2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
takılma o zaman iyi bakacaksa yani kayınvalidemiz de annemiz sonuçta hem daha iyi annene kızıp onu kırmaktansa kayınvalidene kırmadan söylersin bir gerçek ki onlar bizden daha tecrübeli bazen istemediğimiz şeyleri yapsalarda bizden daha iyi bildikleri kesin o yüzden bazen susmak gerek çocuğa büyük zarar vermiyorlarsa mesela bende doğumdan sonra kayınvalidemde kalıcam bi süre önce bunu kabullenmekte çok zorlandım sonra düşündüm ki öründe bebek tutmamış bi insan olarak bırak tecrübelerinden faydalan hem de onlar da sevsin doysun heyecanlarını yaşasın herşeye çok takılmamaya karar verdim sende oluruna bırak olana da teslim ol

Kızlar bu arada ikili test yaptıranlar var mı? Fiyatını da öğrenebilir miyim?
Gerçi hastaneye göre değişiyordur ama en azından fikir olur.

Canım ben bir hafta sonra yaptiracam. Özel hastane ücret 20 tl.

Kızlar ben çok kötü hastalandım ateş 37 çıkıyor benim gibi olanlar ilaç kullandınızmı

canım korkma ben de hastayım. Ateşim 37.1 çıkıyor. Hemşire 37.5i geçerse doktorun la irtibat kur dedi. Dün ben ölüyorum sandım ya her dakika hapsirmaktan nefes alamiyordum

benımde yarın ikli testimvar korkuyorum ama yapacak bişey yok

Bugun güne zor basladim gexe kotuydum acile gittim doktor bakti kalbi calismiyo dedi bebegin aklim cikti sonra yok yok sirtti donukmuste gorememiste gerzek ona korktum ucuk zaten aldi basini gidiyo ilkkez bu sabah tansiyonm okadar dustuki ise gelemedim esim birakti bu sabah tansiyonuba ve bulantisina bi care

Bakalim cinsiyetleri ne olacak cok merak ediyorum. Ben hamile kaldigim ay iyiki o testi kullanmisim cunku tahmin ettigimden 3 gun once yumurtladigimi kesfetmis oldum. Testi kullanmasaydim o tarihlerde iliskiye girmeyecektim ve de tutmayacakti. Bence cok iyi bi yontem

Günaydın kızlar çalışanların Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor ya kızımın okulumda açevin toplantısı var orda ki ana konuda buydu dün.ilk çocuk da öyle böyle idare ettik dedi arkadaş ama çocuğumu kendim istediğim gibi yetiştiremedim beni 3 saat görüyor dede babaanne bütün gün .çok sorunlar yaşadım 2 çocuğun da işi bırakmış kendim bakıyorum ne yapayım diyor.biryandan para kazanmak bir yandan çocuk sonuçta bu dünyaya biz getirmek istedik onu.en iyi şekilde yetiştirmek boynumuzun borcu heleilk7 yaş sonrasında zaten kendini kurtaracak

Vallahi kimse yanlış anlamasın ama etrafımdaki insanlarda gördüğüm çalışıyorum diyo işin içinden sıyrılıyor. Temizliği başkası yapıyor çocuğu annesi kayınvalidesi bakıyor yemeği onlarda yiyiyor misafiri gelecekse ikramlar annesinden yok ne ala diyorum bir de 2. Çocuğu yapıyor yaparsın tabi kendi hayatını kendi organize etse korkar nasıl bakcam diye baksınlar ne olcak diyo muhabbet etsen herkezden çok biliyor herşeyi aslında evden çocukdan haberi yok ama yüzüne bir şey denemiyor tabi

Açıklaması çok net aslında : Üşüyorum ve giyiniyorum

Ciddi misin, bende hissediyorum ki ben ömrümde bağırsak hareketlerini hissetmemiş biriyimdir.
Birkaç kez oldu bende de, şaştım kaldım

Ciddi misin, bende hissediyorum ki ben ömrümde bağırsak hareketlerini hissetmemiş biriyimdir.
Birkaç kez oldu bende de, şaştım kaldım

Evet her zaman olmuyor nadir oluyor ama hissediyorum fakat herkes bağırsak diyor :) ama ben onun bebek olduğunu düşünüyorum çok güçlü değil ama hani denizde balık dokunur bacağına, ayağına pıt pıt diye öyle bi his oluyor arada :)

günaydın arkadaşlar bugün 11 gibi bende doktora çıkıcam dua edin benim için de inşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır

ben zaten yaklaşık 5 aydır korunmuyordum bir yerde hata yaptığımı anladım ve o testlerden aldım meğersem ben de yumurtlama tarihimi yanlış hesaplıyormuşum .. kesinlikle sana katılıyorum süperr bişey bakalım cinsiyeti öğrenir öğrenmez birbir. söleyelim testlerin doğruluğunu kanıtlarız :)

Bulantılar bulantılar.. 8 Kasım'a kadar ahh dayanabilsem.. Biliyorum ki yavruyu ekranda görünce hepsi geçip gidiyor.
Kızlar siz hamileliğinizi söylediniz mi etrafınızdakilere ? :) Ben 3. ayda söylemeyi düşünüyorum :) Şuan sadece şirketten bizim 4 kız, 3 kuzenim (bunlar kardeşler zaten) ve eşim biliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…