2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bişey sorucam düşük riski olanlar progestanı ne kadar kullandınız,ne zaman bırakılıyor bilginiz varmı,çok uyku ve uyuşukluk yapıyor

ben de 13. hafta içinde yaptıracağım..

peki uyku yapıyormu sende canım,ağzım falanda uyuşuyor bazen,günde bir taneye düşse rahatlıcam

uyku uyuşukluk bazen yapıyor bazen yapmıyor. sabahları genelde uyku yapıyor aksam da yatarken aldığım için cok yan etki hissetmiyorum. ben de ne zaman bırakacağımı merak ediyorum.

aslında haftaya salı randevum var doktor tahminde bulunucak fakat ben biraz sabırsızim tatlım :)
benimde çarşamba inşallah tahmin eder erkekse bu haftalarda tahmin edebilirmiş :)ultrason resmine görede cinsiyet tahmini falan var,tabi hepsi tutmuyor yine,eğlenceli oluyor işte bi heyecan,hepimiz çok sabırsızız :)

benimde çarşamba inşallah tahmin eder erkekse bu haftalarda tahmin edebilirmiş :)ultrason resmine görede cinsiyet tahmini falan var,tabi hepsi tutmuyor yine,eğlenceli oluyor işte bi heyecan,hepimiz çok sabırsızız :)
Aynen canım desene oğluşlarimiz geliyo :) tabi henüz belli deil ama beni görenler hep erkek diyo bakalim hayırlisı

canım çok sevindim Allah hiç bir bebeğe bu riski vermesin. Hepimizin testleri tertemiz çıksın inşallah

bu çin takvimi rus takvimi olaylarından tutturanlar var mı acaba? benim ikisinde de kız cıkıyor da:) daha birkaç afta beklemem lazım dr un yorumu için sanırım. zaten bnm dr um kolay kolay da soylemıyormus da. detaylı ultrasını beklıcem sağlıklı olsunlar da ıstediğim bişi yok aslında sadece merakj edıyorum ve bişeyler almak ıstıyorum. ee onlarda da unisex cok fazla guzel sey yok :s

benim çin takvimine göre kız canım ama sanırım bebeğimiz erkek doktor %85 erkek dedi. :)

peki uyku yapıyormu sende canım,ağzım falanda uyuşuyor bazen,günde bir taneye düşse rahatlıcam

bende sabah 1 akşam 2 tane alıyordum canım bitince kanama durmuşsa bırakırsın de mişti. Benim bikere lekelenmem oldu sadece. Evet uyku yapıyor ama mide bulantısına da iyi geliyordu bende. Onu bıraktım ilk zamanlar bulantım çok olmuştu.

benim çin takviminde ilk kızım tutmuştu bu seferde erkek çıkıyor bakalım yine tutucakmı,beyaz alabilirsin mesela,sarıda hem erkek hem kız giyer yeşilde olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…