- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
bilmiyorum ki kötü sonuç almaktan korkuyorum
Bulantılar bulantılar.. 8 Kasım'a kadar ahh dayanabilsem.. Biliyorum ki yavruyu ekranda görünce hepsi geçip gidiyor.
Kızlar siz hamileliğinizi söylediniz mi etrafınızdakilere ? :) Ben 3. ayda söylemeyi düşünüyorum :) Şuan sadece şirketten bizim 4 kız, 3 kuzenim (bunlar kardeşler zaten) ve eşim biliyor :)
Aynen.! pıtt pıttt bi kaç kez arka arkaya atıyorEvet her zaman olmuyor nadir oluyor ama hissediyorum fakat herkes bağırsak diyor :) ama ben onun bebek olduğunu düşünüyorum çok güçlü değil ama hani denizde balık dokunur bacağına, ayağına pıt pıt diye öyle bi his oluyor arada :)
ay o zaman sanırım ben biraz aceleci davranmışım 10.haftada hemen hemen herkese sölemeye başladım daha fazla dayanamadım :)
Bulantılar bulantılar.. 8 Kasım'a kadar ahh dayanabilsem.. Biliyorum ki yavruyu ekranda görünce hepsi geçip gidiyor.
Kızlar siz hamileliğinizi söylediniz mi etrafınızdakilere ? :) Ben 3. ayda söylemeyi düşünüyorum :) Şuan sadece şirketten bizim 4 kız, 3 kuzenim (bunlar kardeşler zaten) ve eşim biliyor :)
Aynen bende çok ama çok merak ediyorum,,bütün işaretler erkek diyor,etrafımdakiler de erkek diyo sürekli ama herkes bilir ki hep bi kız çocuğu hayal etmişimdir,saçlarını tarayayım,tokalar takayım,elbiseler giyiteyim...ben de planlı yaşarım ama cinsiyetin hesaplanabileceğini düşünmemiştim,Çin takvimi de kız çocuk için taaa seneye Nisan'da hamile kalmam gerektiğini söylüyordu ,mantıksız gelmişti,,hayırlısı olsun,,sağlıklı bebişlerimiz olsun inş,benim de içten kanamam az da olsa devam ediyo,,30unda ikili taramam,12.haftamın içindeyim,,Bakalim cinsiyetleri ne olacak cok merak ediyorum. Ben hamile kaldigim ay iyiki o testi kullanmisim cunku tahmin ettigimden 3 gun once yumurtladigimi kesfetmis oldum. Testi kullanmasaydim o tarihlerde iliskiye girmeyecektim ve de tutmayacakti. Bence cok iyi bi yontem
Aynen.! pıtt pıttt bi kaç kez arka arkaya atıyor
Annen yakındıysa olabilir canım benim kayınvalidem yakında kendisi çocuk gelişimci hemde destekliyor çalışmamı. Sonuçta keyfimden çalışmıyorum. Ben bakıcam dedi dün havalara uçtum. Birinden biri baksın da Allah razı oldun deriz canım stres yapma daha kaç ay var zaten :)benım annem çok yakında kayınvalıdem uzakta. eger o bakarsa bize yerleşcekeşimle hiç konusmuyoruz bu konuyu dun actım konuyu. dedım kım bakacak bakarız o gunler gelsın dıyo. son dakıka ya bırakcak herseyı arkadaş. sonra dedıkı annem bakar annen bakar değişe değişe. iyi dedım çocuk salak olsun. offff sinir oluyorum. inşallah durumlar ıyı olurda ben bakarım cocuma. korkuyorum çok benım annem bakarken uak bısey olsa kavga edermı dıye korkuyorum. onun annesı guzel bakar ama ben ısteklerımı kendı anneme dile getirdiğim gibi getiremıcem offffffffffffffff
Günaydın kızlar çalışanların Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor ya kızımın okulumda açevin toplantısı var orda ki ana konuda buydu dün.ilk çocuk da öyle böyle idare ettik dedi arkadaş ama çocuğumu kendim istediğim gibi yetiştiremedim beni 3 saat görüyor dede babaanne bütün gün .çok sorunlar yaşadım 2 çocuğun da işi bırakmış kendim bakıyorum ne yapayım diyor.biryandan para kazanmak bir yandan çocuk sonuçta bu dünyaya biz getirmek istedik onu.en iyi şekilde yetiştirmek boynumuzun borcu heleilk7 yaş sonrasında zaten kendini kurtaracak
