2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlaaar bugun dr a gittim dev hast ne gidiyorm ultrasonda kipirdadigini goremedm cunku ekran bana uzak kaliyor sadece dr bakiyor. Hersey yolunda ense kalinligi normalmis iki tup kan verdim demir eksikligi cikti biraz. Demir hapi verdi. Diger kan tarama testi icindi 15gun sonra belli olacakms. Cinsiyeti sorayim dedim lafi agzima tikti cok erken dedi 13.haftadayim :)

Benim ilk gebelikte 9ay iliski yasakdi. Bu ikinci bunda baslarda yasakdi. Sonra doktor bisey demedi ama piskolojik heralde yapmiyo gibi biseyiz. Veya kiyisindan kösesinden iste haftada bir hahaa

Canım benim Allah en kısa zamanda tekrarıni nasip etsin

Maydonoz yiyen arkadasim cok guldum sana korkma canim :)) koca koca bikac bağ yersen zararlii

Kızlar haftaya cuma ikili test e gidiyorum bu arada ilişki konusunu napiyorsunuz
Canım bunu doktoruna sor bence. Allah korusun düşük riski varsa veya bi sakıncası varsa yasak koyar zaten doktor. Siz de ona göre devam edersiniz. Biz ilk evlendiğmzde nasılsak hala öyle devam ediyoruz. Doktor da herhangi bsy demedi. Bebeğe bi zarari olacağını düşünmüyorum Allahin izniyle.

Kızlar ilişki konusunda yazdıklarınıza çok güldüm yaa o sırada sizden salgılanan hormonlar bebekte de mutluluk yapıyo bilginize düşük tehlikeniz yoksa minikleri bu duygudan mahrum etmeyin ben doğumdan bir önceki gece bile yaptım sorun yok yani karnınıza baskı olmadıktan sonra tabi

Sahi mi canım bebeğin mutlu olduğunu hiç duymamistim gercktn varmi öyle bsy. O zaman benim bebeğim yeteri kadar mutludur :) :)

KIZLARRRRRRRRR
kısırın içinde maydonoz yedim yanlışlıkla düşük riskinden dolayı yatıyorummm bir şey olmaz demiiiiiiii
Tatlım bu kadar evham yapma Allahin izniyle bsy olmaz. Ben hep yiyorum salatalarin içinde. Yemeden içmeden bsy olmaz. Sen bolca dinlen iş güç temizlk falan yapma riskliyse

Canım Allahım yardımcın olsun inşallah tez zamanda bebişini Rabbim kucağına versin...

Arkadaslar dusuk riskiniz varsa iliskiye girmeyin ben diger gebelikte 9 ay girmemistim ayrica ben ebeyim oyle yok cocuk mutlu oluyor iliskiden sonra gibi hurafe seyler solemeyin ben bunda da girmiyorum iliskiye

kızlaaaaaaarr cınsıyet ogrenen war mııııııııııııı ??????????? haftaya gıdıcem haftaya 13 haftalık olcazz sızce ogrenırmıyımmm ??

Hoş geldin canım. Nerelerdesin hiç görrmiyoruz. Bebişler nasıl cinsiyetlerini öğrendinmi
Canım hiç sorma mide bulantısından ve iş yoğunluğundan bir türlü giremedim foruma, bebişler iyi çok şükür teyzesi bugün kontrolümüz vardı doktor biri erkek gibi diğeri kız gibi dedi ama bakalım 2 hafta sonra kesinleşicek inşallah :) sen öğrendin mi ya da öğrenen var mı aramızda :) Kesin olanlar yazsa listeye de ekleriz aslında

Kızlar 9+6 haftalık hamileyim çok bulantım oluyordu ama Son 2 gündür bulantım birden kesildi normal hayatıma döndüm acaba bi sorun varmıdır çok merak ediyorum birden kesilmesine doktora soracam ama randevuma var daha...

Merhaba beni de listeye ekler misiniz :)
Yaşım 26 Mardin deyim...
sat: 21 08 2014
bdt 28 05 2014

Yani 8+6 haftalık hamileyim :)

Canım inşallah sıkıntı yoktur yine de doktoruna sor ama sanmıyorum mide bulantısı bende de aşırı var ama artık yavaş yavaş bitecek bulantılar bunlara alışmak lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…