Kizlar ben hamile olduğumu öğrenir ogrenmez randevu aldik kalp atışını da duyduktan sonra eşimle sevindirik olduk ve hemen söyledik herkese. Etrafnzda sizi cekemeyen haset insanlar yoksa söyleyin bence ama eğer varsa üç ay söylemeyin. Ben çok pişman oldum eşimn ailesi özellikle de eltilerim iki güne bir soruyolar cinsiyeti belli oldu mu diye. Ikinci bebeğimi Allah nasip ederse ilk üç ayı doldurana kadar kimseye söylemicem
KIZLARRRRRRRRR
kısırın içinde maydonoz yedim yanlışlıkla düşük riskinden dolayı yatıyorummm bir şey olmaz demiiiiiiii
ilk gebeliğim biraz fazla evhamlıyım sanırım yarım tabak falaan yedim kısırı bittiğinde fark ettim :S İçime su serptin valla teşekkür ederimmm senin kaçıncı gebeliğin1 kere yemekle olur mu hiç?
Kızlar saç kurutma makinasınin zararı varmı nette yazılanlar korkuttu
KIZLARRRRRRRRR
kısırın içinde maydonoz yedim yanlışlıkla düşük riskinden dolayı yatıyorummm bir şey olmaz demiiiiiiii
KIZLARRRRRRRRR
ben hep yiyorum salatada. abartmadıkça bişey olmaz merak etme. boşuna evham yapma.KIZLARRRRRRRRR
Kızlar haftaya cuma ikili test e gidiyorum bu aradailişki konusunu napiyorsunuz
kızlar doktora gıttım..kalp atısları yok ve gelişmemiş gebelikmiş..cuma gunu kurtaj olcam :'( elveda ben ayrılıyorum bu sayfadan... :'( Allah sağ salim bebeğinizi kucagınıza almanızı nasip etsin inş..hoşcakalın..
ilk gebeliğim biraz fazla evhamlıyım sanırım yarım tabak falaan yedim kısırı bittiğinde fark ettim :S İçime su serptin valla teşekkür ederimmm senin kaçıncı gebeliğin
Bize yasak cunku olunca kasiklarim agriyo bi kac gunKızlar haftaya cuma ikili test e gidiyorum bu aradailişki konusunu napiyorsunuz
bebeği öğrendiğimizden beri yapmıyoruzz düşük riskim var zatenKızlar haftaya cuma ikili test e gidiyorum bu aradailişki konusunu napiyorsunuz
rabbim yardımcın olsun canım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşALLAHkızlar doktora gıttım..kalp atısları yok ve gelişmemiş gebelikmiş..cuma gunu kurtaj olcam :'( elveda ben ayrılıyorum bu sayfadan... :'( Allah sağ salim bebeğinizi kucagınıza almanızı nasip etsin inş..hoşcakalın..
doktor hiçbir sakıncası yok demesine rağmen korkuyorum bir zarar vericez diye duyduğumdan beri daha hiç yapmadık.. bu şekilde ne kadar gidicek onu da bilmiyorum :)Kızlar haftaya cuma ikili test e gidiyorum bu aradailişki konusunu napiyorsunuz
bebeği öğrendiğimizden beri yapmıyoruzz düşük riskim var zaten
13.haftadayim dr bisey demedi haftada bir oluyor bi kisitlama yokKızlar haftaya cuma ikili test e gidiyorum bu aradailişki konusunu napiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?