2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Inşallah canim. Bende yavaş yavaş azalsa takmazdim. Birden kesilince yazdım da yazdim .

Canım ben de sadece birkaç tane pembe tulum aldım çok heveslendim. Her carsiya ciktigmzda bakıyoruz kiyafetleri seviyoruz alamadan geri dönüyoruz. Herkes bu kdr acele ediyosan yeşil turuncu falan al dedi ama ben kız olursa pembe pembe kokos seyler giydirmek istiyorum :) Bilmeden de alınmıyor en basiti emzik çorap bile alamadim ve cok acele ediyorum bu konuda. Daha sekiz gün var bana doktr söyler mi bilmiyorum ins söyler. Dedigin gibi önce sağlıklı olsun da geç öğrenmeye de raziyim eninde sonunda öğrencez nasilsa. Erkekler 12,13te belli oluyomus bazen ama kızlar geç belli oluyomus.

Ben de zayifim canım inşallah belli olur ikimzn de. Erkek görüyosan rüyalarn doğru olabilir canm. Annenin icine dogan ve ruyalarndaki çıkıyo derler. Ben de hamile oldugumu henüz bilmiyoken bile hep kız gördüm şu anda da öyle yani

nacizaneonlast: 37431918 .!.:
ayyy bakalımm hadı bu kadar haftayı gecırdık ıkı uc hafta daha da sabrederızz yaa ınsallahh saglıklı olsunlar da.. :)
Bekleriz tabiki onlat İyi olsunlarda :)

Canimmm nasıl durabildin bunca zamann

Arkadaslar dusuk riskiniz varsa iliskiye girmeyin ben diger gebelikte 9 ay girmemistim ayrica ben ebeyim oyle yok cocuk mutlu oluyor iliskiden sonra gibi hurafe seyler solemeyin ben bunda da girmiyorum iliskiye

Sevgili ebe arkadaşım amacım hurafe uydurmak değil işim gücüm başımdan aşkın zaten kimseyi ilişkiye zorlamak gibi mantıksız bir niyetim yok bu BİR aksi kanıdaki düşüncenizi belirtebilirsiniz ama hurafe kelimesini kullanmanız çok hoş değil bu İKİ ben zaten mesajımda düşük riskiniz yoksa dedim ki Dr larda bu düşüncede çocuğu düşürecek olsanız da ilişkiye girin demedim bu ÜÇ arkadaşlarımın riskleri yoksa gereksiz evhamlanmamalarını istedim zaten anneyiz tedirginiz yazdıklarımı da sallamadım okudum ilk hamileliğimde araştırdığım için aklımda mutlu ediyor diye kalmış burdan sizin vasıtanızla düzelteyim pozitif etkiliyormuş işte linkler inşallah ekleyebilmişimdir

http://www.doktornevra.com/cinsellik/gebelikte_orgazm.asp

http://www.hamilelikte.com/hamilelikte-cinsel-iliskinin-seksin-faydalari-ve-zararlari-nelerdir/

Takılıyoruz tabi canim ya bende onu diyorum işte bu kadar evhamlarimiz bide ilişki ben unuttum şahsen bu ara zaten eşimde iyice alıştı kendisi bile korkuyo teklif dahi edilemiyo
Kardeş kardeşe takılıyoz meyve yiyoz,dizi izliyoz bizde bide garibim grip hepten ayrıyız ama belki bi fön tutsak ne bilim işte.... Ahahaha

Fazla yuklenmeyin sonucla bilgisizlik merak lipidolarin fazla calismasi soz konusu olabilir sorucak ogrencek

canim Allah sabir versin hayirlisi boyleymis icini ferah tut

sizi allah napmasin, bezdirdim sanırım hakkınızı helal edin, kusuruma bakmayin

İyi akşamlar canım sanırım 3 kişi öğrenmişti erkek diyede yazmışlardı. Ben 4 Kasım'da gideceğim inşallah öğrenirim çok merak ediyorum. Allah sanada kolaylık versin inşallah.
Amin canım Allahım hepimize kolaylık versin, inşallah öğrenirsin canım biz de henüz kesin öğrenemedik bakalım hayırlısı olsun :)

Fazla yuklenmeyin sonucla bilgisizlik merak lipidolarin fazla calismasi soz konusu olabilir sorucak ogrencek

Valla benim amacım burda kimsenin kalbini kırmak değil belki yazılarından bilir arkadaşlarım hep dua ederim sizlere.. ben açıklama da yaptım öyle şeylere evhamlariniyoruz ki herbirimiz ki benim hiç aklıma gelmeyen şeyleri okudum burda ama ilişki üstüste sorulunca mantık çerçevesinde bi kaç dal maydanozdan daha riskli olabileceği akıllara gelmiyor mu dedim.

Zaten arkadaş yüreği geniş cevaplamis şakavari o da. Hepimiz Takılıyoruz şekerim neden yüklenelim birbirimize ama valla ben korkar oldum her yedigimden biraz da böyle şaka olsun takılalim Gülelim evhamlarimiz gitsin neşemiz olsunnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…