2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

  • Kız

  • Erkek

  • Çoğul Gebelik


Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tabi canım şakalaşıyoruz
 
Günaydın kızlar. Gribim geçmek bilmedi. Dun c vitamini almaktan 9 aylik depo yaptim neredeyse ama neden geçmiyor artık. . Sürekli hapsiriyorum zor nefes aalıyorum bebeğime bişey olacak diye korkuyorum allahım korusun. Doktorumu aradım hic gel demedi minoset al dedi. Akil verin kizlar ne olur
 
günaydın kızlar...
 
Günaydın kızlar :) ikili test için 12+2 de randevum fakat 1 hafta sonraya erteleyim diyorum. Çünkü ayda bir tiroid problemimden dolayı tsh değerime bakılıyor. O da 13. Hafta ya denk geliyor. İş yerinden iki de bir izin almayım 13. Hafta da gidip ikisini bir halledeyim diyorum. 13. Hafta da 2 li test ysptıran varmı? Sanki herkes 11 ve 12. Haftalarda yaptırmış.
 


canım ben 13. haftada yaptırcam, için rahat olsun yaptırabilirsin :) doktorada sordum geç değilmiş
 
kızlar ikili test sonuçlarınızdaki hcg oranlarını yazarmısınız hem cinsiyetleri de burdan belli oluyormuş
 
canım ben 12+5 te yaptırdım ikili testi yani dün. bebişimide gördüm. biraz öncede endokrin uzmanına gittim kan verdim merak ediyorum ne çıkacak ama böyle ikisini arka arkaya getirince daha iyi oluyo. benim bildiğim ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyo.
 

Kızlar merhaba hepinize. Bende yarın ikili test yaptıracağım. yarın 11+3 oluyorum. hamilelik takvivim geride kaldı. :) Çok erken olmaz dimi?
 
Kızlar yumurtlama gününde hamile kalınınca cinsiyet erkek oluyormuş. Bir dr öyle yazmış. İnternette okudum. Başka bir sitede yumurtlama gününe göre cinsiyet belirlemenin mümkün olmadığı yazıyordu. Eğer o dr un yaptığı açıklama doğru ise benim yine oğlum olacak. Hayırlısı olsun. Bekleyip görcez.
 

gunaydun kizlar ise yine surunerek geldim. Ikili test 11-14 hafta araliginda demisti doktorum.
 


13. haftada yaptırınca belki bebekte gösterirse cinsiyetinide öğrenmiş oluruz.sonuçta 16.haftaya yaklaşıyoruz :)
 
Kızlar bu da benim ıkili test Beta-hCG değerim 135 lU/mL anlayanınız varmı? Ben pek bişiy anlamadımda beni aydinlatin hadi cinsiyetini çok merak ediyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…