Hayırlı olsun inşallah eklerim tabi :)Merhaba beni de listeye ekler misiniz :)
Yaşım 26 Mardin deyim...
sat: 21 08 2014
bdt 28 05 2014
Yani 8+6 haftalık hamileyim :)
Bu erkenden öğrenenler nasıl öğreniyo o zaman yaa doktrlar da bi değişik. Haftaya ben de gidicem inş bana da erken demez.Ben bugun gittim 13haftalik ama soylemedi cok erken dedi dr :)
hadıı yaaaBen bugun gittim 13haftalik ama soylemedi cok erken dedi dr :)
aynen bende oyleyım bı turlu sureklılık getıremedımbende isteyip yapmayanlardanım inşalah bi an önce bebeğimle namaza başlarız :)
Kızlar 9+6 haftalık hamileyim çok bulantım oluyordu ama Son 2 gündür bulantım birden kesildi normal hayatıma döndüm acaba bi sorun varmıdır çok merak ediyorum birden kesilmesine doktora soracam ama randevuma var daha...
Normalde erken çünkü bulantının kesilmesi o yüzden endiselendim gerçi kanama yok bişey yoktur diye düşünüyorum ama yinede içim rahat değilAynısını yaşadım bir haftadır midem bulanmiyo. Sak diye kesildi. Korktum Internette okudukları m daha çok korkuttu. Yarın Dr a gidicem umarım iyidir bebiklerimiz
Bu erkenden öğrenenler nasıl öğreniyo o zaman yaa doktrlar da bi değişik. Haftaya ben de gidicem inş bana da erken demez.
İyi akşamlar canım sanırım 3 kişi öğrenmişti erkek diyede yazmışlardı. Ben 4 Kasım'da gideceğim inşallah öğrenirim çok merak ediyorum. Allah sanada kolaylık versin inşallah.Canım hiç sorma mide bulantısından ve iş yoğunluğundan bir türlü giremedim foruma, bebişler iyi çok şükür teyzesi bugün kontrolümüz vardı doktor biri erkek gibi diğeri kız gibi dedi ama bakalım 2 hafta sonra kesinleşicek inşallah :) sen öğrendin mi ya da öğrenen var mı aramızda :) Kesin olanlar yazsa listeye de ekleriz aslında
İyi akşamlar canım. Doktorun ilgisi çok iyi hastanede iyi iki çocuğumun doğumunuda orda yaptım. Sen devlette hangi doktora gidiyorsun. Ben Sevilay Hanım'a gittim doktor çok iyi ama eşim giremediği için ve 4 5 hastayı birlikte aldıkları için özele gidiyoru m.Merhaba canım, daha önceki doğumlarında da mı oraya gittin? Memnun musun? doktorun, hastanenin ilgisi nasıl? Bende ilk Nur hanıma gittim tahliller fazla gelince devlete dönüş yaptım.Fakat tekrar özele gitmek istiyorum.Sürekli tahlil yaptırıyor mu? Süreç nasıl anlatırsan sevinirim canım.
Meraba kızlar bende sizin gibi ovulasyon testi kullandım. 5 ay testsiz denedik olmadı. 6. Ay testi kullandım ve o ayda hamile kaldım çok şükür. Ben cinsiyetini çok merak ediyorum bakalım 4 Kasım'da randevu inşallah hayırlısıyla öğrenirim.ben zaten yaklaşık 5 aydır korunmuyordum bir yerde hata yaptığımı anladım ve o testlerden aldım meğersem ben de yumurtlama tarihimi yanlış hesaplıyormuşum .. kesinlikle sana katılıyorum süperr bişey bakalım cinsiyeti öğrenir öğrenmez birbir. söleyelim testlerin doğruluğunu kanıtlarız :)
Kızları bilmem ama ben napıyorum biliyormusun 1 demet maydonozu eşim yarısınıda ben önce güzelce bir yiyoruz sonra 3000 w lık fön makinasını birbirimizin orasına burasına tutup fantazi yapıyoruz.bitmedi evin içine kedileri koyup birbirimizi korkutuyoruz ...sonra sabaha kadar ilişkinin gözüne finali nasılmı yapıyoruz içimiz yandı haliyle birer portakal soyup çekirdeğini yutuyoruz...Kızlar haftaya cuma ikili test e gidiyorum bu aradailişki konusunu napiyorsunuz
İns sen ogrenirsin canim. Ben dev hastnsne gidiyrm zaten hep yuzeysel bakiyolar bisey de soramiyosunBu erkenden öğrenenler nasıl öğreniyo o zaman yaa doktrlar da bi değişik. Haftaya ben de gidicem inş bana da erken demez.
Evet bende oyle duydum. Su an belli zaten bebeklerimizin cinsiyeti 13.haftada. Ama hayirlisi bekleyelim bakalimhadıı yaaaaslında bılıolarmısda kesın bellı olunca soluyolarmıs....
Kızları bilmem ama ben napıyorum biliyormusun 1 demet maydonozu eşim yarısınıda ben önce güzelce bir yiyoruz sonra 3000 w lık fön makinasını birbirimizin orasına burasına tutup fantazi yapıyoruz.bitmedi evin içine kedileri koyup birbirimizi korkutuyoruz ...sonra sabaha kadar ilişkinin gözüne finali nasılmı yapıyoruz içimiz yandı haliyle birer portakal soyup çekirdeğini yutuyoruz...
eda senin bu sorular beni benden alıyor...
espiri kaldırman dileğiyle
ayyy bakalımm hadı bu kadar haftayı gecırdık ıkı uc hafta daha da sabrederızz yaa ınsallahh saglıklı olsunlar da.. :)Evet bende oyle duydum. Su an belli zaten bebeklerimizin cinsiyeti 13.haftada. Ama hayirlisi bekleyelim bakalim
Yok canım kim ne isterse sorar farumun amacıda bu zaten ben sadece edaya takılmak istedim baştan takip edenler bilir bu soruları bide 10 sayfada bir ilişkiyi sorması manidar yapta bi rahatla edaaa .... Eda bizi diskoya götür eda....
Güzelmiş. Yanni herkes istedigini sorabilir tabiki de..ben arkadasın sorularında ki bu çelişkiyi çözemedim o yüzden cevap da veremedim hic yardimci olamadım. Yani kurutma makinası veya ne biliyim kedinin bebeği etkiyecegini düşünüp bu kadar evhamlari içinde direkt düşük riskine karşı yasaklanan bir seyi ilişki durumunu ihmal etmek istememesi bu haline göre şaşırtıcı..
Yok canım kim ne isterse sorar farumun amacıda bu zaten ben sadece edaya takılmak istedim baştan takip edenler bilir bu soruları bide 10 sayfada bir ilişkiyi sorması manidar yapta bi rahatla edaaa .... Eda bizi diskoya götür eda....
Maksat yeşillik olsun benimki kafamız dağılsın biraz ... Bence edanın maydonoz şu bu bahane araya ilişki sorusunuda sokuşturmaya zemin olsun......ahahahaha
Doğum tarihlerimiz aynı gün fakat doktorum 2gün geç yumurtlamışsın tarihi değiştirmesek de olur demişti,,benm ikili testim de haftaya prş,cinsiyeti öğrenirsek yazalım mutlaka:)kızlaaaaaaarr cınsıyet ogrenen war mııııııııııııı ??????????? haftaya gıdıcem haftaya 13 haftalık olcazz sızce ogrenırmıyımmm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?