down sendromuna bakiliyormus. sonucu ogrenmenin erken tedavi gibi bir faydasi da yok. ben de zaten evhamli bi tipim. strese girmeye gerek yok dedimaslında mantık ama sadece tes te down sendromnamı bakıyorlar
Gözünüz aydın,,inş güzel haberler almaya devam ederiz hep birlikte,son gittiğimde bana da burun kemiği oluşmuş,iyi birşey demişti,onlar iyi oldukça biz daha daha mutlu olucaz inş:)Kizlar biz geldik doktordan oyle mutluyumki anlatamam bebegimizi gorduk kipir kipir oynuyordu nasil hareketli anlatamam gecen gittigimize gore kocaman olmus 10+0 olmusuz tam iki gun geriden sayiyomusum cok mutlu oldum kesenin icinde nokta kadardi şimdi kocaman olmus 3cm olmusuz ya yerim onu doktorum keseyi de bebegide cok saglikli buldu. 8 kasim ikili teste randevu aldik burada surekli konusu oldu ikili testin doktorum o kadar iyi bilgilendirdi ki beni zaten prof.dr yapacak onu da ayarladik.
kizlar Allah hepimize saglikli gunler versin bebislerimiz saglikla dunyaya gelsin insallah...
Bu da benim minigimin resmiEki Görüntüle 1277924
down sendromuna bakiliyormus. sonucu ogrenmenin erken tedavi gibi bir faydasi da yok. ben de zaten evhamli bi tipim. strese girmeye gerek yok dedim
Kizlar biz geldik doktordan oyle mutluyumki anlatamam bebegimizi gorduk kipir kipir oynuyordu nasil hareketli anlatamam gecen gittigimize gore kocaman olmus 10+0 olmusuz tam iki gun geriden sayiyomusum cok mutlu oldum kesenin icinde nokta kadardi şimdi kocaman olmus 3cm olmusuz ya yerim onu doktorum keseyi de bebegide cok saglikli buldu. 8 kasim ikili teste randevu aldik burada surekli konusu oldu ikili testin doktorum o kadar iyi bilgilendirdi ki beni zaten prof.dr yapacak onu da ayarladik.
kizlar Allah hepimize saglikli gunler versin bebislerimiz saglikla dunyaya gelsin insallah...
Bu da benim minigimin resmiEki Görüntüle 1277924
verir canimkızlar ınternette hesapta 10+2 cıkıyo burda 11 çıkıyo. sımdı cuma gıdıcem bana ıkılı test ıcın randevu verırmı sizce.
Gözünüz aydın,,inş güzel haberler almaya devam ederiz hep birlikte,son gittiğimde bana da burun kemiği oluşmuş,iyi birşey demişti,onlar iyi oldukça biz daha daha mutlu olucaz inş:)
kızlar ınternette hesapta 10+2 cıkıyo burda 11 çıkıyo. sımdı cuma gıdıcem bana ıkılı test ıcın randevu verırmı sizce.
Maşallah annesi bebişin çok güzel görünüyor...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ben de bebişimi çok özledım daha bir hafta var
kızlar ınternette hesapta 10+2 cıkıyo burda 11 çıkıyo. sımdı cuma gıdıcem bana ıkılı test ıcın randevu verırmı sizce.
zaten o kadar minikler ki hissedemeyizEvet canım aynen öyle :)) bağırsakmış ama
Canım çok çok üzüldüm,demek hakkında böylesi hayırlıymış,lütfen içini ferah tut,dualarım seninle..Rabbim en hayırlı vakitte yerini doldurur inşkızlar doktora gıttım..kalp atısları yok ve gelişmemiş gebelikmiş..cuma gunu kurtaj olcam :'( elveda ben ayrılıyorum bu sayfadan... :'( Allah sağ salim bebeğinizi kucagınıza almanızı nasip etsin inş..hoşcakalın..
kızlar doktora gıttım..kalp atısları yok ve gelişmemiş gebelikmiş..cuma gunu kurtaj olcam :'( elveda ben ayrılıyorum bu sayfadan... :'( Allah sağ salim bebeğinizi kucagınıza almanızı nasip etsin inş..hoşcakalın..
Kizlar ben hamile olduğumu öğrenir ogrenmez randevu aldik kalp atışını da duyduktan sonra eşimle sevindirik olduk ve hemen söyledik herkese. Etrafnzda sizi cekemeyen haset insanlar yoksa söyleyin bence ama eğer varsa üç ay söylemeyin. Ben çok pişman oldum eşimn ailesi özellikle de eltilerim iki güne bir soruyolar cinsiyeti belli oldu mu diye. Ikinci bebeğimi Allah nasip ederse ilk üç ayı doldurana kadar kimseye söylemicem
kızlar doktora gıttım..kalp atısları yok ve gelişmemiş gebelikmiş..cuma gunu kurtaj olcam :'( elveda ben ayrılıyorum bu sayfadan... :'( Allah sağ salim bebeğinizi kucagınıza almanızı nasip etsin inş..hoşcakalın..
Kizlar ben hamile olduğumu öğrenir ogrenmez randevu aldik kalp atışını da duyduktan sonra eşimle sevindirik olduk ve hemen söyledik herkese. Etrafnzda sizi cekemeyen haset insanlar yoksa söyleyin bence ama eğer varsa üç ay söylemeyin. Ben çok pişman oldum eşimn ailesi özellikle de eltilerim iki güne bir soruyolar cinsiyeti belli oldu mu diye. Ikinci bebeğimi Allah nasip ederse ilk üç ayı doldurana kadar kimseye söylemicem
Çok üzüldüm canım yakızlar doktora gıttım..kalp atısları yok ve gelişmemiş gebelikmiş..cuma gunu kurtaj olcam :'( elveda ben ayrılıyorum bu sayfadan... :'( Allah sağ salim bebeğinizi kucagınıza almanızı nasip etsin inş..hoşcakalın..
canım hayırlısı böyleymiş hiç sıkma canını içini ferah tut allahın bir bildiği vardır gene olurkızlar doktora gıttım..kalp atısları yok ve gelişmemiş gebelikmiş..cuma gunu kurtaj olcam :'( elveda ben ayrılıyorum bu sayfadan... :'( Allah sağ salim bebeğinizi kucagınıza almanızı nasip etsin inş..hoşcakalın..
canım hayırlısı böyleymiş hiç sıkma canını içini ferah tut allahın bir bildiği vardır gene olurkızlar doktora gıttım..kalp atısları yok ve gelişmemiş gebelikmiş..cuma gunu kurtaj olcam :'( elveda ben ayrılıyorum bu sayfadan... :'( Allah sağ salim bebeğinizi kucagınıza almanızı nasip etsin inş..hoşcakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?