Vallahi kimse yanlış anlamasın ama etrafımdaki insanlarda gördüğüm çalışıyorum diyo işin içinden sıyrılıyor. Temizliği başkası yapıyor çocuğu annesi kayınvalidesi bakıyor yemeği onlarda yiyiyor misafiri gelecekse ikramlar annesinden yok ne ala diyorum bir de 2. Çocuğu yapıyor yaparsın tabi kendi hayatını kendi organize etse korkar nasıl bakcam diye baksınlar ne olcak diyo muhabbet etsen herkezden çok biliyor herşeyi aslında evden çocukdan haberi yok ama yüzüne bir şey denemiyor tabi
günaydın kızlar
şimdi çıkıyorum işten 10,30da randevum var dua edin güzel geçsin çok heyecanlandım gene
kizlar ben ikili tarama testi yaptirmamaya karar verdim. doktora sordum testin guvenilirligi kesin mi diye. hata payi var dedi. sonra bana farzedelim down sendromlu olma ihtimali yuksek sonucu cikti. aldirir misin bebegini dedi. ben de aldirmam dedim. o zaman test yaptirip hic strese girme dedi
yani 5-6 cm lik birşeyin kıpırtısını hissedemeyiz ki ama belki nerde olduğunu anlayabiliriz gezdiği yer daha sert oluyorEvet canım aynen öyle :)) bağırsakmış ama
Al benden de o kadar 8-5 masa başı çalışıyorum. Öğle arası da buradayım. Uykusuzluk beni öldürüyor. Hafta sonlarını iple çekiyorum.bende masa başı çalışıyorum işkence gıbı dün kafam dusup duruyodu..sabah kalkmasıda zor oluyo hava soguyunca nasıl cıkcaz evden
Şti akşamlar canım nur Hanım'a gidiyorum maya hastanesi
Bugun güne zor basladim gexe kotuydum acile gittim doktor bakti kalbi calismiyo dedi bebegin aklim cikti sonra yok yok sirtti donukmuste gorememiste gerzek ona korktum ucuk zaten aldi basini gidiyo ilkkez bu sabah tansiyonm okadar dustuki ise gelemedim esim birakti bu sabah tansiyonuba ve bulantisina bi care
yani 5-6 cm lik birşeyin kıpırtısını hissedemeyiz ki ama belki nerde olduğunu anlayabiliriz gezdiği yer daha sert oluyor
kizlar ben ikili tarama testi yaptirmamaya karar verdim. doktora sordum testin guvenilirligi kesin mi diye. hata payi var dedi. sonra bana farzedelim down sendromlu olma ihtimali yuksek sonucu cikti. aldirir misin bebegini dedi. ben de aldirmam dedim. o zaman test yaptirip hic strese girme dedi
Kizlar biz geldik doktordan oyle mutluyumki anlatamam bebegimizi gorduk kipir kipir oynuyordu nasil hareketli anlatamam gecen gittigimize gore kocaman olmus 10+0 olmusuz tam iki gun geriden sayiyomusum cok mutlu oldum kesenin icinde nokta kadardi şimdi kocaman olmus 3cm olmusuz ya yerim onu doktorum keseyi de bebegide cok saglikli buldu. 8 kasim ikili teste randevu aldik burada surekli konusu oldu ikili testin doktorum o kadar iyi bilgilendirdi ki beni zaten prof.dr yapacak onu da ayarladik.
kizlar Allah hepimize saglikli gunler versin bebislerimiz saglikla dunyaya gelsin insallah...
Bu da benim minigimin resmiEki Görüntüle 1277924
Çok iyi. Allah nazarlardan saklasinKizlar biz geldik doktordan oyle mutluyumki anlatamam bebegimizi gorduk kipir kipir oynuyordu nasil hareketli anlatamam gecen gittigimize gore kocaman olmus 10+0 olmusuz tam iki gun geriden sayiyomusum cok mutlu oldum kesenin icinde nokta kadardi şimdi kocaman olmus 3cm olmusuz ya yerim onu doktorum keseyi de bebegide cok saglikli buldu. 8 kasim ikili teste randevu aldik burada surekli konusu oldu ikili testin doktorum o kadar iyi bilgilendirdi ki beni zaten prof.dr yapacak onu da ayarladik.
kizlar Allah hepimize saglikli gunler versin bebislerimiz saglikla dunyaya gelsin insallah...
Bu da benim minigimin resmiEki Görüntüle 1277924
Çok iyi. Allah nazarlardan saklasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?