2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ay o zaman sanırım ben biraz aceleci davranmışım 10.haftada hemen hemen herkese sölemeye başladım daha fazla dayanamadım :)

Aynen.! pıtt pıttt bi kaç kez arka arkaya atıyor

ay o zaman sanırım ben biraz aceleci davranmışım 10.haftada hemen hemen herkese sölemeye başladım daha fazla dayanamadım :)

Bende iki hafta once mudurume soyledim. Ona gore davransin diye. Iyide oldu. Uzerime gelemiyor cok. Hatta destek oluyor. Annem bayramda gordugu kisiye soylemis. Oyle bi anlatiyorki suna soyledim buna soyledim diye bisey diyemedim iyi yapmissin dedim. Kayinvalidem sagolsun soylemedi daha kimseye benimde isime geliyor soylememesi. Gunler gectikce inancim artiyor hamilelugimin devamdecegine rahatliyorum

Şirketteki hiç kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Taaa ki farkedilene dek...
Onun dışında aileler biliyor sadece...

kizlar ben ikili tarama testi yaptirmamaya karar verdim. doktora sordum testin guvenilirligi kesin mi diye. hata payi var dedi. sonra bana farzedelim down sendromlu olma ihtimali yuksek sonucu cikti. aldirir misin bebegini dedi. ben de aldirmam dedim. o zaman test yaptirip hic strese girme dedi

Aynen bende çok ama çok merak ediyorum,,bütün işaretler erkek diyor,etrafımdakiler de erkek diyo sürekli ama herkes bilir ki hep bi kız çocuğu hayal etmişimdir,saçlarını tarayayım,tokalar takayım,elbiseler giyiteyim...ben de planlı yaşarım ama cinsiyetin hesaplanabileceğini düşünmemiştim,Çin takvimi de kız çocuk için taaa seneye Nisan'da hamile kalmam gerektiğini söylüyordu ,mantıksız gelmişti,,hayırlısı olsun,,sağlıklı bebişlerimiz olsun inş,benim de içten kanamam az da olsa devam ediyo,,30unda ikili taramam,12.haftamın içindeyim,,

Annen yakındıysa olabilir canım benim kayınvalidem yakında kendisi çocuk gelişimci hemde destekliyor çalışmamı. Sonuçta keyfimden çalışmıyorum. Ben bakıcam dedi dün havalara uçtum. Birinden biri baksın da Allah razı oldun deriz canım stres yapma daha kaç ay var zaten :)

Allah yardımcısı olsun o annelerin eminim üzülerek bırakıyorlardır.

Bence sen hep yanlış uslüplü annelerle karşılaşmışsın. Hangi anne çocuğunu Bırakmak ister ki. Benim çevredekiler de ağlayarak geliyorhergün işe. Benim de evim olsa durumum olsa çocuğuma kaliteli bir hayat sunabilsem borcum olmasa çalışmam zaten keyfimizden çalışmıyoruz bizde. Böyle hassas bir konuda yorumun çok üzücü bence. Daha 3 aylıkhamileyim şimdiden üzülüyorum ama gel gör ki borçlar sorumluluklar nedeniyle. Mecburuz.
Bu cümleler de ev hanımlarının avuntusu gibi geliyor kusura bakma. Ister ev hanımı ister iş kadını olsun kimse evladından ayrılmaya meraklı değil. Bir kaç kişi üzerinden genelleme yapmak doğru değil. Ayrıca bir ekstra daha 3.000 kazanıyorum ayda temzlkçiye 200 versem yemeğimi kendim yapıyorum faturalar bende kalan bütün para borca gidiyor. Senin borcun falan yok demek şükür ama ihtiyacın olsa sen de çalışmak zorunda kalırdın.

günaydın kızlar
şimdi çıkıyorum işten 10,30da randevum var dua edin güzel geçsin çok heyecanlandım gene

Rabbim yardımcın olsun canım hayırlı haberlerle dön.

Ben de yaptırmayacağım canım öğrenmek istemiyorum. Arkadasım down sendromu dediler kaç ay ağladı ve sağlıklı bir bebiş oldu

Kizlar biz geldik doktordan oyle mutluyumki anlatamam bebegimizi gorduk kipir kipir oynuyordu nasil hareketli anlatamam gecen gittigimize gore kocaman olmus 10+0 olmusuz tam iki gun geriden sayiyomusum cok mutlu oldum kesenin icinde nokta kadardi şimdi kocaman olmus 3cm olmusuz ya yerim onu doktorum keseyi de bebegide cok saglikli buldu. 8 kasim ikili teste randevu aldik burada surekli konusu oldu ikili testin doktorum o kadar iyi bilgilendirdi ki beni zaten prof.dr yapacak onu da ayarladik.
kizlar Allah hepimize saglikli gunler versin bebislerimiz saglikla dunyaya gelsin insallah...
Bu da benim minigimin resmi

Şti akşamlar canım nur Hanım'a gidiyorum maya hastanesi

Merhaba canım, daha önceki doğumlarında da mı oraya gittin? Memnun musun? doktorun, hastanenin ilgisi nasıl? Bende ilk Nur hanıma gittim tahliller fazla gelince devlete dönüş yaptım.Fakat tekrar özele gitmek istiyorum.Sürekli tahlil yaptırıyor mu? Süreç nasıl anlatırsan sevinirim canım.

Allah korusun canım. ınsanın yuregıne ındırcekler

yani 5-6 cm lik birşeyin kıpırtısını hissedemeyiz ki ama belki nerde olduğunu anlayabiliriz gezdiği yer daha sert oluyor

Tam olarak o kıpırtıların ne olduğunu gerçekten bilmiyorum ama enteresan geliyor bana belkide bebişin varlığını bildiğimizden oradaki her kıpırtıyı ona yoruyoruz bilemedim ki :) allah bebişlerimize ve bize sağlık versin de gerçek kıpırtıları hissedelim hepimiz.

aslında mantık ama sadece tes te down sendromnamı bakıyorlar

Çok iyi. Allah nazarlardan saklasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…