak için bu yolla yapmıştım allahın izniyle de tutmuştu ben de çift çizgiden sonraki gün ilişkiye girmiştim
Hoşgeldin canımm msj attım :)Selamlar.. Nasılsınız arkadaşlar? Uzun zamandır giremiyorum listeyi de güncelleyemedim ne zamandır, ama az evvel güncellendi. Bana özel mesaj yoluyla bilgilerini gönderen arkadaşlar listeye eklendi, eklenmeyenler de özel mesaj kısmından bilgilerini gönderebilirler
Hoş geldin canım. Nerelerdesin hiç görrmiyoruz. Bebişler nasıl cinsiyetlerini öğrendinmiSelamlar.. Nasılsınız arkadaşlar? Uzun zamandır giremiyorum listeyi de güncelleyemedim ne zamandır, ama az evvel güncellendi. Bana özel mesaj yoluyla bilgilerini gönderen arkadaşlar listeye eklendi, eklenmeyenler de özel mesaj kısmından bilgilerini gönderebilirler
canim inşallahduzelirsinix doğuma kadar bebek şansıyla gelir derler kafana takmaİlk kan testini bile beraber yaptırdık biz, evliliğimizin ilk gününden beri sorunlarımız vardı zaten. Çözebilmek için defalarca konuştum, beraber doktora gitmeyi önerdim. Ama düzelmedi. Şiddet zaten başlıca sorunumuz. Bugün 4. günüm annemlerdeyim. Hiç aramadı. Hani beni düşünmüyorsan bari bebeğimizi düşün. Her şeyden çok istediğini söylemişti.
Artık bebeğimden başka bi şey düşünmüyorum, evet çok üzülüyorum; belki tek basıma büyütmek zorunda kalacağım ama olsun. Her şeyin hayırlısı.
kızlarr karınlar buyumeden şimdiden önlem almak gerekıyormus çatlamaları önlemek için...çatlakları onlemek ıcın ne oneriyorsunuz?? bebek yagı dıyen var..badem yagı kıllanma yapıyormus...zeytın yagı dıyen var ??
kızlarr karınlar buyumeden şimdiden önlem almak gerekıyormus çatlamaları önlemek için...çatlakları onlemek ıcın ne oneriyorsunuz?? bebek yagı dıyen var..badem yagı kıllanma yapıyormus...zeytın yagı dıyen var ??
Canım umudunu yitirme inş iyi haberlerle gelecen.dualarımız senınle.bircok kişiden ne yazıkki kan gelme olayı oldu.İnş senin bebişinde seni bırakmayacak.RAbbim hepimizin bebişlerini korusun ...aminbikaç saat sonra doktora gitcem..ıns ıyı seyler soyler....dün baya ayakta kaldım yoruldum..kan gelmiş az...sabaha kadar rahat uyuyamadım ...dua edin kızlarr...allah herkesin bebeğini korusun inş
Kızlar çalışan anneler bebişlerinize kim bakacak? Anneanne babaanne yoksa bakıcı mı ? Ücretsiz izin alacak olan var mı. Ben allah nasip ederse ikinci çocuk da isterim ücretsiz izini oyüzden mecbur çalışıcam
Arkadaşlar sizin durumunuz üzücü ama bir çözümü olduğuna inanıyorum... kimse mükemmel değildir kimi aşırı kıskanç kimi güvensiz kimi aşırı öfkeli vs. ayrılmak terk etmek çözüm odaklı bi düşünce değildir... kaçmaktır... ve artık bizler anne oluyoruz... o çocukların vebalini nasıl alırız...yoo ayrılmak çözüm değil benim eşimde de güven problemi var bazen abartıyor da en çok kavgalarımızn temelinde bu var bazen insan kaçmak ister ama kaçmak çözüm değildir...bense onu anlamaya çalışma tarftarıyım yangına körükle gitmeyelim problem güvnse dilediğini yapsın istediği mesaja aramalara baksın sorun sizde değil onun kafasında aşamıyorsa anlamak lazım... ve en önemli silahımız dua... bu adamlar bizim düşmanımız