2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözünüz aydın,,inş güzel haberler almaya devam ederiz hep birlikte,son gittiğimde bana da burun kemiği oluşmuş,iyi birşey demişti,onlar iyi oldukça biz daha daha mutlu olucaz inş:)

down sendromuna bakiliyormus. sonucu ogrenmenin erken tedavi gibi bir faydasi da yok. ben de zaten evhamli bi tipim. strese girmeye gerek yok dedim

ben dovn sendromlu dıyıpte saglam cıkan cocukta duymustum zaten

kızlar ınternette hesapta 10+2 cıkıyo burda 11 çıkıyo. sımdı cuma gıdıcem bana ıkılı test ıcın randevu verırmı sizce.

Maşallah annesi bebişin çok güzel görünüyor...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ben de bebişimi çok özledım daha bir hafta var

Gözünüz aydın,,inş güzel haberler almaya devam ederiz hep birlikte,son gittiğimde bana da burun kemiği oluşmuş,iyi birşey demişti,onlar iyi oldukça biz daha daha mutlu olucaz inş:)

aynen o kadar mutlu oluyoruzki onu görünce yeterki sağlıklı olsunlar

kızlar ınternette hesapta 10+2 cıkıyo burda 11 çıkıyo. sımdı cuma gıdıcem bana ıkılı test ıcın randevu verırmı sizce.

10+2 canım 11 haftalıksın demek oluyor 10.haftan dolmuş 11.haftadanda 2 gün almışsın oluyor. İkili test 11-14 hafta arası oluyor canım verir büyük ihtimal

Maşallah annesi bebişin çok güzel görünüyor...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ben de bebişimi çok özledım daha bir hafta var

sağol canım büyüdükçe iyice net görünmeye başladılar. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Günler geçmiyor zaten randevuyu beklerken benakşam heyecandan uyuyamadım ne yapıyor acaba büyüdü mü diye en son gittiğimde 0,86 cmdi bugün 3,04 cm olmuş yavrum şok oldum görünce

zaten 10+2de olunca 11. hafta içinde olduğun sayılıyr. Bir sıkıntı yok yani:) ben bugün 9+3üm bana 3 hafta sonraya randevu verdi dr. sana da 1-2 hafta sonrasına verebilir bence:)

kızlar doktora gıttım..kalp atısları yok ve gelişmemiş gebelikmiş..cuma gunu kurtaj olcam :'( elveda ben ayrılıyorum bu sayfadan... :'( Allah sağ salim bebeğinizi kucagınıza almanızı nasip etsin inş..hoşcakalın..

Canım çok çok üzüldüm,demek hakkında böylesi hayırlıymış,lütfen içini ferah tut,dualarım seninle..Rabbim en hayırlı vakitte yerini doldurur inş

Allah sabır versın guzelım. hayırlısı ınsallah en yakın zamanda saglıklı bı bebegın olur. bide kurtaj oncesı son bıkez bıdaha baktır ıstersen

Kizlar ben hamile olduğumu öğrenir ogrenmez randevu aldik kalp atışını da duyduktan sonra eşimle sevindirik olduk ve hemen söyledik herkese. Etrafnzda sizi cekemeyen haset insanlar yoksa söyleyin bence ama eğer varsa üç ay söylemeyin. Ben çok pişman oldum eşimn ailesi özellikle de eltilerim iki güne bir soruyolar cinsiyeti belli oldu mu diye. Ikinci bebeğimi Allah nasip ederse ilk üç ayı doldurana kadar kimseye söylemicem

bende oyle dıyodm ama çatladım soyleıdm zaten ıkı kışıye soylesen cumle alem ogrenıyo. Allah korusun napalım ılk heyecan sonucta .lafta esıme bıle süpriz yapacaktım ama hemen yumurtladım.

allah sabırlar versin canım en yakın zamanda yine güzel haberler seni bulur inşallah

valla ben eşimle birlikte öğrendim öğrendiğim gibi ailemi görümcemi falan hemen aradım arkadaşlarıma da hemen haber verdim ben inanmıyorum öyle 3 ay muhabbetine bebeğimin kaderi oraya düştüğü gibi yazılıyor o bebeğe kem göz gelme olasılığı yok çünkü o bir melek

Çok üzüldüm canım ya başka bir doktora daha görünsen olmaz mı? Allah yardımcın olsun. kimseye yaşatmasın.

Kızlar saç kurutma makinasınin zararı varmı nette yazılanlar korkuttu

canım hayırlısı böyleymiş hiç sıkma canını içini ferah tut allahın bir bildiği vardır gene olur

canım hayırlısı böyleymiş hiç sıkma canını içini ferah tut allahın bir bildiği vardır gene olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…