Normalde erken çünkü bulantının kesilmesi o yüzden endiselendim gerçi kanama yok bişey yoktur diye düşünüyorum ama yinede içim rahat değilbenim doktora gitmeme daha var sen yarın öğrenecekmişsin haberlerini bekliyorum canım umarım herşey yolundadır
Canım ben de sadece birkaç tane pembe tulum aldım çok heveslendim. Her carsiya ciktigmzda bakıyoruz kiyafetleri seviyoruz alamadan geri dönüyoruz. Herkes bu kdr acele ediyosan yeşil turuncu falan al dedi ama ben kız olursa pembe pembe kokos seyler giydirmek istiyorum :) Bilmeden de alınmıyor en basiti emzik çorap bile alamadim ve cok acele ediyorum bu konuda. Daha sekiz gün var bana doktr söyler mi bilmiyorum ins söyler. Dedigin gibi önce sağlıklı olsun da geç öğrenmeye de raziyim eninde sonunda öğrencez nasilsa. Erkekler 12,13te belli oluyomus bazen ama kızlar geç belli oluyomus.Bu hafta bana bişi görüyorym ama haftaya %80 netleşir dedi. Zayıfsın erkenden görünür dedi. Acelem sadece rüyamda erkek bebeğim oluyodu. Onu merak ediyorum. Yoksa sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. bi de alışverişe çıktım her iki cinsiyete de olacak bişi bakiim dedim bulamadım. Beyaz bi örgü battaniye alabildim sadece
Ben de zayifim canım inşallah belli olur ikimzn de. Erkek görüyosan rüyalarn doğru olabilir canm. Annenin icine dogan ve ruyalarndaki çıkıyo derler. Ben de hamile oldugumu henüz bilmiyoken bile hep kız gördüm şu anda da öyle yaniBu hafta bana bişi görüyorym ama haftaya %80 netleşir dedi. Zayıfsın erkenden görünür dedi. Acelem sadece rüyamda erkek bebeğim oluyodu. Onu merak ediyorum. Yoksa sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. bi de alışverişe çıktım her iki cinsiyete de olacak bişi bakiim dedim bulamadım. Beyaz bi örgü battaniye alabildim sadece
Bekleriz tabiki onlat İyi olsunlarda :)nacizaneonlast: 37431918 .!.:ayyy bakalımm hadı bu kadar haftayı gecırdık ıkı uc hafta daha da sabrederızz yaa ınsallahh saglıklı olsunlar da.. :)
Canimmm nasıl durabildin bunca zamannKızlar cinsiyetini bende cokk merak ediyorum. Çin takvime göre oğlum olcak ama sanki eşimle kız istiyoruz (önce sağlık tabi) Bu bizim ilk bebeğimiz çok heyecanliyiz göbek biraz çıktı.
Ben 3 kasımda ilk ultrason gidecem daha bebegimin ne kalbini duydum nede kesesini gordum ama onu hissediyorum benimle biliyorum.
Ultrason da 14 haftalık olcam ins doktor görür cinsiyetini de söyler
inşallah canm hep birlikte öğreniriz inşallah :)İns sen ogrenirsin canim. Ben dev hastnsne gidiyrm zaten hep yuzeysel bakiyolar bisey de soramiyosun
Arkadaslar dusuk riskiniz varsa iliskiye girmeyin ben diger gebelikte 9 ay girmemistim ayrica ben ebeyim oyle yok cocuk mutlu oluyor iliskiden sonra gibi hurafe seyler solemeyin ben bunda da girmiyorum iliskiye
Kardeş kardeşe takılıyoz meyve yiyoz,dizi izliyoz bizde bide garibim grip hepten ayrıyız ama belki bi fön tutsak ne bilim işte.... AhahahaTakılıyoruz tabi canim ya bende onu diyorum işte bu kadar evhamlarimiz bide ilişki ben unuttum şahsen bu ara zaten eşimde iyice alıştı kendisi bile korkuyo teklif dahi edilemiyo
Tamam tamam sustum içimden diycem:))Fazla yuklenmeyin sonucla bilgisizlik merak lipidolarin fazla calismasi soz konusu olabilir sorucak ogrencek
canim Allah sabir versin hayirlisi boyleymis icini ferah tutkızlar doktora gıttım..kalp atısları yok ve gelişmemiş gebelikmiş..cuma gunu kurtaj olcam :'( elveda ben ayrılıyorum bu sayfadan... :'( Allah sağ salim bebeğinizi kucagınıza almanızı nasip etsin inş..hoşcakalın..
Kızları bilmem ama ben napıyorum biliyormusun 1 demet maydonozu eşim yarısınıda ben önce güzelce bir yiyoruz sonra 3000 w lık fön makinasını birbirimizin orasına burasına tutup fantazi yapıyoruz.bitmedi evin içine kedileri koyup birbirimizi korkutuyoruz ...sonra sabaha kadar ilişkinin gözüne finali nasılmı yapıyoruz içimiz yandı haliyle birer portakal soyup çekirdeğini yutuyoruz...
eda senin bu sorular beni benden alıyor...
espiri kaldırman dileğiyle
sizi allah napmasin, bezdirdim sanırım hakkınızı helal edin, kusuruma bakmayinYok canım kim ne isterse sorar farumun amacıda bu zaten ben sadece edaya takılmak istedim baştan takip edenler bilir bu soruları bide 10 sayfada bir ilişkiyi sorması manidar yapta bi rahatla edaaa .... Eda bizi diskoya götür eda....
Maksat yeşillik olsun benimki kafamız dağılsın biraz ... Bence edanın maydonoz şu bu bahane araya ilişki sorusunuda sokuşturmaya zemin olsun......ahahahaha
farketmez canimYarin 2li test yaptircam ins.kizlar aç mi tok mu gitcem hastenye
Amin canım Allahım hepimize kolaylık versin, inşallah öğrenirsin canım biz de henüz kesin öğrenemedik bakalım hayırlısı olsun :)İyi akşamlar canım sanırım 3 kişi öğrenmişti erkek diyede yazmışlardı. Ben 4 Kasım'da gideceğim inşallah öğrenirim çok merak ediyorum. Allah sanada kolaylık versin inşallah.
Fazla yuklenmeyin sonucla bilgisizlik merak lipidolarin fazla calismasi soz konusu olabilir sorucak ogrencek
Merhaba beni de listeye ekler misiniz :)
Yaşım 26 Mardin deyim...
sat: 21 08 2014
bdt 28 05 2014
Yani 8+6 haftalık hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?