değil öyle ya da böyle aynı yastığa baş koyduk... ne kadar anlayışsız da olsalar onların kalbi Hakiki Sahibinin elinde... Düşman gibi Allah'a havale ediyorum ne hali varsa görsün demek yerine 'Allah'ım sen eşimin kalbini ve ruhuna ailaesine bana ve evladına ısındır ' şeklinde dua etmek gerek... Bu Cenab-ı Hakkın da hoşuna gider inşallah... Bu kulum yuvasını kurtarmak istiyor der Rahmetiyle nazar eder inşallah. Aslında daha yazacak çok şey var... Bizler zannediyoruz ki evlatlarımız bize kalıcı oysa kendimize bakalım kaç kere anamızı babamızı sudan sebelerle incittik onlarda bizi incitir yanımıza kalmaz. Eşimiz zaten fani hem de bireysel yapısı, bakış açısı, büyüdüğü kültür onu bizden daha da farklı ve uzak kılıyor yine de Allah ömür verirse yaşlandığımızda ne ana kalcak ne evlat ne kardeş kalırsa omzuna yasladığımız bi eşimiz kalacak ne kadar anlayışsız da olsa... hem ben büyüklerime bakıyorum misal annem babamdan çektiği hem fizksel hem sözlü her türlü sıkıntı karşısında sabretmiş ve babama zıt hayırlı evlatlar yetiştirmiş... tabii ki her yiğidin harcı değil... ama sahip çıkmak kaçmaktan daha ileri götürür bizi... Rabbim eşlerimizin gönlünü bizlere yuvalarına bağlasın inş. .sabredin arkadaşlar dua edin... onlar adım atmıyorsa siz adım atın... hem belki sizin beklentilerinizden haberdar bile değiller... kavga gürültü ile derdimizi anlatmaya çalışırsak duymazlar... kaç kere uygun bir atmosferde sakince suçlamadan sadece üzüldüğünüz davranışlarınızı ya da yapmasından mutlu olacağınız şeyleri söylediniz... Annesine giden kardeşim aramadığı için de üzülme hepsi öyle ben gitsem benim eşimde aramaz sen gidince aslında güvenini biraz daha kaybettin ona Senden vazgeçebilirim mesajını verdin... bence sen ara yuvanı sağlam temellere oturt yumuşak bir şekilde niye üzüldüğünü anlat.. aramasını beklediğini sahip çıktığını, önemsediğini görmek için gittiğini anlat... ben de senin sevginle huzurluyum de bunu bana ve bebişine çok görme de... bilmiyorum arkadaşlar yuvalar yıkılmasın bayanlar üzülmesin çocuklar anne baba hasretiyle büyümesin...üzecek kıracak bir kelam ettimse hepinizden özür diliyorum... anlamaya çalışıp çözüm odaklı yazmaya çalıştım tabii ki içinizde bulunduğunuz durumu bütünüyle göremediğim için yardımcı olamamış olabilirim... ama dua edebilirim... ÇÜNKÜ DUANIN VAKTİDİR VESSELAM...sanırım aynı durumdayız. biz de eşimle kopma noktasındayız. aynı evde birbirimiz yokmuş gibi davranıyoruz. aynı sekilde sanki bebegim yokmus gibi geliyor. o kadar kotu bir durum ki. aileme de anlatamıyorum. insallah bebegim etkilenmiyordur, Rabbim onlara sağlık versin...
Doğru olabilir canım. Uzun zamandır bu benim aklıma geliyordu aslında. Bu konuyu araştırmamız lazım. İçime kurt düştü bak şimdi. Ayın 4 ünde hastaneye gideceğimde söyleyecektim müdürüme ama daha öncemi söylesem ki..
bikaç saat sonra doktora gitcem..ıns ıyı seyler soyler....dün baya ayakta kaldım yoruldum..kan gelmiş az...sabaha kadar rahat uyuyamadım ...dua edin kızlarr...allah herkesin bebeğini korusun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?