2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
KIZLARRRRRRRRR
kısırın içinde maydonoz yedim yanlışlıkla düşük riskinden dolayı yatıyorummm bir şey olmaz demiiiiiiii

Kızlar saç kurutma makinasınin zararı varmı nette yazılanlar korkuttu

canım o kadar da değil o kadar detaya inme bence

KIZLARRRRRRRRR
kısırın içinde maydonoz yedim yanlışlıkla düşük riskinden dolayı yatıyorummm bir şey olmaz demiiiiiiii

canım canının her çektiğini yiyebilirsin zararını bildiğin şeyi bile ayarında yersen birşey olmaz

KIZLARRRRRRRRR

bıldıgım kadaıyla kaynatıp suyunu ıcersen vede çok fazla yersen kana sulandırma özelliği var. okadar birşey yapmaz sanırım

Allahim sabir versin canim. Tez zamanda yeniden hamile kalirsin insallah. Moralinu bozma olur mu daha cook basindaydin cunku

ilk gebeliğim biraz fazla evhamlıyım sanırım yarım tabak falaan yedim kısırı bittiğinde fark ettim :S İçime su serptin valla teşekkür ederimmm senin kaçıncı gebeliğin

benimde ilk gebeliğim anlıyorum seni aynı durum bende de var, canın çektiyse ye ama ölçüsünde yemen yeterli :)

rabbim yardımcın olsun canım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşALLAH

Kızlar haftaya cuma ikili test e gidiyorum bu arada ilişki konusunu napiyorsunuz
doktor hiçbir sakıncası yok demesine rağmen korkuyorum bir zarar vericez diye duyduğumdan beri daha hiç yapmadık.. bu şekilde ne kadar gidicek onu da bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…