Kizlar ben hamile olduğumu öğrenir ogrenmez randevu aldik kalp atışını da duyduktan sonra eşimle sevindirik olduk ve hemen söyledik herkese. Etrafnzda sizi cekemeyen haset insanlar yoksa söyleyin bence ama eğer varsa üç ay söylemeyin. Ben çok pişman oldum eşimn ailesi özellikle de eltilerim iki güne bir soruyolar cinsiyeti belli oldu mu diye. Ikinci bebeğimi Allah nasip ederse ilk üç ayı doldurana kadar kimseye söylemicem
ilk gebeliğim biraz fazla evhamlıyım sanırım yarım tabak falaan yedim kısırı bittiğinde fark ettim :S İçime su serptin valla teşekkür ederimmm senin kaçıncı gebeliğin
kızlar doktora gıttım..kalp atısları yok ve gelişmemiş gebelikmiş..cuma gunu kurtaj olcam :'( elveda ben ayrılıyorum bu sayfadan... :'( Allah sağ salim bebeğinizi kucagınıza almanızı nasip etsin inş..hoşcakalın..
ilk gebeliğim biraz fazla evhamlıyım sanırım yarım tabak falaan yedim kısırı bittiğinde fark ettim :S İçime su serptin valla teşekkür ederimmm senin kaçıncı gebeliğin
kızlar doktora gıttım..kalp atısları yok ve gelişmemiş gebelikmiş..cuma gunu kurtaj olcam :'( elveda ben ayrılıyorum bu sayfadan... :'( Allah sağ salim bebeğinizi kucagınıza almanızı nasip etsin inş..hoşcakalın..
doktor hiçbir sakıncası yok demesine rağmen korkuyorum bir zarar vericez diye duyduğumdan beri daha hiç yapmadık.. bu şekilde ne kadar gidicek onu da bilmiyorum :)